Jakupcsek kapcsolatszétverős

2008.03.04. 13:53

Úgy látszik kevés volt nekünk az egy főre jutó fogak számában legalacsonyabb értéket mutató Mónika show, kell valami újdonság. Mónika amúgy is jól tevékenykedik az újra összeboronálás platformján, ebbe a piacba már felesleges beszállni. Ezért a TV2 új műsora, ami holnap este kerül először adásba, pont ennek ellenkezőjére hajt. Az igazság ára című műsor nem titkolt célja, hogy pénzért olyan titkokat tudjon meg az emberektől, amelyek nem éppen felemelő érzést fognak kiváltani a párjukból. Jakupcsek és a producer is hangsúlyozza, hogy a dolog önkéntes, és szerintük úgyis csak olyanok fognak jelentkezni, akiknek a nagy titok már régen nyomja a szívét. Aki pedig azért ugrik be a műsorba, mert szerinte át tudja vágni a hazugságvizsgálót, annak tanulság lesz ez egy életre, fűzték hozzá kellemes hangvétellel. A comment:com nemrégiben bemutatott egy videót azok számára, akiket érdekel, miként bukik valaki a játékban mindent, amit csak lehet. Mindezt anélkül, hogy a végén akár csak egy dollárt is hazavinne, mert bevágnak neki egy olyan kérdést, amire maga sem tudja igazából, hogy mit válaszoljon.

Mondhatnánk: már csak ez hiányzott. Valóban túl sok az emberi kapcsolat nálunk, itt az ideje egy kis rombolósat játszani benne. Már látom, amint tapasztalt háziasszonyok ezután fakanállal a kézben tenyérizzadás vizsgálatot tartanak a kényelmetlen kérdéseknél, ahol a főnyeremény nem húszmillió forint lesz, de meg lehet menekülni egy kanalas kikapástól. Mert olyan jó a műsorokat otthon utánozni, és elővenni a kényelmetlen kérdéseket. Hiszen ki az, akinek a rendkívül kerek idomokkal rendelkező fürdőruhás nénik láttán a strandon, ne futott volna át egy két kósza korhatáros gondolat a fejében. Emberi tökéletlenség, amit a legtöbben megfelelően tudnak kontrollálni. Mert az mégsem járná a civilizált világban, hogy erőfölényével élve az ember a strandon rögtön magáévá tegye a hölgyet. Ezt már csak azért sem követné el, mert nagyon jól érzi magát mostani kapcsolatában, és jól tudja, hogy az ember nem a nő testével, hanem az agyával lakik együtt. Mennyire kényelmetlen lenne, ha egy ilyen nap után viszont anyuci felcsatolná otthon a hazugságvizsgálót, és elkészítené velünk az interjút az általa vélt potenciális áldozatokkal kapcsolatban. A tét a vacsora és az esti hancúr. Nem húszmillió, de azért fontos dolog az életben.

Ugye milyen abszurdum? Életünk arról szól, hogy vannak gondolataink és érzéseink, amiket megpróbálunk úgy alakítani, hogy az nekünk és a velünk együtt élőknek is jó legyen. Ezek között a gondolatok között pedig vannak olyanok, amiket nem szívesen oszt meg az ember másokkal. Persze ebben a játékban többről is van szó, hiszen a kérdések túlmutathatnak a gondolatokon. A műsorvezető ugyanis kíváncsi a megfogant bűnökre is. Ebből a szempontból meg nincs is jobb lehetősége az embernek, ha úgyis vallani akar, mint ez a hely. Mert milyen snassz dolog már, hogy csak úgy ingyen és bérmentve, pusztán becsületből bevallom, hogy bizony félrelestem egynéhány alkalommal. Akkor inkább már nyerek is az üzleten, és pénzért hirdetem ki ország-világ előtt, hogy bizony keményen kitoltam a párommal, és már fel is veheti a képzeletbeli szarvakat. Ismét egy műsor, ami megmutatja, hogy tisztességtelenül viselkedni csak akkor éri meg, ha azt igazán nagyban csináljuk. Polgártársak, ha már mindenképpen bukik a dolog, akkor azt egy jó vastag összeggel enyhítse a műsorban.

Nagy kár, hogy az értelmes kvízműsorok vagy bulvárosodnak, vagy buknak a piacon. Eközben pedig virágkorukat élik azok a produkciók, ahol megdicsőült módon száll ki a győztes a székből, mert végre bevallotta több millió ember szeme láttára, hogy ő bizony nemi aktust létesített mindenkivel, aki csak szembe jött vele az utcán. Példaképet alkotva ezzel nagyon sok embernek, mert az igazi dicsőség a médiában még is csak ez. Ezek után már csak a megboldogult Hofi Géza szavaival tudok élni: csak kötelező ne legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr5365057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killer 2008.03.04. 14:18:06

Mi a francért kell minden szart importálni amerikából ?

Elégedetlen 2008.03.04. 14:20:44

Én sem akarok strand után hazugságvizsgálót :D
Nagyon izzadnék.

Sunmachine 2008.03.04. 14:22:02

Na, még 1 műsor amit nem fogok nézni. Már csak az asszonyt kell letiltanom :)

Peter 2008.03.04. 14:29:06

Irigy Hónaljmirigy: Így hülyítjük a népet.

Még azt sem tudom mondani, hogy nem arra van igény. Vágó műsorát kicsinálta a táskanyitogatós, most meg hülye Barátokköztös kérdéseket kell feltenni, hogy nézze valaki. Ezt a szart is biztosan sokan fogják nézni, és a bulvárlapokba meg ovashatunk a "sztárok" életéről és új kapcsolatáról.

movhu 2008.03.04. 14:38:30

A nézetségéről nekem sincsenek kétségeim. Pont ettől tartok. Importálni is azért kellett, mert az ilyen szakítós-egymás gyilkolós showk a legnézettebbek ott is. Már csak az kell, hogy a székekbe Dundika és Pákó üljön, és tökéletes a kép.

marcsi 2008.03.04. 14:47:08

Csak azt nem tudom, hogy az ilyen műsorban lebukó illetőnek nem kellemetlen kimenni azután az utcára a kisvárosában? Nézd már, ott van a félrekúrós Feri.
Amágy meg tök szar dolog, hogy valaki még pénzt is kap érte, mert tévében mondja el, hogy miként dugott félre. Fog neki majd a másiknak is adni belőle pszichológusra? Vagy azt a TV2 fizeti?

guga 2008.03.04. 14:47:21

Üdv! Ezt a mondatot milyen/melyik kútfőből halásztad?

"hogy ő bizony nemi aktust létesített mindenkivel, aki csak szembe jött vele az utcán"

movhu 2008.03.04. 14:49:32

Guga, ismered azt a szót, higy irónia? Illetve a költői túlzás rémlik? Ez annak az ötvözete akart lenni. Nem mondom, hogy feltétlenül ezzel a mondattal fog berobbani a műsor, csak megpróbáltam példát keresni, ami megfogható.

MizBig 2008.03.04. 14:50:42

"Hiszen ki az, akinek a rendkívül kerek idomokkal rendelkező fürdőruhás nénik láttán a strandon, ne futott volna át egy két kósza korhatáros gondolat a fejében."
Szerintem vannak egy páran. :-)

Vad.Korte (törölt) 2008.03.04. 14:50:45

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy mi van, ha az én titkomat beszéli ki valaki a tévében. Mert a félrekeféléshez ugyebár kell egy harmadik is...

movhu 2008.03.04. 14:50:54

A pszichológust meg marcsi fizeti a járulékaiból, mert az már senkit nem érdekel mi lesz a másik oldallal. Oldják meg.

Destroy 2008.03.04. 14:54:48

Vad.Körtének vaj van a fején :)
Erre az aspektusra nem is gondoltam eddig. Felteszik a kérdést, hogy léptél-e félre. Igen. A testvéred férje volt az? Igen...
Családi, össznépi gyilkolás.

guga 2008.03.04. 15:03:14

movhu! Én voltam ennek a műsornak a "kásztingján" ahol lelkes pszichológusok és írásszakértő vizsgáztatott. Mikor megkérdezték tőlem, hogy van e titkolt viszonyom kolléganővel vagy az ismerőseim közül valaki, akkor ezzel a mondattal válaszoltam.

Azt hittem belelestél a belsős felvételekbe :)

Végül nem vállaltam a szereplést, mert iszonyat lejáratós fasság.

Meg kellett adni az összes volt munkahelyem címét, társasházat, ahol régebben laktam. Ismerőseim és rokonaim telefonszámát.

Szóval kegyetlen szopatós.

movhu 2008.03.04. 15:07:54

Úttörő becsület szavamra, hogy nem láttam a casting felvételed, de senkiét sem :D
Annyit tudok a műsorrol, amit meg lehet tudni a netről, mert a videó anyagokat is a tv2.hu-n néztem meg vele kapcsolatban. Ott sem volt a tiéd :)

Vad.Korte (törölt) 2008.03.04. 15:09:27

Mindenkinek van vaj a fején...

viktor 2008.03.04. 15:13:44

Á...nem értitek Ti ezt !
Ez csak egy bevezetés. Mikor megszokják a népek, akkor majd jön az APEH a 20 kérdésével meg a hazugság vizsgáéójával, aztán a főnyeremény az lesz, hogy nem kell a 20 milliót befizetned.

Vad.Korte (törölt) 2008.03.04. 15:18:40

Az is érdekes, hogy mi mindenre képesek az emberek pénzért. Halszemet esznek, verekednek, kamerák előtt élnek (esznek, alaszanak, vécéznek, szexelnek) kiteregetik saját kis szennyes életüket. MINDENT, MINDENT, csak a pénz dőljön.

akárki 2008.03.04. 15:18:50

guga · www.guga.hu 2008.03.04. 15:03:14
"Meg kellett adni az összes volt munkahelyem címét, társasházat, ahol régebben laktam. Ismerőseim és rokonaim telefonszámát."

tiszta $cientológiga'

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.04. 15:23:08

Aki ilyet néz megérdemli. Mónika vagy Balázs esetleg Jakupcsek egykutya. Értelmes ember nem megy el ilyen műsorba, hogy aztán játssza a meglepetett.
Le merném fogadni, hogy az utcáról szedik össze ezeket az embereket, elnéznek valami sikátorba és felszednek pár roggyant embert, megfürdetik őket, megborotválkoznak, adnak nekik levest, meg egy ezrest mondjuk, ha csinálják a műsort adásban.

Hópihécske 2008.03.04. 15:24:28

Csak évek kérdése, és lesz igazi Running Man is. Akkora úgyis Svájcinéger lesz az elnök amerikában, majd meghívják a premierjére. Mi meg, mint USA fenéknyaló, azt is átvesszük.

doszt 2008.03.04. 15:26:06

"Jakupcsek és a producer is hangsúlyozza, hogy a dolog önkéntes"Mit hangsulyoznak ezek a mocskos médiapatkányok?!Ezt hangsúlyozni kell??Lehet,hogy eljön az idő amikor majd zsarolásal vesznek rá ezek a tetvek egy ilyen "játékra"?Vagy már most itt van az az idő és ezért kell hangsulyozni?Undoritoak!!!!!!!!!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.04. 15:28:31

szinte már látom magam előtt, hogy megvalósul a "Célkeresztben" című elb. ötletünk is ezek után...
Lényeg a következő :

a kamerák mutatnak egy zsúfolt közterületet, ahol épp ezerrel mászkálnak az emberek. egyszercsak megjelenik egy célkereszt és elkezd pásztázni. akin megáll, annak annyi... esetleg lehetne betelefonálással upgrade-elni, hogy "azt a lila öltönyöset, narancsszínű mobiltelefonnal kérném". Vagy szavazni, hogy milyen típusú egyént lőjenek le aznap.

anno egyik haverral poénból találtuk ki, de ahogy nézem a színvonalat, hamarosan ilyen műsor is lesz...

meg ez a "most népszerű az amiknál akkor gyorsan importáljuk" ez kb. arra emlékeztet, hogy "ha a közvéleménykutatások 51%-os népszerűségre hozzák ki akkor HRC atomot dob Budapestre szó nélkül"....

szóval eléggé elkeserítőnek tartom...

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.03.04. 15:34:10

Jakupcseket régebben, amikor még 'normális' rádiós volt, kedveltem. Ennél lentebb már neki se nagyon lehet...

Sose értettem egyébként a 'kereskedelmi televíziókat'. Meg hogy azzel védi a sok amatőr 'szakértő' ezeket a csatornákat, hogy 'az nem a te pénzed, ez nem közszolgálati, azt nyomja, amire igény van' ... etc.

És???
Kereskedelmi!!

Értékkel nem lehet kereskedni?!?
Csak ezzel a #*°%!'

Vad.Korte (törölt) 2008.03.04. 15:38:43

Az is érdekes, hogy a műsorvezetők mi mindenre képesek a pénzért...

doszt 2008.03.04. 15:42:11

műsorvezetők?!gátlástalan,szégyentelen médiakurvák

Homer Simpson 2008.03.04. 15:43:19

Király! Végre tudok lét szerezni nyaralásra. Csak el kell játszani a csajommal valami műdrámát. Csak vegyenek fel!

movhu 2008.03.04. 15:46:25

Homer kitalálta a frankót. Asszony sír, pofoz, kiborul, aztán pezsgőzés a tengerparton. Már csak azt kell gyakrolni, hogy életszerűen hazudd a félre***ást. Vagy a célért mindent ? :)

Homer Simpson 2008.03.04. 15:46:53

amúgy egyszerre volt szánalmas és undorító, ahogy a Jakupcsek, meg a szadista képű producer (nem tudom hogy hívják) műérzelmekkel a fejükön ugattak erről a műsorról. Amúgy ez is a műsor is hamar fog bukni, hiába van nagy propaganda az ilyenek körül, a nép torkán nem lehet lenyomni bármi szart. A többi ilyen show-t is csak párezer proli nézi, aki hisz a piackutatásoknak, mutatóknak, statisztikáknak, az nem ebben a világban él...

Running Man 2008.03.04. 15:58:06

Ha már Running Man. Itt is azt kellene csinálni, hogy a végén Jakupcseket kifaggatni, fejénél a pisztoly, és hazugság esetén fejlövés. És nem kérdezni semmi extrát, csak az ős kérdéslitájáról feltenni neki néhányat.
Japkupcsek is befeküdt a médiapénznek.

shared folder 2008.03.04. 16:07:52

típikus "liberális" műsor.

RBachman 2008.03.04. 16:08:24

Running Man-nel egyetértek. Bár kellemesebb lenne valóban a "Menekülő ember" című műsort bevezetni, amelyben az ú.n. "celebek"-re vadásznának láncfűrésszel és egyéb kellemes fegyverekkel. A kiszáradt Jakupcsek múmiát én szívesen aprítanám egy Husquarnával..:) Dundika pedig kapna néhány új lyukat a többi erősen kihasznált mellé..:)))
"Japkupcsek is befeküdt a médiapénznek."
Ez az élőlény mindig is feküdt.

Rbachman 2008.03.04. 16:12:50

És már várom a szokásos okoskodó faszokat, akik ideböfögik, hogy ne nézzed, kapcsolj el, mer' én inkább horgászok satöbbi, és ti is ezzel foglalkoztok, nem vagyok különbek...:)
Holott bazmeg én nem nézem, de idegesít, hogy az emberek agyát hogyan gyalulják tökéletesen simára. És rosszul vagyok ettől az egész kibaszott médiasztáros-farokszopó bandától...

movhu 2008.03.04. 16:20:22

Nekem szép sima az agyam, nem úgy mint a tiéd. Nézz tévét, és a tiéd is kisimul. Akkor nemhogy utálod, de szeretni fogod ezeket a műsorokat.

Szevasztok 2008.03.04. 16:41:02

Kedves közönségünk: bemutatjuk a Hülye Nézők című műsort.

pistike 2008.03.04. 16:43:08

A TV2 már nem tud mit kitalálni, hogy lenyomja az RTL-t, és még jobban szétcseszi a tévéműsorok piacát. Mi lenne, ha megpróbálkozna naromális műsorral a sokat dugott Dundika helyett. Talán növekedne a nézettsége. Igaz, hogy normális műsort nem lehet annyiért csinálni, amennyiért Dundikát kifordítva is megnézhetjük.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.05. 06:44:31

Dehát az is marha, aki egy ilyet bevállal. Olyan ember NINCS, akit nem lehet elkapni. Akinek nincsenek titkai, vagy éppen csak titkos vágyai...
Nos, én az első beharangozó után rögtön azt mondtam, soha, semmilyen körülmények közt nem mennék el egy ilyen helyre (még egy hipnotizőrhöz sem szívesen- ajaj :-) ). Talán még a Mónika sók lealázását is übereli. Mindenesetre kíváncsian várom.

Vad.Korte (törölt) 2008.03.05. 08:45:10

Homer, a nép torkán bármi szart le lehet nyomni. ze a gáz.

emese 2008.03.05. 10:39:09

Mover: bevállalsz egy interaktiv (blogodba beírok által feltett kérdések általi) hazugságvizsgálatot??? :) aztán lehet kommentezni h hazudik e :)

ui: én ismerem movert és sztem ö egy sztrájktörö jól kereső vasutas lélekben, aki hazudik :)

movhu 2008.03.05. 10:40:52

Nem vagyok vasutas, és le- és felmenő ágamban sem volt :)
Viszont több normális vasutast ismerek, aki sztrájktörő, azaz mindig felveszi a munkát.

emese 2008.03.05. 10:43:19

Mover nem ez a lényeg! Bevállalod vagy nem? :) ne térj el a témától....záporozhatnak a kérdések?

movhu 2008.03.05. 10:49:26

Ingyér? Haggyá mááá :) Ha meg pénzt akarnék érte, már rég jelentkeztem volna a műsorba.

emese 2008.03.05. 10:51:03

ez nagyon gyenge volt ....

movhu 2008.03.05. 10:54:14

Nyuszi vagyok :) És nem is szeretem a műsor stílusát, amint leírtam. Nem értek egyet a filozófiájával. Ha valaki bevállalós f*sza gyerek, akkor menjen haza ma, tálaljon ki, és ne csinálja ki a párját az egész ország előtt.

emese 2008.03.05. 10:57:07

jogos csak provokálni akartalak :)

zsirvezér 2008.03.05. 13:27:01

Na ez az anorexiás bélgiliszta lett a tv2 arca ? Engem se iparművész tervezett, de ez a picsa egy részre hajló arrogáns geci is ráadásul. Kapjon herpeszt és rohadjon el a pokolban

Nagyon Vörös Aszú 2008.03.05. 14:58:30

-Nincs itten semmi gond. Hacsak...hacsak az nem, hogy akiket meg kellene győzni, hgy ez fertelem, azoknak nincs internetjük. Vagy ha van nem itt olvasnak. Jónapot!
süti beállítások módosítása