Torrent Wars - Episode II

2007.11.12. 10:23

The Revenge

A birodalmi csapatok a Galaktikus Tanács támogatásával látszólag nagy csapást mértek a lázadók kommunikációs vonalaira. A Galaktikus Tanács a befolyásoltságnak köszönhetően hatáskörét túllépve a lázadók olyan kommunikációs berendezéseit is elvitte, melyek a galaktikus jog szerint nem voltak támadhatóak, hiszen a nagy tanács korábban is vitt el olyan droidokat, melyekben nem talált olyan információt, ami alapján vádat emelhetett volna a lázadókkal szemben. A lázadók azonban nem hátráltak meg, erőiket újra felsorakoztatták, és az erő sötét oldala jól érzékelheti ezt a lázadók adatforgalmának ismételt növekedéséből.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valószínűsíthetően a szolgálatban maradt droidok készséges felajánlásaiknak köszönhetően ismét tudnak adatot szállítani. Időközben az is kiderült, hogy a doridokon keresztül illegálisnak vélt adatforgalomba a Galaktikus Tanács és a birodalmi erők oldalán állók is részt vettek, furcsa ellentmondásos helyzetet teremtve. A harc tehát közel sem olyan tiszta és rendezett, ahogyan a Galaktikus Tanács azt elképzeli. Az elszállított droidok memória egységeiben pedig valószínűsíthetően olyan titkosított adathalmazok vannak, amiket a birodalmi erők nagy fájdalmára nem lehet értékelhető adathalmazzá alakítani, pedig ez jelentős erőt köt le a Galaktikus Tanács erőiből. Ez pedig a csillagrendszer további területein okoz fennakadásokat, mivel az erőforrások helytelen felosztása miatt kevesebb marad azokból a fontosabb galaktikus problémák kezelésére. A lázadók csapata nagy ütemben fejleszti megmaradt droidjainak kapacitását, hamarosan helyreállítva ezzel a korábbi adatmennyiség áramlást. Azt az adatmennyiség áramlást, ami jelentős adóbevételt eredményez a Galaktikus Tanács által felügyelt területen, hiszen az adatkommunikációs vonalak kiépítése és üzemeltetése során befolyt adó sokkal jelentősebb a lázadóknak köszönhetően.

A Galaktikus Tanács hamarosan bővebb tájékoztatást ad a harcról az ő nézőpontjából. A háború folytatódik…

UPDATE: Kicsit komolyan…Én azt hiszem, hogy akár hihetünk is a rendőrségi nyilatkozatnak, és befogadhatjuk azt az információt, hogy a cél a fizetős, ténylegesen törvényt sértő szerverek begyűjtése volt. Ebben az esetben viszont teljes mértékben érthetetlen, hogy olyan szervereket, amelyek bizonyíthatóan nem bűnösök, miért nem szolgáltat vissza a rendőrség mihamarabb. Annak idején nagy fogás volt az egyik DC szerver lefoglalása is, amely szerverrel kapcsolatos nyomozás - tudomásom szerint – a vádemelésig sem jutott el. Ebben a helyzetben a legtisztességesebb az volna, ha a szekértők nagyon gyorsan átrágnák magukat a témán, és igyekeznének azokat a szervereket visszaadni a tulajdonosaiknak, amiből nem igen lesz vádemelés. Tudom, hogy már adtak is vissza gépeket, de sokkal gyorsabban és sokkal körültekintőbben tehetnék ezt meg. Úgy látom az embereknek itt sem az a baja, hogy elfogták a rosszfiúk gépeit, hanem az, hogy megint túl sok volt az ártatlan áldozat, sőt e közé bekerült egy olyan gép is, ami sokaknak a szíve csücske volt, és tudvalévő, hogy nem fognak rajta illegális tartalmat találni.Remélem és bízok benne, hogy a rendőrség a jövőben körültekintőbben fog eljárni és még jobban felkészül jogból és végrehajtásból.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr61226188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása