Soha nem szoktam magánjellegű leveleimben lévő dolgokat feltárni, de ez annyira édes, hogy nem tudom kihagyni:

„Most azt gondolod buta vagyok, pedig nem így van. Egyszerűen e téren nem vagyok olyan jártas”

A történet hátteréhez nem is kell semmit tudni, egyszerűen megemlítettem valakinek az iwiw-et, és ő közölte, hogy sajnos csak tegnap hallott róla először, majd jött ez a mondat. Mit is gondolok erről ?

Semmi rosszat, sőt, aki engem ismer, az tudhatná, hogy eszembe sem jutna valakit ilyesmiért butának nézni. Nem szabadna, hogy az embereket zavarja az, hogy egyes dolgokhoz nem értenek, és nem is kellene ezért kellemetlenül érezniük magukat. A világ ismeretei soha nem látott mértékben növekednek, olyan mértékben, amelyet az ember nem tud követni, még akkor sem, ha más dolga sem volna egész nap. Azonban nem kell magunkat kényelmetlenül éreznünk, mert halovány lila gőzünk sincs arról, hogy az autóban mi is az a hidrotőke, nem ismerjük a kukorica alapvető gombás betegségeit, fogalmunk sincs, hogy hol van a testünkben a musculus sternocleidomastoideus, és még a Sobotta – Atlas of Human Anatomy se segítene rajtunk a kérdésben, nem tudjuk mi is pontosan a hypertrading, és ne adj Isten, még az iwiw-ről sem hallottunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszóval: ne zavarjon bennünket, hogy nem rendelkezünk átfogó ismerettel egy ilyen mindent átfogó világról. Azt is meg kell jegyeznünk, hogy az ismeretek jelentős része haszontalan, a mindennapi életünkben nem sok jelentőséggel bírnak. Inkább meg kellene tanulni begyűjteni a számunkra valóban hasznos információkat, és nem elfelejteni azokat, hogy ne csak tudás, hanem tapasztalat legyen az bennünk. Ez sokkal inkább elvezet egyfajta elégedettségi állapothoz, mint az, ha már tudjuk, mi is az az iwiw.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr27201069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása