VDSZSZ viccoldal

2008.02.07. 11:46

A VDSZSZ honlapja lassan már a Pajtás újság vagy a Pionyerszkaja Pravda (ez a szovjet úttörőknek szánt Pravda volt, fiatalabbak kedvéért) szintjére emelkedik nevetséges bejegyzéseivel. Komolyan szórakoztatóbb olvasni, mint bármely kommunista tankönyvet, amely a szocializmus és kommunizmus eszméjének gyakorlati megvalósításáról szól. Íme egy kis idézet:

„Vannak olyan állomások, ahol már várták a sztrájkoló nappalos tagunkat, és már jó előre mellé vezényeltek egy sztrájktörő forgalmistát. Mivel a kirendelt második dolgozó miatt ezeken a szolgálati helyeken nincs értelme sztrájkolni, tagunk felvette a munkát, viszont az ezért a munkáltató által fizetett bruttó 5000 forintos júdáspénzt a sztrájkalap javára ajánlotta fel”

Számomra ez teljesen olyan, mintha azt olvasnám:

„Vannak olyan települések, ahol az általunk képviselt eszmékért küzdő szorgalmas pajtásokat gonoszul országunkba jutatott kapitalista módszerekkel próbálják megmérgezni. Miközben K.Pistike pajtás szorgalmasan tanulmányozta a Pajtás újság legutóbbi számát, és közben a jövendőbeli KISZ tagságáról elmélkedett, gonosz kirekesztő társai bekapcsolták mellette a Szabad Európa rádiót. K.Pistike pajtás ugyan kénytelen volt meghallgatni a Beatles nevű együttes egyik számát, de jelentette rajvezetőjének, és az elkövetőket az úttörőcsapatból való kizárással sújtottuk, K.Pistike pedig a legközelebbi úttörőcsapat gyűlésen veszi át tiszteletbeli KISZ-titkár kinevezését. Külön ajándékként megkapja az elkövetők zsebrádióját”

Júdáspénz, sztrájktörő, pajtás, úttörőcsapat…emberek. A VDSZSZ már elérte, hogy mindenki utálja a vasutasokat. Miért kell még azt is elérni, hogy hülyének szellemi fogyatékosnak nézzék őket?

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr77329253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.02.07. 13:55:47

Már tényleg utálja őket mindenki. De lassan megtanulunk vasút nélkül élni, aztán a sineket is fel lehet majd szedni, a rengeteg fém feldolgozására nyitnak néhány csavargyárat és a sok sztrájkoló vasutast ott fogják foglalkoztatni manufakturális körülmények közt 300 Ft- os órabérért. Aztán a rengeteg csavart eladjuk, az árán pedig autópályákat építünk a vasútvonalak helyére.
Vagy buszokat veszünk. :-)

Steve the Great 2008.02.08. 16:11:48

"A tévénézés mellett vannak, akik újságot olvasnak, így derült ki, hogy többek horoszkópja váratlan bevételt jósol. Lehet, hogy közelebb van a tíz százalékos alapbérfejlesztés, mint gondolnánk?"

Pff... hihetetlen... ROTFL

Steve the Great 2008.02.08. 16:14:43

...valamint érdemes az oldal alján látható képekre is kattintani: érdekes, ámbár szvsz. tökéletesen irreleváns vasutas életképek bukkannak fel...

movhu 2008.02.08. 16:18:52

Szerintem igen.
Amit idéztél, az pedig mindent visz :):):)
Érzem jó a csillagok együttállása az újabb sztrájkhoz.

Steve the Great 2008.02.08. 16:24:16

jaja, nagyon komoly... :)
egyébként meg is lett örökítve a jó hír megtalálásának pillanata: www.vdszsz.hu/dec/d10.jpg
:D

movhu 2008.02.08. 16:32:16

A kép alapján érzem, hogy az IQ-k szorzatának hatványozásához sem kell tudományos zsebszámológép :)

Zsombor Attila 2008.02.24. 18:09:34

Megint sztrájkolni fognak ezek a köcsög imperialista-náci-geci vasutasok!Hogy dögöljenek meg a telhetetlenségükkel együtt!
Gaskó köcsögfővezér meg buzdítja a többi barmot, én kirúgnám az össze szrtájkoló HAZAÁRULÓT!
Kibasznak a saját embertársaikkal, emberek életét teszik tönkre, én múlt héten veszítettem el az állásomat, mert a főnököm nem hitte el, hogy már harmadszorra kések a vonatközlekedés miatt!
Ki fizet ezért nekem kártérítést?
Rákosi idejében az összes ilyen gecit keresztrefeszítették volna Capuától-Rómáig!

vörikiráj 2008.02.28. 12:33:44

T.Zsombori.Nemtudom kivagy,csak azt látom,hogy az IQ-d arányban van az általad használt jezökel.Én,negyven évet dolgoztam le a MÁV-nál.Sokat utaztam-láttam.Rájöttem:az ember az,amit mond.Olvasd csak el amit irtál,és,magadra ismersz....tiszteltel--Vörös József-

ones74 2008.12.22. 15:16:01

"Tisztelt MÁV Dolgozó!
Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:
- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk dolgozott. Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tőkevesztesége után. Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2009. január 1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthető a következő 95 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.
További jó munkát kívánunk!

A MÁV csoport tagjai nevében:
Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezető
Ui.: 2008 év végén az éves eredmények figyelembevételével
ismételt egyenlegközlőt továbbítunk önnek."

movhu 2008.12.22. 15:22:13

Kedves ones74!

Az általad idézett sorokat is én követtem el :D

mover.blog.hu/2008/02/19/egyenlegertesito_vasutasoknak
süti beállítások módosítása