Utazásért fekszek

2008.03.07. 13:35

Molnár Anikó egyre másra kapja az ajánlatokat, hogy mi az, amiért fizetnének neki, hogy megvalósuljon álomnyaralása. Ő nem vágyik másra, mint kipihenje az élete fájdalmait valami egzotikus tengerparti kiránduláson. Persze sokan fel is kínáltak neki különböző összegeket egy kis orális szexért, sőt volna, aki el is vinné Anikót egy kis kéjutazásra. Be is vallotta, hogy kissé sajnálja, hogy nem képes pénzért szeretkezni. Azonban nem csak ő az, aki nyaralni szeretne. Úgy látszik nagyon felbuzdult a magyar celebvilág Dundika utaztatásán, mert egyre másra tűnnek fel a magukat sztárnak vélők, hogy felkínálják a nagyszerű lehetőséget, miszerint valaki elutaztathatja őket valami egzotikus szigetvilágba. Legutóbbi hír, hogy Kiszel Tünde is szívesen vetkőzne meztelenre egy lapnak, de nem is akármilyen feltételekkel. "Ha felkérnének rá, valószínű, igent mondanék, de csak abban az esetben, ha ízléses és művészi fotókat készítenek rólam. Egy spanyol tengerpart vagy egy egzotikus indiai díszletben tudnám leginkább elképzelni magam, akár fedetlen testtel, bugyi nélkül is, ha szép a beállítás, és megfelelő összeget ajánlanak" Úgy tűnik Tüncike még sem annyira eszetlen, mint gondolnánk, mert nem nyíltan mondja ki, hogy homokos tengerparton szeretne telelni, hanem csupán jelzi, a fényképek csak ott készülhetnének róla. Nagy szerencse a magyar társadalom szempontjából, hogy sem a CKM sem a Playboy nem szervezi a közízlést rombolni ezekkel a vizuálisan környezetszennyező fotókkal.

Nem tudom mit képzel magáról a magyar lecsúszott női sztárok vagy antisztárok világa. Lassan már kezd Il Ferro méreteket ölteni náluk az a torz elképzelés, hogy mindenkinek fizetik az utazását a világ másik végére, ha testi adottságai megfelelnek bizonyos feltételeknek. Az igazság azonban az, hogy egyszer elsüthették ugyan Dundikával a tengerpartos esküvőt, Győzike is elutazhatott mások pénzén nyaralni, de a média is kezdi belátni, hogy nem feltétlenül a világ legnagyobb üzlete az utaztatás, vagy legalábbis kezd kifulladni a téma. Úgy tűnik sztárvilágunk lakói ezt még nem fedezték fel, és egyre másra találják ki a nagyobbnál nagyobb sületlenségeket, csak azért, hogy valaki felrakja őket egy repülőre, és a jegyet ne neki kelljen fizetnie. Az ötletet személy szerint nem tartom rossznak. Legfőképpen akkor, ha csak oda útra viszik őket, és csak a fotóik térnek legfeljebb haza.

Meg sem kérdezzük, hogy miért nem jut eszükbe az, hogy esetleg valamiféle munkát vállaljanak. Magyarázhatnánk Anikónak, hogy „tudod, az olyan hely, ahová reggel bemész, dolgozol, és hónap végén fizetést kapsz érte”. Nyilván ezzel ő is tisztában van, csak a munka nem olyan könnyű, mint saját használt bugyinkat árulni a nagyközönségnek. Viszont érthetetlen, hogy akkor miért válogat a felkínált lehetőségek közül, mikor ő maga keresett olyan embereket, akik fedezik a kirándulását. Azt azért talán ő sem képzelte, hogy a Vöröskereszt fog jelentkezni, hogy van felesleges egymilliója az ő pihenésének a finanszírozásához. Ez azonban legyen az ő baja. Sajnos az esetben viszont ott van a szomorú dolog, a példa. Mert nem csak csinált sztárok buzdítják egymást arra, hogy munka nélkül is meg lehet élni, hanem ettől más emberek is el fogják hinni, hogy az életben a legértelmetlenebb és legkevésbé kifizetődő dolog dolgozni. Mert miközben van, aki a fizetéséből soha nem fog összerakni egy karibi nyaralásra, mások a testük áruba bocsájtásával elérik ezt. Reméljük éppen ezért, hogy ez a példa a fenti sikertelenségeket követve egyre inkább nem lesz igaz. A végén pedig mindenki a helyére kerül, és a saját testét áruló nőket ismét a nevén fogjuk nevezni. Nem celebnek, nem sztárnak, hanem annak ami.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr80369876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Destroy 2008.03.07. 14:33:41

Szeretnék élni egy közhellyel:

Aki kva lesz, ne csodálkozzon, hogy megbszák.

Kedves Anikó! Ön miért csodálkozik, hogy amikor testét bocsájtja áruba, akkor élni kívánnak azzal?

Peter 2008.03.07. 15:02:46

Kiszel Tünde mit képzel magáról? Ő mégsem az a katergória, aki bármikor is szerepelhetett volna ilyen magazinban.
Bár a hányást elősegítők klubjának kiadványában főoldalon lehetne :)

Elégedetlen 2008.03.07. 15:06:37

Mehetne Tünci, de akkor egy hatalmas Il Ferro tetoválást a fenekére!Mellékesen nagyon örülnék már neki, ha valamelyik kertévés műsor a munkára ösztönözné már az embereket. Lassan senki se dolgozik, csak ezt keresi miből lehetne munka nélkül megélni. Közben meg habzó szájjal üvölti, hogy de rossz itt az élet.

marcsi 2008.03.07. 15:13:48

Műanikó beadja, hogy el szeretne utazni, de kell rá egy milla. Erre jönnek egy csomóan, hogy ők adnának bele, és utána elkezd finnyáskodni, hogy ez ezért nem jó, az meg amazért. El is vinné valaki magával, nyilván nem hátsó szándék nélkül. Mit képzelt, hogy majd a gyerekkori ceruzájáért fogják összedobni az egymilliót.
Ez is olyan, mint Kellemetlen Anna. Csak még nem mondta ki, hogy 1000 euróért bárki megmászhatja. Végülis olcsóbb, mint a Mount Everest.

pitike 2008.03.07. 15:18:09

Ha eleget fizetnének nekem, akkor megnézém Kiszel Tündét meztelenül :)
Megfelelő védőfelszerelésben pedig még Anikóhoz is hozzáérnék.

movhu 2008.03.07. 15:23:07

Én persze azok után, hogy még büszkélkedik is azzal, hogy a legutáltabb sztárnak választották( mover.blog.hu/2008/03/02/kiszel_tunde_aranyermes_hulyesege ) már nem csodálkozok semmin.
Anikóban pedig pont az nem értem, amik itt vannak a megjegyzésekben. Felkínálja magát népgazdasági hasznosításra (Ki emlékszik a műsorra ? :) ), azután pedig csodálkozik, hogy ajánlatokat kap.

Sanyi Manyi 2008.03.07. 15:31:34

Én egy pár magazint telecsesznék a retusálatlan, neonfényben készült fotóikkal. Művészi beállítás, meg fények, meg előtte szlikoncicik beépülnek. Lószart! Vállalja magát úgy, ahogy van. Azt hiszem, hogy egy idő után leszoknának ezek a bányarémek arról, hogy minden áron címlapra kerüljenek. És ha meglátnák végre saját magukat retusálás nélkül, akkor talán belátnék, hogy miért nem akar senki puszira 1 millát fizetni azért, hogy a lottyadt seggét áztassa valahol.

Lévai_Richárd · http://facebook.com/fbtippek 2008.03.07. 15:31:58

Ezennel szeretném elindítani a saját kampányomat, miszerint engem is nyugodtan lefotózhatnak akár még bugyi nélkül is egy szép karibi vagy india tengerparton!
Sőt ha esetleg úgx alakul, hogy csak a képeim térnek haza, azon sem leszek megsértődve! Ha akarok majd hazajutok...
;-)

Sanyi Manyi 2008.03.07. 15:32:41

movhu - Felkínálom ... népgazdasági hasznosításra :-)))))
Iggggen. Nagyon kemény volt :-)

meskete 2008.03.07. 15:35:17

Néha annyir fotosoppos a kép, hogy már a bőrét is leretusálják. Anniyra szánalmas.

Sanyi Manyi 2008.03.07. 15:36:10

És egy nem utolsó szempont: a nagyvalagú Anikónak van egy anyja, akit állítólag nagyon szeret. A jelzőzhetetlen Tüncinek van egy kis Donatellácskája. Rájuk nem godnolnak, amikor halálra alázzák magukat aprópénzért?

movhu 2008.03.07. 15:38:54

Elárulom, hogy Tünci szerint még jó is lenne a lányának, mert büszke lenne rá, hogy anyuci egy gyerek után még a pléhbojban volt. Szánalmasan sötét :(
Hallottam magazinszerkesztőtől, hogy ma már nincs olyan magyar sztár, aki címlapfotót vállal PS nélkül. Egyszer láttam is olyat, hogy a címlapon a PS verzió volt, de belülre véletlenül az eredeti került, igaz kisebbe. A kettő között volt 20 év :)
Van olyan magyar "sztár", akit az utcán alig ismertem meg. Pedig még smink is volt rajta.

Peter 2008.03.07. 15:44:02

Naneeeeee. Középiskolás korunkban arról beszélgettünk, hogy mekkora ciki volna, ha a saját anyánk jelenne meg kedvenc meztelennős magazinunkban. Egy gyerek számára ez akkora ciki, hogy ezzel fogják szívatni a suliban évek múlva is.
Bár Donatellácskát már így is fogják az anyja miatt.

Sanyi Manyi 2008.03.07. 15:45:36

Ez így van.
Egyébként ez a debella szerintem a magyar pszeudó sutárvilág legalja és legszánalmasabb figurája. Miután megpróbált hozzácsapódni mindenkihez (bárkihez) akinek a neve már legalább egyszer szerepelt a Blikkben és vélhetően nincsenek filléres gondjai, miután fél évente előáll a most megtaláltam az igazit és miután még egy sztriptíztáncos pasi is úgy hagyta ott, mint eb a szarát, ezek után nekiáll összekoldulni és a hasznáét intimbetétjeit piacra dobva begyűjteni 1 millió forintot, hogy kipihenhesse magát. Komlyan, ez már a "vicc vagy komoly?" kategória. Remélem komoly, mert viccnek nagyon durva lenne!

Sanyi Manyi 2008.03.07. 15:49:14

És szerinted milyen lehet, amikor a faluban arról pletykálnak, hogy a lánya a bugyijait árulja, meg a férfiak az újságokban tesznek ajánlatot a Molnár néni lányának. Szegény nő! Bár komoly része lehet abban, hogy egy ilyen szörnyeteget nevelt ki.

Lord_Cica (törölt) 2008.03.07. 15:52:27

Hát én is bármit bevállalnék egy utazásért Hawaiira...

Dr Kangörény 2008.03.07. 15:52:53

Én szívesen rászarok az ursula-anikó mellére, ha utána szétcsaphatom egy papuccsal!

Lord_Cica (törölt) 2008.03.07. 15:54:07

Kangörény_ 2008.03.07. 15:52:53

És ezért cserébe ő vigyen nyaralni! :)

Sanyi Manyi 2008.03.07. 15:56:18

Itthon megkeresi az utazás árát, kint meg a költőpénzt :-)))

Bélabácsi 2008.03.07. 15:56:47

Kedves movhu: ök azok, akiknek valamilyen hasonló PR-akcióra van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán megéljenek. Az egyetlen esélyük a túlélésre (=ami az esetükben ugye föleg azt jelenti, hogy fenn tudják tartani a helyenként nem olcsó egzisztenciájukat (a jól sikerült szilikonmell ugye pl. nem olcsó)), hogy ilyesmiket csináljanak. A baj nem is ezzel van. A baj ugyanaz ezekkel a lényekkel mint a Mónikasóval, a Balássóval és a többi szennyel: hogy van, aki kíváncsi rá. Van, aki kíváncsi Kiszel Tündére vagy Anikóra. És addig, amíg a társadalomban vannak olyanok, akiknek ezek a müsorok vagy ezek az emberek valami érdekességet tudnak jelenteni, bizony téma lesz az, hogy Anikó merre utazzon. Mert példányszámot, nézettséget növel. Én inkább maradok a Discovery-él, ott a bálna mindig bálna.

Dr Kangörény 2008.03.07. 15:57:40

Lord_Cica / Original 2008.03.07. 15:54:07

Megérdemelném, nem?!

movhu 2008.03.07. 16:04:42

Anikó még a VV dolgot is elrontotta. Ott van Majka, akit most nem is akarok elemezni. Ő azóta abból él, amit ott és utána megteremtett. Műsort vezet, filmben szerepel, stb. Anikó erre sem volt képes, mert már rögtön a testét árulta. Most meg a saját hibáján kesereg, és nem ismeri fel, hogy kifutott...

R. 2008.03.07. 16:07:32

Lord_Cica / Original 2008.03.07. 15:52:27
Hát én is bármit bevállalnék egy utazásért Hawaiira...

ha bärmit bevällalsz össze is hozod. Aztän pedig räjössz, hogy ennyit nem ert.

Kiszel Tünde Fan Club 2008.03.07. 16:10:01

KISZEL TÜNDÉT MINISZTERASSZONYNAK!
Eredményes, jól propagál, és a jelenlegi felhozatalnál jobban mutat a Pléjbojban...
Szerintem, csak irigykedtek, mert ti szeretnétek a nívós bulvársajtóban és a Dencsházai Tívíben szerepelni.

Kiszel Tünde Fan Club 2008.03.07. 16:16:03

...persze elnöki posztra gondoltam a Nagyasszonyt...

Destroy 2008.03.07. 16:22:46

De rohadtul irigykedek, mert engem nem dugnak meg pénzért vagy nem vagyok az ország hülyéje. Olyan kisstílű életem van.

Ja, szoktam tengerpartra menni, és senki sem helyezi belém a nem szervét érte.

bobbyperu · http://twitter.com/bobbyperublog 2008.03.07. 16:29:44

mi ez az egész ostobaság?
mi visz rá vkit, h ezzel foglalkozzon / blogbejegyzést írjon róla?

movhu 2008.03.07. 16:29:58

Különbséget kellene tenni az embereknek híresség és hírhedtség között, amikor népszerűek akarnak lenni. nikó egyszerűen elrontotta. Rögtön azt hitte, hogy az ő teste akkora ász, hogy életben tartja a következő 50 évre. Megkörnyékezett minden pasit, de hosszú távra senkinek sem kell, sőt most éppen senkinek sem kell rövid távra se.

yanchi 2008.03.07. 16:30:43

K. Tünde csak akkor tenné, ha valaki ízléses fotókat készítene róla. De a fotós ugye hozott anyagból dolgozik...

movhu 2008.03.07. 16:34:41

Jelentem én voltam az elkövető :)
Foglalkoztat a dolog, mert ebben az országban élek, és itt ezzel etetik az embereket. Mondjuk úgy, hogy sokkal inkább a pszichológia aspektusa érdekel a dolognak, mintsem a tényszerű vizsgálata.

Rettenet 2008.03.07. 16:35:50

Epp tegnap lattam a HVG-ben egy utazasi iroda hirdeteset. Arpa Attila is eladta magat, majus-junius-julius honapokban Harley motoros turakat vezet Amerikaban. Ki az aki 1.4mFt-ot fizet azert, hogy egy ilyen alak mogott motorozzon?

Kiszel Gyűlölők Társasága 2008.03.07. 16:40:32

Láthatóan terjed ez a társadalmi fekély, ezért kell róla beszélni és írni. Így is kevesen dolgoznak ebben az országban, mi lesz, ha a mostani felnövekvő nemzedék elhiszi, hogy seggmutogatásból meg lehet élni?

A gazdasági növekedés 0,7 évente ugyebár. Mert már lassan csak Kiszeljeink és Anikóink vannak. Majd csak rájövünk.

diogenes 2008.03.07. 16:50:43

Bélabácsi,a NatGeo sem kutya?Igazad van!!!

movhu 2008.03.07. 16:50:46

Nem baj, nem sok műsor kell már, és meglesz a gazdadási csökkenés is :(
Legalább a közszolgálati tévében lehetne jó műsor, de mostanában kertévés majmolásba csapott át az is, lásd éneklős-vetélkedős. Kifejezetten örülnék már egy új elnöknek, aki kicsit rendet tesz és tisztogat ott is a közszolgálat jegyében.

sanya64 2008.03.07. 17:05:55

a lehető legszerényebb stewardessek is vidáman körbeutazzák a világot tízszer, mire a kis tehetetlen, telhetetlen és lehetetlen nyafogó álcelebek egyszer is kijutnak a reptér közelébe...

Cornelius 2008.03.07. 17:42:38

Veszedelmes hülyeségek vannak ebben az országban. Kellene egy normális TV esetleg, aki nem ezeket favorizálja, mert így végképp meghülyülünk.

movhu 2008.03.07. 17:45:58

A kérdés az, hogy a mára teljesen átformált igényekkel rendelkező társadalomban volna-e igény normális sztárokra és műsorokra. Azért említettem meg a királyi tévét, mert ott lehetne olyan műsor, aminek értéke van, és nem ezek vannak benne, és mindemellett néznék is. Ott nem volna lényges, hogy enm kettő millió ember, csak 500.000 nézte. A maradék meg majd csak átszokna idővel, ha volna mire.

Misike 2008.03.07. 17:54:51

Azt honnét szedte Anikó, hogy élete végéig megélhet a szilikonjaiból ? Majd csak magához tér, csak az volna jó, ha a közönségük térne már magához.

Asidotus 2008.03.07. 18:09:27

Nem akarok ünneprontó lenni, de magyarok nézik a magyar sztárok műsorait. Sokan, sokat. Ezene kellene inkább elgondolkodin, és nem a néhány db (amúgy zsidósága miatt elüldözött) Nobel-díjasunk miatt verni a mellünket.

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.03.07. 19:14:59

Tündikének üzenem: egy balcsin lévő buzi-strand is lehet homokos és meleg... ott jó lesz a fotó?

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.03.08. 22:33:16

Ha lehet, ne is jöjjön vissza az álomútról :D
süti beállítások módosítása