Design váltás

2008.12.05. 12:00

Mielőtt  kép láttán örülnének azok, akiknek munkássága vagy életmódja eme oldalakon kritika alá esett, most szólok, hogy az oldal nem hal meg. Csupán arról van szó, hogy ezek után egy kicsit máshogy fog kinézni, és a korábbi felület már csak emlékeinkben fog élni.
Egy régóta húzódó folyamat, hogy a Hóbelevanc korábbi, igencsak puritán felületéből valami kicsit szebbet sikerüljön varázsolni, de az idő ugyebár nagy úr. Azokról a felvetődő nehézségekről ne is beszéljünk, hogy egy újabb felület megalkotásakor azt úgy kell kivitelezni, hogy lehetőleg a korábbi írások illeszkedjenek az új keretbe, és ne csak kinézetre, hanem úgy is, hogy nem esnek szét a sorok és a képek.
A blog.hu egy új sablonkészletet dobott ki, amiből rövid válogatás után sikerült kiválasztanom ezt. Ne nagyon firtassuk miért, ez teljesen szubjektív. Nem jelenti azt, hogy ez most így marad, és ebben nem lesznek változtatások, de úgy néz ki, hogy ez lesz az alap, amire a Hóbelevanc jövőbeni kinézete épül. Véleményeket nyugodtan lehet idezúdítani, sőt aki szerint ez nem jó, az máris küldheti az általa összerakott és jobbnak tartott css-t teszetelésre :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr4805521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.12.05. 12:03:16

Első hozzászólásként mondom, hogy jelen pillanatban Google Chrome alatt a hónap nézet bizonyos hónapok esetében furcsán szétesik.
Mivel azonban annak esélye, hogy valaki Chrome-ot használ, és hónap nézetet néz igen kicsi, így most ennek ellenére marad ez a style.
Ha megtalálom mitől van, akkor javítom, illetve az is lehet, hogy a Chrome-ban majd kijavul a hiba egyszer :)

Perillustris 2008.12.05. 13:11:28

Az a bajom, hogy nem különülnek el eléggé a posztok egymástól: kepfeltoltes.hu/081205/osszecsuszik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyébként nem lenne bajom vele.

Sunmachine 2008.12.05. 13:18:25

Nekem meg a szemem ugrál a színösszetételtől, de majd megszokom.

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.12.05. 13:36:57

Szokni kell még, de elsőre tetszik.

GatyaPityu 2008.12.05. 15:58:18

Személyes véleményem, hogy ez a sötét alapon világos betűk nem túl szerencsés választás volt... :-/
Nekem legalábbis nagyon fárasztó, terhelő egy idő után olvasni. Jobb lenne a világos alapon sötét betűk kombináció.
süti beállítások módosítása