Kiszel stand-up

2008.04.09. 10:35

A Story magazin megszervezte a hétfő esti Showder Club után a saját virtuális stand-up comedy-jét, ami néhány helyen legalább annyira vicces, mint maga az eredeti műsor volt. Igaz, itt a megjegyzések néhol a szánalmasan fájdalmas kategóriába esnek, de egy kört mindenképpen megér a dolog, olyan megjegyzések hangzottak el. Aki látta a műsort, azt tudja, hogy az előadók nem kímélték műsztárjainkat sem. Rendes kiosztásra kerültek korunk ismert személyiségei, akik a magyar népszerűségi lista utolsó helyeiért vívják mindennapi küzdelmüket. Lássuk mit mondtak ők a műsorral kapcsolatban, azaz milyen is a magyar bulvár stand-up.

„Vigyorgó” Kiszel Tünde, mint felvezető kijelentett, hogy sérelmezi Donatella belekeverését, de ő maga nem sértődött meg. A szövege az ilyenkor már szokásos, miszerint ő igazi egyéniség, és ezért lehet parodizálni. Hozzáteszem nem is őt magát parodizálták, hanem az ő általa képviselet jelenséget. Ezután még nyomott egy szerinte vicces mondatot, miszerint „Nem kérdés, hogy én még mindig a köztudatban leszek, amikor ezekre a humoristákra már senki sem emlékszik majd”. Ezt azért nem könyvelném el ténynek, de nem feltétlenül jó az, ha nem felejtik el az embert. Legfőképpen akkor, ha ezt a népszerűséget kétes dolgokkal élte el. Annak még nem nagyon kell örülni, hogy a történelem például nagyon sokáig fog még például Sztálinra emlékezni. Tünde szerint ő általa akarnak befutni, meglovagolva az ő népszerűségét. No comment, mondhatnánk. Igaz, Tünde önmagában vicc, csak utánozni kell, és tuti siker.

 

„Utazós” Molnár Anikó – aki most éppen külföldön próbál szerencsét, hál’ istennek – szerint bizonyára csak azért vicceltek mellméretével, mert szeretnék megfogni. Különben is szerinte legegyszerűbb ismert sztárok alázásával befutni. Őszintén megmondom, hogy én speciel nem szeretném Anikó melleit megfogni, ha gumilabdára vágyom, akkor veszek tetszőleges méretűt a madaras teszkóban, és azokat fogdosom otthon. Méretben nem rossz, vízben pont ezt a méretet szeretem dobálni. Szerintem kicsit túlértékeli Anikó a testét, és most szólok, hogy ebből később még nehezebb megélni, amint telik az idő. A figyelmeztető jelek már most megmutatkoznak, de a későbbiekben várható, hogy már a harisnyáját és bugyiját sem akarja majd megvásárolni senki. Most kellene gondolkozni valami más megélhetési forráson, mert előbb-utóbb mindenki beleun az „Anikó szerencsét próbál Ugandában” műsorokba.

 

Utolsó versenyzők „Sértődős” Rubint Réka. Ő rutintalan és tájékozatlan, nem utolsó sorban nem éppen egyenes komédiás. Amint mondta, „nem láttam a műsort…Esténként a gyereket fürdetem, vacsoráztatom, általában lemaradok a műsorokról” Csak a gyerek érdekében merem remélni, hogy Réka valóban tájékozatlan volt, és fogalma sem leledzett arról, hogy este 10 után kezdődött a produkció. Ekkor ugyanis már elég egészségtelen vacsoráznia egy olyan csöppségnek. Az utolsó cseppet pedig most is bedobta, pedig nem is humornak szánta. „Abban azonban semmi kivetnivalót nem találok, hogy a humoristák szélsőségesen kifigurázzák a közszereplőket” Khmm. Erre felkapja az ember a fejét. Réka a blogjában legutóbb azt írta, hogy „szánalmasnak tartom azokat az embereket, akiknek annyi idejük van, hogy leüljenek a gépük elé, és ahelyett, hogy valami építő jellegű dolgot alkotnának, arról fröcsögnek, hogy melyik közéleti személy, kivel, hol, mit hogyan evett, ivott, tankolt, fizetett, parkolt, dudált…” Kérdezem: csak én érzem az ellentmondást? A blogíró, aki annak idején elemezte RR utakon tapasztalható viselkedését, egyfajta humorista, aki ilyen módon akar nemtetszésének hangot adni. Meg kellene akkor fogalmazni, hogy mi az, amit konkrétan szabad és nem szabad humor formájában közölni. Mert amennyiben az humoros, hogy valaki hogy néz ki, és kifigurázzuk a testi hibáit – amiről nem tehet-, akkor miért ne lehetne humorosan kifigurázni azt, amiről tehet?

Hát ennyi mára kedves vendégeink. A Kiszel stand-up ezzel véget ért, de állítólag folytatódik, mert továbbiakban is lesznek éles poénok a műsorban. Javasoljuk, hogy médiaszemélyiségeink is nézzék, és hasonlóan vicces dolgokat nyilatkozzanak. Így egy műsorral duplán nevetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr29418086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emese 2008.04.09. 10:44:24

Igazán jó lett az írás, és stand-up-os. ez szerintem sokkal jobb lett mi maga a Fábry show lesz. "Mell"esleg a mostani fellépő humorístákat én már minimum egy éve hallgatom, és sokkal több embernek okoztak jóizű nevetést, nem úgy mint "szánalmas Réka", "egyetemi tananyag Kiszel" "fa**ért nem lehet normálisan keresni Mo-on Anikó".. Bár igaz ez nem is az Ö dolguk..

ELSŐ :) (éljen a vállgazd óra... )

Baszkurátor 2008.04.09. 11:49:00

Ja.A Kossuthon én is hallgatom az ifju nemzedéket és hát fergetegesen nyomják.Az ziher.Ezek a fosbojlerek meg csak verjék magukat, a kutyát nemérdekli.

Destroy 2008.04.09. 12:45:23

Réka szerintem nem hallotta a becsöngetős poént, mert őt ismerve egyáltalán nem így nyilatkozott volna az ő "tökéletes" testével. Zsuminő :D

Bivalyné Húszéves Erzsi 2008.04.09. 12:45:32

Akár Rólam is szólhatnának ezek a hírek.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.04.09. 12:48:31

Kik ezek az emberek? Most komolyan, én miattuk nem kapcsolom be a tévét, ha mégis, akkor Discovery Channel, Spektrum, BL-meccsek, esetleg Híradó. Én nem vagyok hajlandó pénzt csinálni EZEKNEK! Mégis évek óta megy a Győzike, meg a Máuniká só, és társaik...

Bivalyné Húszéves Erzsi 2008.04.09. 12:50:18

Pénzért én is mindent, akár főműsoridőben, akár az Áder Jánossal, ha még fel tud állni egyáltalán.

dr. Wilbur Swain 2008.04.09. 12:51:33

nyilván azért lehet rajtuk élcelődni, mert 1. ismertek, 2. van vmi "hibájuk": idióta jellem, nagyravágyás, vagy egyszerűen lófogak
egyébként kedves movhu annyira rendes voltál ezekkel a népekkel, hogy mindenkiről ilyen agyonretusált képet tettél fel :)
magukhoz képest jól néznek ki, bár Tündében azért benne van egy-két keserves óra a fotosopp előtt görnyedve :D

DArchAngel 2008.04.09. 13:13:04

Nem tudom, kinek hiányoznának, ha végre eltűnnének a bulvár mocskosnagy süllyesztőjében.
Nem szeretném, ha gyerekem ilyen példákat látna fejlődése során...

tanár úr 2008.04.09. 13:22:12

Rubint meredt kigúvadt szemű, műcsöcsű, vicsori "lady" annyira buta, hogy ez már "sokk"...a nézőknek:)

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.04.09. 13:34:55

14 óra 00-kor megjelennek.
Paranormális kísérlet mobilkamerára.
Legyél ott! blogart.blog.hu

Ivan Kozirev 2008.04.09. 13:38:20

A bulvárnak nics süllyesztője. Ott nincs olyan, hogy legalja, pont ez a lényeg. :)

movhu 2008.04.09. 13:39:42

PS témában ezek sem jobbak, mint az itt látható gyűjteményem:

mover.blog.hu/2008/03/13/photoshopos_bukasok

:D

Destroy 2008.04.09. 14:11:15

Már csak azt tudom remélni, hogy a következő műsorban keményebben megkapják a magukét. Lehetséges, hogy akkor éjszakafürdető Rékának is be fog férni az ütemtervébe.

movhu 2008.04.09. 15:12:14

Egy kis reklám. Látogassatok el a Nyugibogyóra:

nyugibogyo.blog.hu/

Aran-ka 2008.04.09. 15:19:53

Bulvar es humor... mostohatestverek...

Peter 2008.04.09. 16:03:25

Réka igazán eldönthetné, hogy most akkor lehet vele élcelődni vagy sem. Szerintem mindig azt mondja, amit hallani szeretnének. "Te Réka, most éppen az RTL-nek nyalunk, így mit mondasz? Ja, akkor frankó volt. Te Réka, most éppen egy bloggerbe rugunk, mit mondasz? Rohadékok". Egyenes embör ez.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.04.09. 16:26:55

nem olyan rossz csaj ez a Réka. meg az Anikó se, nem értem hogy mi bajotok van vele. A Kiszel Tünde már öreg. Ok, nem olyan erősek agyilag, dehát ez van.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.04.09. 19:39:14

Ezek a celebek igen hálás témát szolgáltatnak. Pedig még el sem olvastam a cikket, csak a képeket nézegettem.
süti beállítások módosítása