Izgalmas bikinis fotózások

2008.06.18. 10:00

Azt hiszem, hogy a kereskedelmi csatornák már lassan alig bírnak valami újat produkálni számunkra. Most nyáron nem is igen akarnak, hiszen ebben az időszakban a lecsökkenő nézőszám miatt egyébként is kevesebb rációja van az izgalmas produkcióknak. Van azonban valami, ami ilyenkor is az elfolyatandó percek kimeríthetetlen tárháza, ami mindig érdekes lehet és megunhatatlannak van minősítve. Ez nem más, mint a női test. Szó se róla, eme műremeknek meg van a maga varázsa, amiben ott rejtőzködik a megunhatatlanság, de valahogy az esti műsorokban már kezd kicsit unalmassá válni, amikor megjelenik a kereskedelmi tévé esti salátájában a mondat: „Ismét egy izgalmas fotózáson vehetünk részt”

Tegnap megint feltűnt ez a mondat az RTLKlub-on. Nagy beharangozó szöveg, hogy most de jó lesz nekünk, mert a műsor kamerája ott lehetett, amikor egy férfimagazin legújabb női üdvöskéinket fotózta. Ők a szépségkirálynő és udvarhölgye. Szépségükön lehetne vitatkozni, de ez annyira egyéni megítélés kérdése, hogy felesleges is belemenni. Az csak hab a tortán, hogy magyar szépségeink mozambiki illetve tunéziai származásúak. Már csak azt nem tudom, hogy mitől lesz most nekem, mint nézőnek, izgalmas ez a fotózás. A beharangozott falatnyi bikini nem is annyira falatnyi, csupán egy normál bikini, és bikinis nőket amúgy is lehet látni a strandon vagy valamelyik nagy vízparton, ez még nem lesz olyan eszeveszett izgalom. Arról ne is beszéljünk, hogy a „kiváló” operatőri munkának köszönhetően, meg az őrült sebességű vágások miatt gyakorlatilag látni semmit nem lehet. Amúgy sem túl nagy izgalom az ilyen, amint már korábban kifejtettem Dundika esetében is. Miért lenne olyan nagy szórakozás, értelmes műsorok helyett, hogy azt nézem, miként fotóznak valakit a bikinijében? Lássuk, milyen érdekes dolgok hallhatóak a közben lévő riportokban.

Megtudtuk, hogy a királynőnek van egy tetoválása, ami manapság akkora hír, mint az, hogy valakinek van fülbevalója. Ezenkívül - érdekes módon - már járt könyv a kezében, méghozzá a Kis növényhatározó. Annyira fergeteges dolog ám ez, hogy feltétlenül meg kellett említeni. Átlagnéző most már nyugodtan dőlhet hátra, ismét megtudott szépségünkről valami életbevágó tényt. Azért vannak szaftos dolgok is, mert megtudhatjuk, hogy már volt itt bizony mellmagasságú szépészeti beavatkozás, amitől most sokkal nagyobb lett az cickó önbizalom. Nem lepett meg a hír, mert olyan jól sikerült a műtét, mintha odacsavarozták volna. Ekkor átfut az ember fején, hogy akkor most hogy is van ez a királynő választás? Vajon meddig mehet el valaki előtte a „szépészeti beavatkozások” tekintetében?

Nemzeti fogyasztóhősünk – Norbi – felesége is átesett ilyen műtéten, és legutóbb megtudhattuk, hogy közben kifogy a bőre alól, és már kitüremkednek az implantátumai. Nála az a kérdés merül fel, hogy az „egészség mindenáron” jelmondatok mellé miként fér be olyan műtét, ami kizárólag a hiúságot legyezgeti, de annak ezen kívül csak egészségre káros vonzatai vannak. Itt viszont más kérdés kerül előtérbe. A szépségkirálynők bevallott és nem bevallott javító műtétei mennyire etikusak akkor, amikor arról vizsgálódunk, hogy vajon ki a legszebb a világon? Egészen más lenne az eset a plasztikai sebészek világkonferenciáján rendezett divatbemutató kapcsán. Mindenki elhozhatná a műveit, és megmutathatná, hogy amit ő alkotott, az igazán a nőgyártás csúcsa. Ugyanúgy, ahogyan az autókiállításokon, meg lehetne nézni az új lökhárítókat, fenéklemez kiképzést, és egyéb világújdonságokat. Mi pedig megtekinthetnénk a tudósítást erről a nagy eseményről, és megnézhetnénk egy „izgalmas” bikinis fotózást. Vagy nem is annyira izgalmas?

Sok izgalmas dolgot lehetne még leadni ilyen esti műsorokban. Ugyan az emberek ízlésvilágát és érdeklődési körét rendesen beszűkítette az elmúlt évek televíziós műsorhulláma, de biztosan van még olyan, ami oda ülteti az embereket a tévé elé. Aki pedig ilyen izgalomra vágyik, az megkaphatja ezt az erre szakosodott csatornáktól, vagy kivehet egy ilyen filmet a tékából, a saját ízlésének megfelelően. Ráadásul ott tényleg megmutatnak mindent, és nem csak egy-egy képkocka erejéig lehet megtekinteni a bikinis testeket. Arról ne is beszéljünk, hogy ott nem untatják az embert azzal, hogy Rocco és Gina olvasta-e a Kis növényhatározót, és a tetkója is teljesen nyilvánvalóvá válik. Akinek meg nem igénye éppen ez, az inkább tényleg nézve végre valami izgalmasat a tévében. Nekik is készíthetnének végre műsort.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr73526715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baszkurátor 2008.06.18. 10:06:19

"Nemzeti fogyasztóhősünk – Norbi – felesége is átesett ilyen műtéten, és legutóbb megtudhattuk, hogy közben kifogy a bőre alól, és már kitüremkednek az implantátumai."

Ezen gurultam ... Sóbi 'sarokbulapókot' Réka

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.18. 10:14:37

ez a rubint reka mekkora egy szanalmas allat.
az rtl meg atkapcsolhatna a fashion tv esti adasara, es olcson megoldana a bikinis lanyokat. :)

Johnny336 2008.06.18. 10:48:47

Fashion TV valóban kellemes látvány éjfélkor. A Midnight Hot c. műsor valóban szemet gyönyörködtető. Azonban: a Fashion TV kizárólag erről szól, tehát akit nem érdekel, az nem kapcsol oda.

Dr. No 2008.06.18. 11:17:11

Ez amolyan palifogás, többet ígérnek az előzetesben, mint amennyit tényleg leadnak az ORTT-től való félelmükben. A néző meg rámegy, és mire észbe kap, hogy rászedték, már növelte is a nézettséget. Ugyanaz, mnt a csaló taxis / lehúzós pincér / feljelentgetős APEH. Szal mint minden az országban.
De most komolyan, szerinted mivel csábítsák a nézőket? Az Orbán-Gyurcsány szappanopera legújabb fejezetével? Egyszerű a számítás: a szexus (lelkizős formájában, mint "párkapcsolat" is) mindenkit érdekel, ugyanakkor tulajdonképpen semleges téma, amiben egyik párt KB-ja sem nyilvánít véleményt. Márpedig ne felejtsük el, hogy ma Magyarországon az elektronikus média 100 %-ig pártvezérelt. Ez van a közös dolgokról szóló racionális beszéd helyett, ami gyakorlatilag be van tiltva.

Destroy 2008.06.18. 11:18:24

Az egész csak egy missz wörld/junivörz reklám. Ezek úgy sem mutathatnak semmit, és nem is mutatnak. Egy jobb katalógusban színvonalasabb bikinis képek vannak, mint ezek. Amúgy is unalmas már ez a ruhában fotózás. Ha már fotóztatják magukat, akkor valamit villantsanak is. Amúgy meg nem véletlen nem rúgunk labdába évek óta a világversenyen, mert kiküldünk egy olyan csajt, aki ha éppen nem is ronda, de messze nem a legszebb magyar lányok egyike.

Sunmachine 2008.06.18. 11:35:19

Rocco és Gina? Fel vagy gyúrva klasszikusokból! :)))

Kazimír 2008.06.18. 13:02:15

Olyan nőt nem is engednék szépségversenyen indulni, aki nem azért végeztetett magán szépészeti beavatkozást, hogy pl. egy komoly baleset nyomait eltűntesse, hanem pusztán hiúságból.
Nemszeretem a műnőket, Update Rékával az élen..

Portman 2008.06.18. 13:21:37

műanyag nők...blöeh

_-_- 2008.06.18. 13:26:08

Már 'tuningolt' nők is indulhatnak szépségversenyen? :o
(mármint "neves" versenyen, nem amolyan Hörpintő-szépe félén)
Amúgy érdekes megfigyelés és paradoxon egyben, hogy szépségversenyeken a valóban szép lányok előfordulási valószínűsége valahogy alacsonyabb, mint egyébként.

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.06.18. 13:38:36

Aki mar volt normalis fotozason, az tudja, hogy nem egyszeruen bikinis csajokrol van szo, hanem - jo esetben - gyonyoru bikinis csajokrol, megpedig egyszerre sokrol. Peldanak okaert amikor mi negy lannyal meg egy Proscheval kimentunk a Kempinski ele tavaly nyaron, hatalmas csodulet tamadt, es komoly multivezerek is ott kattintgattak a kameras mobillal. Amikor kivittunk egy nagyon jo, egy nagyon nagy mellu, meg negy siman helyes csajszit egy gyorsulasi versenyre, akik ott kellettek magukat, a kocsikrol hamar elterelodott a figyelem, pedig a kozonseg soraiban voltak meg jobb nok is.
Szoval ha az ember jol csinalja, akkor ez egy show. Aki ilyet akar latni, irjon es elarulom, legkozelebb mikor es hol.

dia 2008.06.18. 14:24:59

Szánalmas a kereskedelmi Tv-k műsora, így nem is nagyon nézem őket.

Azon már én is többször elgondolkodtam, hogy a szépségversenyeken hol az igazság, ha plaaztikával is lehet indulni. Én betiltanám (természetesennem nem a baleset, betegség helyreállítására gondolok).

Rubint Réka mellplasztikáján én anno hatalmasat csodálkoztam. Az, hogy pont ő vetette alá magát a műtétnek, elég durva üzenete van. Mint ha ezzel ország-világ felé kinyilvánítaná, hogy hiába tornáznak a csajok sokat, hiába figyelünk oda az étkezésre, akkor sem lehetünk elég jó nők a mai világban, ehhez plasztika kell...
Igazságszerint inkább Rékától vártuk volna többen azt, hogy kiáll a természetesség mellett...stb...
(Itt most bele lehetne keverni, hogy szülés, szoptatás után megereszkedhet a mell és az valóban nem esztétikus. De nem mindegy, hogy a Rubint Réka azzal áll elő, hogy "csak" felvarrták bőrt, visszaállították a mellei eredeti állapotát, vagy azzal, hogy szilikonnal megnövelték méreteit. A kettő nem ugyanaz a kategória).

Nem kell csodálkozni, hogy a tini lányok közül egyre többen és többen súlyos önértékelési zavarral küzködnek. Hiszen torz képet kapnak a médiából.

dia 2008.06.18. 14:35:49

Előbbi irományom kiegészíteném azzal, hogy Rubint Réka is önértékelési zavarral küzköd. Persze Norbi is a műt szeretheti, mert talán neki kellett volna megmagyaráznia a Rékának műtétje előtt, hogy figyelj, nem kéne... Vajon miért nem tette?

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.18. 17:24:11

Dia

szerintem a rekanal nem kell ezen csodalkozni. Minden celebnek az agyara megy a celebseg egy ido utan. Ezzel ez a noutanzat is igy van.

Szerintem normalis ember nem hagyna, hogy a kedvese, akit szeret, megnovessze a mellet vagy hasonlo marhasagot csinaljon a testevel.

mókus 2008.06.18. 23:58:30

szerintem komoly felnőtt és erkölcsös nő nem dobálja le a ruháit és nem pózol műleszbis képeken félpucéron

sajnálom ezeket a csajnak titulált képződményeket

hanna 2008.06.19. 10:09:17

Olvasott már könyvet? Ez nekem már elég új információ volt, ugyanis a szépségkirálynő választáson tartott kis beszédéből az derült csak ki, hogy magolni tud, az nem, hogy könyvből...

Egyébként szerintem kifejezetten csúnya. Lófogak, nyávogó hang, műcici...

bloodhound v2.0 2008.06.19. 15:36:55

ezkiez?

bloodhound v2.0 2008.06.19. 15:37:36

és miért?
süti beállítások módosítása