Masszírozó életművész

2008.09.29. 11:00

Sokféle módja van, hogy a társadalmi tortából kivágjunk egy szeletet, és ezzel megvizsgáljuk, hogy hol miként gondolkodnak az emberek. Ennek egyik legszínesebb szelete az apróhirdetés. Nagyon jók a kisebb vidéki lapok ebből a szempontból, hiszen az ottani társadalmi élet hírei mellett kiváló képet kaphatunk az ingatlanpiacról, az álláslehetőségekről, és arról, hogy miként gondolkodnak az élet nagy kérdéseiről az ott lakók. Különösen vicces, amikor valaki megpróbálja egyetlen hirdetésben minden közölnivalóját leadni. Ismerős mindenkinek a „korrepetálást vállalok fizikából. Ugyanitt régi vaskályha és 3 mázsa kukorica eladó” típusú hirdetés. Most azonban jöjjön valami más.

A következő életművészünkről rögtön átjön, hogy a munkához érdekes a hozzáállása. Csinálna ő mindent, amit masszírozni lehet, sőt szervezőkészségét is megmutatná vagy akár autót is vezetne, csak ne kerüljön túl közeli kontaktusba azzal, amit munkának neveznek. A lenti hirdetések nem egymás alatt, hanem az egyoldalas hirdetési rovatban szétszórva találhatók, csak a telefonszám egyezéséből lehet tudni, hogy ugyanarról a személyről van szó. Lássuk akkor, mert érdekes dolgok következnek:
Masszírozni nagyon szeret:
„Munkáltatók figyelem! Frissítő, vitalizáló, székmasszázs – nagyobb termelékenység+egészségesebb dolgozó. Hat főtől 50%-os árkedvezmény”
„Sok az energiám! Szeretném pénzzé tenni! Tevékenységeim: gyógy-, frissítő talpmasszőr+életmód terapeuta+B kategóriás jogosítvány”
„Fogyasztó, alakformáló masszás új módszerekkel”
Szervez is, ha kell, csak azt nem értem, hogy 4 évesnek már miért nem?:
„Szülinapi partyt rendezek 5-100 éves korig. Felejthetetlen élmény!”
De az igazi ütős anyag itt jön csak:
Gépkocsival és sok szabadidővel rendelkező hölgy(ek)et keresek természetjáráshoz 30-60 éves korig ***** ill. ******* és környékéről”
Dühöngő önbizalom. Autója ugyan nincs, de jogosítványa igen. Miért is ne lehetne autóval rendelkező hölgyeket meginvitálni egy kis természetjárásra. Ráadásul nem nagyon válogatós a természetjárás tekintetében, mert széles korosztállyal hajlandó ezt megtenni. Mindegy, csak a nő hozza az autót, mert az nincs. Először gondolkoztam, hogy vajon burkolt szolgáltatást kínál-e eme magabiztos férfiú, de aztán rájöttem, hogy ő is a nagy számok törvényére épít, mint a spam. Bízik benne, hogy talál olyanokat, akik igénybe veszik a szolgáltatásait, és abban is, hogy talál megfelelő hölgyeket a természetjáráshoz. Hiszen, ha már odáig nem jutott az életben, hogy egy autóra fussa belőle, legalább kreatívan próbálja áthidalni a problémát. Aztán felmerül bennünk egy másik kérdés, amikor ezeket a hirdetéseket olvassuk. Vajon hány ember él az országunkban, aki munka utáni vágyát hasonlóan próbálja kreatív munkákba és álláshirdetésekbe oltani? Leszögezhetjük, hogy ha nem is túl sikeres, de mindenképpen nagy túlélőkkel élünk egy országban.
Hölgyek, egy kis természetjárás masszázzsal egybekötve? A kíváncsiaknak elárulom a telefonszámot is :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr70686790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistike 2008.09.29. 11:14:22

A pasi azóta jó 30-as nőkkel járja a természetet 0 költségből, mi meg itt dolgozunk :)

Meer 2008.09.29. 11:39:44

Arra azért nagyon kíváncsi volnék, hogy a pasi miből gondolja, hogy a nők majd rohannak az autójukkal őt kirándulni vinni? Szerintem szociológiai felmérésnek is megtenné a hirdetés :)

Johnson Doe 2008.09.29. 13:55:47

Masszírozhatna autót... Szivaccsal, vízzel, tisztítószerrel. Máris egy kicsivel pozitívabb lenne a megítélése.:D

InfiniteReality 2008.09.29. 14:01:20

Akartam kommentet írni, de nemsikerült. Ki így ki úgy. De minél több az ilyen, nekünk (akik bejelentett fizetésből rendesen dolgozunk) annál rosszabb. Mondjuk még mindig jobb, mintha a pasas a bűnözés útjára lépne... Hogy rosszabb példát ne is említsek.

Johnson Doe 2008.09.29. 14:05:29

InfiniteReality 2008.09.29. 14:01:20
Ki tudja, ha egy kevésbé jó karban lévő 60-as hölgy megkérné, hogy kocsikázzanak egyet az erdőben, utána nem egyedül jönne-e vissza az illető?

DArchAngel 2008.09.29. 16:35:19

Javaslom, terjesszük fel az Év Üzletembere díjra.

movhu 2008.09.29. 16:42:32

DArchAngel 2008.09.29. 16:35:19
Nem is hülyeség. Megalapíthatnánk az év üzletembere féle citrom díjat :)
süti beállítások módosítása