Molnár Anikó bebukott

2008.03.27. 16:41

Amint korábban megírtam, nagyon elszállt elképzeléseik vannak manapság mondvacsinált sztárjainknak arról, hogy majd őket valaki elutaztatja egy egzotikus szigetre nyaralni, vagy egy jó kis fotózásra. Nem különösebben lepett meg, hogy Anikó nem csak egymilliót, de egyetlen forintot sem szedett össze, így elbukta a fogadást, aminek következtében egy hétvégére kiköltözik sátorozni. Azt mondta, bármilyen munkát elvállalna a pénzért, de szerinte csak tisztességtelen ajánlatok érkeztek, mert a használt bugyiját vagy harisnyáját éppen úgy nem akarja eladni, mint a testét. A bicskanyitogató kijelentések viszont csak ezután következnek a Bors-nak adott interjújában.

Első irritáló kijelentése az volt, hogy „megtapasztaltam, hogy milyen beteg emberek vannak, és az is kiderült számomra, hogy hazánkban nem beszélhetünk önzetlen segítő szándékról”. Kedves Anikó! Én is megtapasztaltam, hogy milyen beteg emberek vannak ebben az országban. Kitalálják, hogy valaki kifizeti nekik a karibi nyaralásukat, és még költőpénzzel is ellátja őket, nekik pedig ezért nem kell tenni semmit. Szörnyű milyen gondolkodású egyedekkel élek egy országban. Ezenkívül azt sem értem, hogy aki kiárusítja magát, az miért lép vissza minden ajánlattól. A harisnya eladását én nem tartanám olyan szörnyű dolognak, jó pénzért az egész ruhásszekrényemet eladnám. Az önzetlen segítő szándékról meg ne is beszéljünk. Miért minősülne önzetlen segítő szándéknak az, ha valaki egy kifutott sztárnak fizetné az utolsó nyaralását? Ilyen szándék lehet adakozni a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, a Vöröskeresztnek, de nem egy magáról túl sokat képzelő hölgynek. Nekem sem segít a munkahelyem sem önzetlenül, tessék elképzelni. Elvárják tőlem, hogy napról-napra bejárjak dolgozni, megcsináljam a munkát, és csak akkor adnak fizetést. Mekkora egy szemét munkahelyem van, nemde? Apropó munka. Az igazi pofon a társadalomnak itt következik.

A folytatásban ugyanis az olvasható, hogy „Tisztességes munkával itt nem lehet pénzt keresni – kesergett Anikó”. Ezt külön kikérem magamnak azoknak a nevében, akik ahelyett, hogy egy újságnak sírnák el magukat, bejárnak tisztességesen dolgozni. Anikó szerint, aki dolgozik, az nem tisztességes? Rengeteg rendőr, postás, gyári munkás, buszvezető, informatikus, pék, és sorolhatnám itt 100 oldalon mennyi szakma képviselője minden nap megdolgozik azért tisztességesen, hogy meglegyen a minden napra való létfenntartása, és megél. Igaz, nincsenek olyan lázálmai, hogy homokos tengerparton nyaraljon más pénzéből, de megél, és közben tisztességes marad. Javasolnám Anikónak, hogy ereszkedjen le a földi ember szintjére, és kérdezzen meg általa tisztességtelennek vélt embereket, hogy miként élik túl a mindennapokat. Nem mellékesen elárulom, hogy nem egyszer nyaraltam már homokos tengerparton, teljesen tisztességes bérből származó munkám gyümölcseként.

Utoljára elemzem a képet és az aláírást, amit az lap mellékelt a cikkhez. A képaláírás szerint „Anikó bármilyen munkát elvállalt volna”. Anikó valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy tisztességes munkával igen nehéz havi 1 milliót keresni úgy, hogy a hanyattfekvésen kívül máshoz nem értünk. A bármilyen munkáról pedig lassan kiderül, hogy gyakorlatilag egyetlen tevékenységre korlátozódik a bármilyen szó, ami a pénzt tartalmazó boríték ünnepélyes átvétele. Azt pedig végképp ne felejtsük el, hogy a bármilyen munkába beletarozik az is, amire nem számított. Hiszen akinek egyetlen eladható árucikke a teste, attól mi mást lehetne megvenni? Ezen tessék gondolkozni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr27399285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2008.03.27. 21:32:37

Fekete Pákó azért talán mégis árt egy kicsit.Ebben az országban emberek is élnek...

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.03.27. 21:34:08

Egy moderálás ráférne a blogra. Én meg azt mondom, hogy nem is nézek Fókuszt és hasonló műsorokat, illetve tévét is csak ritkán. Amíg azonban műsorokat lehet eladni olyan emberekkel akikről ti is írtok, addig nem változik semmi.

2008.03.27. 21:34:26

"Bátran össze merném mérni az intelligenciaszintem a tiéddel"
"még annyi sem látszik meg rajtad" (21:23)


vs.

"Kevesebbet kellene ítélkezni." (21:13)

Az intelligenciát ne keverd össze a tárgyi tudással aranyhaj. Az intelligenciához nem elég a 30 Jókai regényed. Jó éjt.

Keyser Soze 2008.03.27. 21:36:17

Sajnos napjainkban az újságból és a tv-ből is ezek
az úgynevezett "sztárok" folynak.A Kiszel Tünci,
Pákó, Győzike, Anettka, Dundika és a többiek mindig
hallatnak magukról.A Brigitte Nielsen utánzat Molnár
Anikó is mindig hallat magáról nehogy a feledés homályába merüljön.Büdös neki a munka, úgy kéne
a nagy suska, hogy ne kelljen érte dolgozni.
Pedig szívesen megnézném ahogy a McDonaldsnál kiszolgál, vagy a Tescoban árufeltöltést végez.
Nem tudom mi lenne az a munka ami 1 milkót ér
gondolom rövidtávú elfoglaltságként.

sydo 2008.03.27. 21:37:06

anikó kb addig nem árt, még a lányod nem kezdi el példaképének tekinteni, majd a diákhitelből mondjuk feltölteti a melleit :)

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 21:39:03


Pákó vicces, én kedvelem (a csoki*szos poénját nagyon szerettem). Azt csinálja, ami a feladata: szórakoztatja a közönséget.
Érvényesülni mindenki azzal próbál, amit tud, és nem azzal, amire alkalmatlan. Nem lehet mindenki élsportoló vagy kiváló szerző. Más kategóriába tartozik Stephen King és Jókai, másba Rost Andrea és Zalatnay. Miért nem férhet el egyik a másiktól? Egyeseknek ez tetszik, másoknak amaz. Valakiknek bizonyára Molnár Anikó vagy Pákó tetszik (különben nem kerülhetnének képernyőre). Miért kell megszólni őket? Nem kötelező figyelemmel kísérni a munkásságukat.
Egy kis tolerancia jól jönne a hazai közönségnek.

2008.03.27. 21:39:21

Aranyhaj
Ahá!
:)
Abban egyetértek Veled, hogy a "kétszínű erkölcscsőszök" kártékonyak (úgymond).
Csak nekem még hozzájön ehhez, hogy ezek a 'celebek' szintén ugyanúgy kártékonyak. Másképpen - de kártékonyak :)


Én speciel nem láttam semmilyen showt :)
Egyáltalán nincs tv-m.
A celebekről a könyvtárban megtalálható bulvárújságban tájékozódom, ill. a neten.
Hogy miért 'érdekel'? Például mert most végzek médiaelemző szakon az egyetemen :)

Persze, lehet hogy kitalálta egy szerkesztő a sztorit - de ilyen alapon egyrészt mindent (bármit) meg lehet kérdőjelezni.
Másrészt pontosan ez az egyik nagy baja a jelenkori médiumoknak. Értékesebb, objektívebb és hitelesebb képet kellene közvetíteniük.

És:
Csak a magam nevében nyilatkozhatok, de azok a 'sosem hallott írók' akiket én említettem (pl. Hajnóczy - nem tudom, konkrétan kire gondolsz) általam mind ismertek. Csak olyasvalakivel példálózok, akitől olvastam.

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 21:42:32

"anikó kb addig nem árt, még a lányod nem kezdi el példaképének tekinteni, majd a diákhitelből mondjuk feltölteti a melleit :)"

Ha lesz lányom, úgy nevelem majd, hogy rendben legyen az önbizalma, és sose jusson eszébe plasztikai műtétre gondolni.

2008.03.27. 21:44:23

Aranyhaj
Túlságosan libsi vagy :)
Igenis kell egy határ, amire azt mondjuk: ennél ne tovább! Világos, hogy erre a szemétre (mert szerintem az :) igény van.
De!

A pedofíliára is van igény. A nemi erőszakra is. A rablógyilkosságra is... Folytassam a sort? Toleráljuk ezeket is?

De oké: eltér a véleményünk. Ez nem baj :)

Ja, tényleg!
Nő!
Nem "szekáljuk egymást". Véleményt cserélünk :)

morpho 2008.03.27. 21:44:58

"Ha lesz lányom, úgy nevelem majd, hogy rendben legyen az önbizalma, és sose jusson eszébe plasztikai műtétre gondolni."

Gondolom te is mindenben anyádat követed?
Pákó csokifaszos poénja a mamának is bejött?
Nyílván igen.Nem?

2008.03.27. 21:45:53

VicGilson,

akinek nem inge...:-) Nem Rád gondoltam különben. Sok sikert a tanuláshoz. Én már túl vagyok az egyetemen, de visszasírom a régi szép időket.

2008.03.27. 21:48:28

morpho:-))))))

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 21:48:50


A felmenőimet jó lesz kihagyni a játékból; én sem emlegetem mások szüleit, nénikéjét, rokonságát.

Egyébként nem tetszett neki a poén, épp ma említettem előtte :-) Pedig szerintem tényleg vicces...

Nem is akarom, hogy mindenben rám hasonlítson a gyerekem, ha lesz. Azt szeretném, ha erősebb, okosabb, magabiztosabb, sikeresebb lenne, mint én (bár ez nem egy egyedi szülői kívánság).

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 21:53:50

"Én már túl vagyok az egyetemen, de visszasírom a régi szép időket." - ez sem látszik rajtad! Nem ítélkezek, csak hideglelést kapok az intoleranciától meg az előítéletektől. Olyan "jól" meg tudtad ítélni az olvasottságomat, csak azért, mert ismerem Fekete Pákót vagy Kelemen Annát (és mert nem ismerted Hajnóczit vagy a többi írót). Az intelligenciaszintemet még mindig összehasonlítanám a tiéddel (éppenséggel az enyém sem alacsony, ha szabad megjegyeznem).

kacsa! 2008.03.27. 21:54:28

Szegény Anikó most depresszióba esik és kicserélteti a melleit. Nagyobbra, mert így nem érzi nőnek magát.

közlekedési bűnöző 2008.03.27. 21:54:35

Mondjuk nem csodálom, hogy Kertészt nem ismerték és ismerik, mert a Sorstalanság elég unalmas és szar... ajánlom helyette Wass Albert Tizenhárom almafáját vagy az Elvész a nyom -ot. Persze ő Tamás Gáspár Miklós szerint szórakoztató fasiszta. Szerintem meg TGM cionista, szóval 1-1.

2008.03.27. 21:55:35

Sydo megmondta a tutit :)
sydo 2008.03.27. 21:37:06
"anikó kb addig nem árt, még a lányod nem kezdi el példaképének tekinteni, majd a diákhitelből mondjuk feltölteti a melleit :)"

Aranyhaj
Azért érzek némi ellentmondást benned :)
A 'libsi' szemlélet szerint nem tehetne azt a lányod a testével, amit csak akar?
A plasztikai műtétet önbizalomhiány miatt csináltatják? Netán túlzott önbizalomhiány miatt? Akkor Anikó ilyen ember? No de a túlzott önbizalomhiány rombolja az ember személyiségét. Akkor pedig az ember kártékony tagja lesz a társadalomnak :)

Szóval: azt mégse tartod elfogadhatónak, hogy a Te gyermeked plasztikáztassa magát.
Na itt üt vissza a fene nagy liberalizmus :)

Müller Péternek volt erre egy nagyon szép hasonlata.
Amikor kérdezik az atombombát is feltaláló tudóst, hogy mit művelt? Mire ő: csak az igazságot kereste; az ember (az emberiség) dolga, hogy mire használja.
De ugyanez a tudós, amikor a gyerke bele akarja dugni az ujját a konnektorba - lehúz neki egy büdös nagy pofont. És nem azt mondja, hogy rábízom, mit művel.

Na itt van a kutya elásva :)

Peace!

morpho 2008.03.27. 21:56:06

Én nem bántom a te felmenőidet,csak figyeld magad egy kicsit.
"Pákó vicces, én kedvelem (a csoki*szos poénját nagyon szerettem)"
"Egyébként nem tetszett neki a poén, épp ma említettem előtte"

"Ha lesz lányom, úgy nevelem majd, hogy rendben legyen az önbizalma, és sose jusson eszébe plasztikai műtétre gondolni"
"Nem is akarom, hogy mindenben rám hasonlítson a gyerekem, ha lesz. Azt szeretném, ha erősebb, okosabb, magabiztosabb, sikeresebb lenne, mint én (bár ez nem egy egyedi szülői kívánság)"

Esetleg elképzelhető,hogy a lányod mégis diákhitelből tölti fel majd a melleit,hogy aztán a Pákóval lépjen le kacagányban Nigériába.

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 21:56:34


Családtagok felemlegetése egyébként nem mosolyogni való - kedves Nő, vedd magadra -, hanem inkorrekt. Aki ellenszenvesnek tart, szórja rám az összes trágár megjegyzést, ami épp eszébe jut, állok elébe. De a családomról tessék szépen leszállni.

Még egy dolgot utálok nagyon: a jobb sorsra érdemes szerzők lehúzását.

közlekedési bűnöző 2008.03.27. 21:59:08

Ne bassz... Kertész jobb sorsra érdemes? Nézd meg az előző hsz-em.... :)

Holocsák 2008.03.27. 22:00:06

Aranyhaj NEEEEEEE!
Ne merülj ebbe ennyire el. Megnéztem az oldalad,szerintem te több vagy annál hogy egy ilyen témába-a sötét erőkre hallgatva-belemenj!

2008.03.27. 22:00:09


Én nem sírom vissza :)
Mondjuk nem nappalin, hanem levelezőn végzem, mellette a munka (hajaj: még adót meg járulékokat is fizetek :), meg az edzések, meg ez a fene sok könyv :)

Hamvas azt írta valahol, hogy a feladat: 100 könyvet megmenteni (ha esetlegesen minden más pusztul).
Még gondolkodom, mi lenne az én '100 könyvem'
:)

2008.03.27. 22:02:58

Te figyi már, aranyhaj! Adjál mát egy autogammot!:-D
Én meg az olyan emberektől kapok hideglelést, akik fényezik magukat, embereket szólnak le ismeretlenül és képmutatóan az intoleranciáról és az előítéletekről papolnak! Olcasd már vissza, hogy milyen stílusban írogatsz az embereknek!
Te meg az intelligencia.....

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:04:39

"Akkor Anikó ilyen ember? No de a túlzott önbizalomhiány rombolja az ember személyiségét. Akkor pedig az ember kártékony tagja lesz a társadalomnak :)"
Tőled ettől jobbat vártam az eddigiek alapján! A túlzott önbizalomhiányban szenvedő ember saját magának árt, nem a társadalomnak (nem az vele a baj, hogy másnak kárt okoz, hanem hogy nem tud érvényesülni, saját érdekeit megvédeni).

Ha lesz gyerekem, természetesen legkevésbé sem fog zavarni, ha fekete párt választ. Az az érdekes, hogy az illető rendes, intelligens, magabiztos ember legyen, aki megbecsüli a társát - azaz az én gyerekemet.

Tomek 2008.03.27. 22:06:01

Nem tudom mit parázik ez a csaj... Csak pénzt akar, de semmit nem akar tenni érte. A "pályatársai" közül sokan legalább bevállalósak és "megdolgoznak" a lóvéért. Valamit valamiért. Aki könnyű életet akar, annak be kell vállalni ezt-azt. Igen sok csaj rohangál itt Bp-en, akik láthatóan jól el vannak eresztve, sejthetjük, hogy nem a közértben álldogálnak a pult mögött, meg nem is agysebészek, persze van még egy-két lehetőség, de a legkézenfekvőbb adja magát...

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:08:23

"embereket szólnak le ismeretlenül" - te kezdtél el leszólni engem (sőt a cikk kezdte leszólni az egyes médiaszereplőket), ne várd már, hogy némán tűrjem.
Nem azt mondtam, hogy simulékony, diplomatikus vagyok, hanem azt, hogy az átlagnál valamivel jobb az intelligenciaszintem. Ha valami, akkor képmutató nem voltam soha. A műveltségem nem "fényezés", hanem valódi. (Nem én használok olyan kifejezéseket, mint "fényezés", az "öntömjénezés" helyett. Gratulálok, az egyetem szépen felvértezett stílussal is és emberismerettel is.)

morpho 2008.03.27. 22:11:00

"Ha lesz gyerekem, természetesen legkevésbé sem fog zavarni, ha fekete párt választ. Az az érdekes, hogy az illető rendes, intelligens, magabiztos ember legyen, aki megbecsüli a társát - azaz az én gyerekemet"

Ilyen például Fekete Pákó a csokifasszal.

2008.03.27. 22:12:15

"Tőled ettől jobbat vártam az eddigiek alapján!"
:D

Megint nem egyezik a véleményünk :)
De igen: másoknak is árt! Például a közvetlen környezetének (pl. ha egy ilyen embernek gyermeke van - és rengeteg ilyen ember van). De ha ilyen nagy nyilvánosságot kap (mint ezek a - finoman szólva is túlértékelt - celebek) akkor bizony nem csupán a közvetlen környezetének van az ártalmára.

Nem egészen világos, hogy miért tartod pákóékat értékesnek.
Pákó csak teszi a dolgát, és szórakoztatja a közönséget?
Hm.
Pl. Hitler is csak tette a dolgát. Irtotta a jónépet.
Akkor?

Kertész művei is érték - meg anikó és pákó is?
"Egyszerre két urat nem szolgálhatsz"
:)

Peace!

És jó éjt Mindenkinek - ha már nem térnék vissza!
:)

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:12:47

"Ilyen például Fekete Pákó a csokifasszal."

Aztán honnan tudod, hogy nem ilyen? Onnan, hogy fekete bőrű?

sydo 2008.03.27. 22:15:56

aranyhaj, te az életben is ennyiszer hangoztatod, milyen hiper intelligens vagy? ha igen, a környezeted mit szól hozzá?
mi már az általánosban is kiközösítettük az ilyen gyerekeket.

2008.03.27. 22:16:02

morpho:-))))))

2008.03.27. 22:17:50

Mi is, sydo.. De nem érti, hogy miről beszélünk, hagyd csak!

arvisura · turoczi.blog.hu 2008.03.27. 22:18:11

Aki Anikóra időt pazarol, az időmilliomos.
@aranyhaj: Nobel díjjal együtt Kertész változatlanul utálja a magyarokat, állítólag plagizált, szóval az író Jókai meg a többiek, Nobel díjas pedig Kertész Imre. De ezen a poszton talán helyén van.

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:19:14


Önbizalomhiánya az aggszűz tanárnőnek is lehet, nemcsak a műmellű hírességnek.

Nem feltétlenül "értékesnek", de szórakoztatónak és jónak tartom Pákóékat. Nem azt mondtam, hogy Pákó hangja felveszi a versenyt Stevie Wonderével (vagy pl. Pavarottiéval), vagy Anikó tehetséges, mint Kútvölgyi Zsike... épp arra mutattam rá, a szórakozás MÁS fajtáját nyújtják, mint az említett pályatársak. Van igény erre is, arra is. Pákóékra nagyobb.

Kertészt - az írót - végképp nem lehet összehasonlítani pl. Pákóval, a zenésszel. Még egy Népszabadságnál dolgozó újságíróval vagy egy fantasy szerzővel sem lehetne, mert MÁS műfajt képvisel.

Régen egyébként Jókait (a valaha volt legnagyobb magyar szerzőt, a világ egyik legtehetségesebb íróját) is "ponyvának" tartották.

Jó éjt - ha netán én is távoznék.

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:22:37

"Mi is, sydo.. De nem érti, hogy miről beszélünk, hagyd csak!" - értem, de nem érdekel a véleményed (pláne, mert inkompetens vagy). Ne képzeld, hogy hanyatt estem az egyetemi végzettségedtől, már ha igaz egyáltalán. Örülnél te, ha csak feleannyit tudnál az irodalomról, mint én.

"mi már az általánosban is kiközösítettük az ilyen gyerekeket." - ezt elhiszem. Ez látszik rajtatok!

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:25:34

"állítólag plagizált"
Állítólag.

Állítólag Solohov is egy fehérgárdista naplója alapján írta a Csendes Dont. (Kínos volt a plagizátor voltát hangoztatók számára, amikor sok évvel később előkerült a regény eredeti kézirata.)

eraser 2008.03.27. 22:27:06

Aranyhaj, jol mondod, de a kommentelök nagy resze sosem fogja megerteni a szavaidat. Ök csak fröcskölni szeretnek, nevtelenül, nagy tömegben. Szerintem ne pazarolj rajuk több szot. Aki kellö intelligenciaval rendelkezik, az ugyis igazat ad Neked.

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:29:51


Eraser: köszönöm, örülök, hogy valaki megért :-)
Nem szerethet mindenki, mondom Presserrel.

forumuser 2008.03.27. 22:30:43

kistigriske
A többes szám első személy alatt "a" társadalmat (a társadalom értékrendjét) kell érteni, nem személy szerint téged vagy engem.

2008.03.27. 22:34:09

Figyelj Aranyhaj, lehet, hogy feleannyit sem tudok az irodalomról, mint te, de hidd el, ettől még boldogan alszom éjjel. De - javíts ki, ha tévednék - ez itt nem egy irodalom verseny, hanem Molnár Anikó sztorijának kommentálása és vélemények cseréje. Valóban végeztem egyetemet, (nem is egyet), de nem humán, hanem reál szakirányon. Nem kell ettől hanyattesned, egyáltalán nem azért írtam, - rajtam kívül még sok ezer embernek van egyetemi végzettsége. Ahogy más is jártas az irodalomban, mégsem néz le mást úgy, mint te. Szerintem te önbizalomhiányban szenvedsz valószínűleg, ezért írod oda majnem minden kommented végére, hogy mennyire okos vagy. Ezzel sincs semmi baj különben addig, amíg mást nem bántasz vele. Jó éjszakát aranyhaj.

sydo 2008.03.27. 22:36:15

"Örülnél te, ha csak feleannyit tudnál az irodalomról, mint én."

az ilyen emberektől én a hajamat tépem..

forumuser 2008.03.27. 22:42:30

VicGilson
"Világos, hogy erre a szemétre (mert szerintem az :) igény van.
De! A pedofíliára is van igény. A nemi erőszakra is."
Azt azért kár volna tagadni, hogy a "szemétre" mindig is volt, van és lesz igény. A magas tudomány, művészet sosem a pórnépnek szólt.
És nem hiszem, hogy össze kellene mosni mindent, ami nem "magas kultúra"; az FHM-es csöcskidobást nem lehet egy lapon említeni a pedofíliával.
Vetkőzés, szex, pornó is volt, van, lesz, Európában még mindig némi álszent prüdériával övezve (a hisztérikus érdeklődés minden iránt, ami szex, épp ennek tudható be...), nincs azzal semmi baj, hogy van rá igény, és azzal sem, hogy kitermelődik a kínálati oldal (álszent dolog a keresleti oldalon lenézni a kínálati oldalon lévőket). A gond ott van, hogy eltolódtak az arányok, a nyers szexualitás - minél mocskosabb, annál jobb - lépett elő elsőszámú egyetemes "értékké", mércévé.

2008.03.27. 22:43:48

Ez a nő is csak elbénázta az eddigi életét. Ha okosabb lett volna és nem csak a mellméret nagysága a comb hosszúsága miatti hiúsága éltetné..vitte volna valamire..igaz 40-n is érdemes tanulni menni..mert mivan akkor?..semmi..inkább töltse a fejét és lenne inkább igyekvő aki a francba kívánná a tamponvérzős médiacsuhárokat....

Hathajó 2008.03.27. 22:46:14

Mi a faszomért kell ilyen szarokat olvasni, mint a Bors? Meglátom a címlapjukat az újságosnál és láncosfűrésszel mennék ezeknek a szemét dögevőknek, akik írják és szerkesztik ezeket az utolsó aljas szemét kiadványokat. A lehető legprimérebb és legaljasabb ösztönöket és félelmeket kihasználva mérgezik az emberek lelkét és használják ki mások nyomorúságát, hülyeségét vagy szenvedését. Anikó még szerencsés. Ő csak hülye. Meg persze én is, hogy elolvastam bármit róla.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2008.03.27. 22:53:38

movhu, lassan előlépsz kedvenc bloggá, megint csak nagyon eltaláltad! Anikótól már a VV korszakában kirázott a hideg, és később ez csak romlott.

jürgen baromartz 2008.03.27. 22:54:49

haha, haha.. elképzeltem anikót egy pornófilmben..
csakhogy nem őt tosszák a férfiak, hanem ő tossza a férfiakat a 25 centis csiklójával. nagyjából ő az egyetlen női teremtés, akiről ezt eddig képes voltam illuzionálni.

2008.03.27. 22:56:24

fortisszimafingusz 2008.03.27. 22:42:30
Ebben egyetértünk! Nem véletlenül írtam ezt is:
"Eltolódtak az arányok (nem csupán idehaza). Túlságosan is sok már a senkiházi ember (nem csupán a 'celebek'). Ennek pedig a - viszonylag - normális emberek isszák meg a levét."

Az arányok tolódtak el - így van, és lassan a határok és következmények nélküli világ felé sodródunk (és ezt nem csak én látom így - hanem nálam/nálunk sokkal bölcsebb emberek is).

Hogy más példával éljek; egy másik indexes főhír: lekurvázta, leköpte tanárát. No: erre is van igény. Most akkor ezt is toleráljuk?
Világos, hogy van valami különbség, az 'ellopok egy kiflit a közértből' ill. a 'megtámadok, megerőszakolok, majd kínhalállal kivéreztetek valakit az utcán' között.

De az arányok - ahogy Te is írtad - nagyon felborultak. Ebből kellene kicsit visszavenni, kicsit normalizálni. Kicsit nagyon :)

Egyébként a nickneveden jót kuncogok, mert eszembe juttatja, honnan van :)
Végre egy Monthy Python rajongó(?)!
Jól mondom?
:)

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 22:57:29

"Szerintem te önbizalomhiányban szenvedsz valószínűleg, ezért írod oda majnem minden kommented végére, hogy mennyire okos vagy." - Nem kimondottan... csak kicsit elképesztett, hogy véleményt nyilvánítasz rólam, járatlannak tartasz egy olyan témában, amiben, mint kiderült, jártasabb vagyok, mint te magad.
Nem kötelező kedvelni valakit, de meglévő értékeit nem kellene elvitatni.

"Nobel díjjal együtt Kertész változatlanul utálja a magyarokat" - nekem meg éppen az tűnt fel, amikor olvastam a Sorstalanságot, hogy Kertész bölcs ember, aki - bár elfelejteni nyilván nem tudta, mit követtek el ellene - meg tudott bocsátani. Kétlem, hogy a helyében én képes lennék erre.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 23:00:35

"Hogy más példával éljek; egy másik indexes főhír: lekurvázta, leköpte tanárát. No: erre is van igény. Most akkor ezt is toleráljuk?"

A magyar oktatási rendszer rossz. De ha ezen változtatni próbál a "libsi" Magyar Bálint, akkor a közvélemény őt fogja képletesen leköpni.

2008.03.27. 23:09:02

"járatlannak tartasz egy olyan témában, amiben, mint kiderült, jártasabb vagyok, mint te magad."

Légy szíves idézd ide nekem, mikor ezt írtam, mert nem találom.

aljaskuszobab 2008.03.27. 23:25:37

nem is tudom mi borzaszt el jobban ezzel a nővel kapcsolatban: a hatalmas, alaktalan teste, vagy hogy 45-ös a talpa...

alias 2008.03.27. 23:26:41

Egyszer láttam a bigét egy bev.közp.(a barátnőjével)és olyan méla undorral, lenézéssel (na, nem magasabb mint én!) tekintetett az emberekre, hogy majdnem beszóltam!De a neveltetésem nem engedte!Csak végignéztem rajta, nem éppen elragadtatott arckifejezéssel, ami nem nagyon tetszett neki!Az utcán találomra 10-ből, 7-8 nő sokkal "jobb" mint ő. Régen sejtettem hogy semmi másra nem jó a csaj, csak kurválkodásra.Valamilyen szintem már az, de lesz ő még olyanabb is!

BOB 2008.03.27. 23:42:40

A magyar oktatasi rendszer nem kis reszben a "libsi" oktataspolitikanak koszonheti, hogy ott tart, ahol.

porhu · http://por.hu 2008.03.27. 23:48:59

szegény anikó, sajnálom őt, megérdemelne sok pénzt hogy minnél kényelmetesebb legyen az élete, hiszen mindent megtet azér hogy az ország előbre lendüljön, melbedobásal ösztönözi a férfilakoságot a szaporodásra, így újra felvirágzik a magyar!!!!!! szégyen és gyallázat az hogy, a magyar sztárok nem tudnak megélni és kolulniuk kell. lásd szegény antal imruska, nem ezt érdemelte öreg korára.

Dallas 2008.03.28. 00:05:17

Nem értem ezt a sok hozzászólást.. Én ismerem Anikót, egy egyszerű prosti, semmi extra. Mit nem lehet ezen érteni? Világ életében eltartották és ez után is el fogják. Van akinek tetszik én speciál nem tudnám megcsinálni. Ennyi.
Egyébként Antal Imruska is élhetne szépen, ha nem lett volna, magas műveltsége ellenére, egy idióta pénzügyekben. Ami az utolsó pár évét illeti, na az az igazi rémálom.. Így nem szabad elmenni.. De ebben a szemétmédiának is nagy szerepe van persze..

porhu 2008.03.28. 00:19:29

anikó azér híres mivel sokat szerepelt a hazai médiákban. énszerintem ez természetes mert elég jól néz ki és nagyon magas, mintmondjunk birgitte nilzen a nyolcvanas években, szerintem ez gyűrűzik ide is be mostanság. persze antal imrus már egy másik lap szerintem. persze nem vagyok média szakember, szóval komponens sem.

"a szemétmédia" pedig belölünk él mert ha nem venném meg minden reggel a blikket akkor nem lenne bevételük de akkor már énsem tudnám hogy mi történik idehaza. ja és bárcsak én ismerném anikót blokkolnám szónélkül.

eraser 2008.03.28. 00:19:43

Azert en nem vonnek parhuzamot Aniko es Antal Imre között.

zsoli 2008.03.28. 00:26:00

Mondjuk a kis Pomázi punciról csak annyit hogy srácok kopasz mint a barack!!!!!

eraser 2008.03.28. 00:28:21

Ertekes hozzaszolas volt.

zsoli 2008.03.28. 00:35:55

eraser, ne légy már ilyen nyámnyila. Téged persze hidegen hagy az ici-pici puncivirága? LoL

eraser 2008.03.28. 00:44:25

Elegge hidegen hagy, mivel nö vagyok, es hetero.

bütyök 2008.03.28. 00:49:09

az a szánalom,hogy róla megy a duma nem kis ideje,és ez is népszerűsíti a SEMMIT.

Carmen 2008.03.28. 01:05:44

Porhu, életemben egy darab Blikket nem vettem, és mégis tudom, mit történik itthon. Ez hogy lehet?:)

Aranyhaj: "a szórakozás MÁS fajtáját nyújtják, mint az említett pályatársak. Van igény erre is, arra is. Pákóékra nagyobb."

Pontosan azért van igény erre a sok szarra, mert ez ömlik a kereskedelmi csatornákból. Ha Pákó és társai eltakarodnának a képernyőről, és nem ömlene az újságos standokról az ezer meg egy bulvárszemét (édes álom), akkor talán az erre igényt tartók is tartalmasabb szórakozás után néznének.

Prophet 2008.03.28. 01:05:46

Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha... Amúgy egy elkötelezett embernek tragikus lehet, ha már nem megy úgy neki a munka, mint régen. Pl Anikót is minden bizonyára zavarja, hogy a szemetest a ház elől gyakrabban viszik el, mint őt.

porhu 2008.03.28. 01:15:26

Carmen, marha szivesen kifejteném neked hogy tulajdon képpen miért gondolom azt is hogy olvasnod kell mondjuk éppen a bliket ahhoz hogy láss a pályán hiszen nem minden a "magas" körökben törénik ebben az országban!!!! viszont most már igen nagyon muszály aludni menem mivel reggel hattól szombat reggelig 24-ben nyomom az objektum őrzést, szgény én. szevasztok!!!

Smirre 2008.03.28. 01:44:58

Minden eladó és mindennek az árát az határozza meg, hogy mennyit fizetnek érte. Jó esetben befolyásolja az árfolyamot a morális helyzet, rossz esetben nem. Itt a moralitás részgyőzelmet nyert, a rossz kommunikáció csökkentette az értékét. Nem feltétlenül ítélem el azért, mert nem tudja, hogy mások mást tartanak fontosnak, nem kis részben az erősen korlátolt lehetőségek miatt.

forumuser 2008.03.28. 01:47:04

"Pontosan azért van igény erre a sok szarra, mert ez ömlik a kereskedelmi csatornákból."
Fordítva, szvsz. A pórnépnek erre van igénye, hát ezt szállítják a kereskedelmiek. Ez mindig is így volt, az egyszeri nép a kivégzésekre járt szórakozni, most meg a győzikesó megy.
Persze ez oda-vissza ható folyamat, nyilván a pórnépet is lehetne "nevelni" valamelyest kulturálisan.

forumuser 2008.03.28. 01:47:57

VicGilson,
igen, rajongó vagyok :)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.03.28. 02:20:07

Aranyhaj:
Meg kell hogy valljam hogy én arra vágyom hogy magácskát én le szeretném rajzolni.

gyules 2008.03.28. 04:01:45

Carmen: "Pontosan azért van igény erre a sok szarra, mert ez ömlik a kereskedelmi csatornákból. Ha Pákó és társai eltakarodnának a képernyőről, és nem ömlene az újságos standokról az ezer meg egy bulvárszemét (édes álom), akkor talán az erre igényt tartók is tartalmasabb szórakozás után néznének."

Csakhogy a kereskedelmi adó és úgy általában a piac pont fordítva működik. Ha van igény, van kerslet, akkor találkozik a kínálattal. Nézd meg mi a kínálat és kiderül mire van kereslet. Ha a kutya nem nézné őket, nem lennének adásban, de... Én csak abban bízom, h azért még többségben vannak azok, akik megnézik, röhögnek rajta egyet, aztán 2 perc múlva elfelejtik. Bár, elnézve a változásokat, illetve, hogy a nyugatot majmoljuk ez egyre rosszabb lesz. Jöhetnek az első túladagolásos meg elvonós celeb-sztorik, az lesz a jó!

dr. Veér Farkas 2008.03.28. 04:11:35

Ez a csaj annyira sötét, hogy dupla mennyiségben termelődik a közelében a melotonin.

morpho 2008.03.28. 04:24:26

Ez kicsit tyúk meg tojás effektus.Azért nyomják ezt a bulvártrágyát,mert erre van igény,vagy azért van rá igény,mert ezt tolják az emberek arcába.Nehéz ügy ez.
Az melatonin,de ha sérült a tobozmirigy,akkor születése óta duplán kapja.Lehet,hogy megoldottad a problémát? :))

gyules 2008.03.28. 04:36:54


Nem akkora kaland. Olyan ez, mint a foci. Ehhez is ért mindenki. Még én is. :)

morpho 2008.03.28. 04:43:18

Szerintem a Manikó is jól huzogatja a bőrt.

sesomaru 2008.03.28. 05:22:34

Szerintem jócsaj a M.Anikó, és persze énis dugnám,(mint sokan mások)...simán;)...Ha kis esze is lenne,már rég összekefélt volna magának néhánymillkót. DE sajna nincsenneki úúGY sajnálom:D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.03.28. 06:53:11

"Nobel díjjal együtt Kertész változatlanul utálja a magyarokat, állítólag plagizált"

Gratulálok, ilyen tömören ritkán sikerül embernek majdnem az összes sztereotip hazugságot leírnia Kertészről. A bőrönd hol maradt? Na jó, mondjuk mit várjak attól, aki egy szerencsétlen sorsú, műveletlen ózdi bácsika primitív művéről vesz nicket?

Érdekes, éppen tegnap került szóba Jókai, és tegnap óta nem lett kevésbé olvashatatlan szar.

georg 48 2008.03.28. 07:10:57

Csóri Anit az idegesíti, hogy eddig azt hitte, ért a hanyatfekvéshez. Most összedőlt benne egy világ, mert rájött, hogy ehez sem ért. De akkor mihez? Hogyan tovább?

odin31 2008.03.28. 07:27:07

Két szerkesztő beszél egymással?
-Te figyelj már,hogy lehetne M Anikót ismét cimlapra tenni?
-Lődd agyon.:)))

nagyon mavo 2008.03.28. 07:53:53

Hölgyeim és Uraim ! Önök egy pszichológiai kísérletnek álcázott átverés alanyai. MI is történt valójában? Anikónak, korunk hősének kedve támadt egy kis henyélésre a tengerparton. Mivel nehéz (al)testi munkájával keresett pénze elment sokadik mellműtétjére, gondolta egy keveset még összekurválkodik. Nagyon nagy strapának nem akarta kitenni magát, no meg az idő is szorította, hát a róla feltett cikk azt sugallta: csak igazán gazdag " támogatűk" hívását várja. Pár strapás éjszakából ez össze is jött, de a látszatot és az eladhatűságot későbbre fennt kell tartani. Mielőtt elrepült melegebb éghajlatra mg lenyilatkozta ezt a kis hazugságot, Ti jól összekaptok rajta, az ilyen mavo félék meg kéjelegve olvassák és sietnek alázni a támadókat. Ribancunk meg röhög a markába a föld túloldalán. Buta egy nemzet a magyar...

tanár úr 2008.03.28. 07:54:48

Rohadt ribanc , dögöljön meg a többi tehetségtelen szarokkal együtt( Tüncike, Leó, WW Ági, Győzike, Pákó stb). Ha ott ülnének az aluljáróban akkor se adnék egyiknek se egy fillért se!---végig nézném ahogy éhen döglenek!!!!

Egyéves Önkéntes 2008.03.28. 08:24:44

Mindenki úgy sír itt, mintha kötelező lenne aktívot nézni meg blikket olvasni.
Van azon a kurva távirányítón egy piros gomb, na azt kell megnyomni és kézbevenni egy könyvet. Ilyen eccerű.

Rsoft 2008.03.28. 08:28:04

BS395!

Én elmegyek hozzád betonozni egy hónapra egy misiért! :)))))
Nem baj hogy fiú vagyok?

Walaki 2008.03.28. 08:43:42

Emberek!
Hozznunk létre alapítványt Anikó segélyezésére és az 1%-okat lehessen neki felajánlani....

2kezi, vagy agyi munkával úgysem fog 1 fillért se keresni soha a büdös életben!!!

jonnglenn 2008.03.28. 08:48:56

Hozzám jöhetett volna a pincéhez ganét lapátolni

SÓLYOMSZEM ÉS BŐRHARISNYA 2008.03.28. 08:50:49

nagyon korrekt iromány, gratula. csak egy a baj, az ilyen lufiagyú némberek sose fogják megérteni a lényeget... mert szegény buta mint a föld.

Toxik 2008.03.28. 09:37:55

Ma elnezest, de ki a f.sz az a molnaraniko ?

kvarcman 2008.03.28. 09:51:51

Miért kell ezzel a nővel foglalkozni akár csak 1 post erejéig is???????????????????????????

Fel nem foghatom...de biztos én vagyok az ostoba...

Baszkurátor 2008.03.28. 10:23:10

@ Toxik 2008.03.28. 09:37:55

Sőt!Kit érdekel, higy ki az ...? ;)

bloodhound v2.0 2008.03.28. 12:27:30

nagyon jó kis poszt volt, nekem is kinyílt a bfg a zsebemben, kurva életbe. én szívesen elvinném egy egzotikus szigetre (pl. tűzföld? esetleg nauru régi foszfátbányái?), de ott is hagynám örökre...

zakó 2008.03.30. 15:58:21

Barátaim! Megint lényegtelen dolgokról vitázunk.
Vagy mégsem? Ki ez az Anikó, Tündike, Annácska, /An-
nácska egyébként Kelemen képv.ur lánya/ és a többiek
Ezek barátaim luxus kurvák, hasonlók az útszéli
prostikhoz csak azok kevesebbet keresnek és üldözik
ezeket meg szárolják. -Kíváncs lennék menyi adót fi-zetnek és van-e engedélyük? Én kötelezném a ker.tv.-
ket, hogy fő műsor id.-ben legalább 2-órát tartalmas
műsort közvetítsenek. Nem pedig Mónikát, Balázst, meg ezt a barom, Győzikét a primitiv családjával.
Szivesen beszélnék veletek tartalmasabb dolgokról is. Egyébként ha már szóba kerűlt Tamás G.M. egy ön-
telt tökfej aki mindenkit leugat. Kertészt nem csak
mint írót de mint embert sem szeretem a magyarságá-
nak megtagadása miatt.Meg kellene mondani már neki,
hogy Auswicot nem a magyarok találták ki!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.30. 17:21:06

„Tisztességes munkával itt nem lehet pénzt keresni – kesergett Anikó” ahahahhaa... lehet, csak nem 1 millát per hó nulla szakképzettséggel.

amúgy meg q nem értem az ilyen ribancokat, hogy mégis mit gondolnak magukról. ha nincs más, csak a "body" akkor bizony ki kell menni a térre nekije. amúgyis, aki (média)qrvának megy ne csodálkozzon ha mcb@sznák...

bütyök 2008.03.30. 17:27:57

EGYETLEN ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁS VOLT ITT EDDIG !!! kvarcman nevéhez fűződik. az elsők sokszor beírják,hogy első. lehetek most itt UTOLSÓ? :-)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.30. 18:05:40

szerintem meg ez : crobb 2008.03.27. 18:06:32
tömör, lényegretörő és grandiózus :D

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.03.31. 08:31:35

Őszintén, mitől sztár ez a nő? Mit csinált?
(Ajánlom figyelmetekbe a South Park egyik részét, amelyben szerepel Paris Hilton is...)

kivancski · http://www.nemszeretem.hu/ 2008.04.01. 14:47:17

áááá, nálam ez teljesen kiveri a biztosítékot. egyáltalán nem értem, h. mégis hogyan képzeli ezt a nyaraltatást, és hogy-hogy ő van felháborodva a szemét magyarokra, akik nem adtak 1 millát a semmire... www.nemszeretem.hu/profil.php?cel=deleg&id=1035

mókus 2008.04.02. 01:21:09

végigolvastam a kommenteket és aranyhaj valóban fölényeskedett szerintem..

Ficere 2008.04.03. 15:28:19

Nahát, ha ennek az aranyhajnak feleakkora lenne az IQ-ja mint az arca, akkor már rég feltalálta volna a hiperűrutazást. Ezt a véleményemet nem erre az egy blogra alapozom, sajnos mérhetetlenül arrogáns és buta szövegét lépten-nyomon elsüti egyéb más blogokban is (na persze, elég nyilvánvalóan csak a saját blogját reklámozva, de akkor is átsüt belőlük az ostobaság..) bocsi.

Harry Bone 2008.04.09. 23:59:12

anikó szomszédságában nőttem fel én is, és azt kell, hogy mondjam, hogy itt a fórumon mindenki nagyon művelt, és mindenki nagyon okos, de szerintem jobb tengerparton nyaralgatni mint görnyedten dolgozni, de hát kinek mi izlése, ficama...

vegyetek szemétmédiát és azt kapjátok amit vártok... szemetet!! addig nekünk irány a tengerpart;) persze ez csak álom...
süti beállítások módosítása