Tereskova/RTL-Közönség 0:2

2008.03.28. 09:32

Azt hiszem nem volt elég érthető az RTLKlub számára az a reakció, amit Nagy Kriszta legutóbbi megjelenése váltott ki, amikor is a Hetihetes-be próbálták befuttatni. Akkor világosan kifejezésre jutott sokak részéről, hogy ez a nő nemkívánatos személy a médiában, elég csupán elolvasni a hozzászólásokat az erről szóló postomban. Azzal zártam mondandómat, hogy „Kriszta pedig remélhetőleg utoljára szerepelt a műsorban, különben hamarosan lehet hajnalban is, mert nézni úgy sem fogja senki. Idegileg bírni ugyanis nem lehet”. Nem fogalmaztam egyértelműen. Nem csak arra a műsorra gondoltam, hanem úgy komplett a csatornára. A tévé vezetése nem tanult a fájdalomból, most még nagyobb pofont adott saját magának. Megpróbálták ugyanis Fábry showjába bevarázsolni, természetesen minden eddiginél kellemetlenebb kimenetellel.

A szerda esti felvétel botrányba fulladt, többen elhagyták a nézőteret. A biztonsági őrök megpróbáltak kezelni a zúgolódó tömeget, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi volt az esemény kiváltó oka? Kriszta megjelenése eleve az lehetett volna, de ő hű volt önmagához, és tetézte a problémát. Már a beszélgetés alatt elsütött olyan poénokat, hogy „Miért nem dugsz meg, Sándor?”. Ekkor következett az igazi kardforgatás a nézők gyomrában, ha már sérültek, akkor kapják csak meg a kegyelemdöfést. Drága honfitársunk előadta az egyik „dalát”, ami minő meglepő, nem állt másból, mint egy jól sikerült káromkodás. Ismerjük mindannyian a stílust, trágár kifejezések, köztük elvétve kötőszavakkal, mert a magyar nyelvben azokra is szükség van. Ekkor fogta magát a nézőközönség egy része, és megelégelve a produkciót elkezdett kifelé vonulni. A biztonsági őrök megpróbálták kényszerrel visszatartani őket, kevés sikerrel. Itt vége is lenne a történetnek, de valamit csak kell adni majd a műsorban, ezért Fábry megkérte Krisztát, hogy erős moderáció után adja elő újra a szöveget. Mondhatnánk, nem sikerült túl jól, prózában előadta ugyanazt, amit korábban, ami a maradék jelenlévők egy részét is eltávolította. Nem meglepő, hogy Kriszta ezután unplugged ide vagy oda, lekeverésre került. El tudjuk képzelni mit érzet ezután Szentpéteri Csilla, mint következő fellépő. Annyit fűzött a történtekhez, hogy „Már a beszélgetésük közben is háborogtam, de a dalnál elpattant az a bizonyos húr – mesélte Csilla. – A női nem megszégyenítője! Lehet valaki alternatív, de az az út, amelyen Kriszta megy, hosszú zsákutca” A jegyek árát természetesen nem fizetik vissza, és a hivatalos álláspont szerint gondolkoznak rajta, hogy az említett szereplés kivágásra kerül-e az televízióba kerülő változatból.

Az RTLKlub tényleg komolyan gondolja, hogy a mai versenyben megengedheti magának, hogy ilyen dolgokat erőltessen? A korábbi szereplés során teljesen nyilvánvaló lett, hogy erre nincs igény. Még a szeméthez szokott néző is megelégeli az ilyen stílust, mert Kriszta alapból egy idegesítő jelenség. Szerencsére a Hetihetes-ben nem engedték kibontakozni, így akkor csak a felénél kapcsolták ki a nézők a televíziót. Lehetett volna egyfajta tanulópénznek felfogni, de úgy látszik a vezetés nem megfelelően reagálta le a dolgot. Én pedig nekifutok mégegyszer, és megpróbálom elmagyarázni. Akár mekkora szemétfogyasztóvá vált a társadalom, a médiában található műsorok miatt, nem lehet mindent lenyomni a torkán. El lehet sütni néhányszor a Dundika énekes lesz, és hozzá hasonló poénokat, de ez előbb-utóbb kifut. Attól, hogy a konkurens csatorna minden héten korábbi prostikat vonultat fel új műsorában, még nem jelenti azt, hogy a nézőközönségnek feltétlenül csak a szexuális tartalom kell. El lehetne azon gondolkozni, hogy értelmes emberek töltsék fel a drága műsoridőt, ahelyett, hogy lecsúszott (vagy soha fel sem emelkedett) „sztárokat” erőltetnénk. Az egyszeri ember megtanulja elsőre, hogy amennyiben a Hóhér becenevű helyi vagány csávóba beleköt a diszkóban, akkor beverik az arcát, éppen ezért másodjára már messziről kerüli a konfliktus lehetőségét. Úgytűnik, a csatorna múltkor nem kapott még elég nagy pofont, ezért most keményebb ütésekkel figyelmeztette a közönség. Márpedig tetszik vagy nem, a műsor nekik készül. Kriszta pedig valósítsa meg magát máshol, ahol erre van igény. Szerencsére fejlődőképes társadalom vagyunk, mert a mostani példa is mutatja, magyar ember pohara is betelik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr94400212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.03.28. 15:02:50

Kedves Felsőbb Hatóság!

Felháborodva tapasztaltam, hogy az RTL Klub műsorában egy nő trágáran beszélt! Volt engedélye? Ki a felelős? A központban ezt jóváhagyták?

Elképesztő, hogy a 21. században ott tartunk, hogy a tévében olyasmi lemehet, ami nem mindenkinek tetszik. Azt vártam volna, hogy mára már kialakul egy univerzális közízlés, amit törvényileg tilos megsérteni.

Követelem, hogy vonják felelősségre az elkövetőket. Remélem, Oroszországgal folytatott baráti tárgyalásaink eredményeképpen megoldható lesz a médiában felháborító dolgokat művelő személyek szibériai elhelyezése.

Szép világ lenne, ha mindenki azt mondana a tévében, amihez éppen kedve van!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.03.28. 15:04:20

Ismételten becses figyelmükbe ajánlanám az erre az alkalomra készített kis Nagy Kriszta retrospetktív összeálításomat, különös tekintettel annak a kérdésnek a fényében, hogy most művésznő-e a nem-művésznő, vagy nem művésznő-e a művésznő:
bulvarter.blog.hu/2008/03/28/a_tereskova_jelenseg

degerely 2008.03.28. 15:04:41

dr. Veér Farkas

...és nemutolsósorban a VHK-t akkoriban az emberek nagyobb része tartotta kultúragyilkosnak, persze láthatóan az idő mindent megszépít, így mostmár a művészet szinonímájaként kerültek elő.

movhu 2008.03.28. 15:05:11

Én egy vélemyént adok. Ha valakinek más, írja meg róla a postot, ide rakhatja a linkjét, és nem fogom kimoderálni. Addig is egy oldal, ami kiválóan jellemzi Krisztát:

www.godot.hu/szekeles/

Remélem legközelebb a rajongóinak is küld egy keveset postán az eredményből.

Koczeka, a pampák királya (törölt) 2008.03.28. 15:07:40

Kedves Napmester!

Ezért fogalmaztam úgy, hogy ha a vendégek nem is, de a músorkészítők azért sejthettek valamit előre...

Unalom???

Max. a dizájn-centerig szoktam nézni (a viccek miatt), a többi része számomra gyűlületes. Ez az érzés még a Fridi-show idejéből származik, amikor az est igazi fénypontja nem a vendég, hanem a szót rendre a meghívottba fojtó, jópofizó műsorvezető:-(

Ugye pénzt nem adtál érte? (tudom, halál-gonosz vagyok)

Egyszer bunkóságból (láttam a ruhatáros néni arcán) egy színdarabot hagytam ott egy neves színházban. Nekem "nem jött át". De sznobizmusból nem fogom csakazértis végignézni, se azért mert drága volt a jegy...

gastro, missing in action 2008.03.28. 15:09:18

Tereskovát valamiért pedig elismert kortárs művésznek tartják, jól meg is szedte magát a képeivel! tizmilliókat szedett már össze velük..tehát elvileg van neki közönsége, hát, hogy pont Fábry pöcsölős-kakis közönsége nem birta, istenem, ilyen paradox országban élünk..
Én egyébként nem bírom ezt a némbert...

Harcsa 2008.03.28. 15:10:09

Pók: :DDD

Ne aggódjon kedves polgártárs, Nagy Kriszta hivatásos provokátor televízióról való örök letiltását, szájának szappannal való kimosását és deportálását hamarosan népszavazásra bocsájtjuk.

degerely 2008.03.28. 15:13:24

movhu

Ugyanmár, itt elsősorban nem arról van szó, hogy kinek tetszik Krisztike székelése, hanem arról, hogy ki és miért tartja égbekiáltó gazságnak, hogy egy felnőtteknek szóló műsorban valaki előad egy trágár dalocskát, vagy teszemazt a szájára veszi a dugni szót.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.03.28. 15:15:08

én a magam szerény eszközeivel próbálom elősegíteni a megalapozott állásfoglalást

a székelős projekt például - szerintem - más kontextusban tálalva akár erősen elismerő visszhangra is lelhetne radikális jobbosok és renitens elkúrósozók körében...

petya a barátságos :) 2008.03.28. 15:16:58

Meghasonlottam? Én szeretem a VHK-t is, meg Tyereskovát is, noh dacu régen még Fábryt is szerettem (mikor még volt humora)...

magyaraltervagyok 2008.03.28. 15:22:02

Ez a nő amit eddig "elért" a beléfektetett pénznek köszönheti. Egy őszinte mozdulata nincs, a folyamatos káromkodást tudatosan vette bele az imidzsbe.
zenésznek kurvaszar, festőnek tehetségtelen (rejtély mit keres a képe a Ludvigban?!?), egy megjátszós exhibicionista picsa.
Kelemen Anna a maga primitív butaságával ezerszer kúlabb, NK meg nem alter, hanem szimplán gagyi

petya a barátságos :) 2008.03.28. 15:23:45

"Kelemen Anna a maga primitív butaságával ezerszer kúlabb"

Mondd ki szimplán, hogy jobban tetszik a melle :D

Napmester 14 2008.03.28. 15:24:25

Yericho850 2008.03.28. 15:07:40

Valamit biztos, de ezt (már a kivonulást) szerintem nem. Nem lehet leírni a segéd kislány (nem tudom mi a hivatalos elnevezése) arcát amint a kolléganőjének mondta: Húú, ilyen még itt nem volt.
Hogy ki meddig - ha egyáltalán - nézi a Fábryt szerintem az adott személy izlése válogatja. Senki nem lesz attól fisi - fosi überparaszt ha szereti nézni, meg iszonyat entellektüel, ha nem. Persze fordítva sem. Ez a produkció azonban abszolút értelemben volt rossz. Ez szerintem főként Fábry hibája. Ha Tereskova nem kap 25 percnél többet - amennyit kb. mindenki más is kapott - nem lett volna "balhé" sem. Ehelyett több mint 45 percig vonaglottak a témán, hogy most akkor őt ki dugja meg, és veszi feleségül. Ez önmagában is pusztító, de ezekután jöttek a remek verssel, és annak átírásával. Szerintem ezt még a Genfi Egyezmény is tiltja.

Pala 2008.03.28. 15:26:17

Hát, szerintem ezen az RTL-en, a Heti Hetesen nem ront már semmi, Tereskova sem, a tömbösített káromkodás sem! Valóságos művészet volna lejjebb tornászni a színvonalat - talán csak az asztalra fosással lehetne elérni.

vacskamati 2008.03.28. 15:33:05

nagy kriszta az egyik legjelentősebb magyar kortárs képzőművész. aki nem hiszi, húzzon el a lumúba, nézze meg a "kortárs háziasszony vagyok" c. printet. néha persze idegesítő tud lenni, de hát a művészeknek elnézem.
fábry egy hülye, műveletlen tahó, ezt mindenki tudja, aki látta már. különösen szép, amikor arról beszél, hogy nekik otthon csak ezüst evőeszközeik voltak, miközben olyan undorító módon eszik, hogy a belem fordul ki láttán. vagy amikor a polgári értékrendű nevelésben felcseperedő sanyi a lax reptéren fellök egy nőt, majd olyan alpári és gusztustalan, ordenáré módon kezdi sértegetni, amire kriszta soha nem lesz képes, akárhogy erőlködik a polgárpukkasztással. sanyikánk wahorntól tudta meg, hogy hát amerikában nem illik ilyet.
csodás ellenpont a giccskultúra hercegnője, sz. csilla, akit modern talking feldolgozásai kapásból martha argerich ekvivalanciaosztályába emelnek ebben az országban.
és hát persze a közönség is megéri a pénzét: pár héttel korábban a villamoson csacsival baszó politikusnő vizualizálása közben még semmi baja nem volt, de ahogy meghallja, hogy kurva, meg baszás...,hát az már tényleg nem illő. ennyi álszent barmot még nem láttam.

Napmester 14 2008.03.28. 15:33:29

petya65 2008.03.28. 15:16:58

Ne vedd kötözködésnek, de Tereskova nem Tyereskova. Az az űrhajós volt.
Csak a kortárs művészetek terén frissen megszerzett iszonyatos tudásomat akartam kicsit fitogtatni. :D

Napmester 14 2008.03.28. 15:34:59

vacskamati 2008.03.28. 15:33:05

Gratulálok...

Nagy Kriszta egy meg-nem-értett zseni! 2008.03.28. 15:35:46

Üdv!

Semmi baj ezzel a jelenséggel, hisz itt már jóideje amúgy is sárga-zöld-lila-kékhajú, anorexiás, csíkszemüvegű, ékszerekkel kilyugatottbőrű, redbultt üres piritóssal reggeliző, funkcionális analfabéta generációk sokasága nő föl, seggükön is szőrtelenített, kulturszennyzabáló szingli és aszociális egyedekkel, akikből majd persze sündisznótű-szerűen felzselézett hajú, rágózó és tetováltnyakú "menedzser-közgazdász", "informatikus", "ingatlanügynök", "háer-menedzser" vagy "netvörk-marketinges" lesz, vagy "keramikus-grafikus-iparművész" és "előadóművész", némi pánikbetegséggel és pszichés zavarokkal megfűszerezve, akiknek félállati elméjében a kultúra és a kulturáltság fogalma kimerül majd egy "híresfestőművész" évenkénti kiállításának megnézésében a "szépművészetiben" és a a "nésöneldzseografik" járatásában.

Úgyhogy semmi baj ezzel a Nagy Krisztával, tényleg, csak már előre gondolkodott kicsit... :)

bravo Kriszta! 2008.03.28. 15:38:35

petya65 2008.03.28. 15:16:58
döntsd el bazmeg melyik oldalon állsz, mer könnyen megütheted a bokádat!

(ezér montam fentebb! nem lehet ebből jól kijönni! bassza meg, ha megin jó lenne a magyar foci! ki nem szarná le a politikát meg a kúttúrát?)

Ars 2008.03.28. 15:39:09

Ma már minden zavart agyú idegbajost "művésznek" hívnak....

vacskamati 2008.03.28. 15:40:34

Ars:

nem, csak a művészeket hívjuk művésznek.

bravo Kriszta! 2008.03.28. 15:43:39

vacskamati te az a vacska vagy?
már a Mariettás jutyubon se tuttam
-zsiga-

Ars 2008.03.28. 15:44:51

Hm, az "ars" az ógörög "arixo" ("összeillesztés, összekötés") szóból ered, és azt fejezi ki, hogy azt a tevékenységet, mely az Ideák világát összeköti az emberi világgal, "művészetnek" nevezzük.

Esetleg kiváncsian hallgatnám, hogy kik is végeznek ma ilyen tevékenységet Magyarországon az ismertebb emberek közül...

Öszöd nem sok, az biztos 2008.03.28. 15:48:01

Böszmék, mit vinnyogtok?!

Lári-fári, mennyi kulturűlt ember lett hirtelen ebben az országban: ilyet még nem is látott Európa, amilyet ez a Nagy Kriszta produkált, az biztos...

De elkúrta... nem kicsit: nagyon...

movhu 2008.03.28. 15:59:24

"Jaja, a Hóbelevanc megmondta a tutit. Az RTL meg vessen magára, hogy nem hallgatott a nép szavára. Micsoda lúzerek! Azóta biztosan tanultak az esetből, és berakták kezdőlapnak a mover.blog.hu-t."

Ne gondolod, hogy nem figyelik azt, mit írnak róluk. Javaslom egy klikk ide:

www.rtlhirek.hu/

...és máris megtudod, hogy mit váltott ki belőlük, hogy korábban írtam a weboldalukról:

mover.blog.hu/2008/03/18/rtl_webanomaliak

phon vacano 2008.03.28. 16:00:50

Il Ferro népe eddig sem olvasott Thomas Mann-t és ezentúl sem fog.

Helyette nézi Teddy-t és Fábry-t, a két mellékterméket.

A többire meg "Nagy Kriszta egy meg-nem-értett zseni!" olvtársunk iránymutatása a mérvadó.

bravo Kriszta! 2008.03.28. 16:01:27

Nagy Kriszta egy meg-nem-értett zseni! 2008.03.28. 15:35:46

igazad van! a redbullmámorban fetrengő nyugati kapitalisták monnyanak le!
PROLETÁROKNAK PROLETÁRMÚVÉSZETET!
a fábrisóba lekfőképp!

ja! Halál a jampecekre is!

vacskamati 2008.03.28. 16:06:34

nem, valószínűleg én egy másik vacskamati vagyok.

Ars:

igen, reméltük, hogy nem a németből vetted a neved. amúgy szép a definíció, kár, hogy a barkácsolástól kezdve, a lakógyűlés jegyzőkönyvének vezetéséig bármire rá lehet húzni. mit jelent az, hogy ismert ember, és miért kell annak lennie?
azért, mert komoróczkyt, beöthyt, némethet, nemest, szűcsöt és még sok más nagy krisztával egy generációba tartozó képzőművészt ritkán szoktak meghívni mainstrem műsorokba, még léteznek, alkotnak, kiállítanak. ja, és érvényes rájuk a definíciód.

ursus maritimus tyrannus 2008.03.28. 16:07:14

gyerekek, az ilyen műsorok alapból mocskosabbak mint a sátán pöcegödre. a szinvonalon a Tereskovák csak javítani tudnak

A Galaxis Elnöke 2008.03.28. 16:08:13

bravo Kriszta! 2008.03.28. 16:01:27

Pozíciómból adódóan halkan megjegyezném, hogy a proliművészet manapság dívik, méghozzá bolygószerte...

Rajtatok röhög az egész galaxis...
:)

Dr. Stein (törölt) 2008.03.28. 16:08:23

Ez ám a gyorsaság! A dolgozó hazaér, épp megfogalmazná gondolatait erről a libáról és itt már a 151+ kommentnél tartanak.
Jó a témaválasztás, bár ebben sokat segítenek az alanyok is. Egyre fájóbb hiányosságként ötlik fel az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet bezárása.

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.03.28. 16:09:15

movhu: Egyetértek, maximálisan. Azon akadtam meg, hogy a biztonsági őrök megpróbálták visszatartani a távozni készülő közönséget. Ez is elég durva. Milyen jogon? Nem szabad lelépni, ha valamitől hánynom kell? Ott vágom orrba a biztonságist, ha nem enged ki.

A Galaxis Elnöke 2008.03.28. 16:21:59

csibike · csibike.blogol.hu 2008.03.28. 16:09:15

A biztonsági őrök akár erőszakot is alkalmaznak ezen a bolygón, hogy a magyar közönséget hozzászoktassák a kultúrához...
:))

Joaquin 2008.03.28. 16:25:06

csibike · csibike.blogol.hu 2008.03.28. 16:09:15

Fentebb valaki, aki ott volt leírta, hogy ez csak a Blikk hülyesége volt, amit a blog egy az egybe elhitt. Gy.k. nem tartott vissza senki senkit.

movhu 2008.03.28. 16:31:21

A Blikk lehet túlpörgette a dolgot (a fenti leírás alapján én is így látom), de tényleg volt visszatartás az őrök részéről. Elvileg a forgatás alatt nem lehetne elhagyni a stúdiót - érthető okokból - ezt próbálták meg foganatosítani, kevés sikerrel.

magyaroknyulai · http://magyaroknyulai.blog.hu 2008.03.28. 16:39:14

Gratula!Ismét beszoptátok. Az összes bulvárújság címoldaláén ez a T. ügy van. Kábé ez ugyanolyan mint, hogy Győzike nem csinál több showt. Átbaszás, hogy növeljék a nézettséget

Dr. Trockij 2008.03.28. 16:40:03

Gratulálok a Fábry-Tereskova párost futtató virusmarketinghez való gyors csatlakozáshoz. Te is hozzájárultál postodal az adás várható rekordnézettségéhez.

Ha a butaság fájna....

Woa 2008.03.28. 16:43:36

Má nem azé, de nekem bejön ez a nő. Szal meghajtanám mint Singer a varrógépet...

movhu 2008.03.28. 16:45:17

Attól még igaz, hogy szemetet öntenek az emberek elé. Ők meg megeszik ? Ha a végén lemegy a show Kriszta nélkül a tévében, és ettől megnézik többen, ám legyen.

petya a barátságos :) 2008.03.28. 16:46:45

"bravo Kriszta! 2008.03.28. 15:38:35"

:könnyezveröhögökszmájli: :koccintszmájli:

paranoid 2008.03.28. 17:02:14

movhu: nyugodt lehetsz, benne lesz a műsorban. Alaposan megvágva meg kisípolva, de benne lesz.
(Szerintem hétfőtől már az rtl műsorajánlóiból is
ez fog folyni.)

Különben szeretnék eloszlatni egy tévhitet, miszerint Nagy Kriszta polgárpukkasztó lenne. Ő tényleg ilyen, nem csak a médiában, koncerteken, hanem általában.
Valószínűleg alapjáraton zizi egy cseppet és a legtöbb megnyilvánulása nem szándékosan provokatív, csak azt adja, mi lényege.
Az rtl meg nyilván nem azért hívta meg pont őt, mert Kovács Kati éppen nem ért rá, hogy elénekelje az "Úgy szeretném meghálálni" c. örökbecsű darabot.

comlo 2008.03.28. 17:13:18

Miért baj az ha valaki elitéli azt ha nem kúltúráltan nyilvánul meg valaki vagy valami? Az ha azt mondom hogy féltem a gyerekem izlését az nem prüdéria szerintem. Nem azzal van a bajom AMIT üzen hanem azzal AHOGY üzeni. Mint mondtam egy dolog a lehetőség hogy mindent megtehetsz az önkifejezéshez és egy másik hogy erkölcsi értékeket is mérlegelsz amikor használod ezeket. Az pedig szerintem rosz válasz hogy van rá igény ezért szerintem művész.
Gondoljatok bele ha a kifejezés mód határait szabadon kitolnánk... Pl a sorozatgyilkosok is művésznek tartják magukat... És lehet hogy ő speciel azokat az érzéseket amiket T asszony utcára szarással és káromkodással fejez ki, azt ő másik feldarabolásával... És mindkető (szerintem) káros a társadalomra...

degerely 2008.03.28. 17:37:18

comlo

Egy este fél 10-kor kezdődő műsorban elhangzott trágár dalocskától félted a gyerekeidet? Mit keres a gyerek ilyenkor a tv elött? 11-től már a pornócsatornák is sugároznak, vigyázz odane kapcsoljanak a fábry után...
Most komolyan, vajon a leadható műsorok felső korosztályát a tv-t önállóan bekapcsolni képes élőlényekhez kellene szabni? Ez mondjuk a nagyjából 3 éves embergyerek és a féléves csimpánz képességeinek felel meg, tehát szigorúan runcájnszt és állatóvodát a képernyőre 24 órában és így nem lehet baj...
Régen rossz, ha a gyerek ízlését a tv határozza meg.
Felnőtt ember meg maga dönt, nem tetszik elkapcsol.

paranoid 2008.03.28. 17:37:54

comlo,

Ha valakinek nem ízlése szerint valók a kultúrálatlan megnyilvánulások, az ugye eleve nem néz Fábry show-t.

evergo 2008.03.28. 17:39:02

Igazäbol nem nnagyon ertem, mire is ez a nagy felzuduläs. Tyereskovät mär regota ismeri az orszäg, ld Dioskaläcs, Illatos a pinäm es egyeb projektek. Szoval pontosan tudja nagyjäbol minden a mediät kicsit is követö ember, hogy Tyereskova hogy muködik, mennyire provokativan adja elö magät. Aki meghivja adäsba, annak evvel szämolnia kell. Akär hetihetes, akär fäbryshow. Az en olvasatomban egesz egyszeruen ez egy rekläm, amivel a csatorna nyomja magät. Mindegy hogy mit, csak beszeljenek rolam. Egy leforgatott, adäsba meg nem kerult musorrol van szo, amiröl felhäborodottan kivonultak a nezök. egyresz na es. masreszt meg ha adäsba kerul (stem adäsba fog kerulni) akkor meg mindenki lätni akarja, hogy mi is volt az a botrany. gondoljatok a kelemenannäs fäbryshowra, az is be volt harangozzva hogy aztän ez most olyan botranyos lesz. ja mindenki megnezte, oszt semmi nem volt, ennel nagyobb palävert akärmelyik pesti utcän lätni.
Mellesleg az rtl ne nagyon huzza a szäjät, mert bizony ott volt a valoviläg peldanak okäert - hät nem tudom, elö adäsban szex utän meg min häborodjunk fel. naponta lehetne mondani felhäborito peldäkat, de nemcsak näluk, hanem a csigatv -n is. akkor meg mivan. amikor Magyarorszagon az a legujabb divat hogy utcän fenyes nappal szopnak-nyalnak-hugyoznak-basznak mär megbocsässon - akkor most mit värunk megis. Talän cinikus a joöreg mondäs, de ott a täviränyito, ha nem tetszik - nem kell nezni. Ha mär mäs lehetöseg nincs a szenny utjät ällni.
Mellesleg csak ennek a postnak ez a 174. kommentje. Es nem csak itt szerepel ez a hir. Szoval bär nagy valoszinuseggel holnap mär a kutyät se erdekli, ma azonban beszelunk rola, foglalkozunk vele - többet mint kellene. A foglalkozäs elerte celjät. Mi meg beszoptuk ezt is. A viläg megy toväbb.

comlo 2008.03.28. 18:02:04

dgergely:
igen ezzel absz egyet értek. Én eggyel visszáb gondolkodtam. Nem érdekel hogy este 10 vagy délután. Miért kell ez? És igen a gyerek lelki fejlődéséért a szülő a felelös. És pont azt mondom hogy nem kéne szülő elé sem azt letenni hogy szarjuk le a parlamentet mert azzal lehet önkifejezni magunkat. Meg káromkodjunk. Egy intelignes müvelt ember képes arra hogy ezt felfogja. Valószínüleg ha mindenki ilyen lenne nem lenne igény a "művésznő" munkájára. De a vulgaritásra és a szabályok áthágására a müveletlen tömegben mindig is nagyobb igény volt és nagyobb hajlandóság a követésre.

vacskamati 2008.03.28. 19:19:09

comlo:

1) a helyesírásod nem teszi különösebben hitelessé a műveltségről, intelligenciáról írt gondolataidat. tudom, a vallon billentyűzet miatt van, azon nincs vessző.
2) nagy kriszta egy képzőművész, ezt a művészettörténészek már helyetted meghatározták, nekik ez a munkájuk. szerencsére nem a közízlés igényei döntenek ilyen kérdésekben.
3) az a gyerek, akinek tévét kell nézni, hogy káromkodást halljon, az vagy süket, vagy bentfelejtették az inkubátorban.

paranoid 2008.03.28. 19:35:23

comlo,

Igazad van, a gyerek fejlődéséért a szülő a felelős.
Ha a szülő szülőként viselkedik, akkor szvsz nyugodtan megnézhet egy-egy káromkodós, úgymond "nem neki való" műsort is, semmi baja nem lesz.
Baj akkor van, ha a gyereket lebasszák a tévé elé, kezébe adják a távkapcsolót, oszt nyomkorásszon, nézelődjön, addig sincs láb alatt. Aztán meg panaszkodnak, hogy hű meg ha, micsoda förtelmeket lát a kölök a abban a mocsok dobozban és biztos azért olyan kezelhetetlen.
A szülő meg talán elég felnőtt ahhoz, hogy ne nézzen olyan műsorokat, amelyek nem tetszenek neki. Van a készüléken egy on/off gomb, azzal gyorsan rövidre zárható a pobléma.

bravo Kriszta! 2008.03.28. 19:39:12

evergo 2008.03.28. 17:39:02
meg mindenki ezen a profimarketing vonalon

szvsz pont ez a szép, hogy gondolták, Annácska, Dundika kifújva, szűkében vagyunk hülyepicsáknak, nade jé! itt a Kriszta, hogynekünkmilyenszerencsénkvan!
Monták Krisztácska itt a fínom dióskalács, eszteddmeg babám!
Krisztácska meg erre: Kell a faszomnak!
a fagyi visszanyalt, a produkció meg megfeküdt!
anélkül hogy a 7i7es-fábrisó-győzike (meg a Mikroszkóp szinpad) hatásmechanizmusát elemeznénk, itten nem kielégítve lett a néző, hanem mélyen megsértve, amint ez a blogból meg a kommentekből is kiderül.
úgyhogy nekem ez a nagy nézőszám nemnagyon van meg!
Szerencsétlen ország!, amin az amerikai átlagbunkó csak röhög, azon ezek itt kiakadnak
www.youtube.com/watch?v=R_0E7x3Nqys
pláne 20 évvel ezután
www.youtube.com/watch?v=4YxJ5UShIDg

baravo Kriszta! 2008.03.28. 19:47:19

vacskamati 2008.03.28. 19:19:09
comlo szvsz "intelignes müvelt" ember, nem lenne erkölcsileg morális cikizni a diszgráfiája, és szövegértési nehézségei miatt

vacskamati 2008.03.28. 19:59:34

én is csak arra gondoltam, hogy cserélje ki a hibás billentyűzetét, mert nem jön majd át az üzenet rendesen, és mindenki formai okok miatt fog vele kötözködni. ahelyett, hogy a sok szép megfogalmazott gondolat kötné le a figyelmüket.

Koczeka, a pampák királya (törölt) 2008.03.28. 20:52:12

Emlékeztek, szegény Uhrin Benedek bácsi mekkora megrökönyödéssel hallgatta az"Illatos a p*nám" c. dalocskát valami sóban (Geszti???). No azóta sikerült fejlődni és ez természetes.

UGYANIS TUDOM A MEGFEJTÉST!!!

Tereskova szinkron-színész és hardcore pornóknak csinál magyar hangot. Közben kobbiból nyafogást komponál alá és már kész is a fasiszta-polgár-libisi-bolsi-kommenista pukkasztó sláger-gyanús mű.

Sokáig megtévesztett a látszat, de amikor kezdtem a legutóbbi pornó audio-tartalmára is koncentrálni (angolul nem tudok, csak "alapfokom" van: "hello, my name is Rudy. Wan't you f*cking? Oh, yesss, f*ck!!! Where is sperm? You swallow the sperm? Oh my God, very big tits!!! My friend, Tobby, wanna the analsex, oke? Nooo??? Shettt!!!(két füles), Igyim hogyim zaplatim!!! - ja, ez már más")

Bocs a bemutatóért, szvsz Tereskova egy ilyen film hanganyagánál többet nemigen tud produkálni, aztán ha már botrány, akkor legyen botrány: felkínálkozás megvolt, elő a cerkával Sanyikám, aztán lássuk, PR-fogás volt-e:-))) Nekem úgy tűnt, ingyé van, egy próbát megért volna:-)))

Kreta 2008.03.28. 20:52:27

Ez egy ilyen ország, Nagy Kriszta botrányos, Anettka a halálhaknival meg megértett cukipofa. A tunkolás és a csöcsparádé az mehet, de ha valaki komolyan úgy viselkedik az már ciki.
Inkább egy őszinte őrült mint egy hazug bájolgó.

comlo 2008.03.28. 21:53:35

Szerintem művész még akkor sem lesz valakiből, ha egy művészettörténész történetesen azt mondja róla (erre azért millió példa van a történelemben).
Öncélú és romboló viselkedést nem csak a gyerekek védelmében kéne mérsékelni, hanem a társadalom egészének tesznek rosszat. És hangsúlyozom nem egy "kultúr cenzúráról" beszélek hanem, az ember természetes értékítéletéről, és arról hogy hol a határ, amit már tényleg nem lehet művészetnek tartani. Feljebb írtam a sorozatgyilkos is művésznek tartja magát, és van olyan közeg, ahol el is ismerik.
Helyesírás: Spec. elég rosszul gépelek, ha meló közben gyorsan kell írni, azon kívül tudom ciki, de sajnos orvosi papírom van a gyönge helyesírás okáról. Ez van, ha van időm, igyekszem átellenőrizni, ezért mindenkitől elnézést kérek.

bravo Kriszta 2008.03.28. 22:09:07

bassza meg mindig ezvan ha felmegyek a jutyubra, nem bírok lejönni
na akkor a végére egy csajos sláger a könnyedebb zenét kedvelőknek, a "még kell még"

www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8&feature=related

comlo!
bocs, storno, szvsz nem ciki
(ettől persze még hülyeségeket beszélsz, de az sincs betiltva)

comlo 2008.03.28. 23:33:12

bravo Kriszta:
Semmi baj.
Mindazonáltal én kész vagyok beismerni hogy hülyeséget beszélek abszolult meggyözhető vagyok csupán észérvekkel támaszátok alá.
Addig is fentartom hogy:
a.) a müvészetnek de még a közszolgáltatásoknak is meg kell állnia egy erkölcsi határnál, ha ezt átlépi az társadalmilag nem helyes
b.) Ez a csaj nem müvész

vacskamati 2008.03.28. 23:42:38

comlo,

ok, én is leálltam a helyesírásos szemétkedéssel.
hidd el, elég pontosan be lehet lőni, hogy mi művészet és mi nem az. nem véletlenül tanulják öt hosszú évig a művészettörténészek a szakmájukat. amit esetleg félreérthetsz, az az, hogy nagy kriszta művészete nem abból áll, hogy bemegy egy stúdióba, és hülyeségeket beszél. az, hogy a kortárs magyar képzőművészetben kevésbé jártas emberek ennyit látnak belőle, az azért van, mert a média ennyire kíváncsi.

Tori 2008.03.29. 00:15:47

A művészethez nem szólnék hozzá, ahhoz nem értek. De azt már láttam, hogyan lehet trágáran és polgárpukkasztólag nagyon viccesnek lenni. A hölgy neve Sarah Silverman. Angolul értőknek szeretettel ajánlom. Kevésbé polgárpukkasztó, ugyanolyan trágár ám számomra sokkal viccesebb hölgy: Kathy Griffin. YouTube elég sok lehetőséget kínál a megismerésükre. Persze ők hivatásos vicces hölgyek, nem kis- avagy nagybetűs művészek, de nem is szokta unalmában faképnél hagyni őket a publikum. Csak megjegyzem.

bravo Kriszta! 2008.03.29. 01:58:51

comlo!
eszemágában sincs meggyőzni téged! eltér a véleményünk, ennyi!
Számomra ez nem probléma, ha neked igen, próbáld törni a fejed, utánajárni dolgoknak önállóan!
- nem lehet-e, hogy a művészettörténet tele van olyan deviáns, normaszegő alakokkal, akiket ma művészeknek tartanak? pl. amikor Petőfi -elég sokak szerint nagy költő - végigtolatta magát talicskában a Váci utcán (és még mennyi mindent csinált!), nem számított-e legalább akkora normaszegésnek, mint most Kriszta művésznő produkciója? És tessék, most úton-útfélen utca van róla elnevezve!
- nem lehet-e, hogy sokminden amit ma művészetnek tartunk, megjelenése pillanatában szemben állt, a szakmai-politikai hivatalossággal éppúgy, mint a közizléssel, valaki már említette az impresszionistákat pölö
- lehet-e, hogy ez persze nam azt jelenti, hogy igazam van Tereskovával kapcsolatban, csak annyit, hogy az se biztos, hogy Neked van?
Tori!
Nagy Krisztát nem szokta unalmában otthagyni a publikum(a)! A Fábrisót, Fábryt hagyta ott a publikum(a)! Megjegyzem. Fuss neki mégeccer, lécci!

Baszkurátor 2008.03.29. 08:11:23

Az teljesen rendben van ha eltérőek a vélemények.
Ez nemlehet probléma.

Az, hogy amit a fent említett hölgyemény elkövet művészet vagy nem teljesen szubjektív.Sokaknak tetszik mondjuk Picasso, én ha lehet inkább Tizianot választom.De!
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha holnap Gipsz Jakab hajléktalan kazánkovács és nőgyógyász a metró lépcsőjére szarna, mondván csak művészkedett akkor a nagyérdemü megállna és méltatná a szépen tekeredő kulát vagy esetleg jól valagba rúgnák Jakab mester?
Sok minden lehet művészet de a parlamant elé/mellé/mőgé/rá szarás ettől elég messze van szerintem.Ez szimplán taplóság.Még ha a benti képviselő és egyéb urakról / úrhölgyekről ez is a véleménye a többségnek.

szürke_tapir · http://akozert.blogspot.com 2008.03.29. 08:30:25

dr. Veér Farkas 2008.03.28. 14:20:42
MÁR aláírta... azért jelent meg kétszer (viszonylag) gyors egymásutánban az RTL-en, nyilván.
A csatorna (nem a szennyvíz-, hanem a tévé-) (ki/el)használja, amije van.

bravo Kriszta! (final curtain) 2008.03.29. 15:04:34

na akkor a végére egy ízlésteszt!
ha ez a kettő tetszik, inkább Szentpéteri Csillás vagy
www.youtube.com/watch?v=jf_kgDdcX7k&feature=related
www.youtube.com/watch?v=sFEU_9lZrTk

ha ezek, inkább Nagy Krisztás
www.youtube.com/watch?v=nGnuDwVSRm8&feature=related
www.youtube.com/watch?v=aLC3uT3aCoE

nekem ez a kedvencem (munkásságukat különösen ajánlom azoknak akik nem látták Szirtes Janót lédíkarnevált énekelni, netán azt gondolják, a Macskajaj előtt nem volt élet a földön)
www.youtube.com/watch?v=FGaYD40Gxu0&feature=related
na és persze: Nina Hagent minden a Fábrisóba!
www.youtube.com/watch?v=he2XSjpAg8s&feature=related
ha egyik sem tetszett, rábasztál, a jegyek árát nem áll módunkban visszafizetni! Bocs...:)

Harcsa 2008.03.29. 15:59:35

Azért érdekes, hogy milyen gyorsan előjött a "hát ez nem is művész" érv Oláh Marához hasonlóan (tranzit.blog.hu/2008/03/07/omara). A racionalizálás gyönyörködtet :)

bravo Kriszta! 2008.03.29. 16:36:23

Mara is nagyon ott van, őt is a Fábrísóba!
(valamikor régen az a nagyfejű szépkoruzó exszoci gyerek csinált vele riportot a BPTVn, van olyan jó mint a Kriszta!)
(Amúgy művészileg nagyon hullámzó, van hogy elsül a keze, van hogy nem, bár én a giccsképeit is szeretem)
Egyszer egy kiállítására valami monori Áfészkocsmába (Monoron született) sikerült kirángatnia Für Lajos akkori honvédelmi minisztert, a megnyitó után megkérdezte tőle kedvenc szavajárásával: Na mivan faszikám, teccenek a képeim? hehe, változnak az idők!
Egyszer meg mentünk be egy bankba, kiszálltunk a taxiból, látom mezítláb, Mara nem kéne cipőt venned, értsem meg annyira fáj a lába, nem bírja... Olyan gyors ügyintézést ti még nem láttatok!

barvo Kriszta! 2008.03.29. 16:45:00

ahogy nézem ezen elég jól átjön
nol.hu/kultura/cikk/403715/

Harcsa 2008.03.29. 17:00:29

Ezt is szeretem, művészet vagy szemét témában: www.youtube.com/watch?v=BuEsQb5gXns :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2008.03.29. 18:09:58

Re: bravo Kriszta! (final curtain) 2008.03.29. 15:04:34
Nina Hagen a legjobb!

yellow357 2008.03.29. 19:36:52

Hallgassátok meg a dalt! Félre értelmezték mert esélyt sem adtak neki! Leírom a dalszövegét, ha valakit érdekli!

comlo 2008.03.29. 20:05:14

bravo kriszta & macska:
Ha leírod az eltérő véleményedet akkor meg akarsz győzni. Szerintem ez nem baj értelmes vitát folytatni kifejezetten jó dolog. Szerintem ez az :-).
Az igazság szerintem a két állítás közt van. Nem attól lesz valaki nagy művész hogy művészettörténész mondja róla (se nála se pl Petőfinél).Hogy a hölgy nagy művész-e igazából csak a jövő tudja megmondani. Én csupán arra akartam rávilágítani hogy SZERINTEM az nem egy jó út amerre ő vinné a művészetet. Petőfi lehet hogy a kor társadalmi normáit nem tartotta be maradéktalanul de gyönyörű verseket írt.

Harcsa 2008.03.29. 21:08:30

Comlo: Kikérem magamnak a Macskát. Harcsa vagyok. Mert annak nagy a szája. A macskának max a bajsza nagy. ;) Amúgy meg gondban vagyok, túl közel mentem a tévéhez miközben Uri Geller szugerált, és helyet cserélt a bal heregolyóm a jobbal. Rohadt kényelmetlen. Ha sikerül kibogóznom őket válaszolok ON is :))

comlo 2008.03.29. 21:34:27

Harcsa:
megkövetem magam:-).
Egyébként van olyan műsor mely már a felmerülése pillanatában tiltólistára kerül nálam (gondosan ügyelek nehogy megnézzem). Ilyen Uri, vagy a hazugségvizsgálós müsor... inkább valami sport... bár ez már nagyon OFF...

comlo 2008.03.29. 21:36:42

*hazugságvizsgálós műsor természetesen...

Harcsa 2008.03.29. 22:03:00

movhu nem akarod lefikázni a gelleres műsort, hogy ne offoljak? :))

bravo Kriszta! 2008.03.29. 22:25:15

comlo!
semmiben nem értünk egyet, a gyerekneveléstől a művészet szerepéig, Petőfi Sándortól Tereskováig!
kettőnk vitája azért nem lehet értelmes, mert nulla az esélye, hogy bármiről meggyőzz (meg egyébként sem ez az a hely, időről, energiáról nem beszélve), és én sem akarlak semmiről meggyőzni!
Én egyébként, ha visszaolvasod, egy kukkot nem mondtam Tereskováról (hogy művész vagy nem művész), a konkrét esetre reagáltam a magam módján, nem nevezném kimondottan véleménynek! Inkább Te vagy, aki véleményt mond, folyamatosan kinyilatkoztat, erre mondtam, hogy hülyeségeket beszélsz, mert így látom, de ez engem se nem zavar, se nem gondolom, hogy meg kellene változtatnod! De ha téged ez érdekel, annyit tudok segíteni az álláspontom megértéséhez, hogy ott a három kérdés, ami segít újragondolni, aztán amilyen válaszokat adsz, az lesz a Te véleményed!
Ahhoz képest, hogy a hasonló témájú Index fórumon már rég Cion bölcseinél tartanak, mindenesetre üdítő a vitakészséged és a toleranciád, ezért is próbáltam a tőlem telhető legkielégítőbb választ megfogalmazni, remélem sikerült valamennyire!

comlo 2008.03.29. 23:14:00

akkor homályosíts fel légyszi, csupán szeretném tudni mire alapozod hogy hülyeségeket beszélek. Arra gondoltam, ha jól érvelsz én kész vagyok elfogadni.
De még mindig nem kaptam rendes választ arra hogy szerinted:
a.) Miért számít Tereskova művésznek? Mert művészettörténészek azt mondták rá? Dehát Petőfit sem tartották anno nagy művésznek (azért őt mondom mert őt említetted te is)
b.) Érvelj amellett hogy a vulgarizmus az alapvető erkölcsi határok átlépése a művészetben miért viszi jó irányba a társadalmat (az ellenkezőjét én már megtettem).

rozál 2008.03.30. 19:24:27

Krisztával semmi probléma nem volt a heti7-esben, csak épp a nézőközönség nem tudta befogadni mint új női "fellépőt". Hernádi Judit-ot szoktuk meg akinek a stílusa, szókincse, fellépése, és női kisugárzása merőben eltér a Krisztáétól. Sztem igenis rendben volt a csajó, és kíváncsian várom a Fábryban. nálam eddig 1:0 az állás...

? 2008.03.30. 19:48:48

Nem hiszem el hogy normális értékrendel rendelkező ember vevő lenne erre az erősen szarszagú némberre.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2008.04.01. 19:37:36

Pedig a valósággal szembesít minket. Akit irritál, az nagy valószínűséggel nem képes szembenézni a valósággal.

mókus 2008.04.02. 03:09:15

a youtube-on két darab tereskovás heti hetes video van fent, de tyereskovaként kell beírni, hogy előjöjjenek. Nem durvább videók, mint a megszokottak, sőt..

Voldi 2008.04.02. 15:43:34

No igen az álszent felháborodás az itt is süt. Felháborító dolog, ha valaki orális szexről beszél? Mert csinálni nem felháborító? Embereket gyilkolni a filmekben az nem felháborító?

Ha valaki őszintén kimondja, amit gondol, az elviselhetetlen, ugye? Elég beteg ez a társadalom, ha Tereskovától el kell szaladniuk..
Én viszont ezektől az álszenteskedő-keresztényeskedő vadbarmoktól szaladnék ki az országból legszívesebben...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu 2008.04.02. 16:56:44

Teljesen egyetértek Voldi 2008.04.02. 15:43:34 hozzászólásával. A blogomon van a többi...

Suttyó · http://www.rtlklub.hu/tereskova 2008.04.02. 17:58:50

Az említett videó: www.rtlklub.hu/tereskova


gift by Suttyó Labs.

béjla 2008.04.02. 18:05:49

csak egy ötlet:
lehet ki akarják csinálni Fábrit, kezdetnek ez a performansz pont jó lesz :-).

TT 2008.04.03. 01:12:25

Eltakarodhatna már az RTL programigazgatója a b**** p****ba! Az álszent Fábry is, aki a tehetségkutatón becsmérelte a gagyit, itt pedig nevét adja ehhez a nemtom mihez. Nem is értem hogy a RTL munkatársai miért nem szégyellnek annél a csatornánál dolgozni... biztos a pénz

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2008.04.03. 01:54:07

A közigazgatási határozatra: ilyen alapon a Grimm-, az Andersen- és a magyar népmesék is lehetnének ugyanolyan jogon korhatárosak. Ez a "köztestület" annyira sötét, hogy szinte mindent betiltana...

baby 2008.04.03. 08:40:21

hajrá Tereskova így tovább jöjjön rá az egész ország hogy milyen a világ!!

Nem tetszik az igazság talán rólad szolnk akkor a dalok!!

nanu 2008.04.03. 10:38:54

Nem fogom fel hogy merülhetett föl ennek kapcsán a "művész" szó... El sem merem képzelni, mit tanulnak majd 20 év múlva a kicsik a suliban énekóra címén..

CSen 2008.04.03. 10:54:08

vacskamati! Miért menjek el a Lumúba? Ez a nő nem azért ment be a showba, hogy azt reklámozza, miket fest, miért is lehetne őt művésznek nevezni. Vagy le van fényképezve a múzeumban ahogy a Parlament elé csinál, vagy lejátsszák 1-2 jó kis zenéjét? Mert akkor ez a show a legjobb reklám volt a Lumúnak...

Tibi61 2008.04.03. 18:15:58

Nos végre történt valami!
Tegnap 080402 nemlehetet 19 -20 oráig megnézni a videot ojan terhelt voltt az RTL swrwere

szerintem megijedtek az enberek mikor tükröt tartot Tereskova eléjük

Mert érttalmezni kell amit mondot énekelt m
int 1 Petőfi verset nem szószerintkell érteni
a gyerekeket meg aszervezőknek nem kelletvolna be engedni felnőtt musorra

Blackadder 2008.04.03. 23:20:05

Hát, én nem tudom fiúk és lányok és hollandok, de rólam mindenki tudja, hogy alapvetően konzervatív vagyok, s mégis, néhány perce ért véget a tv-ben a Fábry showder Tereskovával - én csak ezt a vágott, szerkesztett, stb. változatot láttam - és fingom nincs, MI A KIFOGÁSOTOK ELLENE.

Szarok rá, hogy élőben hogy történt, kik vonultak ki, ez egy műsor, és jó. Még mindig inkább Fábry hatszor, mint Gyurcsányt-csontig-nyaló Teddy show.

Tereskova egy jelenség, a műsor szórakoztató (és ha rajtam múlna szívesen megdugnám Tereskovát, de sajnos túl sok a jelentkező), kit érdekel, ki volnult ki és miért...

Ellenpélda: hogy mennyire más a leadott só és a felvétel, mindenki tudja. Nekem volt szerencsém az általam tényleg, NAGYON tisztelt Vágó István egy felvételén közönség részének lenni, bizony, Pesta akkorát káromkodott egyszer, hogy csaknem leszakadtak a fejgépek. Na és? Persze, hogy nem adták le.

Tereskova jó volt, Fábry mindig is jó (nem véletlen, hogy csak egyszer hívták meg a HeHe-be (Gy.k. Heti Hetes)), mert tíz perc után a dumagép OTT karba tette a kezét, hátradőlt, és meg se szólalt, és soha többé nem ment el oda.

Ez a műsor ma este jó volt, viperai becsszavam rá, őszintén mondom.

Szasztok
Blackadder

Kocsis Zoltán 2008.04.04. 09:50:32

Különösebb kivetnivalót én személy szerint nem találtam Tereskova produkciójában. Ő egy ilyen személyiség. Aki akarja megnézi, aki nem nem.
Rengeteg féle stílus van, valaki ezt szereti, valaki azt. Én például ki nem állom a hip-hop-ot... Amúgy minden Tiszteletem és gondolatom eme szép művésznőé. ( Ha Kriszti gondolja keressen meg dalszöveg ügyben, azt hiszem segíthetünk egymásnak ) Üdv. Mindenkinek!

yellow357 2008.04.04. 16:39:21

a vulgaritás itt felhívás arra, hogy milyen a nők helyzete! azon senki sem bukik ki, hogy ganxta zoli, ezen meg igen. itt van egy nő, aki szerint mostmár nem csak a férfiaknak kell egy szúrásra a nő, hanem fordítva is így megy, de ő nem akar ebbe a sorba belépni. nem akar média által tökéletes nő lenne, hanem önmaga akar maradni.

én csak annyit mondok, hogy értsétek meg, hogy ez a nő egy zseni, ezek nem üres szavak, ebben nem kételkedni kell, neki lehet hinni.

Van egy dala, amiben ez van: "a szívem megszakad, ha más lánnyal látlak, ha beszélgetsz is csak vele, a rohadt k*rva mit akarhat, biztos b*szni akar veled"
szerintem mindenki hasonlókra gondol, ugyanilyen csúnya szavakkal.

na és még egy. ki az a f*szfej, aki gyerekeket visz Fábryra???

?! 2008.04.04. 17:52:23

Kétfajta ember létezik:befásult "minden szar ami nem átlagos" kispogárok és "elfogadom az újat, változik a világ" felfogású emberek.
Senki nem ugyan az az ízlése, van aki zöldet van aki a kéket, van aki szereti van aki utálja Tereskovát. Én bírom a csajt, ritka az ilyen aki simán felválallja amit gondol, és legalább nem mindig politizál. Mindenki tudja h elb*szták, lehet másról is beszélni.

Sokan úgy gondolják hogy a szex olyan nagyon tabu téma kéne hogy legyen, mert hogy az csúnya, meg undorító, és tönkre teszi a gyerekeket. Mintha ők nem ebből az "erkölcsi fertőből" lennének,amit annyira utálnak.

Hát azért én elgondolkoznék azok helyébe akik homlokegyenest szidják,át se gondolják mit mondanak/írnak egyes emberekről, MŰVÉSZEKRŐL.

Respect Tereskova!
süti beállítások módosítása