Pénzért isten lehetsz

2008.02.26. 11:03

Ismét egy darab az Eternal Madness sorozathoz. Ez pedig nem más, mint a legújabb sikerre ítélt vállalkozás, a VIP Illusion Agency. Sikerének első jele, hogy saját domainnévre sem futja, de ne ítéljünk elsőre. Vizsgáljuk meg inkább eme ügynökség szolgáltatásait.

Van itt minden, ami a hitelességhez és a megbízható ügyfélkezeléshez kell. Top Secret felirat a helyén, diszkréció a főoldalon garantálva. Nem is tudnám jobban elmondani, hogy mivel foglalkoznak, mint ők maguk:

„Ügynökségünk sokszínű munkát végez, de fő tevékenységünk nagyszerűsége abban áll, hogy valós élethelyzetekbe színészeket helyezünk, hogy ezzel az Ön elképzelései szerint alakítsuk az eseményeket.”

Milyen esetekben? Falaznak, ha valaki csalja a párját. Akinek még nincs párja, annak segítenek, hogy legyen, mert hőst csinálnak belőle a nagy ő szeme láttára. Akinek cége van, annak lebuktatással segítenek megtalálni azt, aki megkárosítja. Amennyiben pedig nem futja feltűnőségi viszketegségünkre a mindennapok során, hát legalább egy alkalomra ők szolgálnak hatásos belépővel bármelyik rendezvényre, például testőri kísérettel. Az igazi ütőkártya azonban csak most következik. Pénzért isten lehetsz egy napra.

„Ez talán egyik legkülönlegesebb szolgáltatásunk. Ilyen élményben máshol nem lehet része! Egy kitalált, vagy a világon létező vallás hagyományai szerinti istenként tekintenek Önre színészeink. Követik, imádkoznak Önhöz, rózsaszirmokat szórnak a lába elé. A megrendelés okát nem kérdezzük, de gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát istenként. A „hívek” száma, a vallás kiválasztása és a szolgáltatás időtartama az Ön döntésén alapul!”

Nem kívánunk ilyen szolgáltatást igénybe venni? Az sem probléma, mert akkor jelentkezhetünk a statiszták csapatába, és máris egy sikeres munkahely csapatának lehetünk a tagjai. Már látom is az álláshirdetést: sikeres csapat, változatos munkaidő, változatos munkahely, külön juttatások, érdekes emberek társasága…

Szóval, akár isten akarsz lenni, akár hívő, nyugodtan keresd a VIP ügynökséget, és vágyaid teljesülnek. Amikor pedig már meguntál isten lenni, és gyarló emberként csalod a feleséged, a VIA akkor is segít. Mert a VIA egy sikeres csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr86354950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.02.26. 13:14:10

Ez nekem kicsit olyan perverz dolognak tűnik.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2008.02.28. 14:48:08

Hát eléggé...

A munkatársak biztosítása élethelyzetekben meg ( valami kifacsart logika szerint ) érthető is. De ez az isten dolog...Beteg. A megrendelőnek egyáltalán mi ebben a jó? Ez inkább valami kanfikamerás égetésbe illene ,int abba emit egy ember akar...
süti beállítások módosítása