Gombos Edina vérdíja

2008.04.08. 16:05

Itt van megint egy példa, hogy sztárok miként értékelik túl a társadalomban betöltött szerepüket. Jelen esetben Combos Gombos Edina szolgáltatja azt a hírt, ami megmutatja, jócskán elveti a sulykot valaki, amikor a vele kapcsolatos híreket értékeli. A hír röviden: Gombos Edina terhes, feltételezhetően a férjétől, a kubai származású Alberto-tól. Ettől aztán senki sem esett hanyatt, én biztosan nem. Van még egy csomó személy az országban, aki terhes, mégsem lesz belőle címlap. Edina viszont nem így kezeli a helyzetet.

Alig telt el néhány hét, és még arról olvashattunk az egyik bulvárlapban, hogy milyen kár, hogy nem lehet gyereke. Mára meg kiderül, hogy valószínűleg már az interjú idején is terhes volt. Hetek óta megy a bevezető marketing, hogy mióta próbálkoznak a gyerekkel, és nem sikerül. Ezzel a bevezetővel sokkal nagyobb szenzáció, hogy terhes lesz, jól ért ehhez a bulvármédia üzemeltetője. Edina teljesen felháborodott viszont, hogy kiszivárgott a nagy hír, mert sajnos így nem ő adhatta el a lapnak, hanem valaki más felszínre dobta. Jó, az is lehet, hogy nem is akarta eladni, legyünk jóindulatúak vele. Na, ettől sem fog jobban fogyni akkor egy újság, legfeljebb egy másik. Ahogyan mondta "Csak a szüleim, és néhány barátom tudta, hogy terhes vagyok. Meg persze az a néhány ember, aki látott a klinikán, a rendelőintézetben. Sajnos vannak olyanok, akik pár ezer forintért eladják az információkat az újságoknak. Valaki elárult engem." Az árulásnak pedig ára van. Állítólag Edina 50.000 forintos vérdíjat tűzött ki az áruló fejére. Tehát, aki tudja ki dobta be Edina terhességét a köztudatba, azt most jelentkezzen, rögtön nem kell hívni a Providentet, készpénz áll a házhoz.

Ismerve azonban a bulvár világát, illetve teljesen nem is átlátva azt, tudjuk, hogy bármi lehetséges, még az is, hogy valamelyik részleg így próbál még nagyobb bevételt generálni az akcióból. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy megint egy bolhából kisbolygó esettel van dolgunk. Mintha a magyar ember legmindennapibb problémája volna, hogy ki esik teherbe. Kit érdekel, hogy ki rabol bankot, vagy ki fosztogat. Edina terhessége az megér ötvenezret. Ezek után Szebeni István rakja fel a pontot az i-re. Azt nyilatkozta: „Kívánok sok boldogságot annak, aki pénzért eladja magát, tudva, hogy Edinának ezzel rosszat fog tenni. Nem tudom, ki lehetett az, de vissza fogja még kapni az élettől, hogy rosszat tett". Rosszat? Bárcsak ilyenek volnának mindenkinek a legkeményebb rosszakarói. Én mindenesetre kívánok sok boldogságot a gyerekhez Edinának és férjének, és legfőképpen kicsit több gondolkozási képességet. Nem olyan nagy szám terhesnek lenni, sokan elkövették már a cselekményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr72416833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.04.08. 15:11:55

Én voltam! Hol kell jelentkezni a pénzért?

Alberto 2008.04.08. 15:18:00

Veged van Doris, mint a szivarnak! Hamarosan felkeresnek a barataim, es szetszedik az arcodat, es akkor megkapod a penzed. Rossz egy orszag.

:D

Baszkurátor 2008.04.08. 16:20:48

Nemtehetek róla de valami kibaszottul utálom ezt a nyomorult csipát.Ha véletlenül meglátom // hallom, kinyílik a sátgán a zsebemben...

Destroy 2008.04.08. 16:45:43

A gyereket hogyan titkolta volna el? Azt sem értem, hogy mi ez a titkolódzás. Később nem derült volna ki? Ááááá.
Kicsit túl vannak magukon ezekkel a történetekkel, annyi sütnivaló meg nem jön össze, hogy ha már kiderült, akkor csendben kellene lenni, hogy ne vegye szárnyra a sajtó. Vagy lehet, hogy pont az a cél, hogy igen?

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.04.08. 16:49:13

Erre tűzz ki vérdíjat, Edina. Idézet Szaros Gerle blogjáról:

"Vendégművész a színpadon, cuteeeeeeeeeee!

Minden különösebb fanfár nélkül színpadra hívom az Indexközeli ortodox zsidót, a talmud ismerőjét, a tóra 2.0 íróját, azt aki naponta 14 magyart tesz tönkre, a nagyszínpadon a demagógia budipapírcsíkokkal koronázott királya DOOOOOOOOKTOOOOOOOR goldSTEEEEEEIN!!!


Magyar nőbe magyar faszt!
A Hot(fos) magazinban pislog egymásra két magyar, ún. médiaszemélyiség. Közös vonásuk, hogy esténként importált latin farokba markolva alszanak el, miközben sok kockafejű geek önkezével vet véget utódainak. Molnár Anikó és Gombos Edina.
Anikó olyan mint Gábor Zsazsa. Híres, de már senki nem tudja, hogy miért. Rémlik, valami valóságshowban szerepelt, aztán Naszály Sándor hajtotta el a gecibe egy ország kacaja közepette. Belekóstolt Jáksóba, Bochkorba és Klausmann Viktornak is megvolt egyszer. Eddig nevezzük kurvának, mert más kvatilásáról nem tudunk, mint hogy végigment rajta a magyar média másodosztálya. A médiamunkások sora végtelen (Orosz József jól nyal például), hogy jön a képbe Roberto, vagy ki a faszom?
Miért is kell egy dögös csajnak latin szegénynegyedekből kivakarni a napi betevőt? Nem rasszizmus, fenét, de miért nem valami felkapott feka rappert szedett össze Ditroitból, karnyi fuksszal, hatméteres terepjáróval? Jó, hogy gyarmatosítunk lepukkant világbirodalmakat, de miért pont Portugáliát meg Kubát, ahonnan Gombos Edina pasija származik?

Azért, mert ezeknek a szerencsétlen menekülteknek Gombos Edina a főnyeremény. Fáradtságosabb naponta telekúrni a kis békát, mint kinn punnyadni a tengerparton, viszont az élelmiszerjegynél többet hoz a konyhára. Tudjuk, az Aktív a leggennyesebb hányadék, amit magyar média világra szart a honfoglalás óta. Hamasz terroristákat kondicionálnak ölésre Gombos Edina tündibündi hangsúllyal előadott monológjaival. Érthető, hogy magyarul tudók nem nagyon kapaszkodnak érte. Viszont szánalmas, hogy valaki kvázi fizet a kúrásért.
Sőt, más veszélyek is leselkednek honleányainkra. Számtalanszor láttuk már, ahogy a férj elfelejti az éhezés napjait és dominanciára tör. Ha valami muzulmán országból jött, végül bezárja Anikónkat egy kecskeólba vagy elpasszolja két tevéért. Lásd Mehmet Karcsikát, akit a maffiával kellett visszahozatni.
Ajánlom ezért, hogy amíg van szaporodóképes segédoperatőr, addig kis kedvenceink a hazai populációt szaporítsák és ne nagyfarkú latinokkal tömessék magukat. Béke veletek!

Dr.Stein"

kade 2008.04.08. 16:57:02

magyar rita volt az, a tv2 nagysikerű pr ese :) hol a lé?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.08. 16:57:54

Sosem értettem hogy a televízió munkatársai miért hiszik magukról hogy "sztárok".

Felolvassa a szöveget a súgógépról. Ennyi.

Ez is csak egy munka. Én itt dolgozok, ő meg a TV2-nél. Vgay RTL-nél.

Amúgy meg 50 000 nagy pénz ebben az országban, bármikor eladtam volna én is ezt az "infot" ennyiért .... xDD

Pam 2008.04.08. 17:17:49

hetek, talán 1 hónap óta látszik az Aktívban rajta és a ruháin, hogy terhes, csak a hülye nem vette észre...

Pipas 2008.04.08. 17:29:11

Ki a rosseb ez a Gombos Edina?

optimista1206 2008.04.08. 17:48:26

Valaki felvilágosíthatná már ezt a sok eszement sztárocskát hogy szálljanak már le a földre, mert egy dekával sem különbek az átlagembernél.Sőt!!
Tegyék össze a két kezüket hogy sikerült olyan munkahelyet kifogniuk ahol a teljesítmény nincs egyenes arányban a fizetésükkel!!!Vagyis kevés munkával,még kevesebb teljesítménnyel kurva sokat keresnek.Ez nem elég, még benyomulnak a hétköznapjainkba is! Szánalmasak!!!

Pipas 2008.04.08. 17:51:10

Rákerestem a G.E.-ra a neten. Elég ostoba nőszemély lehet, azt nyilatkozza:

"Szerintem minden nő vágyik arra, hogy átélhesse az anyaság semmivel össze nem hasonlítható érzését"

Mondja ő, akit épp most csináltak fel először.

0xFFFF 2008.04.08. 17:56:38

Jó-jó ! De ki ez a gombóc edina ?! És miért nem szól, hogy magtalan a kanja, egy hét alatt ikreket csinálok neki. Kamerák előtt akár ötös ikreket is.

Pipas 2008.04.08. 18:04:41

Ahogy a képen nézen elég vérszegény luvnya, még valami kárt tettél volna benne. Aztán meg fizetheted a rokkantnyugdíját. ;)

Barnabás 2008.04.08. 18:10:24

Gombos Edina....Valahol már hallottam ezt a nevet.A név alapján nőre tippelek.Micsoda dolog az,hogy nő létére terhes,egyszerűen felháboritó.

hulyemagyar 2008.04.08. 18:20:36

Amióta kubai szivart szív, napról-napra csúnyább.

Baszkurátor 2008.04.08. 18:59:06

@ hulyemagyar 2008.04.08. 18:20:36

Hát kérlek ugyan ízlések és ... de ő előtte sem volt egy matyó hímzés... szvsz

Gyuri 2008.04.08. 19:22:42

Csak a legnagyobb sztárokhoz mérhető ld. Győzi, Norbi, nagynő

Albertoó 2008.04.08. 19:23:55

Ez a Gombos izé tulajdonképpen egy hatalmas trampli. Még nőnek sem nagyon nevezném. Antinő. Persze, hogy kubában kellett faszt keresnie, gondolom a cigányok is megunták (rokonai)... Rosszul vagyok ezektől a médiarüfkéktől. Golyót nekik!!!

Baszkurátor 2008.04.08. 19:47:38

Nemrégiben az is világraszóló hír volt, hogy a mi kedves edinánk szemüveget csináltatott mert a szemecskéje nembírta a kAntakt lencsét.Nnna.Most szóljatok hozzá.Asszem még a Magyar Nemzet és a Népszabi is megírta és állítólag ( egy kinti ismerőstől hallottam ) még a CNN is brékingnyúzban számolt be eme nagy eseményről.

@ Albertoó 2008.04.08. 19:23:55

A nejem mikor megkérdezte tőlem, hogy miért útálom annyira akkor én is éppen ezt mondtam.Olyan slampos ez a mufflon.

Kreta 2008.04.08. 20:29:19

Az aktív műsor(?)vezetője ne lázadjon ha valami kivételesen róla derül ki. Abból él hogy más szennyesében turkál Szebeni Pista barátjával.
Nem értem hogy került oda, legalább tényleg jól nézne ki, de sajnos nem, az erről alkotott elképzeléseim súlyosan becsületsértők.

Kismókus 2008.04.08. 20:42:11

Nemtom eszrevettetek-e, de epp ti is reklamozzatok ot es a terhesseget :)
Pont azert vannak ilyen hirek, mert pl ti is foglalkoztok vele

Törppapa 2008.04.08. 21:03:01

az anya mondta el a szomszédnak aki elmondta a zöltségesnek aki még az nap tovább adta a hírt az újságosnak aki elmondta a postásnak egyébként is Kiszel TÜnde volt aki látta őt a klénikán mert ő is ott volt mert a Sebeök lehet hogy teherbe ejtette , de nem biztos mert Győzike kutyája is felmerült mint tettes de nem biztos még semi mert Norbi ficamot kapott miközben leszopta a Berényi Mikit de Ő mindent tagad mert valójában Fresh Vikivel kavar aki valójában szemet vetett Majkára aki még mindig Debreceni Krisztát szereti aki viszont féltékeny a BOdy Szilvire vagy Body Gusztira Aki viszont olyan frizurát akar mint Zámbó Árpynak van de ő most nem ér rá mert a Nagy Ő Molnár ANikó nála takarít mert olyan hülye hogy London helyett Jászberénybe ment le de enm baj mert már a Fábry meghívta a SHOWBA ahova elmegy de csak ha Noszály Nagy Ő Sanyi is ott lesz de Ő nem lesz ott mert brudott és összkeverte a Lolát A Márkkal és most pedofilia vádjával körözik de nem gond Mert Sthol Buci Tűzvonalban örnagy majd kinyomozza hogy nem ia aMárk volt hanem a No Tahnx ....


Sztár akkkkarok lennni

lompos retina 2008.04.08. 21:21:52

Antinő. Egy hidegkiráztőle Female Jabba.
Broáff..

sammy85 2008.04.08. 23:05:31

A színesbőrűek az ilyen tramplikra buknak, baszki; ismerek egy luvnyát, kimaradt az egyetemről az arab bikája miatt, valami elképesztő formátlan, slampos tésztaszerű valami és eddig legalább húsz feka meg arab csávója volt. Azok zabálják az ilyeneket, csak szőke legyen.

hangabanga/ · http://vesta.blog.hu 2008.04.08. 23:50:37

miért van erre a hírre picit Jennyfer Lopez utánérzésem?

Béla 2008.04.09. 00:43:58

A világért sem válna meg edinácska a főnyereményétől. Rövid pórázon tarthatja, látható, hogy még a képen is a srác farkát fogja. :-))

krtek 2008.04.09. 08:15:53

Dr. Stein! Ott a point.

Combos Edinának meg tanácsolom, egye meg a saját szarát, aztán tagadja le. Micsoda szenzáció lenne!

Terhes bármelyik médiaribanc lehet, de a fekáliazabálás. Az öregprosti Mheedweczkyy Ylhona Bháróné már próbálkozott valami pisis sztorival, de a néni kispályás volt egy igazi sztárszarevéshez.

DArchAngel 2008.04.09. 11:59:16

"Nem olyan nagy szám terhesnek lenni, sokan elkövették már a cselekményt."

De ő MÉDIASZTÁR! Ééérted?? Ha a Blikk úgy akarja, akkor annak is hírértéke lesz, ha fingik egyet.

Az a vicc, hogy ebből meg lehet élni. Valahogy mindig érdekesnek találom, hogy csak abból, hogy szerepel valaki a köztudatban, jól meg lehet élni. Abból, ha napi nyolc órát keményen végigdolgozol nem.

vorikiraj 2008.04.13. 00:51:09

Pákó.ha egyel kevesebb lenne az iq-d,növény lennél.Azthiszem,azért nem mész haza,mert ilyen jol megélni munka nélkül,csak itt lehet,ráadásul az igazi-"Pákó"--csak a mocsokba turkáló:mocsok.Mitis várhatnánk a jövönktöl,amikor a jelenünket ilyen sztárok "ragyogjág" be....

kovács andrás · http://szexfilmeim.lapunk.hu 2008.06.17. 08:04:30

Vélemény: Én pedig azt gondolom a tv2 azon a médiák közé tartozik akik a leggusztustalanabb módón vájkálkat mások magánéletében,és ebben Gombos Edina az élen jár,mind a tv csatornán,mind a ....rádió műsorban! Drága Edina kicsit szerényebben kéne viselkedni! Ön sztárnak hiszi magát,pedig csak egy szorgos kis média rabszolga,és ebböl remekül megél egy nyomorgó országban. Egyébiránt inkább hálás lehett egy kis ingyen reklámért! -Szerki-

süti beállítások módosítása