Anyaam szivatnak. STOP. Paako.

2008.01.28. 09:12

Az elmúlt napok egyik legnagyobb vihart kavart netes bulváreseménye a Bombagyár által készített Pákó videó volt. Mi is ez az egész esemény?

Fekete (ezek után Sötét) Pákó megint nagyot alakított. Éppen mostanában háborgott az egyik kereskedelmi televízióban, mert telefonszámát kirakták egy weboldalra, és ezzel gyakorlatilag használhatatlanná tették ezt a két telefonszámát, mivel folyamatosan csak zaklatások érik telefonon keresztül. Az ügy még el sem csitult, amikor múlt héten felkerült a netre az a videó, amelyiken Pákó szidja a zsidókat, mert anyaföldjéről elviszik az olajat, szidja a magyar cigányokat, mert meglopják, élteti Szálasit, „Sieg Heil”-ezik kézlendítés közepette, végül dicsőítő beszédet mond egy Hitler arcképével díszített póló felett. A videót nézve az ember azt várja, mikor fogja már szidni a négereket, úgy tűnik ez most elmaradt.

Most a videóról aztán mindenki mást mond. Az interjú készítői váltig állítják, hogy Pákó igenis tisztában volt vele miről beszél, mert nagyon is zavarja a zsidó és cigánykérdés. Pákó egy másik internetes magazinban tagad, állítólag félt, hogy baj lesz, ha ezt nem csinálja. Szerintem meg az igazság a kettő között van.

Az egész videót elnézve már én kezdtem magam kényelmetlenül érezni. Olyan érzésem támadt, mint amikor egy fogyatékoson szórakoznak az emberek, aki kész bármilyen hülyeségre igent vagy nemet mondani, a szájába lehet adni a szavakat. Eleve nem értem, hogy miként került oda Pákó. Ő nem is nézte meg azt a weboldalt, ahol a számát leközölték a neten? Ugyanis az oldal mindig tele van a videó készítői által készített más riportokkal. Érthető? Ha Pákó egyszer normálisan végignézte volna az általa szidott oldalt, akkor bele sem megy ebbe a riportba, mert tudta volna kikkel áll szemben. Ő azonban elment, és ettől kezdve megkezdődött az a folyamat, ami által Pákó saját magát tiporja sárba. Ha Pákónak csak halvány fogalma lenne Európa történelméről, akkor biztosan nem mond ilyeneket úgy, hogy tudja, közben az egészet képpel, hanggal rögzítik. Amennyiben még is tisztában lenne a történelemmel, akkor pedig megint csak arra tudok következtetni, hogy fogyatékos, mert egy ismert közéleti személyiség – és sajnos Pákó az – nem lehet annyira sötét, hogy nyíltan dicsőíti azt, akit még saját hazájában sem ildomos pozitív színben feltüntetni.

Egyszóval nincs itt arról szó, hogy ez a Pákó gyerek bármi olyat tett volna, amiért elítélhetnénk. Egyszerűen csak kihasználták azt, hogy egész életében a nőkön és a csokoládé péniszeken kívül nem érdekelte semmi, így fogalma sem lehetett arról, ki is az a Hitler. Ráadásul szellemi szintje nem éri el azt a pontot, ahol az ember távirati stílusban észreveszi: „Anyám szívatnak. STOP”

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr35314421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bit Rot 2008.01.28. 09:35:27

"kihasználták azt, hogy egész életében a nőkön és a csokoládé péniszeken kívül nem érdekelte semmi,"

Legyen ez intő jel mindenkinek, aki leragad a nő és csokipénisz szinten :-)

"Ha Pákó egyszer normálisan végignézte volna az általa szidott oldalt, akkor bele sem megy ebbe a riportba, mert tudta volna kikkel áll szemben."

Inkább elment, minthogy továbbra is hivogassák.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.01.28. 09:54:30

Eddigi "pályafutásában" benne volt ez. Kezdettől fogva nem tudta, mi a határ. Csak idő kérdése volt, hogy ennyire durva helyzetbe hozza magát.
Csak az a baj, hogy az ember mindig csak kívülállóként látja át, ha valaki a vesztébe rohan. Belülről nehezebb észrevenni. Még a Pákónál sokkal okosabb embereknek is.
És azt gondolom, ha ennyire buta emberrel állunk szemben,akkor talán azoknak is komoly felelőssége van, akik ezt kihasználják. Hisz a gyöngébbet bántani nem nagy kunszt.
Pákó fogyatékos, és ezzel visszaélnek.
Egyszerűen el kellene takarítani a képernyőről, amíg teljesen ki nem nyírja magát ártatlan elmebetegségében.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.28. 17:57:47

Valahol láttam/hallottam/olvastam beszélgetést más nigériai(?) emberekkel, és elmondták, hogy mennyire elítélik Pákót, és szégyellik amit csinál, meg hogy miatta alakul ki téves kép az emberekben az afrikaiakról.

Egyébként azt is valahol láttam/hallottam/olvastam, hogy Pákó egyetemi ösztöndíjasként került ide Magyarországra, és az ELTÉ-n tanult. Aztán azt nem tudom, hogy hogyan fajult idáig a dolog.
süti beállítások módosítása