Pedofilvadászat

2008.09.02. 13:30

Legutóbb olvasva Doris postját az önjelölt fojtogatós rendezőről elgondolkoztam. Az egyik hozzászólónk a postban, aki Márton Kittinek vallja magát, erőteljesen védelmébe veszi Attilát. A hozzászólás alapján feltételezhetjük, hogy valóban arról a Kittiről van szó, aki tulajdonképpen ennek az embernek az áldozata. Mindössze 16 éves, így csak szomorúan olvashatjuk naiv hozzászólását, melyben közli: „Annak idején meg lett vizsgálva, és SEMMI FERDE HAJLAMA nincs!!!”. Mi meg tudjuk, hogy pszichológusok sora állítja, tettei mögött nagyon súlyos dolgok húzódnak meg. A megdöbbentő az egészben nem is az, hogy egy ilyen létezik, hanem a jelenség maga. Itt van egy beteg ember, aki olyan ismeretségi hálózatot épített kis magának, és olyan kapcsolatba került a fiatal lányokkal, hogy azok engedelmeskedtek az akaratának. Teszik ezt úgy, hogy akár meg is ölhetik egymást. Erre felbuzdulva kutattam a neten, és a következő képet találtam.

Természetesen a beszélgetés vége feltételezhetően nem igaz, azaz sajnos nem az ORFK erre szakosodott embere beszélgetett ezzel az magányos férfival. Ezután kutattam tovább, is kiderült, hogy a fenti beszélgetés nemhogy nem egyedi, de teljesen általános a chat oldalakon. Tegyük még hozzá, hogy ezen a kiragadott részen még finom és nőies mondatok vannak, nem olyanok, mint a többin, ahol részletesen ecseteli az illető, hogy mit csinálna a lánnyal. Ha kicsit tovább megyünk és olvasgatunk még a témáról keveset, akkor kiderül, hogy ezek a helyek a pedofilok igen kedvelt vadászterületei, gyakorlatilag tele vannak velük a chatszobák. Van olyan sokoldalas magyar gyűjtemény, ami ilyen beszélgetések sokaságát vonultatja fel. Olyan lelkes önkéntesek munkáit mutatja be, akik bevallottan azért kezdenek beszélgetésbe ezekkel a személyekkel, hogy a fent látható módon csökkentsék a számukat. De miért önkéntes éjszakai lovagok végzik ezt a feladatot, miért nem a rendőrség?

Nem volna felesleges küldetés. A fellelhető anyagokat vizsgálva gyanítható, hogy ugyanaz történne, mint a kábítószerdílerek és a színesfémfelvásárlók esetében. A hatóság pillanatok alatt begyűjthetne egy egész börtönrészlegre való pedofilt és egyéb fiatalokra veszélyes beteget, akik most szabadon kószálhatnak. A fenti képen látható lenyomozási lehetőség ugyanis igaz. Pillanatok alatt vissza lehetne nyomozni az illetőt, és előzetes értesítés nélkül rátörni az ajtót, majd vinni a magyar börtönvilág legsötétebb bugyraiba. Nem volna szükség arra, hogy tragédia történjen, hogy a rendőrségnek fojtogatós videókat kelljen elemezni, vagy helyszínelni olyan helyen, ahol már túl későn léptek. Mindez nem igényelne rendkívüli nagy kapacitást a rendőrség részéről, és máris olvashatnánk a jó híreket, hogy a begyűjtött, társadalomra veszélyes egyedeket már viszi is a busz bezárni. Mert egy buszra valót nem kellene sokáig keresni.

Addig is, amíg rendőrségünk talán lép egyszer ebben az ügyben is, komoly felelőssége van a szülőknek. Valahogyan be kell rakni a gyerekek fejébe, hogy ilyen emberek vannak, és bármennyire is előadják ártatlanságukat, és finom cukorkával kínálgatnak, annak a cukornak a közepe nem lesz éppen édes. Akkor talán a sok leendő Kitti sem fogja elhinni, hogy ezeknek az embereknek „SEMMI FERDE HAJLAMA nincs”.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr84644743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Okostóni 2008.09.02. 13:59:23

az a baj, hogy nem bizonyítható egyértelmüen ki csücsült a gép előtt. Elég ha azt mondha van egy élettársam aki szokta használni a gépet, és mindketten letagadják hogy ők voltak. Közvetlen hozzátartozóra nem köteles vallani senki a törvény szerint. Sajnos bírói gyakorlat hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel, tehát ez kevés. A pedokat randira kell hívni és úgy becsalizni.

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:00:07

Andie

Kiskorúról van szó az meg

flegman 2008.09.02. 14:01:28

konszenzusos a szeksz esetén 16 éves lányt nagykorú ffi nem tud megrontani a törv. szerint. ez nem pedofília, nem bezony.

(a fojtogatást hozzászólásomban nem tekintem szeksznek...)

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:01:38

Újra

Andie

Kiskorúról van szó az meg

AzHofi 2008.09.02. 14:02:03

Azert nem csinal ilyet a rendorseg, mert a rendorseg a mar megvalosult buncselekmenyt hivatott uldozni vagy megelozni, nem bunozo hajlamu embereket bunbe csabitani.

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:02:21

Hehe, nem szereti a kacsacsőrt... :D

Andie

Kiskorúról van szó az meg fiatalabb 14 évesnél, 14 éves lehet dugni törvényesen. Az én koromban már sajnos etikusan megkérdőjelezhető... :)

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.09.02. 14:02:52

az sg.hu-n van egy fórum ennek szentelve és sajnos tényleg nagyon sok ilyen visszaélés történik, bár most sokan felbukkantak a másik oldalról is és pont a kamu kislányokat próbálják beszivatni, majd ha az az ORFK-s, BRFK-s szöveggel jön, akkor annyit írnak, hogy ők meg NBH-tól vannak vagy valami más szervtől és a kamu , hatóságként való feltünés ellen küzdenek, lol

movhu 2008.09.02. 14:03:39

tommygun 2008.09.02. 13:58:19
A szöveg nem igazi, az terjed a neten, hogy ezt kell beírni, mert ettől menekülnek. Ezért idézgetik sokan, hamarosan nem fognak tőle elfutni. Láttam már olyan képet, ahol simán nem foglalkozik vele az illettő.

Barakis 2008.09.02. 13:58:10
Emlékeztetnélek arra, hogy a fent említett Kitti egy valós veszélyt nem tud felmérni. Reméljük, te sikeresen oldod majd meg a feladatot.

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:05:00

Egyébként baromira érdekelne, hogy ilyenkor milyen jogcímen kaszálnának el. Konkrétan ezen a beszélgetésen a pasi kijelentette, hogy csak beszélni akar, élőben zavarná a dolog. Azaz még csak ráutaló magatartás se áll meg.

klingon 2008.09.02. 14:05:44

Az ajanlatteves is torvenybe utkozo?
Mondjuk el lehetne menni tovabb is, az USAban van erre szakosodott musor:
en.wikipedia.org/wiki/To_Catch_a_Predator

Marcsi 2008.09.02. 14:06:00

tomkeller, ezért kellene, hogy mindenki a dolgát végezze. A rendőrség a sajátját.

PapírKutya · http://www.lopottkerekpar.hu 2008.09.02. 14:06:20

Sajnos nincs komoly "internetes" nyomozói csoport...
A chat.hu-n tényleg sok pedofil van... és tudom miről beszélek mert...

flamer 2008.09.02. 14:09:02

A rendőrség azért nem foglalkozik ezekkel, mert:

1. Tudják, hogy a neten gyerekekre vadászó pedofil leginkabb csak a CSI meg hasonlók forgatókönyvében létezik, közvetlenül a végtelenül zoomolható VHS-felvétel mellett.

2. Aki gyereket megerőszakolnak, azt általabán közeli családtag teszi, aki szintén általában még csak nem is pedofil, viszont nincs szüksége internetre.

3. Mo-n a beleegyezési korhatár 13 év.

+1. Még mielőtt valaki jönne a "te lányod" szöveggel, annak megemlíteném, hogy egy szerencsétlen gyereknek sokkal, de sokkal nagyobb esélye van arra, hogy a zebrán halálra gázolják, mint arra, hogy vmi internetes mumus csap le rá, szóval csak akkor állítsanak rendőrt minden chat-szobába, ha a zebrák mellett már vannak.

movhu 2008.09.02. 14:09:45

Barakis, a rendőrség dolga volna, hogy a módzsereket kidolgozza. Meglepődnél, ha tudnád mennyi pedo van.
Internetszolgáltatónál dolgozom már emberemlékezet óta. Ne tudd meg mennyi IP címes rendőrségi megkeresés jön pedo ügyben. Sokszor beszélgettem nyomzókkal - nem hivatalosan - tudtak mesélni. Persze mindegyik tagad, jönnek azzal, hogy lopták a wifijüket, csak arra a rakat pedo anyagra nem tudnak magyarázatot, amit a gépükön találnak. De ezeknek az ügyeknek egy jelentős része más bűncselekményből göngyölítődik fel vagy külföldi(hatékonyabb) hatóságok megkeresésére.

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:11:40

movhu

Tudod, ha azt meglehet magyarázni egy kislánynak, hogy ne beszélgessen idegen bácsival az utcán, ne menjen sehova se és nem kéne hagyni, hogy fogdossa, akkor nem hinném, hogy nagy kaland az utcát kicserélni az internet szóra. Nincs az a szülő, aki hagyná a kislányát a chat.hu-n beszélgetni, az a szülő meg amelyik nem foglalkozik azzal, hogy mit csinál a lány az elmehet a búsba. De megismétlem, ha már ide jutott a kislány, akkor úgyis megdugja valaki. Ha nem egy chat-es barom, akkor valaki a suliból. Cudar világ, mindig volt gyerekterhesség, ezt nem lehet kivédeni. De megkérdezlek megint, milyen büntetést rónál ki egy 14 éves, tejfelesszájú kamaszgyerekre, aki 20-nak adja ki magát és arra veri a répát, hogy egy nála 1 évvel fiatalabb csajt hülyít. És ebből tucatnyi van, ha nem több. Hány embert kéne erre ráállítani. Míg más lányokat elkapnak az utcán és azok tényleg nem jutnak haza.

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:12:55

És ha a 39 éves magányos férfi valójában egy 14 éves kölyök, aki ökörködik a haverjaival esténként?

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:15:12

Jelenlegi törvényi szabályozás

A büntetőjog nem használja a pedofília fogalmat. Nem a pedofil személyeket bünteti, hanem ha olyan cselekményt követnek el, mely sérti a gyermekek helyes erkölcsi, nemi fejlődését, szabadságát. Ezek a bűncselekmények a következőek:


Btk. 195.§ tiltott pornográf felvétellel való visszaélés
Btk. 197.§ (2). bekezdés /a. pontja - erőszakos nemi közösülés minősített esete, amikor a sértett 12 éven aluli személy, mivel őket a törvényi vélelem alapján védekezésre képtelennek kell tekinteni (Btk. 210.§);
Btk. 198.§ (2). bekezdés /a. pontja - szemérem elleni erőszak minősített esete szintén a fenti okból;
Btk. 201.§ - megrontás bűntette;
Btk.205.§ (3). bekezdés a./ pontja - ha az elkövető által üzemeltettet bordélyházban 18 életévet be nem töltött személy folytat üzletszerű kéjelgést;
Btk. 207.§ (3). bekezdés a./ pontja - ha a kerítést 18. életévét be nem töltött személy sérelmére követik el;
Btk. 208.§ - szeméremsértés vétsége, melyet igen gyakran fiatal- vagy gyermekkorúak sérelmére követnek el;
Ezek közül a bűncselekmények közül csak a tiltott pornográf felvétellel való visszaélést lehet az Interneten megvalósítani, de érdemes a többiről is beszélni, mivel azoknál is szerepe lehet az elkövetés során az Internetnek.


Főleg az utolsó mondat érdekes. Azaz törvényesen úgy flörtölök egy 7 éves kiscsajjal chat-en ahogy akarok. Etikusan persze a kurva anyját az ilyennek, de az igazságszolgáltatás nem etika alapon működik.

Reggie 2008.09.02. 14:15:57

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:12:55

Akkor megijed ha rabasszak az ajtot, es a tovabbi eleteben valoszinuleg elmegy tole a kedve.
Tehat ez esetben nem tetteneres, hanem prevencio. A lenyeg h van ertelme.

Tandrás 2008.09.02. 14:18:02

Én kicsit felkaptam a vizet az eredeti Index cikken. Amikor hazaértem melóból kb kiküldtem 200 mailt a fojtogatós arc ismerőseinek.
(Vicces h csak annyi állt benne h vigyázz xy-nal meg az index cikk linkje és kb kaptam 50 levelet vissza h felvettelek msn/myvipen/iwiwen, sőt még telefonszámot is :D)
Ha két életem lenne, az egyikben biztos ilyen beteg arcokat segítenék eltüntetni...

flamer 2008.09.02. 14:18:22

movhu · mover.blog.hu 2008.09.02. 14:11:40

Ez az anyag is jól mutatja, hogy a rendőrök is leginkább csak a "tiltott pornográf felvétel" kategóriájába tartozó dolgokkal tartoznak és - jó esellyel - ott is leginkább csak letöltőkkel (akiket egyébként szerintem totál hülyeség üldözni).

Az utcákon meg ott vannak a gyerekkurvák, akiknek még bőven általános iskolában lenne a helyük. Persze ők tipikusan nem fehér, középosztálybeli családokból kerülnek ki, így aztán senkit nem érdekel, hogy elkapja a futtatóikat.

movhu 2008.09.02. 14:18:28

Ezeknek az értelme, amint írtam is, a megelőzés lenne. Igen, a következmény az, hogy be kell vinni kihallgatásra a 14 éves kölyköt, aki szórakozott. De nem tudhatod, hogy mi mit előz meg. Például pedofil felrétképezi egy kislány életét, és aztán lelép a chatelésből. Ezek után tudja mikor hová megy, hol lehet utolérni, hol járkál egyedül stb. Azt nem mondhatod, hogy az összes ilyen netes pedofil csak kamu.

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:21:39

Reggie: ugye csak viccelsz, hogy 14 éves srácokra rá kell törni az ajtót, ha marháskodnak az interneten? Akkor mit mondjunk a huszonéves akárkire, aki meg 13 éves lánynak adja ki magát? Arra nem kéne rátörni az ajtót? Konkrét példa: Megvesztegethetek-e egy rendőrt, hogy rajtakapjam, hogy megvesztegethető-e? ha nem sikerül engem is elvisznek, hatósági személy megvesztegetése miatt, ha meg sikerül én nyomhatom fel a holdig? És hol van ennek a vége?

flamer 2008.09.02. 14:23:45

movhu · mover.blog.hu 2008.09.02. 14:18:28

Miért ne mondhatnánk, hogy az összes csak kamu? Vagy tudsz olyan magyar esetről, amikor egy gyereket chatelés után kapott el a zsákosember?... Nem? Én se. Pedig ez tutira címlapos sztori lenne.

Atika!!! 2008.09.02. 14:23:55

Ha ugye nyauuu13 nem ír igazat magáról, mi a helyzet, ha maganyosferfi egy 13 eves kis pocs? Ez az IP-cím logolós kikeresős dolog is olyan, hogy a chat.hu nem hinném hogy erre fel is van készítve.

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:25:11

movhu 14:18:28

Persze, egyetértek teljesen ezzel a kommentel, nem is ezzel van a bajom, hanem az alpposzttal. Főleg ezzel a mondattal:

A hatóság pillanatok alatt begyűjthetne egy egész börtönrészlegre való pedofilt és egyéb fiatalokra veszélyes beteget, akik most szabadon kószálhatnak.

Nem, a hatóság a kép és filmcserélőkre vadásszon, azokat egyből elkaszálhatják, míg itt nincs jogi alap. Max kurvas ok beleölt erőforrás a rengeteg hülyegyerek miatt. Ezzel a chat-es problémával a médiának kéne foglalkoznia, cikkek, híranyagok a szülőknek, hogy igen, van ilyen veszély.

Még egy gondolat: ennyi erővel chat.hu-n fent lehetne az élet védelmisek is és automatice eljárást indíthatnának mindenki ellen, aki azt írja be, hogy kinyírlak kisg*ci. Lenne naponta pár új ügy. :)

Reggie 2008.09.02. 14:25:18

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:21:39

Ha vki kiadja maganak 13 evesnek az alt nem valosit meg buncselekmenyt. Ha valaki kiadja magat 39nek es buncselekmeny elkoveteset helyezi kilatasba az elkovet buncselekmenyt.

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:26:18

Félreértések elkerülése végett: egyetlen pedofil állatot sem védek, sőt, kiskorú leánygyermek apjaként, az összeset a farkánál fogva lógatnám fel az Oktogonon. Csak ne keverjük össze az internetes marháskodást, a tényszerűséggel. Ilyen alapon, ha látok az utcán egy pasit mondjuk feszítővassal, akkor fejbevágom, mert biztosan betörni megy, és jól megelőzöm, hogy betörjön. Pedig lehet, hogy csak a váltót állította át kézzel a Moszkva téren a 4-6-os előtt...

viktor134 2008.09.02. 14:26:19

az úgy puding, hogy alá teszed a lovat. le kellene ültetni azt is aki ezt csinálja.

a helyes az volna ha a 13-as ribanc még szűz lenne 16-ig, és nem húzná fel szegény idősebb srácokat. :)

movhu 2008.09.02. 14:27:03

Ugyan chatelősről nem, de itt van MyVIP Liebe Fojtogató Dornay Attila. Szép ismerettségi kört gyűjtött be, és ki tudja mi lett volna, ha most nem bukik ki a dolog. Lehet, hogy akkor ismét megölelget néhány nyakat. Elemzések szerint kifejezetten a fiatal lányokhoz vonzódik.

PapírKutya · http://www.lopottkerekpar.hu 2008.09.02. 14:27:10

A log mindenkinek kötelező, a chat.hu-nak is...van is!
Ha jól emlékszem, három hónapig kell...

Sok esetben hasznos volt...
A szolgáltatók felkészültek, csak a rendőrség nem!

PapírKutya · http://www.lopottkerekpar.hu 2008.09.02. 14:29:51

Miért kell minden tininek kamerás mobcsi-telcsi és webkamera?

Szinte minden családban van router, időre is lehet filterezni... lásd. miért chatel a tinilány este11kor?!

stb...

movhu 2008.09.02. 14:31:10

Nekünk szokott jönni egy éven túli megkeresés is, hogy kié volt adott pillanatban az IP cím, sőt jött kétéves is, amire tudtunk válaszolni, annak ellenére, hogy azt már nem lett volna kötelező megmondani. A vicces az, hogy olyan megkeresések is jönnek, hogy adott IP cím tulajdonosa azt mondta a mucsaröcsögei polgármester feleségére egy fórumon, hogy kövér, és ez után nyomznak. Volna idejük a fenti feladatra ezek helyett.

flamer 2008.09.02. 14:34:38

movhu · mover.blog.hu 2008.09.02. 14:27:03

Oké, akkor majdnem volt egy ügy. Hát tényleg, ez komoly mennyiség, szerintem is erre kellene ráfeküdnie a rendőrségnek komolyan, nem azokra az ügyekre, amik _tényleg_ megtörténnek minden nap. Mert az, hogy a valós világban tényleg rengeteg gyereket gázolnak el, rabolnak ki, vernek meg, erőszakolnak meg, kényszerítenek prostitúcióra, az kit is érdekel, ha egyszer majdnem volt egy ügy az INTERNETEN, akkor annak kapcsán kell intézkedni, oda kell küldeni a kommandósokat napi tíz bevetésre.

Ugyanis az internet az sokkal menőbb, mint a valós világ.

Tristania 2008.09.02. 14:35:26

A pedofília önmagában nem bűn (hanem egy pszichiátriai betegség, ahogy pl a nekrofília is). Ezt nem fogja föl a sok önjelölt nethuszár. És nem is azt jelenti, amit legtöbben hisznek. A nemileg éretlen gyerektestre gizdulást jelenti, tehát ha egy koravén kifestett csöcsös 13 évesre föláll, akkor nem vagy pedofil. A törvényi szabályozás a gyerekek jogainak védelmét veszi figyelembe nagyon helyesen, nem azt, h ki mire veri, mert akkor a fél országot lecsukhatnák...

Sajnos manapság teljesen torz a kép róla, ez napjaink ősgonosz ereneksége, erősen overhyped és túllihegett. Mindig is jelen volt az ember történelmében, lásd ókori görögök, rómaiak, ahol egyenesen erény volt, sőt romantikus szerelmi kapcsolatnak ezt tartották (nem mintha ez sztem egészséges lett volna).

Egyébként a beleegyezési korhatár 14 év.

Dee 2008.09.02. 14:35:47

Én sem értem, miből gondolják, hogy ez tényleg egy 39 éves férfi? Hogyan fogják eldönteni, ha rátörnek egy családra a rendőrök az ip cím alapján, hogy az apuka, vagy a kamaszfia szórakozott a csettel?

Egy ilyen rajtaütéssel viszont nem csak a preventív hatás érvényesülne, hiszen nem csak a tényleges erőszak a gond, hanem az is, hogy 12-13 évesek ilyen beszélgetésekbe bonyolódnak...

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:37:34

Reggie: szerintem azzal, hogy valaki ilyet ír (általad megfogalmatzva: bűncselekmény elkövetésétt helyez kilátásba) az nem nagyon állna meg semmilyen bíróság előtt. Tudod hányszor mondta nekem annak idején az anyám, hogy "agyonütlek, te büdös kölyök!" Szerintem akkor ez is kimeríti az általad leírt "bűncselekmény elkövetését helyezi kilátásba" tényállást. Sőt, tudod, hányszor mondtam nagyon hasonlót az én kölykömnek? Akkor most lenyomozod az IP címem, és rámtörik az ajtót?

movhu 2008.09.02. 14:39:35

flamer 2008.09.02. 14:34:38
Amit írsz az igaz. Sokat írtam már róla, hogy ma kényelmesebb kivinulni a kommandónak a Victor Hugo utcába, és elvinni egy ártalmatlan szervert, mint bűnözőket fogni. Csak, ha már net, akkor a torrentezésnél sokkal nagyobb baj is történik a hálón.

Dee 2008.09.02. 14:35:47
Igen, eleve baj, ha van olyan 12-13 éves, aki belemegy egy ilyen beszélgetésbe. De ez nem hitelesíti azt, hogy nem teszünk semmit, mert ős is hibás, minek chatel, biztos kamu és hasonló indokok.

Reggie 2008.09.02. 14:41:32

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:37:34

probald ki, hivd fel a rendoroket h bombat raksz a parlament ele. Arra meg kimennek. Nyilvan nem mindegyik esetet ertekelik ugyan ugy. Emmele meg vehetjuk azt is hogy a pedofilokra jellemzo a cseten valo vadaszat...
Az hogy te milyen agressziv mondatokkal "neveled" a gyereked, az legyen a te maganugyed..

movhu 2008.09.02. 14:41:44

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:37:34
Én is mondatm már a gyerekemnek, hogy kinyírlak :) Csak te és én nem tervezzük konkrétan, hogy végre is hajtjuk.
Ha másra nem, arra jól volna, hogy képbe hozna személyeket. Akkor egy nyomozás azzal kezdőthetne, hogy előveszik azokat, akinek már volt ilyen ügyük.

flamer 2008.09.02. 14:42:55

Tényleg 14 év (BTK 201. § (1) ), aki az elbaszott kommentem hatására az elmúlt fél órában 13 évesekkel dugott, attól bocs, majd viszek neki narancsot beszélőre :)

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:43:02

movhu

Kérnék tőled egy megfontolt választ: szerinted mivel foglalkozzanak inkább? Az igaz pedokkal, akik képeket, videókat cserélgetnek és jogilag elkaphatóak, vagy a chat-es nethuszárokkal? A mindkettő nem jó válasz, mindenki tudja, hogy milyen kevés a rendőr. A te példád, miszerint a polgármesterné sértegetése miatt nyomoztak azért nem jó példa, mert ott feljelentés is történt, így hivatalból el kell járniuk. Nem ők választották, hogy mivel foglalkozzanak.

Tristania 2008.09.02. 14:45:39

flamer 2008.09.02. 14:42:55

XDDD

Barakis (törölt) 2008.09.02. 14:46:27

flamer

Még jó, hogy babonás vagyok... :DDD

movhu 2008.09.02. 14:47:35

Barakis, a válaszom az, hogy igazi pedokkal.
A netesekkel meg foglakozzon az a csapat, aki most folyamatosan azon dolgozik, hogy bevigyen DC++ szervereket, meg torrenteseket, amikről akkor tudják, hogy nem találnak rajta semmit, és rosszabb esetben az állam fizet kártérítést.

Dr. Greene 2008.09.02. 14:49:16

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:26:18

Hát igen.
Pl. anno ('98-99) szokása volt egynémely sokeszű osztálytársamnak - asszem pont a chat.hu-n? - csajnak kiadni magát és kórusban jót röhögni utána a sok kanon akik ugrottak a hasonló nickekre, mint amit itt fent látni.
A csúcs az volt, mikor kiderült, hogy akit éppen hülyítenek, osztálytárs és szintén ott ül éppen a net-teremben... A nagy röhögésre mentem oda - és nem értettem mi a jó abban, hogy tök idegen emberekkel 'csetel' az ember, azt sem tudva, mi igaz abból, amit magáról állit. (Ismerősökkel én is MSN-ezek, de olyanokkal, akit személyesen is ismerek, az azért más.)

Ez a 'pedofil' lehet hogy tényleg csak hülyéskedett, hasonlóan, ahogy a 'lány' sem 13 éves, ha jól értem a postot. Szóval a 'lenyomozás' itt bukik meg - mivel is vádolnák az illetőt? Csúnya beszéddel esetleg?
Ettől függetlenül _az igazi_ pedofilokat én is a töküknél fogva lógatnám fel a Lánchídra - esetleg a többire is, ha sokat sikerült elkapni.
(Mondjuk az _igazi_ 13 évesen szétteszi a lábát kategóriás csajokat se dícsérném meg, de nekik legalább a koruk ad valamennyi felmentést.)

Peter 2008.09.02. 14:50:59

Azért azon gondolkozzatok el, hogy attól, hogy eddig nem volt ilyen, nem igaz, hogy nem is lesz. Az ügy addig nem ügy, míg ki valaki meg nem hal, és kiderül, hogy a gyilkosa egy netes világban ismert nicknév mögötti alak.

Kilgore Trout 2008.09.02. 14:51:16

movhu:
Szerinted ez a 39 éves magányos férfi valóban tervezte, hogy megdugja a 13 éves kiscsajt, és nem csak a szája járt?
Több dolog van itten: 1, a 39 éves magányos ffi lehet, hogy egy 14 éve (vagy még kisebb) srác (vagy csaj, mert miért ne)
2, a 13 éves kiscsaj (a leírás szerint) már dugott a 19 éves pasijával (hm...heeee mi van??) 3, A 13 éves kiscsaj sem 13 éves kiscsaj.
Szóval én csinján bánnék az ajtórátöréssel...
Reggie: A bombafenyegetést úgy hívják (ha jól tudom), hogy közveszéllyel való fenyegetés, és benne van a BTK-ban. Az, hogy mit ír valaki a cseten, az meg nincs, még akkor sincs, ha ez minden jóérzésű embert felháborít.

Tristania 2008.09.02. 14:51:25

Egy meglepően értelmes cikk az internetes pedofíliáról a rendőrség honlapjáról:
www.police.hu/elemzesek/bunuldozes/int_ped_001.html

Joaquin 2008.09.02. 14:51:38

Szerintem egy pedofilnak a 13 éves már túl idős. Javítsatok ki, ha tévedek.

movhu 2008.09.02. 14:55:17

Szerintem beteg válogatja. De ez egy kiragadott példa, manapság nem kizárt, hogy sokkal fiatalabb gyerekek is chatelnek, akik még tényleg naivak.
A fent említett rendőrségi írás szerzőjének elég sok levelet megválaszoltam gyermekvédelmi netes ügyekkel kapcsolatban, mint szolgáltató. Ennyit arról, hogy a probléma nem létezik. Csak eddig mindeki túlélte, és így nem ügy a bulvárnak.

Dr. Greene 2008.09.02. 15:03:31

Peter 2008.09.02. 14:50:59

Igen, erre a sajtó szeret is rámenni, hogy 'bezzeg a manus már régóta megmondta a neten hogy majd jól - megdugja/felrobbantja/lelövi - kívánt rész alúhúzandó'
Csak az a baj, hogy tényleg - honnan tudod eldönteni, hogy szájhősködik (pl. olyan hülye exhibicionista hogy így akar magának ismertséget/népszerűséget) vagy valóban készül valamire.
Mert ugye általában a bűnözők nem jelentik be előre, hogy mire készülnek... (Sajnos.)
Ráadásul az összes ilyen marhát figyelni - gondolom az kb. azt jelentené hogy a rendőrök fele legalább _csak ezzel_ lenne elfoglalva.
Szóval nem olyan egyszerű dolog ez érzésem szerint.
Persze ha már komolynak látszik a dolog és nem csak beszél az illető - pl. bombával fenyegető elkezdi leírni a neten, hogy miket vett és fotóval illusztrálja mondjuk - akkor már ideje szétnézni nála 'hatóságilag'.
Addig sajna a szerv részéről ez zaklatás, bármennyire is nem tetszik ez a becsületes embereknek.
Pl. ha csak ír valaki a weben - akár cseten - olyat hogy 13 évest megdugna, az nem számít semminek, mert vagy igaz vagy nem. De ha mondjuk fotót is tölt fel róla, akkor van mi alapján megfogni.

LongJohnHolmes 2008.09.02. 15:09:15

Csak nyugi ezzel:)

Az én nickemre kattintott rá már többször ilyen agyalágyult, aki rendőrnek nevezi magát a végén.

Ő provokál, én mondom, hogy kopjon le, mert nem érdekelnek a kislányok, de a végén akkor is előjön ezzel a szöveggel.

Mivel én hardcore-netes vagyok, így tudom amit tudok.

Persze, mikor megpendítem neki, hogy bemásolom a közösbe, hogy miket írkál nekem, akkor eltűnnek, mint szar a gazban.
Ilyen eseteket egyből jelentem is az moderátornak, hogy koptassa le őket a netről.
Ne feltételezzük, hogy egy pedofíliával foglakozó rendőr ennyire primitív trükkel jönne.

Ez a csetes süketelés csak akkor lenne felhasználható, ha valóban csinálna is valamit a csóka.

viktor134 2008.09.02. 15:16:20

joaquin:
jaja, idős a 13. annak már lógnak a mellei. :)

Pompeius 2008.09.02. 15:21:24

Hi,
Pár éve chatizom. Volt már olyan hogy 12nek adta ki magát a hölgy, persze jól fejlett dumálva.S jött a randi, persze személyi elkérve megnézve,azonósítva,letisztázva,közjegyző által hítelesítve...
20 éves volt
Abszolut tepsire tehető,ehető,fogyasztható ízletes gusztusos és illatos.
A másik vélemény, hogy végül is az egész egy hazugságokra alapuló társadalom, bármit írhatsz bárkinek kiadhatod magad bárkinek bárhogyan...
Mindenesetre 30 felett már nem szabad hazudni, mert jőn a kasza :)

Alf (törölt) 2008.09.02. 15:29:46

AzHofi mondta mega tutit:

"Azert nem csinal ilyet a rendorseg, mert a rendorseg a mar megvalosult buncselekmenyt hivatott uldozni vagy megelozni, nem bunozo hajlamu embereket bunbe csabitani."

Ennyi.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.09.02. 15:30:42

Pompeius 2008.09.02. 15:21:24
.
Akkor ezek szerint te egy pedofil köcsög vagy, hogy 12 évesekkel akarsz randizni?
Remélem egyszer egy 120 kilós kancigány adja ki magát 12 éves kiscsajnak, és rommá teszi az ánuszodat.

movhu 2008.09.02. 15:32:09

Én elhiszem, hogy az esetek nagy része kamu, szórakozás és semmi realitása nincs. De ez nem jelenti azt, hogy az összes. Az is igaz, hogy a nredőrségnek van elég dolga. De attól a probléma létezik, és biztosan van olyan, aki szép magányában ezt élvezi. Remélhetőleg továbbra is magányában.

Alf (törölt) 2008.09.02. 15:33:08

Mellesleg szerintem meg az a maganyos ferfi beteg, aki nem szeretne szeretkezni egy szep 16 eves lannyal, aki vonzodik hozza, nem pedig az, aki szeretne.

Ez meg ennyi.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.09.02. 15:35:43

Alf 2008.09.02. 15:33:08
.
Nemrég a strandon láttam egy olyan lányt, amiről beszélsz. Megállapítottam, hogy gyönyörű, de ez a vonat már elment. Ha egy kicsit barnább vagyok, bőven a lányom lehetne. Mondjuk magányos se vagyok. :)

Big-B 2008.09.02. 15:37:13

Hát, érdekes kérdés. Mert ugye ha nem is gyermekkorúval chat-elt az illető, akkor még csak a gyanúja sem merülhet fel a pedofiliának. Azt meg a rendőrség mondhatja, hogy "de annak adta ki magát", mert akkor a 39 éves is mondhatja: "ő meg pedofilnak adta ki magát".

Aztán a bíróság eldönthető, ki hazudott nagyobbat.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.09.02. 15:45:13

Az a baj, hogy ehhez dolgoznia kéne a rendőröknek. A biciklitolvajokat is el lehetne kapni: ki kéne rakni vmi jó biciklit egy szutyok kis lánccal valami frekventált helyen, két rendőr álljon készenlétben, és amikor a tolvaj elnyisszantja a láncot, és lépne a biciklivel (ez egészen biztosan megtörténik, csak várni kell), akkor már jöhet is a bilincs. Ja, hogy ez strapás, és sokkal egyszerűbb a BKV-n lógó szerencsétleneket meg a gyorshajtókat csesztetni? Hát igen.

Destroy 2008.09.02. 15:47:17

Látod Zsírparaszt, mennyi választja el a pedofilt a normálistól. Ugyan apróságnak tűnik, de elég sokat számít. Amúgy olyanok itt sokan, mint a rendőrség. Megmagyarázzzák, hogy mit, miért és hogyan nem lehet, és miért felesleges. Jobb ma egy Zsanett, mint holnap két pedo :)

Kilgore Trout 2008.09.02. 15:49:16

A BKV-n lógó szerencsétlen lop. Lopja az adófizetők pénzét, és nem baj, ha elkapják. A gyorshajtó szabályt sért, és legközelebb, amikor majd nem tudja bevenni a kanyart, és épp a te gyereked jön szembe, akkor megkérdeznélek, hogy tényleg, szerencsétlen-e, akit csesztet a rendőr. hülye vagy fiam, leülhetsz.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.09.02. 15:51:48

Zigomer Trubahin 2008.09.02. 15:45:13
.
Rendőrség:
Van most ugye az "iskola rendőre" program. Többek között arra is figyel, hogy ne hajtsanak az iskola előtt gyorsan. Tegnap láttam egy ilyet. Egy kocsi kb. 80-nal húzott el mellettem, pont előtte. Szerinted reagált bármit?

Diff 2008.09.02. 15:52:45

Minaddig kicsinek érzitek a problémát, és olyannak, amivel nem kell foglakozni, míg a közvetlen környezetetekben nem fordul ilyen elő. Szerintem sokkal több pedo eset van, mint ammennyi nyilvánosságra kerül. Jórészt azért, mert az áldozatok sem szeretnék magukon viselni a bélyegét egy életen át.

Kilgore Trout 2008.09.02. 15:52:51

Amúgy kedves Zigomer, fogadjunk, hogy téged is el lehetne kapni. Kitesznek egy táskát 1 M Ft-al az útvonaladra, és te szépen megtalálod, és elfelejted jelenteni, de közben az egészet szépen lefilmezik, és már is mehetsz a sittre.

drc 2008.09.02. 15:55:45

Én meg a hozzád hasonló hyppokritákból gyűjtettnék be egy buszra valót...

Kilgore Trout 2008.09.02. 15:56:21

Zsírparaszt.
Szerinted mit kellett volna csinálnia? Szaladjon utána, vagy esetleg lőjön utána? Ha nem pont arra figyelt, lehet, hogy még a rendszámát sem látta. Egy másik posztban régebben meg pont erről volt szó, hogy amíg a rendőr szemében nincs hitelesített traffipax beépítve, addig amúgy sem tehetne semmit, mert nincs bizonyítva a gyorshajtás. Szóval tényleg érdekelne, hogy ha egy rendőr előtt (felejtsük el, hogy iskola) bárhol elmegy egy autó 80-al, mit kéne csinálnia?

ctrl 2008.09.02. 16:00:01

Igaza van movnak.
A net amúgy is kicsit, fel kellene állítani egy olyan bűnmegelőzési osztályt, ami a nap 24 órájában monitorozza az egész netet. MOndjuk vegyenek fel először csak 200 ezer embert ,aztán meglátjuk annyian rábírnak-e online.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.09.02. 16:01:47

Kilgore Trout 2008.09.02. 15:56:21
.
Akkor minek van ott? Kormánypropaganda? Az én adómból?

movhu 2008.09.02. 16:04:28

ctrl 2008.09.02. 16:00:01
Korábban leírtam, hogy van a rendőrségben felesleges informatikai kapacitás, csak az most arra megy el, hogy feleslegesen zaklassanak fájlcserélőket, akiknek az ügyéből aztán úgy sem lesz semmi.

Kilgore Trout 2008.09.02. 16:06:11

Azért van ott pl., hogy a drogárusok elkerüljék a suli környékét. A mienknél azért is van ott, hogy ha a gyalogátkelőnél (zebra) áll egy (vagy több) gyerek, akkor leállítja, az amúgy tök bunkó, maguktól megállásképtelen autósokat, amíg a kölykök+szülők átmennek. Ilyesmi. De ne várd, hogy elélépve megállítsa a 80-al menő autót, mert nem Csák Norrisz, vagy esetleg hiteles sebességtúllépést állapítson meg.

Destroy 2008.09.02. 16:07:18

Akik szerint az interneten fellelhető aberáltak jelenléte nem gond, annak kívánom, hogy egy ilyen elmebeteg alkalomadtán részesítse ánusztágításban, közben fojtogassa hátulról az élvezet fokozása érdekében, hátha véleményformáló hatása lesz.

Kilgore Trout 2008.09.02. 16:10:23

Destroy, ilyet szerintem itt senki nem mondott. Arra próbáltam figyelmet felhívni, hogy nem olyan egyszerű a helyzet, hogy a "magányos ffi39"-re megyünk és rátörjük az ajtót. Ennél talán picit bonyolultabb a képlet.

movhu 2008.09.02. 16:17:35

Talán lehetne finomabban, igen! De az első 10 rátörés után meggondolná a többi, hogy miként chatel :)

Kilgore Trout 2008.09.02. 16:19:11

Eh, ilyen alapon hozzuk vissza a kézlevágást a lopás esetére. Az első 10 után biztosan meggondolná a többi, hogy lop-e.

movhu 2008.09.02. 16:25:22

A színesfémes postomnál többen felvetették ezt a lehetőséget is:

mover.blog.hu/2008/08/29/a_szinesfem_nyomaban

A bűnözéssel - és most rugaszkodjunk el kicsit az alaptémától - az a baj, hogy nálunk kicsi a megfelelő szankció esélye. Mire tárgyalják az ügyed és ítélet születik, le is ülted a büntit.

Kilgore Trout 2008.09.02. 16:32:37

Ez más kérdés persze. Akkor jó lenne ide is egy Charles Bronson, aki éjszakánként igazságot oszt a Magnummal?

movhu 2008.09.02. 16:43:11

Nem, nem vagyok annak a híve, hogy törvényen kívül rendeződjenek a dolgok. De annak sem, hogy egy kézlegyintéssel letudjuk a problémát, hogy "ááá, ilyen úgysincs és amúgy is lényegtelen".
Persze most visszakanyarodhatunk az elejére. Normális szülői neveléssel és odafigyeléssel a gond nem is létezik, minek segítsen az állam a saját hibán uralkodni.

Kilgore Trout 2008.09.02. 16:44:02

Ámen

Sector 2008.09.02. 16:53:50

És akkor valószínű elítélhető az a 15 éves srác is aki mondjuk egy 14-et be nem töltött lánnyal lefekszik? Az azért már durva lenne.
Inkább korhatárokat kéne húzni, mert a nőstények általában nem egyidős hímekkel járnak. De a mosttani éles rendszerben történő elkülönítés azért nevetséges, figyelembe véve az ivaréretté válás eltolódását.
Jó, 14 év alatt ne éljenek nemi életet, de a cigóknál ilyenkor már anya a kislány. Akkor meg rájuk is terjesszék ki. Vagy adjunk egyenlő jogokat, kéremszépen én az idehaza élő 2000 főnyi mohamedánhoz hasonlóan szeretnék 4 feleséget tartani (jájj, 4 anyós)...

Avatar 2008.09.02. 16:55:38

Gyerekek! Sorba halljuk a híreket a pedofil papokról, meg hogy hol mennyi kártérítést fizet az egyház az áldozataiknak.
Az lenne ez alapján a helyes viselkedés, hogy minden papra rárúgjuk az ajtót, bevágjuk a dutyiba, mondván pedofilgyanús?

Mellesleg ha jól tudom az is törvénybe ütköző, ha valaki hatósági személynek adja ki magát, holott nem az...

miau 2008.09.02. 17:12:27

Már nagyon unalmas ezeknek a náci szélsőjobbosoknak a "nemzetvédő" nagy lázuk.
Az a 13 éves kiskurva aki éjjel 1-kor csetel, az megérdemli.

Sector 2008.09.02. 17:15:02

Náci szélsőjobbos? Most valaki vagy szélsőjobbos, vagy náci.
De kezd rohadtul unalmas lenni ez az liberális náciskandálás mindenre ami nem vörös vagy nem szívárvány.

Gyurcsány Ferenc 2008.09.02. 17:15:49

A legjobb a naposcsibe !

kinot · http://kinot.blog.hu 2008.09.02. 17:19:54

hányok ettől a "pedofilvadászattól", rohadt fasiszta dolog! ha valaki esetleg elolvasná, azt írja a fickó, hogy "neten lehet róla beszélni, de élőben már zavarna!!!" /ti. a korkülönbség/
imádom ilyenkor a habzó szájú kommenteket.
mindig lehet valakit találni, akire rásütünk vmi csúnya dolgot, aztán a halálát kívánjuk!
undorító!

Sector 2008.09.02. 17:30:24

fasiszta, náci... ti egyre elborultabbak vagytok.

Hol láttok egyetlen zieg heilezést a fentiekben?
Mi ez a nácifasisztázás? Ennyi erővel komcsizhatnátok is. Jajj, még a végén leesne a 'kiváló dolgozó' vörös csillag jelvény a melletekről.

Az Európai országokban Hollandiát leszámítva bűn a gyermekkorúval létesített nemi kapcsolat. Segítség, egész Európa fasiszta és náci!

Jajj szegény szdsz-es degeneráltjaim, látom a lelki szemeim előtt ahogy sírtok, mert nem dugaszolhatjátok a kedvenc blökiteket és a szomszéd csecsemőt... hát de cudar világban élünk és mindez a csúnya, gonosz, szélsőjobbosok műve.
Mégilyet....

Dumb · http://ump.hu 2008.09.02. 17:36:44

>Kilgore Trout 2008.09.02. 15:52:51
>Kitesznek egy táskát 1 M Ft-al az útvonaladra...

Az van, hogy ezert sem lehet megbuntetni senkit, mert ha talal az ember valamit az utcan 8 napja van ra, hogy leadja. :-)

Avatar 2008.09.02. 17:41:30

Sector
Honnan veszel olyan baromságokat, hogy Hollandiában nem büntetik a gyerekmolesztálást?
Miért SzDSz-elsz itt, mikor semmi nem igazolja, hogy az SzDSzesek között magasabb lenne a pedofilok aránya, mint a katolikus papok között?

Aki azon pörög, hogy minden chatszobában legyen rendőr, aki a pedokat lefüleli, az gondolom azt is szeretné, hogy minden templomban is legyen egy magát papnak kiadó rendőr, hátha valaki olyat gyónna meg, ami ellen a rendőrségnek fel kell lépnie. Sőt a gyónásokat a papoknak is legyen kötelező szalagra rögzíteni, és rendőri megkeresésre kiadni a hatóságoknak!

Sector 2008.09.02. 17:45:16

Avatar: Hollandiában bejegyzett párt a Pedofil Párt. Szerencsére az önkormányzati választásokban nem hagyták őket indulni de mégiscsak ottvannak.
És az szdsz kampányolt egy kisfiúval, kovács pistikével... az szdsz támogat minden degenerációt (melegektől kezdve a füveseken át ki tudja meddig)

Avatar 2008.09.02. 18:06:50

Sector
Nálunk is van Magyar Kommunista Munkáspárt, mégsincs nálunk kommunizmus.
Az, hogy egy párt alakul ami valamiért küzd, nem jelenti, hogy az a cél már megvalósult.

"Felebaráti Szeretet, Szabadság és Különbözőség néven a felnőttek és a gyermekek közötti szex legalizálásáért küzdő párt alakul Hollandiában.
...
A párt alapítóinak szándéka, hogy elfogadtassák a pedofiliát a holland társadalommal. A szervezet szerint a fiatalkorúakkal folytatott szexuális kapcsolat törvényileg szabályozott alsó korhatárát a jelenlegi 16-ról 12 évre kellene csökkenteni vagy teljesen eltörölni."
index.hu/politika/bulvar/ped5832/

Tehát mint láthatod, ott a korhatár jelenleg 16 év, nálunk meg 14... Ja, és nem is Pedofil Pártnak hívják.

Szóval mielőtt megmondod a tutit, tájékozódj!

viktor134 2008.09.02. 18:07:45

:) meg kell baszn* a 13 éves lányokat jól. :)

Sector 2008.09.02. 18:08:27

A nevük mindegy teljességgel, hisz leírtad a lényeget:
"A szervezet szerint a fiatalkorúakkal folytatott szexuális kapcsolat törvényileg szabályozott alsó korhatárát a jelenlegi 16-ról 12 évre kellene csökkenteni VAGY teljesen eltörölni.""
Ez minden épeszű ember számára egyértelmű. (nem bántásként mondom)

Avatar 2008.09.02. 18:28:58

"És az szdsz kampányolt egy kisfiúval, kovács pistikével... az szdsz támogat minden degenerációt (melegektől kezdve a füveseken át ki tudja meddig)"

Érdekes, 4 évvel azelőtt a Fidesz plakátján volt félpucér (francia) kiskölök... "A jövő elkezdődött" A Fidesz is nyilván pedofil párt!
Sőt én már láttam a katolikus egyház plakátjain is gyerekeket... "Engedjétek hozzám a kisdedeket"
Nyilván bújtatottan azt akárták üzenni, hogy ha pap leszel, hozzá férsz majd a fiatal ministránsfiúkhoz.

A meleg párok szerintem épp úgy két felnőtt ember közös elhatározásából alakulnak és a kölcsönös szeretet tartja őket össze, mint a hetero párok esetében, így én nem tartom semmivel sem rosszabbnak őket.

Amíg meg az alkohol és a dohány legális Magyarországon, addig nehéz számomra felfogni, hogy a fű miért nem az, hiszen sokkal kevésbé káros az egészségre, és nem is alakít ki fizikai függőséget, mint azok...

viks 2008.09.03. 10:37:26

ez mekkora kamu.D

Avatar 2008.09.03. 15:18:11

Na tessék, itt is van:
index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/362644/
"Letartóztattak Ausztráliában egy nyugdíjas papot, akit 93 rendbeli szexuális bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak, közölte a rendőrség szerdán.
...
Új-Dél-Walesben őrizetbe vettek egy másik, 81 éves papot, akit azzal gyanúsítanak, hogy negyven évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy karénekes fiút. Ugyancsak rácsok mögé került egy protestáns lelkész, a 65 éves John Sidney Denham, akiről kiderült, hogy a 70-es és 80-as években illetlenül viselkedett 18 fiúval."

Sőt, már a buddhistákban sem bízhatunk:
velvet.hu/blogok/helyszinelo/2008/09/03/gyermekporno_kepek_egy_buddhista_kolostorban/
"Beismerte a hongkongi bíróság előtt egy buddhista szerzetes, hogy gyermekpornó képeket tartott a kolostorában. A rendőrség az Interpol figyelmeztetését követően tartóztatta le a 41 éves Cso Ji-cseongot.
A szerzetes szobájában összesen 413 percnyi gyermekpornó-videót, és 85 fényképet találtak a nyomozók a kolostor májusi átkutatása során. "

2008.09.04. 01:07:10

Hollandiában nem engedélyezett a pedofília (eleve marhaság feltételezni) van egy pedofil heccpárt, meg 17 évtől szerepelhetnek fiatalok pornófilmben, ennyi a nagy különbség. Van is egy holland pornókiadó, a sokatmondó nevű Seventeen.

vlaki 2008.09.10. 17:52:57

most ez kamu??
süti beállítások módosítása