Fikció és valóság

2008.02.04. 13:45

A rossz dolgokkal kapcsolatban szeretem legkevésbé azt, amikor az élet igazolja a fejemben születő fikciókat.

Kora délelőtti írásomban sikerült fikcionálnom a fejemben, hogy egyeseknek milyen komoly problémákat okozhat a vasutassztrájk, és máris megjelent az élő példa. A szülő hiába várt egy hónapot a budapesti kontrollvizsgálatra, mert nem vitte el oda a vonat. Beteg gyermekével ismét egy hónapot várhat.

http://megintallunkvazze.blog.hu/2008/02/04/a_sztrajk_miatt_nincs_kontrollvizsgalat

Szégyelld magad, ha vasutas vagy, és részt vettél a sztrájkban !!!!! Érted? Emberi életekről van szó, nem ám holmi szórakozásról vagy játékról a homokozóban. Egy kislányról, aki reménykedett benne, hogy jobb lesz neki, mert a lelkiismeretes orvosok, akik szintén pattoghatnának itt, ott várták a kórházban. Hiába.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr35324736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Babka · http://www.happilife.freeblog.hu 2008.02.04. 15:36:27

3 szakszervezet védi őket, mi eccerű népek meg örülhetünk, ha a sok megélhetési vállakozó közül akad néhány, aki bejelent minket..hát ezért nem mozdulnak..inkább megkeserítik mások életét..de miért is? komolyan nem értem mi bajuk van?annyira azért nem keresnek sz..ul.arról nem is beszélve, hogy a fizetésükért, mit csinálnak (jól)???
süti beállítások módosítása