Anikó Londonban

2008.04.13. 08:00

Arról már korábban olvashattunk, hogy Molnár Punikónak Anikónak nagyon elege lett a magyarokból, mert úgymond „Tisztességes munkával itt nem lehet pénzt keresni”. Ennek a kijelentésnek a valóságtartalmával a legtöbben nemigen értenek egyet, hiszen elég sok ember él ebben az országban, aki becsületesen éli mindennapi életét. Az más kérdés, hogy Anikónak a munkáról egészen más fogalmai vannak, mint egy átlagos embernek. Valószínűleg nincs fogalma arról, hogy ez a szó elég sok tevékenységet takar. Ezért hát fogta magát, és vélhetően a TV2 finanszírozásában elutazott Londonba, hogy munkát keressen. A kezdeti hírek arról szóltak, mint itthon, miszerint bármilyen munkát elvállalna. Ezért a hasonlóan szimpatikus úriember, Kasza Tibor segített is neki, hogy esetleg mosogatólány vagy babysitter legyen. Nem kellett azonban csalódnunk, Anikó hű önmagához, és azt csinálja, amihez ért és legjobban szeret. Vetkőzik.

A hivatalos szöveg szerint a fotósok portfóliót készítettek neki, hogy esetleg felfigyeljenek rá a londoni lapok és hirdetők. A vezető fotós azért sűrűn szabadkozott, hogy a modell nem éppen a helyi igényeknek megfelelő alkatú, de azért reményt fűzött szerepléshez. Azt mondta, hogy a paletta széles, és ki tudja, lehet, hogy valakinek éppen erre van szüksége. Nekiestek a fotózásnak, és a ruhás, szolid átlagnő fotóktól a kegyetlen, félmeztelen vadmacskáig minden szögből lencsevégre kapták a leányzót, hogy jó legyen a fekvése a piacon. A TV2 még be is mutatott egy képet az elkészültekből, amiről annyira visított a Photoshop, hogy a tanfolyamról páros lábbal rúgták volna ki a jövendőbeli sztárretusálót egy ilyen vizsgamunkával. Mindenestre nem csalódtunk, és megtudhattuk, hogy hazánklánya számára mit is jelent a tisztességes munka.

Ezek után csak az a kérdés, hogy a magyarságot miért pont ezzel próbáljuk reklámozni Londonban? Lassan a nyugat számára feledésbe merülnek Nobel-díjasaink nevei, és már nem emlékeznek nagy feltalálóinkra sem. Ellenben híresek leszünk arról, hogy van egy csatornánk, aki pénzt hajlandó arra áldozni, hogy a veszett fejsze nyeléről próbáljon olyan beállításokban fotókat készíteni, ami által eladhatóvá válik. A nyél az tulajdonképpen jó, és bár Londonban Temzét lehet vele rekeszteni, de mi viszünk oda még egyet. A helyzetet akkor tudnánk megérteni legjobban, ha elképzeljük, hogy valami keleti ország fővárosának televíziója megpróbálna nálunk mindenáron felfuttatni egy olyan sztárt, aki már náluk otthon sem működőképes. Nem baj, az egész nem is a londoniakról szól, legfeljebb ők továbbra is megkérdezik a budapesti utazás előtt, hogy itt van-e internet és folyóvíz a szállodában, tényleg prostituáltak rabolják-e ki az embereket a Váci utcán, és van-e már meleg víz minden nap a lakótelepeken. A műsor a magyaroknak szól, ami által a TV2 lehúzza az utolsó bőrt is a húsról. Aztán ő is ott fogja végezni, ahol az összes kifutó sztár. Ekkor pedig már nem csak egy hétvégére, de hosszútávra is kiköltözhet sátorozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr85422981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.04.13. 08:51:10

A szilikonbabák globalisták. Pont annyira gyűrődik a mellük a bordáknál behajolás közben Budapesten, mint Izlandon.
Annyira szánalmas ez a történet, hogy helyedben hanyagolnám a témát. Azzá válsz, amit eszel.

ctrl 2008.04.13. 10:10:47

Érdemes ennyiszer foglalkozni ezzel a szánalmas implantszörnnyel?

janika 2008.04.13. 10:37:29

De akkor most nem értem ezt a fotót, mert ezen füles van rajta tehát Anikó dj-zik? Abból itthon is megélhetne. Vagy mehetne reklámfotókon, reklámokban szerepelni, azért is adnak pénzt, és tisztességes munka

tűzvillám 2008.04.13. 10:39:36

A Londonit javítsd át londonira, mivel a mellékneveket nem kell nagybetűvel írni.

Amúgy Anikó szánalmas, méghozzá olyannyira, hogy az előző két, vele kapcsolatos lehúzó cikkeken még jól szórakoztam, de most már itt is kissé sokat szerepel ahhoz képest, hogy mekkora egy nulla. Elfogyott a szusz belőle, nemcsak a tévében, de itt a blogon is.
Szerintem térj át Kiszel Tündére, vagy Gesztesi Károlyra.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.04.13. 10:42:47

Sajnos Magyarország a Nyugat szemében jobbára csak mint pornósok és olcsó kurvák hazájaként ismert. Szomorú, hogy a 'szép magyar lányok' jelző mögött leginkább csak a mindent - ruhát és emberi méltóságot egyaránt - levetkőző, pár euróért magukat bárkinek odadobó ribancok bújnak meg.

rivera · http://diegorivera.wordpress.com 2008.04.13. 10:43:45

movhu, elég sokat utazgatok és beszélgetek mindenféle külföldi emberrel. Az átlag nem emlékszik Nobel díjasainkra, sem a nagy feltalálóinkra. Azt viszont az összes férfi tudja hogy ebbe az országba érdemes eljönni, mert a lányok könnyűvérűek.

Legutóbb így hallottam, "MO egy érdekes hely" - "Miért?" - "Hmmmm tudod a lányok"

országimage haha, én éghetek a ribancok miatt

Shift 2008.04.13. 10:45:03

Az utóbbi időben a TV2 nem képes egy normális saját készítésű műsort készíteni.
Ha a kiválasztottat is valami gigantikus bűvészshownak hírdeti meg sokkal nagyobb sikere lehetett volna.
Ha jó is az ötlet, akkor a nagyon nem oda illő műsorvezető húzza le a műsort.

csabba 2008.04.13. 10:46:58

Ha én külföldi lennék, gyurcsány miatt jönnék. A legjobb!

nevetőharmadik 2008.04.13. 10:50:27

Miért csak Anikóval kerülsz ki a címlapra? Volt 6 másik posztod is a legutóbbi bulvárszörny kivesézése óta...

KopaszMercis 2008.04.13. 10:52:36

szar a poszt.. nem fognak minket az anikoval azonositani... ez a pondro senkit nem erdekel.

puskas ocsivel inkabb :)

jozska 2008.04.13. 11:16:35

Nem tudtam ki ez a Molnár Anikó.
Blikk Sztár Adatlapon ez van:

kategória: szórakoztatás
foglalkozás: valóságshow-szereplő

EZ mióta FOGLALKOZÁS?
Szerencsétlen, szánalmas, fél literes mellekkel felszerelt tehén. Se egy végzettség, se szakma, semmi. Egyszer szeerepelt a szórakoztatóipar legalján, a realityben. Ez ma Magyarországon "foglalkozás"?

Szégyen ez az ország. Gagyiország.

Gresham91 2008.04.13. 11:20:13

jozska, itt van több információ Anikóról:

"Molnár Anikó saját bevallása szerint 1975-ben született, Pomázon lakik, az általános iskolát ott végezte el, gimnáziumba azonban már Óbudára járt. Ennek elvégzése után a következő szakmákban próbálta ki magát:

ingatlanügynök, felszolgáló, számlázó.

2003-ban bekerült a Való Világ második szériájába, amit egy hajszál híján nem nyert meg. Utána, 2004 tavaszán Nagy Ő lett, sokan így emlegetik a mai napig."

Van egy érettségije, azóta "szakmákban próbálta ki magát".

jorda 2008.04.13. 11:26:17

Valamit nem tud ez a nő! Csak tippelni lehet vajon
mit?
Amennyiben jó lenne,valaki csak kitartaná,hiszen
közismert,hogy a férfiak két dologra költenek szívesen: a hobbyjukra és a nőkre !

Vajon akik ágyba vitték,miért nem akarták hosszabb
időre birtokolni ?

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2008.04.13. 11:35:19

Amit lenyilatkozott, hogy miért megy ki nyugatra, az kvintesszenciája az anikóizmusnak: Jó pénzért mindent, talán még leszop egy vízilovat is. Hogy torkig van, az nem újdonság, eddig is tudtuk. És hogy sztár. Naná. De akkora, hogy alig tudja kinyúlt muffját belegyűrni a Kárpát-medencébe.

rollercoaster 2008.04.13. 11:36:38

jorda,
talán azért mert buta szegény mint a föld.
Sokkal olcsóbb, ha veszel 4-5000 dollárért egy RealDollt, egyedi igényeid szerint csinálják, nagyon élethű (a bemenetei is), bármit csinálhatsz vele, megőrzi a szépségét, nem nyafog egymilliós nyaralásért és nem kér enni:
www.realdoll.com/cgi-bin/snav.rd?action=viewpage§ion=dollgallery

Drága, de még mindig gazdaságosabb egy Anikónál.

vacskamati 2008.04.13. 11:40:25

miért van az, hogy azon magyarok, akik egy kibaszott mukkot nem beszélnek angolul, buták, mint a föld és semmihez sem értenek, azok pont londont veszik célba? van valami olyan bennfentes tudás, ami azt mondja, hogy londonban még a legnagyobb barom is infinitezimális idő alatt sikeres/gazdag/stb. lesz?
akiket én ismerek, és kimentek "szerencsét próbálni" (már ez a kifejezés is mennyire jellemző), azok mind felháborodva jöttek vissza, hogy szar az idő, az angolok nem nyalják ki a seggüket és egyáltalán micsoda őrület, hogy dolgozni kell a pénzért.
kicsit azért be vagyok aggódva, hogy mire én kijutok a uk-be dolgozni (nem szerencsét próbálni), addigra választott hazám tele lesz magyarral és csöbörből vödörbe jutok.

Manyizga (törölt) 2008.04.13. 12:02:30

Ennél több posztot nem kéne erre a "végső kétségbeesésében Londonban már dolgozni is akaró" nőnemű egyedre pazarolni....

vajk 2008.04.13. 12:03:54

vacskamati: Nekem egy csomó (tíznél több) barátom ment ki szerencsétpróbálni Londonba. Részben abból a körből amiről írtál, tehát minimális nyelvtudással, komolyabb végzettség nélkül, kölcsönökből, stb. Mindannyian kint vannak azóta is, a legrégebbi 8 éve, a legutóbb távozó meg 2 hónapja. Mindegyik nagyon jól érzi magát, beilleszkedtek, kitűnően megtanulták a nyelvet, egyre jobb állásokba küzdötték fel magukat, és sokkal jobban érzik magukat, mint itthon bármikor. Az a barátom akinek tragikus nyelvérzéke volt, és kicsit aggódtam miatta, most írja a szakdolgozatát angolul, szóval mindezt csak azért írom, mert vannak pozitív példák is.
A műsort véletlenül pont elcsíptem, de nem igazán értem, hogy mi a céljuk vele. Kasza Tibi mondjuk gázabb volt Anikónal is.

swinginglondon 2008.04.13. 12:11:32

Na itt vannak az aktívos videók hát ez a nő ez elkészült:
tv2.hu/2008-04-11/Aniko_uj_kapcsolat_elol_menekult_Londonba/

"Jó környéken a legszerényebb hajlék is 200 ezer forintba kerül havonta, így Anikónak gyorsan jól fizető álláshoz kell jutnia. Ezúttal kutyasétáltatónak jelentkezett és egy bárban is megmutatta magát."

Atya ur isten.

Baszkurátor 2008.04.13. 12:34:03

@ vacskamati 2008.04.13. 11:40:25

Hát akkor neked elég fasztalicska ismerőseid lehetnek.Akiket én ismerek azok DOLGOZNI menket ki (nem csak angliába) nem pedig fasztvakarni.

@ nevetőharmadik 2008.04.13. 10:50:27

Arról a legkevésbé tehet movhu, hogy ez került ki a címlapra az előzőek meg nem.

@ vajk 2008.04.13. 12:03:54

Na igen.Pampulaszájú faszatibi tényleg gáz..

bierkamp 2008.04.13. 12:42:12

Rohadt ribanc!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inkább dolgozna mint már rendes ember és ne a média személyiségek faszát
szopná!!!!!!

Lili Marleen 2008.04.13. 12:50:47

Vacskamati

Sajnos - tisztelet a csekely kivetelnek - en is az altalad leirtakat tapasztalom.. Nagyon sokan osszekeverik a beilleszkedest az asszimilacioval ugyhogy igyekeznek mindinkabb tavolartani magukat a nyelvtol es ugy altalaban mindentol aminek koze van Angliahoz.. Ami eleg nagy feladat ha itt el az ember..:))

Lili Marleen 2008.04.13. 12:55:42

Amugy nem ertem ezt az Aniko" kislanyt".. Jo nehany eve megszallva tartja a bulvarmediat - ha ez alatt nem tudott maganak valamifele megelhetesi alapot teremteni akkor borzaszto hulye lehet.
Es aki hulye.......

LongJohnHolmes 2008.04.13. 13:00:47

Ó ti szerencsétlenek:) Melyik Nobel-díjas csupasz képeit nézegetnétek, vagy csámcsognátok az erotikus sztorijain?
Láttatok már csupasz nőt közelről? Ha pedig ott volt egy előtted, akkor a nóbel díj járt a fejedben? Ha igen, fordulj szexológushoz:)
Először is el kell dönteni, ki mit vár el egy nőtől. Ha valakinek ilyen teste van, akkor tegye közzé, mint ahogy nők tízezrei teszik a szórakoztatásunkra.

De nézzük fordítva: Ha Anikó egy Nobel-díjas lenne, akkor is csak a csupasz képeit nézegetnéd a neten, nem az munkásságát kutatnád!
Az volt vele a baj, hogy szegény kinyitotta a száját és ez nem tetszett a népnek. De ettől még jó csaj maradt. A jó nőknek pedig többet elnézünk:) És azért nézünk el nekik többet, mert mindegy mit mondanak:)

Apropó: Láttatok már szexis feministát? :)

bierkamp 2008.04.13. 13:02:05

Azért a Kasza Tibor se piskóta a kacsapicsa szájával, hogy "mutogatja " magát az Anikó akcióban:)))
Bár jobb hogy nem énekel, mert gusztustalan volt a képernyőn!!!

brad 2008.04.13. 13:17:00

...én azt mondom túl okos, vagy annak kíván mutatkozni...csöndes buta töcskölni való cicababaként már rég eltudott volna "helyezkedni"...gondolom Bochkor Gábor is még mindíg szívesen unatkozna hatalmas mellei közt mint jelenlegi rideg " Kóka János női kiadásban" barátnőjével...

vacskamati 2008.04.13. 13:32:40

ami én látok, és nem csak az ismeretségi körömben, az az, hogy kimennek az emberek londonba, és várják a szerencsét. mindenki a végzettségéhez képest sokkal komolyabb állást szeretne, de a végén döntenie kell, hogy utcaseprő lesz, vagy hazajön. ez utóbbiakról beszéltem.
anikó is úgy gondolta, hogy megy az oxford streeten, aztán valaki majd megkérdezi tőle, hogy nem érdekelné-e egy megüresedett poszt a bp igazgatótanácsában. gondolom, a történet vége az lesz, hogy a nő hazajön és azt mondja, hogy "london nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket".
a kérdésem továbbra is megválaszolatlan: miért éppen londonba mennek a tehetségtelen emberek?

vacskamati 2008.04.13. 13:34:52

az első szó helyesen: amit

brrrrrrrr 2008.04.13. 13:36:09

Olyan jó, hogy van ez a VV Anikó, így aztán az unatkozó, témahiányos bloggerek is mindig el tudják foglalni magukat. Igaz, közben maguk is ugyanolyan szánalmassá válnak, mint a cikk alanya, de hát ez van.

Kandabula 2008.04.13. 13:55:54

Mi vaaaaaaaan? Én a következő hírrel szeretnék címlapra kerülni: KANDABULÁÉKNÉL KIROJTOSODOTT A LÁBTÖRLŐ! LEHET, HOGY ÚJAT VESZNEK?

sensemilla 2008.04.13. 13:56:31

nekem is sok baratom el a Angliaban.ok mind tudtak angolul,mikor kimentek,es nem esett le a gyuru az ujjukrol,mikor mosogatni kellett,vagy eppen bolondok hazaban agytalazni. azota eltelt 1-2(sok) ev es mar siman fasza melojuk van,meg fasza fizetesuk.megdolgoztak erte.

Csaba 2008.04.13. 13:56:38

Méghogy Szinésznööö......

Cagnazzo 2008.04.13. 14:17:22

Kedves Mindenki! En speciel eppen Londonbol irok, orulok, hogy mindenki szakavatott a temaban, plane, akinek ISMEROSE, ISMEROSEI utaztak Londonba un. szerencset probalni. Jomagam nem szerencset probalni, hanem dolgozni, eletet, elheto korulmenyeket teremteni jottem Londonba. Es csiszolni angol tudasom. Barmilyen fura, en angol tudassal ereztem ugy, hogy idekoltozom. Ez a minimum tisztelet, amit egy idegen orszagnak megadhatsz, hogy min. kozepszinten beszeled a nyelvuket. Na ez hianyzik nekem otthon. A Tisztelet. A Minimalis. 3 eve, igenis mosogatassal kezdtem a John Lewisban, utana pincerkent egy 5 csillagos szallodaban, majd 2 evvel ezelott jelentkeztem ertekesitoi allasra egy utazasi irodaba. Felvettek, 1 honappal ezelottig ott dolgoztam, igen szep sikerrel, angolok kozt. Elfogadtak, azota is vannak a cegtol barataim. Par hete padig az egyik vezeto angol banknal dolgozom, mint szemelyi bankar. Szoval, mint latjatok kedves barataim, nem kellenek kulonosebb kapcsolatok, viszont osszeszoritott foggal elore, tisztelve, megtanulva az itteni kulturat. Nagyon kemeny volt az ut, elhihetitek, de nem reszletezem, az nem olyan erdekes. Ja, hogy kozben teljesen folyekonyan beszelek, irok, angolul? Hat, kerem, lehet kovetni, csak szorgalom, akaras kerdese. Igenis nem csak looserek jonnek Londonba...Maradok tisztelettel!

rudebwoi 2008.04.13. 14:17:39

vacskamati
en mar itt amsterdamban is talalkoztam az altalad leirt letformakkal. egyik nap jon a manager, hogy itt van egy magyar srac, dolgozni akar, de nem erti a neki feltett kerdeseket, beszelnek-e vele... persze. beszeltem. nagyon nem beszelt angolul. egyaltalan nem, es mondja nekem, hogy mosogatna vagy barmi, es hogy segitsek neki. de bakker legalabb kicsit ertett volna angolul, siman johetett volna, de semmit. akkor mi a szart keres itt, meg hogy gondolta? meg talalkoztam egy magyar parral is, ok 2 honap kolcsonbol eles utan mar beszeltek annyira, hogy elhelyezkedhettek rakodni meg takaritani, de addigra €5000 tartozast halmoztak fel. vannak meg itt videki festok, szinten egyaltalan nem beszeltek, de legalabb ok ertenek valamennyit. fel eve nem lattam oket, szal lehet azota mar inkabb hollandul makognak. nekik konnyebb dolguk van, a munkaado megmutatj melyik festek melyik falra megy, oszt jonapot lehet kenni :D jahh, meg talalkoztam magyar csajjal is, ablakos melora jott... neki sem kell gazdag szokincs, szerintem anikonak inkabb itt kene probalkoznia... lehet egy korre be is fizetnek, mar csak a hecc kedveer' ^^

amugy meg azt mondom, hogy nagy hiba szinkronizalni a filmeket. volt egy lengyel mosogatosrac aki sose tanult anolul, csak feliratos filmeket nezett evek ota, es annyi eleg volt hogy felvegyek. erdemes ezen elgondolkodni, itt a holland adokon is csak angolul mennek a filmek, felirattal. minden holland beszel angolul, 10 honap alatt ket kezemen meg tudom szamolni hanyszor talalkoztam angolul nem beszelo hollandal. raadasul a feluk kozepkoru torok volt a masik feluk meg biztos messzi delrol jott. azok meg hollandul sem tudnak rendesen :]

rudebwoi 2008.04.13. 14:20:34

sensemilla 2008.04.13. 13:56:31

en is ismerek sok sikerest londonban, de az tenyleg igaz, hogy ott a legnagyobb az egysegnyi negyzetmerfoldre eso, kulfoldon elo magyar tuskok szama :)

rudebwoi 2008.04.13. 14:22:33

Cagnazzo 2008.04.13. 14:17:22

senki nem aztmondta hogy minden londoni tusko, de lasd elozo kommentem ;)

La Pantera 2008.04.13. 14:25:24

Mindamellett, hogy elég gáz, ahogy viselkedik, el kell ismerni, hogy tényleg nagyon fotogén csaj, még ilyen nagydarabon is. Ha ehhez ért, miért ne próbálhatná meg Londonban?

. . (tör 2008.04.13. 14:35:11

LongJohnHolmes · www.ludas-matyi.com 2008.04.13. 13:00:47

Apropó: Láttatok már szexis feministát? :)

-láttunk

georg 48 2008.04.13. 14:47:42

Ááá dehogy ért hozzá!

Karma · http://karma.blog.hu 2008.04.13. 14:52:16

movhu neked kezd M.A. komplexusod lenni, annyit írsz róla :) Értem én h bassza a csőrödet, az enyémet is, de ennyi ingyenreklám is túl sok neki :)

gearboy 2008.04.13. 15:21:17

Cagnazzo 2008.04.13. 14:17:22

"Nagyon kemeny volt az ut, elhihetitek, de nem reszletezem, az nem olyan erdekes. Ja, hogy kozben teljesen folyekonyan beszelek, irok, angolul? Hat, kerem, lehet kovetni, csak szorgalom, akaras kerdese. Igenis nem csak looserek jonnek Londonba"

Persze, ez rendben is van, viszont a "loser" egy "o". Tudod, csak a teljes folyékonyság miatt...

sanya64 2008.04.13. 15:24:30

megkérnénk a londonban élő magyarokat, találjanak máá valami munkát gyorsan ennek a csajnak, mert különben még hónapokig ezzel a hülyeséggel fárasztanak itthon minket...

ja, és csak azért, mert ők kint élnek, ugye nem gondolták, hogy ilyen egyszerűen megússzák a magyar ál-celebek hülye dolgait?...
mint látszik, mennek ők is utánuk... ))

vacskamati 2008.04.13. 17:09:56

kellene csinálni londonban is tehénfesztivált, és anikót felpakolni az oszlopra, nelson helyére: ani-cow.

Cagnazzo 2008.04.13. 17:31:57

gearboy, koszonom, eliras volt, valoban. De azert a vitriol nem marad el, latom. Egyebkent a pontossag kedveert a looser billegot jelent, tehat van olyan szo is... na, enyit errol, tovabbi kellemes szorozest otthon!

crobb 2008.04.13. 18:40:19

Anikó! Még áll az ajánlatom.
A birsalmafejü csőre töltve.

Baszkurátor 2008.04.14. 12:21:42

@ halu 2008.04.13. 14:20:34

Ez barátom igaz az összes többi nációra is.Ha hiszed ha nem.

gearboy 2008.04.14. 22:20:39

Cagnazzo 2008.04.13. 17:31:57

"Egyebkent a pontossag kedveert a looser billegot jelent, tehat van olyan szo is... na, enyit errol, tovabbi kellemes szorozest otthon!"

Hehe. Ne vedd a szívedre. Sok anyanyelvi angol is elrontja.
Más. Történetesen épp nem otthon (értsd: M.o.-n) vagyok. Sőt, nekem még ékezetes laptop is jutott. :DDD Na, nyertem?
Amúgy igazad lehet, te csak azt írtad, hogy teljesen folyékonyan írsz, azt nem, hogy helyesen is. ;)
Sajnálom, nem bántani akarlak, csak kijött belőlem a helyesírás-náci.

Timoteus 2008.04.15. 18:58:21

Anikó és Kasza Tibi egy pár! Yeah!!!

crobb 2008.04.15. 20:03:50

Kasza Tibi fasza pici.
Nem lehetne- e hogy valami normális dologról cikkezzetek? Anikó takarítónő lesz Angliába. Ki nem szarja le.

Timoteus 2008.04.15. 20:11:52

Mégsem. Bocsi.

sz 2008.04.20. 16:55:13

ebböl a cikkböl csak az látszik hogy az író irigykedik hogy nem ő van a fotokon. nagyon gáz. inkább foglalkzz azzal h a lakotelepeken nincs melegvíz, hasznosabb lenne seggfej.
süti beállítások módosítása