Többen lettünk

2008.10.02. 14:00

Szeptemberben a lelkes kis csapat kitett magáért, és úgy érzem jelentősen kiszínezte a blogot a többiek jelenléte. Ezt a színes ceruza készletet bővíti most egy szőke darab, Sziszamisza. Ahogyan az Iwiw adatlapján elmondja magáról a legfontosabbat, annál jobban én sem tudom bemutatni: „Egyszerű(en) szőke vagyok, csak így őszintén :)” Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy agykapacitás szinten még véletlenül sem tartozik a szőke sztereotípia által lefestett kategóriába. Igaz, néha igyekszik eljátszani a kinézetéhez mért jellemvonásokat, de ezt kevés sikerrel tudja megvalósítani. Állítólag hasonlít Mena Suvarira, amit én sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarok. Mondjuk úgy, hogy lehet felfedezni hasonlóságokat, bár ez szerintem fotózási szög kérdése. Szőke haja és világos szeme van, ennyit tudunk róla teljes bizonyossággal megállapítani. Olyan tényezőket nem kívánok megemlíteni, mint ami a képen is látható, hogy neki is van kettő darab lába.
Ez azonban a lényegtelen tények sora volt eddig, a lényeg, hogy ezután lehet majd itt találkozni az írásaival. Mindenképen változatosabbak leszünk ezzel, bár ezen a ponton jutott eszembe, hogy a női szekció ezzel átvette a vezetést az írók között. Itt az ideje belevetnem magam a kutatásba, a másik irányba is. Addig is részemről üdv a csapatban, a lelkes olvasótábornak pedig jó szórakozást kívánunk továbbra is. Remélem, hogy ez a szín is jól mutat majd itt, a Hóbelevanc című kifestőkönyvben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr29692400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistike 2008.10.02. 14:47:00

Dekoratív egy darab :) Várjuk a postrengeteget tőle.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.10.02. 16:21:19

Igen, valóban igényes kép. Hajráf és hajcsatok Sziszamisza.

Sziszamisza · http://sziszamisza.freeblog.hu/ 2008.10.02. 16:25:23

Hálás köszönet a köszöntésekért és a biztatásért, azt megígérhetem, hogy igyekezni fogok :)

The M 2008.10.02. 21:14:21

Nagyon várjuk mit olvashatunk ezentúl eme szőke lánykától :)
süti beállítások módosítása