Új országimázs-film tervem van. Van egy ország, abban az országban van egy üresfejű liba nem túl okos nő, és ebben az üresfejű libában nem túl okos nőben benne van a teljes magyar kulturális igény.

Most ne elemezgessük Dundika testét, részben biztosan születési adottság, részben pedig kiváló szobrász orvosok kezét dicséri. Mellékesen szerintem nem is szép, de ez tényleg biztosan ízlés kérdése. Azonban az, hogy a média ezzel eteti a népet esténként, az a kultúra igazi katasztrófája. Persze megszokhattuk már, ott van Győzike élete is, mondván, hogy ez kell a népnek.

Kell ez nekünk? Dundika kommunikációs szintje valahol kimerül a „világbékét szeretnék” típusú mondatokban. Javaslom megtekinteni a honlapján a Napló részt. Benne egyetlen szó: hamarosan. Sajnos még nem találták meg azt, aki majd helyette kigondolja az összetett mondatokat. Ekkor jön a nagy ötlet, ha már megtalálta az elsőt azok közül, akik betöltik éppen az „egész életre szóló pár” funkciót, akkor miért ne menjenek Mauritiusra megtartani az esküvőt? Irritálódjon csak a magyar nép tovább, hogy ő meg a megfelelő mennyiségű diplomájával az esti bulvárműsor közben épp azon gondolkozik, hogy miből fizesse be a ma érkezett csekket, mert a Provident nevű uzsorás ismerősét még se akarja felhívni egy kis készpénzért. Ekkor felnéz és látja, hogy Sötét Hajnalka olyan jól tud memorizálni dolgokat, hogy első nap sikeresen elkésett a saját esküvőjéről egy órát, hogyan tanúsít félelmet egy apró rák iránt, és legfőképpen látja, hogy miként ugrabugrál és napfürdőzik kisebbre már nem szabható fürdőruhájában. Mielőtt valaki megró a „te is ezt nézed” mondattal, elmondom, hogy a műsorok nagy részét nem láttam, egyéb sajtóorgánumokból tudok a fenti eseményekről. Szegényeknek az utolsó napon ellopták a fényképezőgépüket, így nem maradt fotó a nyaralásról, írja az egyik bulvárlap. Szegények, nincs egyetlen kép sem a nyaralásról, amit a TV közvetített. Ekkora emberbutítást.

Tényleg ennyire lealacsonyodott az igényünk? Normális dolgokkal már nem lehet foglalkozni, csak amolyan állatias szintűekkel, hogy fajunk egyik más nemű példánya milyen testi adottságokkal rendelkezik. Nem baj, hogy két értelmes mondatot már csak papírról tud elmondani. Mauritius ellenére nem irigylem a forgatócsoportot, akinek össze kell hozni néhány értelmes percet két ember életéről.

Ennél bármi más értelmesebb volna. Miért nem kapunk képeket arról, hogy Tóth Géza matematika-fizika szakos tanár Makkoshotykán feleségül vette Hevesi Aliz védőnőt, és éppen azt tervezgetik, hogy a mostani albérletből miként tudnának kilépni, a mostani fizetésük segítségével. Sokkal közelebb volna az átlagemberekhez, és talán éppen olyan sok embert érdekelne is. Talán. Még most. Mindaddig, amíg a Dundika-kultúra teljesen be nem lopja magát a társadalmunkba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr65311054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.01.25. 11:38:40

Update: Hamarosan benne lesz a Jóban Rosszban sorozatban is. Idézet egy cikkből:
"A sorozat színészgárdájához is eljutott a hír, hogy Dundika nem igazán színészalkat, éppen ezért a csapat nem volt túl lelkes, amikor megtudták: gyakorlaitalg ez mindegy, a hölgynek szerepelnie kell"

movhu 2008.01.25. 11:40:50

A próbafelvételt állítólag csupán egyetlen szóval lehetett minősíteni: katasztrófa.

bokonon 2008.01.25. 12:00:03

tökéletesen egyetértek veled!

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.01.25. 14:55:18

Ne álljunk meg Dundikánál, pölö hasonlóan igénytelen/színvonaltalan beszélgetős műsorok és sorozatok lepik el a tévét - tisztelet a kivételnek. Szerintem az emberek többségének ez kell, hiszen ha nem ez kellene, miért ez lenne a műsor? :) XY-nak az kell, hogyha hazamegy a melóból, ledobja magát a tévé elé, ne kelljen gondolkodnia, csak bámuljon ki a fejéből, fikázhasson másokat, röhöghessen másokon, nézze a súlytalan sorozatok mesterséges problémáit, ahelyett, hogy a sajátját próbálná megoldani sötöbö.
Vicces, hogy úgy kell levadásznom a jó és színvonalas műsorokat. Nem, nem is vicces, inkább szomorú :) A Dundika típusú nőktől meg a hideg ráz.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.01.25. 14:55:37

hahh, a jóban rosszbanról annyit, h egyszer a házunkban a kuka tetején láttam egy pizzásdobozon, h küldj be nemtom hány ilyen szart és nyerj egy szerepet a jóban rosszban c sorozatban... szal hamár az is szerepelhet benne, aki pizzát eszik, akkor dundika mér is ne...
amúgy meg valóban nc, ez a dundika egy szánalom, de az egész magyar média az. a leggázabb és leghülyébb emberek kellenek a tv-be, akik garantáltan hülyébbek a kedves nézőnél... és akkor szobahőmérsékleten ingadozó IQ-jú emberek röhöghetnek azon, h milyen hülye is ez a győzike/kiszel tünde/anettka (hagy ne soroljam fel), miközben meg ugyebár... :)

Cuki · http://foldieper.freeblog.hu 2008.01.25. 15:23:28

Hát igen elég nagy igazság amit a bejegyzésben Te is, és csibike/venuswoman is kimondott. Időnként amikor nagy ritkán bekapcsolom a tévét csak egymással üvöltöző "...elloptad a nőmet ezért megöllek teeee!..." felkiáltásokkal tarkított "kultúr"műsorokat látok, ahol az illetők összes fogát egy kezemen meg tudom számolni. (Bár egy ilyen szereplésért ők pénzt kapnak lehet pont ezért csinálják - valamiből fizetni kell a fogorvost...) Az átlagnépnek viszont ez kell. Röhögni mások nyomorán (holott a sajátja lehet nevetségesebb de azzal nem foglalkozik mert ugyan minek?) és ezzel növelni az amúgyis lassan az egekbe szárnyaló intelligenciahányadost. Az ilyen sztárnak titulált szerencsétlenektől pedig rosszul vagyok. Azt hiszem érthető miért nem nézek túl gyakran tévét...

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.25. 16:48:03

Tök jó, még egy embert találtam, akit zavar ez az egész :). Úgyhogy megkérdezlek téged is: van bármilyen ötleted, hogy mit lehetne ez ellen tenni? A kalasnyikovon kívül.

Rékuc · http://fika.bog.hu 2008.01.25. 16:53:40

nagyon jó a bejegyzés, de sajnálattal közlöm, hogy elkéstél, a Dundika-ultusz már Dundika színrelibbenése leőtt is régesrg belopta magát a társadalmunkba.
Ismim e-mailje a minap mindent elmond:
'viszont ma elkövettem két rohatt nagy hibat..
nem 18.29kor kapcsoltam be hanem 18.20 fele..
és ömlött a szar mindenféle önjelölt sztárról.
híradó, benne a sok idegesitő hülye
aztan ujabb önjelölt sztáros cucc...
nemmondják hogy a késelős cigóbol napi sztárt csinalnak?
meg felöltöztettek 3 utcai hülyét divatosan, átlag potom 70ezerért (1 szett ruha)
meg valami ducika vagy dagika nevü hűdejólkinézős szilikonos cafatka maurutiusi riportsorozat egyik része (te jo ég többet is lenyomnak?)
magyar tömegnek ez kell?'

movhu 2008.01.25. 16:55:45

A verzió: Avtomat Kalasnyikov
B verzió: A helyzet az, amire célzást is tettem, hogy a kereskedelmi tévéknek volna ebben nagy szerepe. Meg kellene találni azt a szegmenst, ami érdekli az embereket, de közben nem butítja őket halálba. Kockázatos döntés, de hosszú távon kifizetődő lehet, mert egy idő után a lebutított embereket nem tudják már semmivel megetetni.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.25. 17:15:12

De amikor a barátok közt magasan ver mindenkit nézettségben, akkor a kertévék miért adnának mást? Sajnos úgy tűnik, erre van igény. Sztem inkább ez ellen kéne vmit tenni, vhogy meggyőzni az embereket, hogy ne nézzék. És akkor a kertévék is majd mást adnak. Csak eddig még senkitől nem hallottam erre értelmes ötletet :(

tömegoszlató 2008.01.25. 17:43:00

A Megoldás egyszerű lenne:

1 hónapra (nevezhetjük figyelmeztető sztrájknak:) mindenki (akit nem köt a szerződése) lemondja a UPC/T-kábel/stb. előfizetését.
De egyszerre!!!! pl. áprilisra össze lehetne szervezni. Ha már 100.000 háztartás megtenné, arra odefigyelnének és média viszhangja is lenne. Na ná, hiszen az alap ötlet is elég bulváros :) A saját fegyverükkel kell megölni a görényeket!!!!!
FEGYVERBE!!! :)

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.25. 17:46:53

Nem kell lemondani, az is elég lenne, ha nem nézné senki. De nézi...
De végülis ez is jó, csak ha én most kipostolom, hogy február 1-től mindenki mondja le 1 hónapra az előfizetését, mi lenne belőle? De még ha valahogy több ezer emberhez is eljuttatnánk a felhívást se hiszem, hogy sokan lemondanák.

0xFFFF 2008.01.25. 18:16:42

Ha jól szervezik, én lemondom egy hónapra, úgyis csak azért van előfizetésem, mert miért is ne lenne, nézni inkább a 950.-os CORA-s DVD-ket nézem, ott jó a kínálat, sok régi és nagy filmet kiadnak olcsóért. Nekem tehát nem is hiányozna az antennajel. :)

Ferenckovacs 2008.01.25. 18:27:24

Én azért nem mondanám le az TV előfizetést, mert akkor lemaradnék az Inter meccseiről hétvégén és néha hétköznap... egyébként másra nem igazán használom a TV-t, max néha egy egy Frei dosszié vagy hasonló gondolkodtatóbb műsorokat nézek. Mondjuk a DiscoveryChannel is jó.

Most hiába írta le a szerző, hogy "Ő bizony nem nézi"... dehogynem. Most azt ne mesélje már be, hogy a médiába elolvassa és az alapján ír véleményt... ha ez így van, akkor ott vmi baj van.

Szerintem az internetről letölthető, tartalmas és izgalmasabb új amerikai sorozatoké a jövő...

movhu 2008.01.25. 18:30:17

"A műsorok nagy részét nem láttam" ez tényleg így van, még akkor láttam utoljára, amikor harangozták befelé.
A többit pedig gugli barátom segítségével szedtem össze, nyugodtan meg lehet próbálni :)

Ferenckovacs 2008.01.25. 18:47:20

Ne érts félre, egyet értek veled, de nem gondolod, hogy amiről írsz azt legalább meg kéne nézned vagy hallgatnod? :) Azzal, hogy mások véleményét és felháborodottságát közvetíted... az nem szint, hanem másolás.

Digitális TV-t a népnek és akkor el lehet majd egyértelműen dönteni, hogy a dundishowt vagy győzishowt vagy pedig egy érdekes vitaműsort néznének-e többen.

movhu 2008.01.25. 18:49:03

A legtöbb és legértelmesebb dolog, amit tehetünk, ha minél többen hangot adunk az elégedetlenségünknek, hiszen a kereskedelmi tvknek észre kell venni, hogy mi vagyunk a FOGYASZTÓK, akik most éppen besokaltak. Ekkor talán lesz valami mozgás. Ha más nem, akkor meghívnak a Mónikába, hogy akkor most szembesüljünk Dundikával, és mondjuk el neki. Apropó, a Mónikába lehet nem is mehet Dundika :)

Prophet 2008.01.25. 18:50:58

Ezen már én is gondolkodtam. Ez a magyar jelen. Nem kell több, sztárok, csillogás, akkor ki a francot érdekel, hogy mennyibe kerül a kenyér? Na, én ezzel szeretném a nagyérdeműt elkápráztatni: www.youtube.com/watch?v=e4tuoqVhS-4 Érdemes megjegyezni, hogy ezt a szart naponta milliók nézik.

movhu 2008.01.25. 18:53:34

Nemm mások véleményét kopiztam, hanem megnéztem a tudósításokat, amiben a tények vannak. Én pedig lefordítottam a saját nyelvemre.
Egyet értek veled, ezután nézni fogom, pusztán tényfeltárásként :)

Rider 2008.01.25. 18:59:07

Volt már Dundika barátjánál vagyonosodási vizsgálat?

User1 2008.01.25. 19:05:11

Az ilyen postokat soha nem értettem. Van hatszáz csatorna, ebből sok gagyi, de jó párat nézni is lehet.

Nálam pld. eleve nincs RTL, TV2, Cool, MTV1, BpTV. Annyi hátrányom van, hogy hónapokkal később tudom meg, ki az a Győzike és azt is innen tudtam meg, hogy nyaralni volt. (Vagy még nyaral).

Szinte a kezdetek óta így van ez, így van hátrányom bőven. De én nem éreztem azt, hogy emiatt pld. csökken a jövedelmem, vagy bármi más károm származna ebből.

Ahogy a kínai gagyikat szegény embereknek csinálják, ugyanígy az RTL, TV2 viszont az egyszerű embereknek van, akik hazamennek és ájulásig TV. Ezt tudomásul kell venni, ezeknek nem lehet filmet nyomni pld. az emberi szervezetről, vagy csillagászatról.

Politikát? Isten ments, óriáasi tiltakozás lenne, majd hat héttel később forradalom törne ki Gyurcsányék ellen.

Itt arról van szó, hogy az az "ő" adójuk és az "Ő" magánügyük, melyik szart nézik. Sajnos különben.

hart 2008.01.25. 19:10:36

"Szerintem az emberek többségének ez kell, hiszen ha nem ez kellene, miért ez lenne a műsor?"
Ez a legostobább gondolkodás. Vajon a kereskedelmi rádiókban lenyomott szar nóták eleve slágerek és jók, vagy annyit tolják a pofádba, hogy azt hiszed ez a sláger? Valószínűleg ez az utóbbi. Ha nem lenne ez a fostenger, akkor nem lenne rá igény. Szerinted kérte valaki a médiaférgektől, hogy ugyan dobjatok már össze egy győzike-show-t? Senki. Ezt adják. Az emberek borzongva nézik, ha nézik egyáltalán. Butítás. Obszkurantizmus.
Az a legjobb, hogy sorozatbuzi barátunk okosan arra hegyezte ki a témát, hogy "te is nézted", mer' honnan tudnád máshonnan"...:) Úgysem lehet elmagyarázni neki, hogy 6 millió promóciós reklámban láthatod, és akár láttad már az egészet, ha összerakod a részleteket.

gralla 2008.01.25. 19:12:05

"max néha egy egy Frei dosszié vagy hasonló gondolkodtatóbb műsorokat nézek"

frei dosszie! :DD
a szememben meg nagyobb szenny mint gyozike, aki felvallaltan hulye, mig a Frei ugy allitja be magat hogy baromira nagy szam mikozben total dilettans es koze nincs semmihez, csak a kamuhoz/szenzaciohajhaszashoz...

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.25. 19:24:45

Prophet> Ez a videó... Aztarohadtélet :DDD. Eddig is volt egy elképzelésem a bk színvonaláról, de ez még azt is alulmúlja.

User1> Persze, el is lehet vonulni az elefántcsont-toronyba, meg fel is lehet emelni a szavad ez ellen. Mindenkinek a habitusától függ, melyiket teszi.

Sancho 2008.01.25. 19:27:07

Valamelyik este az egyik ker-hírmagazinban bemutatták "anikó" új melleit. Ránéztem, és gondoltam, ez randa, átnyomok a konkurrens kertv-hírmagazinra. Nem hinnétek: "anikó" fotózik új melleivel...
Meg a napi dugika.
szóval fogy a villany, lukad az ózonpajzs, pusztulnak az esőerdők, csupán azárt, hogy ilyen semmiket tömjenek az agyunkba.

Szerintem egy fordított igénykeltés van, olyan ez, mint a sós csipsz+édes kóla: egyiktől éhezel-szomjazol a másikra.
Szóval a nézettség szerint "ez kell a népnek", pedig a dolog úgy áll, hogy csak ezt kapja, akárhová választ. Azért este, a nap végén jólesik ledögleni a tv elé, ilyenkor a másnapi meló előtt az ember nem akar olyan nagyon kultúrálódni. És választhat: Baló György "beszélget" egy másodosztályú párt-szolgával, vagy Dundigumi pancsikol.

Akkor INKÁBB Tömike, de nem azért, mert erre vágyik, hanem mert amarra nagyon nem!


Áhhh!!!!

sorin 2008.01.25. 19:34:52

Nem biztos, hogy pont ez kell a "népnek". Azért nézi, mert ez van. Már kölökkorában is ez volt, ebbe szocializálódott, ő lepődne meg legjobban, ha megmutatnák neki, hogy van ennél nagyobb poén, tartalmasabb sztori is.
Mert mindenféle - tökmindegy, hogy szép, avagy rusnya - figurák parttalan szaszarászása, valljuk be, néznivalónak hosszútávon unalmas. Mert na bumm, elment nyaralni. Egészségére, de mit nézzek rajta, lett légyen bármilyen bögyös (Dundika) vagy szembeszökően hülye (Győzike) vagy akármi. Egyszerűen marhaság. És ezt az is tudja, aki csak ezeket nézi minden nap. Csak már annyi esze/energiája/fantáziája nincs, hogy megfigalmazza, beintsen, kikapcsolja. Zenében ugyanez, rengeteg eladható gagyi cucc van, erre való a marketing. És nem is ez a gond, kis méretekben - de amikor elkezd burjánzani... na, akkor lesz az a bizonyos fűrészporon kívül mást csak hírből ismerő generáció...

éhes disznyó 2008.01.25. 19:35:57

azé jó megdugnám (és nem a fejét)

movhu 2008.01.25. 19:41:28

éhes disznyóban megtaláltuk a célközönséget

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.25. 19:49:47

Ezek szerint ha megmutatnánk az embereknek a tutit, az igényes és mégis nagymértékben szórakoztató műsorokat, akkor egyből mindenki rákapna, és többet eszébe se jutna amit ma néz? Kérdem én, akkor miért nem teszik? Vagy most jön megint az agymosós összeesküvés-elmélet?

És éhes makkal disznókat álmodsz :P

floberto 2008.01.25. 19:52:34

Sajnálattal közlöm mindenkivel akit zavar,hogy hamarosan láthatja a nagyérdemü a Páko soooot,de szerencsére nem kötelezö! :-)

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.25. 19:57:33

Natessék :S. Index RSS csatorna: "VV Tommyboy a TV2 Favorit című műsorának felvételén borotválta le a mellét, és elmondta, úgy döntött, utoljára vetkőzik le a színpadon."

floberto 2008.01.25. 20:08:00

Ez naaaagyon fájt,de a magyar médiapiacon ez nem kizáró tényezö,(sajnos)jelen helyzetben csak az alkalmasságát bízonyitotta ezzel az IQ teszttel.

Syvola 2008.01.25. 20:14:57

Az feltűnt már valakinek,hogy ezekben a bulvárokosságokban (Aktív,Fókusz) minden napra jut egy pár csöcs?!És kb. kéthetente jelentkeznek valami szenzációs ,egetrengető ,megbotránkoztató rejtett kamerás álriporttal...Ez az,amitől még ráz a hideg!Csövesnek öltöztek és nekiálltak koldulni rejtett kamerával!Ez mégis mire jó?
1.Hogy lám,szegény csórinak milyen szar sorsa van,
2.hogy örülj,te szaros kis médiazabáló,a képernyő előtt meresztgetheted a valagadat a fűtött szobában,
3.megmutatjuk,mire számíthatsz,ha hasonló helyzetbe kerülnél...
Fasza,mondhatom...Nesze neked "kapuőr funkció"!

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.01.25. 20:18:07

bocs hogy nem olvasom végig az összes kommenetet, lehet már előttem is felvetette a megrázó elméletet, mely szerint csak jól csinál valamit ez a nő (s talán ez álltal nem is olyan buta), hogy ennyi időn keresztül a köztudatban van, illetve ennek okán, akkor kielégít valamilyen olyan tömeg igényt, melyet esetleg az értelmiségi közeg nem ért. Nos ezzel mi a baj? Lehet én vagyok túlságosan felszínes, s vak, hogy rájöjjek, hogy mi a baj ezzel, vagy csak lehet, hogy én vagyok már lassan az egyetlen ember, akit ha nem érdekel valami nem foglalkozik vele, s nem reklámozza tovább...

XSun (törölt) 2008.01.25. 20:37:42

Már bocsi?
De mit csinál jól ez a nő?
Asszem ide vonatkozik az "Ostobenko Kurva Videókészlet" c. epizód
sp.hostoffice.hu/main/

Hogy miért ilyen silányak a műsorok és miért nem csinálnak jó műsort?
Erre felettéb egyszerű a magyarázat.
Először is ez KER TV tehát piaci alapon működik.
Ebből pedig nem az követlezik hogy jó műsorokat kell gyártani hanem azt hogy pénzt kell termelnie.
Tehát a legolcsóbban előállítani olyan terméket amit a legtöbben megnéznek mert így lesz jól eladható reklámidő.
Ha hígfossal is oda tudnak a képernyő elé ültetni x millió embert és dől a pénz a reklámbevételekből akkor mi a lótúróért akarjanak mégjobb műsort csinálni?
Az csak plusz pénz.
Kreatív ötletek meg új gyártás, lehet hogy be sem jön. Erre meg itt van az olcsó szar azt úgyis veszik.
Egyszerű közgazdaságtan.

Én már jóideje Spectrumot, NatGeot, Discovery-t meg ilyeneket nézek.
Néha megnézem a helyszínelőket valamelyik adón, de már az is idegesítően béna tud lenni néha.

Cinikus 2008.01.25. 20:44:15

Nem értem ezt a nagy hőbörgést. Mindenki előtt ott volt a lehetőség hogy tornázzon, lapos hasa legyen, lefeküdjön akivel kell, berakassa a szilikont és olyan legyen mint Dundika. Pasiknak: edzés, könyökölés és lehetsz Dundika pasija.

Ja hogy nem süllyedünk erre a szintre ? Akkor ne is fikázzuk. Ki lehet kapcsolni a tévét is, amikor ő van benne, mégis mindenki tudja mikor mekkora fürdőruhában volt.

Az fáj itt sokaknak kéremszépen hogy Dundika van a tévében és nem a cikkíró meg a kedves fikázók.

Lehet megmutatni hogy kell többet elérni, jobbnak lenni IQ-ban, testben, pénzben, amiben tetszik. Vagy lehet hallgatni...

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.01.25. 20:46:24

Én már jóideje Spectrumot, NatGeot, Discovery-t meg ilyeneket nézek.

Én is, és büszke vagyok rá hogy a mocsokmédia támogatása (tévénézés) és a kizsákmányoló szórakoztatóipar szponzorálása (DVD/CD vétel) volt pofám az ezekkel megpsórolt pénzt egy HD plazmára költeni. Fulladjon bele a mocskába aki odaszarta.

"pl. áprilisra össze lehetne szervezni. Ha már 100.000 háztartás megtenné" - szerinted van 100.000 * ~ 3,5 = 350.000 értelmes ember az országban? Mert itt a fő probléma nem az hogy olcsó gagyi bulvárszar megy a tévében, hanem hogy igény van rá. A népnek szilikoncsöcs és buta sztárok kellenek, hogy okosnak érezhessék magukat.

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.01.25. 20:49:25

"Pasiknak: edzés, könyökölés és lehetsz Dundika pasija."
Jaj, oké, akkor most kibontok egy sört, rendelek egy pizzát és lepunnyadok a tévé elé :)

"Az fáj itt sokaknak kéremszépen hogy Dundika van a tévében és nem a cikkíró meg a kedves fikázók."
Én eddig háromszor voltam, ebből egy élő, főműsoridőben. És nem szállt el tőle az agyam, nem perspektíva számomra hogy az ostobaságomon szörnyülködjenek százezrek.

Egyéves Önkéntes 2008.01.25. 20:55:00

Azért erre is van megoldás: a piros gomb a távirányítón

streizeter 2008.01.25. 20:57:49

A T(el)(A)V(iv)2 számára az a fontos, hogy a gyarmatosítani kivánt nép IQ-játlehetőleg a vörösbor ideális fogyasztási hőfokának megfelelő értéken tartsa annak érdekében hogy, nehogy ráébredjen arra, hogy a kiválasztott nép szép lassan felvásárolja hazáját!

gery · http://gery.blog.hu 2008.01.25. 21:04:00

ki az a dundika? miért így hívják? ha ő van a képen, akkor tényleg nem túl nagy eresztés, még a szilikonjait is béna doki csinálta. bocsi, nem nézek aktívot, és más ilyen sajtóorgánumot sem olvasok (blikk), szóval azért vagyok ilyen műveletlen.
egy ideig én is szörnyűlködtem a tömegkultúra hanyatlásán, de hiszek benne, hogy sikerült teljesen szeparálódnom ettől a társadalmi rétegtől, és így nem zavarnak. nem nagy érvágás, elvagyok nélküle, és nem zavar, hogy egyre lejjebb süllyednek, mert így legalább egyre hülyébbek lesznek, és egyre jobban át tudjuk őket baszni mi, akik más életet élünk, fenn az elefántcsont-toronyban.

Fucksee 2008.01.25. 21:06:15

Kellenek nekünk ezek a Blogok?
Én már baszottul unom őket. Olvasni is, meg kommentelni is.
Ugyanakkor függő lettem, és elolvasom mindet. Picsába. Csapda!

Fucksee 2008.01.25. 21:16:51

Egyébként ha megnézzük pl a németországi televíziózást, rengeteg Tóth Gézát, és Hevesi Alízt látunk benne, megmutatják a tvnek, hogy hogyan élnek, mit dolgoznak, hogyan szórakoznak. Napi min. 2 órát nézek No.-ban német adókat, de minimálisan sem ismerem a fritz sztárokat, kb ha 2 bulvárműsorba belefutottam.
Ott inkább a valóságot próbálják bemutatni, elfogadtatni, nem pedig a sztárok mézes-mázos életét.
Meg lehet nézni azt is, hogy No.-ban megvan a fizikai munka becsülete, nem pedig mindenki diplomás, modell, színész, tv-s, vagy újságíró akar lenni, és közben csak panaszkodni hogy milyen szar az élet, ahelyett hogy élveznénk azt ami megadatik.
Itten van a szakadéknyi különbség, az átlagemberekben, és nem a politikusokat kell szidni, hogy ez van, hanem saját magunkba és az életünkbe kel belenézni!!!


"mostjólmegmontam"

Fucksee 2008.01.25. 21:18:44

Dundikára meg kiverem a farkam.
Na pá, mentem....

BLovi 2008.01.25. 21:25:57

Nem értem a sok fanyalgót. Miért nézitek?
Én két éve csak Premier League meccseket nézek tévében és nagy ritkán National Geographyt. Megmondom őszintén azt se tudom ki ez a Dundika, mi a foglalkozása (gondolom valami színésznő, vagy fotómodell) de igazából nem is érdekel :)
Ezt a cikket se olvastam el, csak a főcímet, meg pár hozzászólásba beleolvastam és arra reagáltam egy sort.
Na üdv!
Mégegyszer: Ha valakinek nem tetszik valami a tévében, nem kell nézni!

0xFFFF 2008.01.25. 21:50:13

Fucksee !

Jól megaszontad ja !

"Meg lehet nézni azt is, hogy No.-ban megvan a fizikai munka becsülete, nem pedig mindenki diplomás, modell, színész, tv-s, vagy újságíró akar lenni, és közben csak panaszkodni hogy milyen szar az élet, ahelyett hogy élveznénk azt ami megadatik."

Meg van a becsülete, mind török vagy román, magyar vagy ukrán. A németek meg ülnek az íróasztaloknál és kitalálják, hogy mit csináljon ez a sok náció az utcán, az istállóban és a nyilvános WC-kben. Ha ez lenne itt is, nem is sírna senki. (nagyon, csak mint a németek)

Apafarkas 2008.01.25. 22:12:17

van távkapcsoló. ennyi.
a tévé mag azt adja, amit néznek. ha az első nap után xy manager azt látja a AG nielsen papírokon, hogy a kutyát nem érdekli Dundika, a kiscsaj röpül az éjfél után másfél órával kezdődő műsorsávba.

vadnyul · http://kismaganszelsojobb.blogspot.com 2008.01.25. 22:29:50

Tegnap láttam belőle valamennyit. aztán arra gondoltam, hogy szívesen finanszíroztatnám én is a nem éppen átlagos utazásomat a tv2-vel. Sőt. Lenne belőle barom műsor a tv-nek,mellette viszont írnék egy blogot, ajánlva movhunak, olyasmivel, hogy mennyire értelmetlen a tv műsor, hogy unja a stáb, stb. Ugyanazt eladni kétféle tálalásban - hogy a legközelebbi luxusutamra már ne kelljen egy tv st-bot is vinni. :)

Majdmegmondomatutit · http://tombola.blog.hu 2008.01.25. 22:38:26

baszki Fucksee ugyanez nekem is: függőség!!! de úgy látom egyedül nekünk tünt fel az a két kurvanagy csöcs... jóéjt

szamocka 2008.01.25. 22:59:33

Igen, a kertévék tényleg az ilyen mínusz IQ-tartományba' dekkoló, két lábon járó cilikonyimplantátumot tolnák az ember arcába...dundika meg a muksója tipikus "korunkhőse" figura amolyan mivan höömivanhööömivanheee...párbeszédekkel. Dagatka a pléjbojnyussz választás előtt pölö 2 évig minden nap délben kelt,hogy szép arca legyen, há' nókomment. Sajnos az is tud ezekről az ótvar műsorokról aki nem nézi-nem lehet úgy elsétálni egy újságárus mellett sem, hogy ne ezt látnánk.

Prophet 2008.01.25. 23:08:43

Ma megnéztem, mit ír a bulvár. Van valami portál, egy csomó linket és "hírt" dobott nekem.

-Robbie Williams isten fiával barátkozik.
-Súlyosan megsérült, ezért műteni kellett a bombázó sztár orrát! Szexi képpel!
-Hát őt is megcsalták! Fizikai fájdalmai (!) lettek a magyar sztárnak (!) a csalódástól !
-Mi történt? Schobert Norbi esete egy homoszexuális fiúval!
-Márciusban újra jön a Győzike - show!
-"Britney számára az öngyilkosság a mélypont"
-Viva Kristófnak mennie kell
-Márk úgy érzi, egyre férfiasabb

Ezeket válogattam ki. Vagyis akkor épp az volt hír, lehet a 15 perc elteltével már másról szólt a fáma. Muszály volt róla írnom... és belegondolva, ezt hányan veszik újra és újra be.

Scala 2008.01.26. 00:19:53

Nekünk 2006. május óta nincs TV-nk. Radikális megoldásnak hangzik, de azóta sem láttam olyan műsort, amiért visszaállítanám a régi rendet... (A foci vb-t egyébként nagyképernyőkön vagy a szülőknél élveztük végig.)Filmeket DVD-n nézünk vagy moziban, bulvárból pedig elég amennyi az indexen fent van!

Mr. Spock 2008.01.26. 00:30:54

felháborító primitív buta pina, de most az ilyenek a "sikeres" emberek...
de mindenesetre én is blokkolnám, kérdés nélkül...

kislany 2008.01.26. 00:46:37

Sose értettem ezt az egészet, ezek a mondva csinalt sztarok meg musorok télleg gázak, de ha valakinek ez kell nézze. Ha nem kell, akkor van meg ezen kivul kb 50 adó a tvben (idegen nyelvet beszélők előnyben) Nem hiszem, hogy erre lennénk kényszeritve. Az emberek butitása meg sajnos nem csak ilyen uton folyik. Amugy meg mar a rómaiak is megmondtak: kenyeret es cirkuszt a népnek :) nincs uj a nap alatt..

Fiquaeo 2008.01.26. 01:04:02

Ecce meg elneztem, nadehogy minden nap a hirek utan ez jott az tobb, mint kesz volt. Onkinzas miatt neztem, de a harmadik hiradas utan kenytelen voltam elkapcsolni, amikor mar annyira eljatszott volt a jelenet a CICIS FIU ES A CICIS LANY kozott, hogy az man a legalja.hu-t surolta. (Dundika jol kezelte a mediat:gyakorlatilag leszopta azt, akit kellett, oszt hova a redvasba jon akkor, amikor mar kikopott termeszetes kozegebol es probal meg kapaszkodni? Szanalmas.hu, de ettol trendi es fajdalmasan magyar.

érdektelen 2008.01.26. 04:36:31

Dobjátok ki a tévét. Olvassatok el egy könyvet.

abandi 2008.01.26. 04:58:13

Egy lófasszal támogatom a médiát...
A többi: reklám "szünet"...
(Valaki betudja linkelni ide azt az "olaszvárososnevű" jövőkép elborzasztást???)

abandi 2008.01.26. 05:00:35

jav: ...be tudja linkelni....
A komolyság miatt!!!

Baszkurátor 2008.01.26. 06:15:46

Emellett ki a bánatos lófaszt érdekel, hogy az a gyökér bódi guszti hol a faszomba nyaralt.

@ Prophet 2008.01.25. 23:08:43

Ezen jót vigyorogtam, kössz!!
Ez a márk gyerek kb. annyira férfias mint amennyire nőies Иосиф Виссарионович Сталин ...

optimista 2008.01.26. 07:27:49

Már csak pár évtizede lehet hátra a tv-nek, addig ki kell húznunk valahogy. Nekem már nincs. Kicsit azért aggódhatunk, mert ha túl sokáig húzza, addig elszaporodnak a zombik. Nekik sincs tv-jük, de könyvük és netjük sincs. Amúgy Dundikra is rá kéne uszítani a Blogint. Meg arra a cigányra is.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.01.26. 07:57:20

Bárkivel...értitek BÁRKIVEL beszélek, mindenki fikázza a Győzit meg a Dundit, meg a többi szart.
Emberek! Ki nézi ezeket? Kinek készülnek ezek? Vagy nézik, mert nincs jobb? Közben fikázzák?
Viszont nem szeretném, ha megfeledkeznénk Marsi Anikóról a "leg"- ek közt, aki sztárműsorvezetőként van számon tartva, és egyetlen Fókuszt sem tud baki nélkül megcsinálni. Esküszöm, már csak azért nézem, hogy figyeljem, egyszer hátha sikerül neki.Ezt már muszáj volt valahol elmondanom.

nyekk 2008.01.26. 08:12:55

Baszkurátor 2008.01.26. 06:15:46 Bódi Guszti inkább nyaraljon, mint bozseváljon. A fogatlan szottyadt cigányasszony feleségéről nem is beszélve. Addig jó, még messze vannak. Minél messzebb, annál jobb.
Többeknek: Mindíg ideges leszek, mikor engem, a nézőt tesznek felelőssé ezért a fostömegért. "...Ha nem tetszik, nem kell nézni!..." Persze! Ha szar az egészségügy, nem kell betegnek lenni...ha szar a MÁV, a BKV, akkor nem kell utazni...Ha romlott az áru, amit rádsóztak, akkor nem kell zabálni..ha koszos a WC, nem kellszarni stb..stb...Egyébiránt annak van igaza, aki azt mondja, hogy ez gazdasági kérdés. Egy Dundika százszor olcsóbb, mint egy normális, színvonalas műsort csinálni. Annyiból meg politikai kérdés, hogy az uralkodó osztálynak, a multiknak nem értelmes, gondolkodó emberekre van szüksége, hanem olyanra, aki a munkahelyen igavonó állat, utána meg amerikai típusú agyatlan fánkzabáló fogyasztó... "ohh tényleg kiveszi a makacs foltot a termék!? (orgazmus) Mától én is ilyet fogok használni. Hiszen Dundika is ilyennel mossa a bugyiját(a gyakori makacs szennyezőzésektől)..."

abandi 2008.01.26. 08:15:44

Igen!
És: kérdem én: Miért nem ismétlik folyamatosan a "Szervusz Szergej"-t ??? Biztos kevesebb lenne a ...a...hukkk...én....

zenész 2008.01.26. 08:56:56

.... én továbbra is azt mondom, nem kell nézni az ilyen műsorokat. Elvétve azért akadnak jók is. De hál istennek nem csak 2 csatornából lehet választani már. Szóval, nem kell idegeskedni. Elkapcsolni, kikapcsolni, olvasni, sétálni emberek. ezer és egy időtöltés. Ne a TV legyen a köpontban. Egyébként visszatérve az alap "mű"-höz, ki a fasz ez a Dundika, meg az a felpumpált strici mellette???

gusty 2008.01.26. 08:58:21

Ezt írod:" Azonban az, hogy a média ezzel eteti a népet esténként, az a kultúra igazi katasztrófája."

Vazze Te is erről írsz cikket. Nem kell nézni, nem kell elovasni, lehet továbblépni. Ha majd sokan teszik ezt, akkor elfogynak. Győzikét is utálja mindenki, azt mégis milliónyian nézik. El kell kapcsolni, vagy ki kell kapcsolni a TV-t. Lehet helyette olvasni, rádiózni, játszani, esetleg a neten lógni, és ilyen hülye cikkeket olvasni. :)

zenész 2008.01.26. 09:06:22

Egyébként tényleg borzasztó, hogy kiket engednek kamera elé, műsort vezetni. Mónika,Árpa Attila, Sthol Buci, Lilu, Győzike, Bejaasszony és had ne soroljam tovább. Meg egy csomó műmájer akit nem is ismersz. Nincs valami követelmény a TV-knél, hogy ki állhat kamera elé? Félelmetes, na ezektől szar az egész.

tanár úr 2008.01.26. 10:28:22

Elég a sok média ribancból!!!!!!!
A TV-ben ezek az önmutogatós gecik ingyen dolgoznak!!! ezé vannak ott! Ez a jó a tv-K nek. A Cool TV-ben egyenesen ingyen "mutogatják magukat....
A Nemcsak Zsuzsa , hál Istennek majdnem kormányszóvívő.... ATV..."zsidó csajok beszélgetése " műsorban egyenesen fizet, hogy ott nyomhassa a süket dumát!

Perillustris 2008.01.26. 10:33:32

Vendegsegben vagyok, itt van TV, tegnap "szerencsere" lattam a szoban forgo musorbol egy rovid reszt. Valoban durva, hogy ez kell a nepnek, de en mar regota nem akadok ki ezen: otthon nincs TV-m kb. 7-8 eve. S nekem ez jo.

butanép 2008.01.26. 10:56:48

Mindezek felett és alatt,vagy melett nézzünk meg egy vetélkedőt.Az a kurriózum ha egy biztonsági őr elvisz 50 milliót,az a poén benne,hogy az illető olvasott, művelt és sokoldalúan képzi magát.Felüdülés volt a sok cicababa ,agyon sminkelt nagy mellű nők között.
Bár hol ,bár mikor zézel egy vetélkedőt ,a játékosok zöme a butuska de a képernyőn jól mutató és valami ócska humorral megáldott emberkék.
Sajnos a 40 éven felüli korosztály már szinte ki is halt a képernyőkről.
Ki a picsát érdekli ,hogy Anikó hanyadjára póckólja a csöcseit a homlokára.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.26. 11:48:14

Ez az, tényleg ezt kell, dugjátok a fejeteket a homokba, és akkor már nincs is probléma. Hova süllyed a tévé színvonala? Nem érdekel, nem nézem. Irakban háború van? Nem érdekel, nem ide dobálják a bombákat. Afrikában éheznek? Nem érdekel, nekem van kajám. Globális felmelegedés? Nem érdekel, veszek klímát. Ettől tényleg jobb lesz...

Ráadásul én sajnos (vagy szerencsére?) nem tudom magam ennyire elszeparálni az ilyen műsorokat néző emberektől, az ilyen információktól. Nézek kertévéket is (a győzike sóból szerencsére egy percnél többet összesen nem láttam az biztos, aktívot-fókuszt is utoljára több éve), és ott elkerülhetetlenek a műsorajánlók, és néha nem kapcsolom el ezért. Vagy ha csak simán kapcsolgatom a tévét is sokszor ezekbe botlom. Feljövök a netre, elég csak az index címoldalra, és sokszor már az is tele van ilyenekkel. Vagy az rss csatornája. Kezembe fogok néha-néha egy újságot, abban is ez van. Kimegyek az utcára, erről beszélnek az emberek, vonaton, villamoson is, ezt látom kiplakátolva, újságosbódékra kipakolva...

Doris · http://doris.blog.hu 2008.01.26. 20:24:28

Ja, és ez a biztonsági őr az, akit végig a játékban minden partnere hülyének nézett. Még akkor is, mikor sorra nyerte a fordulókat. Menehogymá okosabb legyen, mint én, Gipsz Jakab.
Múltkor Jakupcsekkel beszélgettek a 40- esek feelingjéről. Meg a Settenkedővel is olvastam erről egy riportot. Szóval lényeg, hogy csak nálunk van ez ám így. Amerikában egy irányadó tv műsorban 40 alatt nem is lehet műsorvez. valaki, mert nem veszik komolyan.
Itt meg?...Nem győzöm Marsi Nemtudokbeszélni Anikót favorizálni.
Anikó pedig még 20 év múlva is itt lesz, és hidd el, végül már kifordítva is megnézhetjük. Amíg fizetnek érte a csatornák.

movhu 2008.01.26. 20:41:02

Mennyi amerikai film szól arról, hogy 40-45 éves emberek küzdenek azért, hogy ki legyen az esti műsor vezetője, vagy ki mondja a híreket. Nálunk nem kell hozzá, csak két cickó.
"Már rég nem számít, hogy ki az ki jó
Csak jó nagy legyen a lökhárító" - IHM

Büdös paraszt 2008.01.26. 20:52:51

Mi a náthásnak néz TV-t, aki nem bírja? Aki nem képes a releváns és a szar közti szelekciót elvégezni, az média szempontból kiskorú. Takarodjon a távkapcsoló közeléből! A fostévé eccerűen működik: ha valami nem teccik, elkapcsolsz, a nagyokos szerkesztők leveszik a műsorról. Minden perc, amig a fostévét nézed, bevételt hoz a fostévének. A fostévé csak akkor változik, ha nem nézed.

Amúgymeg. Megéri sajnálkozni, hogy deszar a kertévé? Ha tudod jobban csinálni, akkor hajrá. Indíts kuttúrtévét a jútúbon, meglássuk azt hányan fogják keccsölni.

badoer · http://www.badoer.blogol.hu/ 2008.01.26. 22:09:57

ugyan ezt kerdeztem en is a blogomon magamtol csak épp fekete dákorol.kinek kell ez?ez amugy tudatos nép butitas semmi mas

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.01.27. 08:29:01

Tegnap mesélte öcsém, hogy állítólag készült a pákóval egy felvétel- tán ő látta is, ahol a "nagyonhülye" némi biztatásra Szálasit élteti és Hitlert. Höhö. Nyilván valaki mondta neki, hogy ettől nagyobb lesz a nézettsége. Azt meg elfelejtette megkérdezni, hogy ezek szappanmárkák, vagy condomgyártók. Csont nélkül elhiszem, hogy megtörtént.
De a tegnapi Activityben K. Annácska is hozta a formáját. Pedig néha már kezdtem azt hinni, hogy tán tényleg szerepet játszik, és nem teljesen hülye. Hát barátom! Siralmas volt. SIRALMAS!!! Annyira picsa hülye, ostoba, bosszantó, ribanc, magamutogató, gusztustalan, vonaglós, beszívott majom, hogy eccerűen hánytam.

badoer · http://www.badoer.blogol.hu 2008.01.27. 21:54:42

doris ertesulesed igaz igen fekete dako csinalt ilyet a bombagyar felvetelen.szálasirol azt se tudta ki.latam a felvetelt megnezheted a yotubon.szamomra egyertelmuve valt fekete dako szellemi fogyatékos.buzera annarol inkabb nem mondok irok semmit velemenyem serti a kozizlés hatarat

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.01.27. 23:15:17

"...Ha nem tetszik, nem kell nézni!..." Persze! Ha szar az egészségügy, nem kell betegnek lenni...ha szar a MÁV, a BKV, akkor nem kell utazni...Ha romlott az áru, amit rádsóztak, akkor nem kell zabálni..ha koszos a WC, nem kellszarni stb..stb..."

öööö... itt csupán annyi a különbség, hogy ha szar az egészségügy meghalok, ha szar a máv és a bkv akkor nem tudok normálisan tömegközlekedni, ha romlott a kaja szintén "meghalok", ha nem szarok akkor is "meghalok"...stb, stb...
de ha szar a tv akkor nézek filmeket moziban dvdn vagy akárhol, vagy veszem a fáradságot és leemelek egy könyvet a polcról, vagy elmegyek egy könyvtárba és beszerzem onnan.
egyébként meg ne már, hogy mindenéret a multik feleljenek, ebből meg nekem van kicsit elegem...

kokler_k 2008.02.17. 21:47:15

Szegény Dundika lenézi az átlagembert - legalábbis az alapján, amit róla feltételez. Elég merész dolog, de a honlapján keresztül közvetlenül is lehet üzenni őkelmének, néha válaszolni is szokott rá. e-mail címe szerényen ennyi:dundika@dundika.hu. Ha valakinek ugyanezt válaszolja majd, mint nekem, nem kell rajta meglepődni: "Közel egy hét gondolkodás után ennyire futotta csak?Látod,ez az oka annak,hogy te egy kis szánalmas életü SENKI vagy,én pedig ünnepelt sztár,aki nagyon könnyen,nagyon sok pénzt keres. ezen kívül olyan helyekre jutok be,és jutok el,amiről te a kis havi pár száz ezres fizetésedből csak álmodozni tudsz,vagy max. nézni a kis tv-den,mint engem is szoktál.További hasonlóan kimagasló életet kívánok neked,mint eddig volt! Üdvözlettel: Dundika (Szentiványi Hajnalka)"

zsuzsibaba89 2009.10.14. 19:24:50

Hát mondjuk... nem meglepő majdnem minden férfi az ilyen típusú nőket kedveli...hiába van eszem....édes kevés a mai világban. Ha nem vagy szép, akkor nem úgy kezelnek az emberek sem.....és ez nem feltétlenül a média hibája, ettől függetlenül teljes mértékig egyetértek a fentiekkel :D Jól odamondtad...Utálom hogy a TV néha teljesen úgy csinál mintha mindenki jól élne...
süti beállítások módosítása