Bővül(t)ünk

2008.09.11. 14:00

Ismét nagyszerű taggal bővült a csapat. Ő nem más, mint a blogvilág Csibikéje. Olvassátok írásait nagy odafigyeléssel, mert jó nő, szép, okos, ügyes, humoros és kreatív meg miegymás. Ezek voltak a lényegtelen dolgok, amiket elmondhattam róla. Lényegesebbnek tartom, az indokot, amiért megkértem, hogy produkáljon ide írásokat. Ez az indok nemes egyszerűséggel annyi, hogy olvastam a saját blogjába írt postjait, és ezek elég referenciának bizonyultak számomra. Ezzel ő kiegyenlítette a postírók közötti nembeli egyenlőtlenséget is. Ez utóbbi tényező talán nem tűnik túl lényegesnek, de el kell ismerni, hogy férfi soha nem fogja úgy látni a világot, ahogyan egy nő, és egy férfi soha nem fogja meglátni azokat a dolgokat a világban, amit egy nő. Márpedig eme Hóbelevancba minél többféle dolgot szeretnénk belerakni. Ezzel a lépéssel olyan kétségtelen előnyre tehetünk szert, amit más módon lehetetlen volna megvalósítani. Immáron négy női szem fürkészi a világot, ami sok helyzetben 12-vel is felér, mint tudjuk. A kapitány ezúton hivatalosan is üdvözli a fedélzeten Csibikét. Ezzel tehát négyre bővültünk, hiszen Doris, Cett és én továbbra is itt vagyunk.

(A Hóbelevanc hivatalos paparazzoja által elcsípett kép a művésznőről)

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr17658662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.11. 14:27:21

Szóval csibének külön post jár??? Eggen, úgy látom. És azt tudod- e, hogy a nők közötti rivalizálás hegyeket képes megmozgatni? Heee?:-) Meg vagyok sértődve. meg a cett is biztos, csak ő nem nő.

movhu 2008.09.11. 14:33:33

"És azt tudod- e, hogy a nők közötti rivalizálás hegyeket képes megmozgatni?"
Ide most egy nagy bólogató fejet raknék, ha menne az animáció :D Remélem ez a rivalizáció szenzációsabbnál szenzációsabb postokat fog ide eredményezni.
Nézzük akkor a férfiagyas magyarázatot:
Sorban jöttetek, és Csibike egyedül érkezett, ti meg ketten egyszerre. De ígérem ki fogom találni, hogy milyen alkalomból kapsz egy önálló postot :) És különben is magasabb jogokkal bírsz a blog szerkesztőjében, mint Csibike, értékeld ami van! (Ez utolsó kifejezés olyan férfias volt :D)

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.09.11. 14:58:59

Üdv Csibikének!

És természetesen a többieknek is. ;)

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.09.11. 15:39:39

Doris, csalódnék benned, ha azt gondolnád, hogy bármiféle rivalizálásnak helye van :) Jelzem a t. főszerk. felé is, aki movhu névre hallgat, hogy nem azért vagyok itt, hogy bárkivel is rivalizáljak és így generálódjanak a posztok. Teszem a dolgomat szép csendben, ennyi.
Köszönöm bemutatót. Üdv cettnek és mindenkinek :)

movhu 2008.09.11. 15:47:40

Ti nők mindent komolyan vesztek :D
Ez nem az, aminek látszik drágám, de csak nem hagyhattam a hölgyet meztelenül megfagyni az utcán :D

Johnson Doe 2008.09.11. 16:43:23

A kiegyenlítés nevében én minden poszt-írót üdvözlök, először a hölgyeket, aztán az urakat. Mert az oldal jó.:)

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.11. 18:41:10

Köcce Johnson Doe!
movhu: meg ne próbálj egy egész postot kihozni belőlem, mert azonnal felmondok! :-)
csibi: Mivel egy éve olvaslak, és viszont, így remélem, érted az undorító humoromat. Nem jellemző a rivalizálás rám, de kihagyhatatlan volt. örülök, hogy itt vagy.

Bányai Gyöngyi · http://www.pszichowellness.hu 2008.09.15. 17:53:19

Csibike! Üdv. itt is! M

mk · http://smilimano.blogspot.com 2008.09.16. 20:24:26

jééééé, mennyi az ösmerős! :) üdv-üdv minden kíváncsinak!
süti beállítások módosítása