Hóbelevanc birthday

2008.10.12. 13:35

Hát ezzel a posttal eljutottunk odáig, hogy a Hóbelevanc elmondhatja magáról: túlélte az elmúlt évet. Pontosan 1 évvel ezelőtt ezzel a beköszönő bejegyzéssel megkezdtem az ámokfutást. Lássuk hogyan is telt el ez az idő, tekintsünk vissza a múltba egy kicsit.

A blog lényegében a fejemben már megszületett korábban, de annak megvalósítása még váratott magára. Apró szösszenetnyi gondolataimat az Iwiw üzenőfalon osztottam meg a többiekkel, mígnem egyszer a következő üzenet érkezett a fiókomba:

Szia M,

Nagyon jókat írsz, és nagyon tetszik ahogyan. Miért nem blogolsz?

Üdv.

Igen, ő, Garbóka volt az, akiről eddig a pontig annyit tudtam, hogy nő, és valamikor egy hajóban eveztünk a cégek magyar tengerén. Egy ilyen üzenetből kialakult gondolatcsere során jön csak rá az ember, hogy kik mellett sétál el szótlanul a szürke mindennapok sroán. Mit is lehet egy ilyen levél hatására tenni? Először is nagyon meg lehet illetődni, hogy végre valaki értékeli a „művészetemet”. Az első megilletődés után azonban ott a feladat. Hol lehet blogot indítani? Ehhez nem kell túl nagy fantázia, irány a blog.hu, regisztráció, és máris indulhat a móka. Kezdtedben inkább az énblog kategóriához húzott, de hamarosan kiderült számomra is, hogy ebből sokkal inkább egy közéleti gyűjtemény lesz. Szépen íródtak a bejegyzések sorban, és kettő hét után megírtam az OINK bezárása kapcsán azt az írást, ami a sorban elsőként az Index címlapon végezte.

Az elmúlt egy év minden első várakozást felülmúlt, mert azok valójában nem is léteztek. Örültem, ha napi 1 ember elolvassa, amit írtam, arra nem is számítottam, hogy az oldalletöltések száma egy év alatt inkább az milliókhoz fog hasonlítani. Ennek ellenére azt láttam, hogy valami igazán jót csak egy kis csapat tud véghezvinni, ennek építése indult meg bő egy hónapja, és az eddigi együttműködést sikeresnek ítélem. Így még változatosabban, és még sokszínűbben tudjuk majd a következő évet végigírni, remélem minden rendszeres és új olvasó örömére. Hiszen mindez az eredmény Neked köszönhető kedves olvasó! Továbbra is visszavárunk.

A csapat(in alphabetical order):

Cett, Csibike, Doris, Movhu, Sziszamisza

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr55709423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meer 2008.10.12. 15:55:00

Részemről nagyon is kibírok még egy évet az olvasással :)
Az eddigi könyvnyi írásban is örömömet leltem, így reményteljesen tekintek a jövőbe! Happy bday!

DArchAngel 2008.10.12. 18:02:25

Tetszett ez az egy év, jó volt értelmes írásokat olvasni. Sok sikert a továbbiakban is!

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.10.12. 18:16:12

Boldog Szülinapot Hóbelevanc! (u.i.: anyámnak is ma van a szülinapja. :) )

Sziszamisza · http://sziszamisza.freeblog.hu/ 2008.10.13. 09:05:52

Öröm, bódottág :)) Sokat még ilyenből! :)

InfiniteReality 2008.10.13. 09:38:50

Kívánok még sok hasonló színvonalas írást mint az eddigiek! Maradok hű olvasod M(ovhu)!:)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.13. 13:08:38

További jó irogatást!

Én itt leszek továbbra is.
süti beállítások módosítása