Megint spammeltek az iwiw-en . Szerintem egyszer s mindekorra ki kellene tiltani azt a lehetőséget, hogy valaki a „nem ismerősei” közül egyszerre több embernek is tudjon üzenetet küldeni. Most nem szépülhetek meg, nem növelhetem potenciámat vagy nemi szervem méretetét. Nem, ma nagyon gazdag lehetek munka nélkül.

Ha fiatal vagyok, akkor 1 éve alatt többet kereshetek, mint a szüleim az elmúlt 10 évben, ha idősebb, akkor hitel nélkül is pillanatok alatt vehetek autó. Ja, és hamarosan napi 100E Ft-ot is kereshetek. Nagyszerűen hangzik. Hogy mit kell csinálni ? Az nem derül ki egyértelműen, egy biztos, dolgozni azt nem kell. És mit is mond az író. A NAGY SZÁMOK TÖRVÉNYE ALAPJÁN FOGUNK MILLIÓKAT KERESNI. Mindössze egyetlen 250 Ft+ ÁFA értékű SMS.ért miénk lesz a világ. Haha. Annyira hülye már nem vagyok, hogy elhiggyem, munka nélkül is van pénz, sőt, nálam a munka>pénz összefüggés érvényesül még, de mesélek egy nagy számok törvénye sztorit, és nem lepne meg, ha ez is az lenne.

Középiskolás koromban egy nagyszerű 4-es társaságban laktam a kollégiumba. Ez olyan nagyszerű társaság volt, hogy a 3. éve után már nem bírt velünk a vezetés, és különböző büntetővonalakra kerültünk, ki „bejárós” lett egy időre, én spec. másik szobába J Mindig azt fejtegettük miből is fogunk megélni, és ekkor jött a nagyszerű ötlet: Internet hiányában maradt az expressz újság: Néhány 100(ha jól emlékszem 500) forint pénzmag megküldése esetén tuti pénzkeresési módszerhez juttatjuk jövendő kuncsaftjainkat. És mit tanácsoltunk volna, ha valaki küldi a zsetont ? Egyszerű, ő is adjon fel egy ilyen hirdetést, mert a nagy számok törvénye alapján úgy is lesznek olyanok, akik fizetnek. Hát nem egyszerű ? (Update: aztán egyikőnk elmesélte otthon kreatív ötletünket, mire az anyuka további előmenetelünk érdekében hatást gyakorolt ránk az ötlet nem kivitelezése érdekében :) ) Ma pedig már nem kell csekkezgetni, ott az emeltdíjas SMS, nem kell Expressz, ott a net, minden eszement felteheti rá a weboldalát. És mindig lesznek olyanok, akik még nem állították fel a munka>pénz összefüggést…

HA MA FÁJ GONDOLKODNI, HOLNAP FÁJ ÉLNI !

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr73196637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása