Képek a Pináról

2008.01.24. 11:11

Figyelem! Pina fotók 18 éven aluliaknak is:

http://poseidon.by/reki/reka_pina/galery.shtm

A Pina folyó a korábbi Fehéroroszország (ma Belarusz Köztársaság) déli részén található, valahol az Ukrán határ közelében ered. Fontos útvonalat jelent a hajózásban, és a környék mocsárvilágának táplálásában is fontos szerepe van. A nevének természetesen semmi köze a mi általunk hasonló névvel illetett női nemi szervhez.

 

Érdekes pszichológia kérdés, vajon mi ösztönöz arra embereket, hogy rákattintsanak egy linkre, megnézzenek képeket, elolvassanak egy cikket, vagy egyáltalán foglalkozzanak egy témával. Általános tapasztalat, hogy egyes témák elég nagy közönnyel találkoznak, mert már olyan szinten lerágott csontnak számítanak, hogy a címe alapján is átugranak rajta. Lassan már a környezetvédelem és a klímaváltozás az emberek könyökén jön ki, az állami pénzek felelőtlen szétosztása sem különösebben mozgatja meg az emberek fantáziáját. Az ilyen témába, legfőképpen a címébe némi cinizmust varázsolva azonban már is rögtön javulhat az érdeklődés. Az igazi ütős cím az internet világában azonban továbbra is a szexualitás. Mivel a férfiak bizonyítottan jobban érdeklődnek a téma iránt, ezen belül is a női nemiszerv az egyik legkeresettebb kifejezés.

Lássuk mekkora érdeklődés van az interneten a Pinára :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr81309764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.01.24. 12:47:05

Az a szomorú, hogy hiába tolják sok helyen az arcunkba a szexuálisabbnál szexuálisabb képeket, szövegeket, a szex rengeteg kapcsolatban tabutéma, valahogy csinálják, de nem beszélnek a problémákról, a gyerekek korai érésére és felvilágosítására sem fordítanak kellő figyelmet.
Zavar az a megfogalmazás, hogy "a férfiak bizonyítottan jobban érdeklődnek a téma iránt", ez olyan fekete-fehér kijelentés. Egyébként sok nő kedvét épp a pasik veszik el a szextől... :)

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.01.24. 13:08:42


Szerintem a nők is érdeklődnek a téma iránt :-)

2008.01.24. 13:10:59

Hát, az egy biztos, hogy a pina jobban érdekli az embereket - remélhetőleg főképp a férfiakat -, mint a Pina. :) De ez alapból nem is baj, csak akkor van baj, ha mással nem lehet, vagy legalábbis jóval nehezebb felkelteni a figyelmet. Márpedig egyre inkább így van.
Sajna ez ugyanakkor elfásultságot is takar, nemritkán a robbanó érdeklődés egyfajta pótcselekvés, mert sajna az impotencia is gyakoribb jelenség. Legalább a látszatát kell kelteni az elemi éredklődésnek. Nem?

2008.01.24. 13:12:05

Aranyhaj: melyik téma iránt? Mert itten szimultán kettős téma megy... ;-)

movhu 2008.01.24. 13:12:54

Én csak annyit mondtam, hogy "jobban", tehát persze, hogy a nők is érdeklődnek iránta. Sőt, lehet, hogy van olyan nő, akit jobban érdekel a szex, mint egy adott másik férfit.

2008.01.24. 13:21:35

Movhu: szerintem tök jól fogalmaztál, ember legyen a talpán, aki bele tud kötni. Hát, a prüdek meg csak hadd rágódjanak, az sem téged minősít. :)

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.01.24. 16:07:50

movhu: Pölö engem legalább annyira érdekel a szex, mint azokat a pasikat, akikre a megfogalmazásodnál gondoltál :) És nem vagyok egyedül, ez tuti. A "bizonyítottan" szó zavar, nem a "jobban". Szerintem ezt nem lehet korrekt és hiteles módon bizonyítani.

movhu 2008.01.24. 16:11:59

A "bizonyítottan"-al azokra a felmérésekre gondoltam, ahol anonim módon lehetett megadni egy reprezentatív csoportban, hogy ki miként áll a témához. Ott ilyen erdmény jön ki. Ennek ellenére lehet, hogy te sokkal inkább ott vagy a témában, mint én, mert mi nem vagyunk reprezentatív minta. A blogoló sosem az :)

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.01.24. 16:18:09

kelgyo: Mindig is érdekesnek tartottam, ahogy a pasik jobbra-balra dobálóznak a prűd szóval. Ez nekem sántít kicsit, mert sejtem, a pasi abból indul ki, hogy ő bezzeg istenkirály az ágyban, nem tehet róla, ha a csaja nem elégül ki az ágyban - holott alapjáraton ő a béna pöcs :)

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.01.24. 16:20:29

movhu: Na, ebből adódik, hogy nem olyan hű de hiteles az eredmény :) Ennyit a felmérésekről.

2008.01.27. 19:42:42

Csibike:
(mover.blog.hu/2008/01/24/kepek_a_pinarol#c1336698)
Azt hiszem, valami hasonlót fogalmaztam meg fentebb. A prüd szó per pilanat nem volt érvényes egy kommentelőre sem, de gyanítom, hogy azért, mert arra már nem méltatják a blogot, hogy elolvassák, mert már a cím olvastán szemforgató módon tovább se mennek. Hidd el, sok prűd ember van, de itt két okból nem szólalnak meg: egyik, amit a címmel kapcsolatban írtam, a másik, hogy tudják, égnének mint a rongy. Mindkét felfogás álszent.

movhu 2008.01.27. 19:52:14

Én azt gondolom, fel kell vállalni az erről való beszélgetést. Nagyon sok olvasóm tudja ki vagyok, személyesen ismer, még is elé állok, és ha kell, akkor megbeszélem vele ezt a kérdést is.
És amint a másik posztomban írtam, a gyerekekkel is sokkal jobb beszélni erről, mint titkolni.

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.01.27. 22:16:27

kelgyo: Reméltem, hogy nem kommentelőre gondoltál. A nőket szokták leprűdezni, sokszor alaptalanul, már ami a konkrét szexualitást illeti. Amit írsz, az nálam az álszentség fogalma, és igen, sajnos, sok-sok ember álszent, ha a szexről van szó.

movhu: Kár, hogy a szülők egyszeri feladatként akarják megúszni az ún. felvilágosító beszélgetést, pedig ez folyamatos dolog, egy 14 évesnek más problémái vannak, mint egy 18 évesnek. Ráadásul nem csak arról kellene beszélni, hogy hogyan lesz a kisbaba és használj gumit.

2008.01.29. 08:33:33

Csibike: lám, mennyire ott vannak a sztereotípiák. Vajon miért gondolják sokan, hogy csak nőket lehet leprűdözni? Ez maga már rossz szemlélet. Van prűd férfi is. Ők azok, akik látszólagos tapintatból kerülik a témát nőtársaságban. Felületes szemlélő mondhatná: prüdériától tartanak a nők részéről. De szó sincs róla. Maguk prüdek. Ugyanis ha meg sem tesztelik a társaságot, akkor honnan tudják?
süti beállítások módosítása