A Kincskereső

2007.10.22. 11:56

Megmászhatod a világ összes hegycsúcsát, felfedezheted a tenger összes mélységét, megismerheted az összes erdőt és mezőt, majd regényt írhatsz róluk és lefestheted őket, de rá kell jönnöd: a kincs, amit igazán keresel, az ott lakik egy másik embertársadban.

Amikor pedig rátaláltál, már minden hegycsúcs, tenger, erdő, mező, regény és festmény csak erről a kincsről mesél neked...

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr3203617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szgarbo 2007.10.24. 15:16:06

Mennyire igaz, amit írsz...Sokan vagyunk mi emberi lények, de valahogy kihalt sokunkból az igazi érték. Nehéz monstanában találkozni olyan Emberrel, aki a szó igaz jelentésének megfelelne. És bár különbözőek vagyunk, kellő tolleranciával fogadjuk el másikban az "Én"-t, mégis a "kincs",amire vágyunk.Azt, ami/aki, nem pótolható semmivel, aki a természet és az élet összes értékét egy személyben képviseli.
süti beállítások módosítása