Az elmúlt hétvégén tartották a XIII. Erotika Kiállítást.
Nem voltam még egyen sem, de most egy internetes barátságnak köszönhetően alkalmam volt belső emberként megtekinteni az eseményt.
Mindenkinek van egy elképzelése az effajta rendezvényekről, az ott fellépőkről, és a megjelenő vendégseregről. Nekem is volt. Mindenképpen érdekesnek gondoltam, meghökkentőnek és gátlástalannak. Ez nagyjából takarja is az ott tapasztaltakat.
Az embereket nemigen tudtam hová tenni- fogalmam sem volt, mi vár majd ott rám. A helyszínre érkezve meglepődtem. Teljesen „normális” átlagpolgárok voltak ott. Nem sütött róluk a szexualitás, a romlottság … semmi extrát nem tapasztaltam. Könnyedén vegyültem el köztük, hogy felmérjem a terepet.
Nyilván jók az ilyen helyek, hogy az ember tájékozódjon a technika vívmányairól. Ez a show tökéletes hely arra, hogy kielégítsük a kíváncsiságunkat. Meg lehet fogni a legújabb szexuális kütyüket, meg lehet kérdezni, mi hogyan működik- ez mégiscsak érdekesebb, mint az interneten nézelődni. Ahogy egy nagyon készséges eladó megjegyezte, ki is lehet próbálni őket, bár arra a kérdésemre, hogy a próbafülke merre van, csak mosolygott az orra alatt.
Na és a műsor. Szex és szex minden mennyiségben és minőségben. Az elosztás eléggé szórt, mivel a nagyszínpadon valóban jó minőségű produkciókat láthattunk gyönyörű szereplőkkel, viszont az oldalsó placcokon elég lehangoló volt a „felhozatal”. Csúnyácska lányok letört műkörömmel, igen szerény tánctudással, de annál nagyobb gátlástalansággal – nagyjából így jellemezném a hangulatot. De persze miért vagyok ennyire igényes? Sokan álltak ott, sokaknak tetszett, tehát bizonyosan van erre is kereslet.
Az viszont fölöttébb visszatetsző volt, hogy komfortérzet tekintetében bizony igen keveset kaptak a vendégek. Nagyjából semmit.
Már nyitáskor 40 fokos hőségben tengődtünk a csarnokban, csak az árusok kuckóiban volt néhány ventillátor (nyilván ők tudták, mi vár rájuk). Nemhogy légkondicionáló, de még egy nyavalyás szellőző sem működött. A teremben egyetlen elhagyatott bárszéket láttam. A vizesre izzadt emberek szédelegve toporogtak a színpadok előtt, küszködve az ájulás előjeleivel. 3 órakor már állott emberszag terjengett, ami elől az ajtókon át a büfé részlegre lehetett menekülni.
A szomjunkat 350 Ft – os ásványvízzel tudtuk oltani, és a többi ital és étel is ebben az árkategóriában mozgott.
Mindezek a show –t szinte élvezhetetlenné tették, és annak, aki 3500 Ft – ot fizetett a napijegyért, bosszantó is volt, hogy ebbe az árba nem fér bele egy kis odafigyelés. Mondjuk, lehetett volna egy jobban szellőző helyen rendezni, lehetett volna pár tucat műanyag széket elhelyezni erre – arra, és mindjárt kellemesebben éreztük volna magunkat. Gyanítom ebből a rendezvényből valakiknek tekintélyes bevétele volt. Szerintem akik kitermelték neki ezt a hasznot, jelesül a fizető vendégsereg, talán megérdemeltek volna egy cseppnyi odafigyelést a pénzükért.
Mi a párommal délután 5 órakor jöttünk el; akkor a hőség már elviselhetetlen volt, pedig a tömeg még csak ez után kezdett kiszivárogni a helyszínre. Elképzelésem nincs róla, hogy estére milyen viszonyok alakultak ki, de örülök, hogy már nem kellett a saját bőrömön tapasztalni.
Nemhiába, tudjuk jól, a szex megizzasztja az embert. Ezúttal a rendezők is tettek róla, hogy valóban elmondhassuk: fülledt erotika uralta a kiállítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr59653309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.09.08. 09:55:50

Rendezvényszervezésből olyan magyaros lett csak, ezen meg sem kell lepődni. Szerintem sokkal nagyobb élményt jelentett volna egy üveg whiskey ebben az árban :D
Sajnos egy másik baj ezzel, hogy sokan keverik az erotikát a hard technológiával, ami mégsem ugyanaz lenne. Én ugye ilyen helyre már csak elvből sem megyek, de biztosra veszem, hogy elég sokat kellett volna keresgetnem, ha tényleg valami erotikusat akartam volna. Legközelebb inkább menjetek az állatkertbe, oda majdnem a családi belépőt is kifutja az itteni egy jegy ára.

Pistike 2008.09.08. 10:11:33

Sikerült a legmelegebb napon csinálni. Gondolom kérhettek volna légkondit, csak akkor hol az extraprofit?
A 350 Ft-os ásványvíz már olcsónak számít egy ilyen helyen, de a 3500 Ft-os belépőbe belefért volna egy bónuszajándék. Odafigylést a pénzedért? Amerikából-e jöttél ? :)

Termelő 2008.09.08. 10:26:14

Az egy régi sztereotípia, hogy az átlagpolgárt nem érdekli a sze*uálitás. Érdekli. Inkább arra kellene törekedni, hogy a felnövő generáció elöször ne egy ilyen kiállításon találkozzon az erot*kával. A szülők szépen megkerülik a témát, és a gyerek a modern p*rnóból tanulja a h*lyeséget. Például azt, hogy egy átlagos szer*tkezés az természetesen 40 percig tart.(A blog.hu spamfiltere nagyon erős, azért csillagoztam, mert már háromszor kidobott, hogy fennakadtam a szűrőn)

Meer 2008.09.08. 10:53:12

Aki Er_tika Kiállításra megy, sikeres ember nem lehet :)
Mostanában egymást érik a különböző sze_uális kiállítások, ennek ellenére még a színvonallal komoly bajok vannak, vagy pont ezért. Jobb volna, ha lenne egy, de az normális. Így minden évben elmegy egy új vendégsereg, és megfogadja, hogy nem megy többet. A legtöbbet meg a visszajáró hozná.
Tényleg szr ez a spamszűrő :)

Marcsi 2008.09.08. 11:34:55

Eszembe jutott, hogy valamelyik ilyenen legutóbb lett volna élő er_tika, csak a férfiszereplőnek fegyverproblémái adódtak :)

Doris · http://doris.blog.hu 2008.09.08. 12:14:57

movhu: Én meg egy kíváncsi lény vagyok :-) A családi belépő állja, ide meghívásunk volt, így nem kellett a jegyár miatt bosszankodnom. meg amúgy is csak anyaggyűjtés miatt, ugyebár...
Amúgy én eleve figyelnék egy ilyen eseményen az ilyen komfort- dolgokra. Egyrészt olyan helyre kellene szervezni, de azt sem tudom elképzelni, hogy az Expo csarnokban semmi légbefúvás, vagy valami ilyesmi nincsen. A székeket összeszedni pedig tényleg nem került volna pénzbe.

BigOne 2008.09.08. 12:35:21

Gondolom úgy megy ennek a szervezése is, hogy X.Y. leül, és kiszámolja, hogy "n*belépőár-néhányezer a csajoknak-bérleti díj+kiállítók zsetonja" féle magasröptű szervezői készséggel megoldja a témát. Biztosan én vagyok furcsa, de még eszembe nem jutott, hogy fizessenek ilyenért. Ingyé azért én is mentem volan :D

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.09.08. 12:36:58

Big: én simán kinézem a szervezőkből, hogy még a fellépő csajoktól is pénzt szed, elvégre itt reklámozhatják magukat... :)

Meer 2008.09.08. 12:47:43

Ezek után nehéz olyan reklámszöveggel jönni, mint az "Oscar-díjas színész", azaz ezt a rendezvényt is a sikeres kiállítás szervezői rendezik.
Lehet, hogy sok embernek tetszett, mert nekik 3500 forintért volt mire gondolni este, egyedül, otthon :D:D:D

_ev_ 2008.09.08. 12:52:47

"Szerintem akik kitermelték neki ezt a hasznot, jelesül a fizető vendégsereg, talán megérdemeltek volna egy cseppnyi odafigyelést a pénzükért."

Hahaha! Ezt hol?

movhu 2008.09.08. 13:02:08

"Hahaha! Ezt hol?"
Minden normális helyen :)
Nem egy kiállításból kellene meggazdagodni, hanem egy olyan fizetővendég seregből, aki visszajár. Hosszú távon jobban jönne ki, de hát akkor hol lenne az azonnali haszon.(A különbség lehet, nem is olyan nagy pedig)

Lacafaca 2008.09.08. 13:03:48

Kedves Termelő!
Az miért marhaság, hogy átlagosan 40 percig tart?
Az általam ilyen szinten ismert néhány ember esetében ez teljesen normális érték.
A kérdésem komoly, mi a problémád a 40 perccel ?

movhu 2008.09.08. 13:10:18

Én értem Termelő problémáját, de nem a percnél fognám meg a dolgot. Szexuálpszichológusok beszélnek arról, hogy sok fiatalnál gond, hogy a p*rnóból tanul mindent.
Az ott kialakított teljesítményt és nomrát igyekszik követni. Az ott látható filmek szerint minden tivábbi nélkül végig lehet menni és ki lehet elégíteni egy férfinak 5 nőt, és akkor még nem ért a végére, ha nagyon szélsőségesek akarunk lenni. A filmek sokszor szélsőségeket mutatnak be. Például megnézem azt az átlagmagyart, aki az átlagfeleségét képes állva a karjában tartani végig, és még élvezi is :)

Destroy 2008.09.08. 13:20:46

Az is kérdés, hogy mit értünk szeretkezés alatt. Elvileg egyet lehetne alatta érteni, de sokan ezt úgy veszik, hogy attól kezdve, hogy a két nemiszerv csatlakozik, mint az űrállomás, addig, amíg ott ki nem jön a végén. Szerintem meg ehhez kellene hozzáadni ez elő és utójátékot, ami akár több is lehet, mint a közepe. Tudom, kinek-kinek mennyi, van akinek az a része 0 másodperc. Azért az aktív közepe 40 percig? Nekem kicsit soknak tűnik átlagban, biztos béna vagyok.

abdul 2008.09.08. 13:27:51

Ez a "kiállítás" nem EROTIKUS, hanem a legközönségesebb módon pornográf!
Szemforgató fogalomzavaros idióták!
Nevezzük már nevén a dolgokat.
Ennyi erővel a megerőszakolást is nevezhetjük enyhe fizikai ráhatású egyoldalú örömszerzési forrásnak.
Vagy a margarint is hívhatjuk vajnak.
Elképesztő az általános ostobaság.

movhu 2008.09.08. 13:33:05

Ezt a szervezők Erotika Kiállításnak nevezték. Ettől még az ami, csak azért beszél mindenki erről, mert így hívták.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.09.08. 13:36:52

abdul:"Szex és szex minden mennyiségben és minőségben" Idézet a postból. A neve pedig egy más dolog. Szóval ki is a buta? Talán az elnevezés megtévesztő.

Professor Pizka 2008.09.08. 13:37:37

Meg hogy a kisasszonyok gondolkodás nélkül mindent magukba engednek gyömöszölni...és nem retteg mindegyik valami fertőzéstől, nem parázik rá a vehemben maradásra, nincs apako_mplexusa, nem satírozgatja a pomen_struációs naptárát hogy vajon időben jött-e meg... és természetesen három bécsi arasznál rövidebbet el sem tud képzelni és ezt a tápcsatornájába akarja rögtön és azonnal, mindig, minden alkalommal.
Apropó, próbált már valaki rogyasztott terpeszben (fél lábbal a heverő karfáján támasztva, ami ugye nem törik le...)hátratett kezekkel eszperantó leckét adni?
A pron_ó ennek ellenére jó és szükséges...csak éppen erre edzett sportemberek és sportolónők koreografált előadása, és ezt sokan elfelejtik...

Nyomi 2008.09.08. 13:40:05

A pronyobol valo tanulassal inkabb az a gond, hogy a szeretkezes fo merfodlkovei:
- cumi
- bedug, fureszel
- masik lyukba bedug, fureszel,
- cumi, arcraelvez, es ekkor a holgypartner is elmegy, sokadszorra

Rohej, de van akinek ez szamit normalisnak...

Lacafaca 2008.09.08. 13:42:16

Destroy jól pontositott. Valóban nem mindegy hogy mit mérünk. "Űrállomás tipusú mérés"-hez viszonyítva valóban erős a 40 perc. (bár egy hetes tréning után azért kivitelezhető... ;-) ) De egy előjáték, akció, utózöngés "megoldáshoz" ennyi legalább szükséges.
Szerintem.

z. 2008.09.08. 13:46:36

Destroy! Egyet kell értenem veled. Lehet bármilyen fantasztikus az elő- és utójáték, ha közben engem valaki 40 percen keresztül folyamatosan reszelne... na ne! Jóbol is megárt a sok! :-)))

Msmsms 2008.09.08. 13:56:13

Nincs normális sze_uális kultúra Magyarországon. A gyerek nem tud hol tanulni normális dolgot erről. Akinek meg első élménye egy modern film és egy ilyen kiáálítás, annak elég rossz. Aztán csodálkozás megy, hogy félrenézett a szomszédhoz, mert az valami extrát mutatott. Az extra alatt értendő egy normális "élmény"

Big Cat 2008.09.08. 13:59:36

Néhány hozzászóláshoz hozzászólnék cimszavakban, mint kint lévő standos.
- Volt olyan is, amikor a belépők kezébe nyomtak egy reklámszatyrot, amiben 1-2 szexlap volt és egy dvd. Ez szervező kérdése. Amúgy az egyik standon, ha 10ezer felett vásárolsz, a 3500 Ft-os belépő árát levonják.
A parádé full gyenge mindig, egy silány utánzat, az expós Kiállítás viszont minőség, látványos műsorral. Minthogy mi végig kint voltunk, sok fellépőt is láttunk.
Őket meg is interjúvoltam (trinitysmith.de), most jöttek először Magyarországra.(a nő tudott magyarul)
A be is blogolt poharas műsor pedig hazánkban egyedülálló, mig Franciáknál természetes. A hazai szexkultúra alapjaiban siralmas és igénytelen...
- Ekkora hőségre mi sem számítottunk, a ventillátort mindenki maga hozta ki, miután pénteken is félig elolvadtunk, bár álítólag maga a pavilon légkondicionált, csak tán költséges lett volna bekapcsolni...

Big Cat 2008.09.08. 14:03:33

Ide baromi nehéz kommentelni.
Mire egy részét beizzadtam, már egy rakat más bekerült...
Ezt bezzeg tuti engedni fogja...

Meer 2008.09.08. 14:18:11

Az a baj, hogy a spamszürő erősködik olyan szavakra is, amire nem kellene. Úgy látom lehetett volna ez jó, csak megint az a fárnya szervezés...

Big Cat 2008.09.08. 14:21:29

- Movhu, abban sajnos igazad van, hogy a legtöbb rendezvény, nem a visszatérőkre épít, hanem a gyors bevételre. A Parádé is ilyen. Az óriáskivetítő a színpad mögé vetitett, kevés volt a stand, a színpad megvilágítása ócska, egy kép nem sikerült brutális gép nélkül, a táncoslányok pedig siralmasak.
A Kiálítás sokkal nívósabb, viszont akik a Parádére is vitték a lányaikat, oda is vitték, így a táncosok hozták a színvonalat, bár most több cég is képviselte magát táncosokkal, így voltak szebb lányok is.
- Ami a fiatalság videós "oktatását" illeti, borzalom, hogy aszerint a nők azt élvezik, ha egyszerre ketten-hárman tömik meg, és a hajukat cibálva tolják torokig a farkukat... meg hogy a férfi turbófokozaton is sokáig birja, a végeredményt pedig minden nő az arcába kéri...
De nem irathatják rá, hogy nem fedi a valóságot...

movhu 2008.09.08. 14:28:01

Bud hozzászólónk kommentje erős moderálás/átalakítás után után: :)
"Én otthon szoktam ****ni, van, hogy egy órán keresztül is fenem a kardot, nem tudom ez másnak miért jelent problémát. Aki kiállításra szokott járni önkielégíteni, annak mondjuk sietni kell, mekkora sor lenne a mellékhelyiség elött, ha mindenki fél órán keresztül önkielégítene, ha pár rántás után nem történik valami rádverik az ajtót. Bár olvastam valahol, hogy csapatban igen jó hangulata van ennek, de még nem próbáltam."

Elf 2008.09.08. 14:33:37

Nos, én mint másik kinnlevő, aki magánéletileg hajlamos az e_otikára, nem a rövid menetekkel. (a 40 perc szerintem tökéletesen átlagos, sőt...)
Annyiban nincs igazatok, hogy egyáltalán nem gondolkoztok üzleti fejjel. Ha kinn van a szék, akkor a vevő nem vesz, hanem leül. Van 10ezer forintos belépő, ingyenkoktéllal és székkel a színpad szélén. A nagyszínpadon igenis nagyon színvonalas műsor volt javarészt, tán csak akkor kellene kritizálni, ha ott voltatok és végignéztétek.
A büfé árai teljesen átlagosak voltak, a metró mellett is 250 a félliteres kóla, és aki nem akar annyit költeni vigyen magával inni. Fél liter sör 360 forint volt, bármelyik színvonalasabb kocsmában annyi.
A kisszínpadokon pedig igenis hogy arra van igénye az igényteleneknek, hogy 3 centiről belefényképezhessenek a lába közé, a csajok csak ezt az igényt elégítik ki. Ugyanis ők azért kapják a fizetésüket. Nem annyira sokat, viszont valószínűleg szüksége van erre a pénzre, és az is lehet kényszerpályán van, lehet, sokkal magasabb a végzettsége mint akármelyikünknek.
Nincs hasznom a kiállítás szervezéséből, nem azért védem őket, csak szeretem a támadott oldalt és a saját véleményemet is leírni indokokkal.

Elf 2008.09.08. 14:34:33

Ja és a wc-s önkielégítésről annyit, hogy a 3 nap alatt nem nagyon tapasztaltam semmi ilyesmit, seholsem...

movhu 2008.09.08. 14:46:36

Én csak egy kommentet idéztem be, amiben elég sok szót és mondatrészt kicseréltem, mert nem tartottam szalonképesnek, így moderáltam.

w 2008.09.08. 15:08:53

Aki ilyenre jár ki az mennyire beteg???? Nem vagyok prűd ,csak szánalmasnak találom a két centiről fényképező bácsikat:)

Pistike 2008.09.08. 15:18:45

Képzeljétek el, amint otthon aztán előveszik a képeket, és szépen sorbarendezik, mappába rakják, és elteszik nehezebb időkre :))) Olcsóbb, mint a neten befizetni valahová :)

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.08. 15:20:50

Elf: nyilván sikerült a legdrágábbra- a vízre hajtanom. Hajhaj, vidéki vagyok, én még 200 alatt vizezek jó helyeken is.Egyébiránt egyet értünk. Direkt úgy mentem oda, hogy nem fogom fikázni. Mivel korhatáros, így a gyerekekre nem hatott rombolóan, ez nyilvánvaló. Az is, hogy a különféle placcok különböző igényeket szolgálnak, és hát aki kimegy, az ne finnyáskodjon. Ezért szól a cikk arról, hogy fizikailag mennyire nehezen tűrhető volt. Ez pedig nem a lányokon múlt.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.08. 15:21:33

W. De, prűd vagy. Nem betegek ezek az emberek. Egyszerűen el kell fogadni, hogy mindenkit más érdekel.

viks 2008.09.08. 15:29:40

Dorisz - ha ez igy lenne akkor a pedofília is egy meseszép dolog lenne - ami egy társadalmat összetart az a szociális konzekvenciáktól való félelem - a 30 cm ről fényképező amugy 2 gyerekes kövér 45 éves apuka az nem tartozik a pozitiv diverzitás cimszó alá.

És nem nemkell elfogadni - akárki is akármit mond nektek - tegyétek ami morálisan jó és ennél többet én sem szeretnék.

Elf 2008.09.08. 15:30:44

Doris nem téged kommenteltelek, hanem véleményt mondtam. Úgy általában. Meg amit láttam. De pl Pistikétől kérdezem, hogy ott voltál??? Mert öreg bácsika igen elenyésző kisebbségben volt. A huszas évekbeli pasik, középkorú párok voltak többségben. Sőt meglepően sok 50 feletti párt láttunk, kismamákat és mindenféle népeket. Nem mindenki aberrált, csak akinek az jut egyből az eszébe az ilyenről. Meg a fikázás.

w 2008.09.08. 15:31:11

Doris, a komisz · doris.blog.hu 2008.09.08. 15:21:33
El vannak fogadva.:) De nem normális az ,aki egy 50 fokos stadionban csorgatja a nyálát 100 másik papóval:)

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.08. 15:41:35

Azért nem értelek benneteket, és azért nem tudunk szót érteni, mert én valószínűleg másképp viszonyulok. Van, amit elítélek, van, amit lenézek, én magam is írtam egy másik oldalon arról, hogy szánalmasak a színpadra felcibált, szétcsúszott pasik, az ápolatlan, visszataszító és igénytelen műsorral előálló lány, de azt gondolom, akik ott voltak, nem ártottak senkinek. ez nem egy támadás a társadalom ellen. Vannak lányok, akik ezt kiszolgálják, kész. beszéltünk egy- kettővel, kedvesek, aranyosak. Ebből élnek. Én az eszemet adom el, ők a testüket. Bennem ennyi ez az ügy. Az ő életük, és azoké, akik kimennek. Ha csorgatja a nyálát, az ő ügye, de nem erőszakolják rá senkire. nem akarom itt felhozni a melegek parádéját, anno arról is kifejtettem a véleményem. Az nekem sokkal inkább tolakodó volt, mert muszáj volt látni annak is, aki nem akarta. Az Erotika kimegy az Expora, és ha nem érdekel, hát nem foglalkozol vele. A gyerekeink szexuális kultúrája pedig javarészt a mi kezünkben van. De hogyan is nevelném őket, hisz egy perverz állat vagyok, hisz kimentem a kiállításra?!

w 2008.09.08. 16:09:12

Doris, a komisz · doris.blog.hu 2008.09.08. 15:41:35
Egy igazi mártír vagy ,akit a társadalom kirekeszt!:)
Mi meg igénytelen ,prűd papírtigrisek vagyunk ,hogy hétvégén nem valami cafat izzadságszagú vonaglását nézzük ,hanem otthon vagyunk a családdal ,barátokkal...:)

Elf 2008.09.08. 16:10:13

w: szánalmas vagy
én ezennel befejeztem...

Zombika 2008.09.08. 16:16:06

W,
Te elég jellegzetes példánya vagy annak, ami miatt Magyarország még mindig nem Európa része.
Van egy normarendszered. Ez eddig szép és tiszteletreméltó. Azonban az a tévedés, hogy ezt az egyetlen helyesnek és elfogadhatónak gondolod, és mindenki mást lenézel, abberáltnak tartasz, aki nem olyan mint te, nos ez tömény balkániság.
Sokkal több közös vonásod van ilyen szempontból egy vallási fanatikus muzulmánnal, mint vagy valódi európaival. Ha érted mire gondolok...

w 2008.09.08. 16:25:09

Elf és Zombi
Tegyétek már hozzá ,hogy árpád-sávos zászlóval a kezemben kockakövet dobálok . :) :):)

Zombika 2008.09.08. 16:54:49

Nem tudom, nem ismerlek, de meg nem lepődnék rajta :)))
De viccen kívül: mi bajod neked azokkal, akik egy ilyen helyen érzik jól magukat? Én 10 éve (egyetemistaként) kimentem egy ilyenre, nem jött be, azóta sem voltam.
De pont leszarom azt, ha más kijár, tegye, ha neki jól esik.
Tudod, ne ítélj, hogy ne ítéltess. Vagy mi.

w 2008.09.08. 17:24:05

Zombika a tolerancia az nem azt jelenti ,hogy nem mondhatom ki, hogy szerintem beteges, vagy rossz.
A tolerancia kb. annyi ,hogy fel sem merül bennem a betiltás .
Undorodom a pacaltól ,szerintem beteg aki ilyet töm magába, de nem tiltom meg ,hogy valaki pacalt egyen...:)

Zombika 2008.09.08. 17:30:47

Nem is az első kommentedre "szóltam be", (arra igaz a fenti pacalos érvelésed, ami egyébként teljesen megállja a helyét) hanem erre "Mi meg igénytelen ,prűd papírtigrisek vagyunk ,hogy hétvégén nem valami cafat izzadságszagú vonaglását nézzük ,hanem otthon vagyunk a családdal ,barátokkal"
Ez volt a válaszod Dorisnak, amikor azt mondta, hogy ezek a szerencsétlenek nem ártanak senkinek. Ami viszont szitén nagyon jogos érv.

Ez volt az a pont, ahol saját normáid abszolút magasságba emelted, és ez bennem visszatetszést keltett.

· http://www.bidgirls.com 2008.09.08. 17:39:00

Olvasva a hozzászólásokat és kritikákat szeretném elmesélni, hogy létezik ennek a műfajnak kisebb volumenű és szolgáltatáscentrikus, fotózáson alapuló verziója is. A legutóbbi júniusban a Krizsán-hajón volt dunai klímával, Naked Sushi állófogadással és elegendő ülőhellyel, korrekt büfével, amatőr, glamour, testfestett és hard modellekkel. lásd URL

Doris · http://doris.blog.hu 2008.09.08. 20:31:04

w: Számomra abszolut idegen ez a fajta szemlélet, úgyhogy nem is akarok veled vitázni. Én például nagyon óvatosan bánok a "beteges", és a "rossz" jelzőktől, mert a mérce nem én vagyok. A pacalt imádom, és semmivel sem kevesebb a szememben az, aki nem szereti.
Azok a lányok is emberek, vannak gondolatok a fejükben, és érzéseik is nyilván vannak. Egy olyan életet élnek, amit megvetés vesz körül, ezért minimum bátornak nevezhetőek. Ez pedig már egy jó tulajdonság, amit érdemes szem előtt tartani.

w 2008.09.08. 20:45:41

Doris
Azt már meg sem merem említeni ,hogy nem látok különbséget a prostitúció , és a "pénzért dugnak a színpadon " között.
23 éves vagyok , nem valami 100 éves erkölcscsősz,de ez engem taszít, és nem tartom sem normálisnak, sem értékesnek...

w 2008.09.08. 20:50:04

Azt még tegyük hozzá ,hogy a lányokat áldozatként tekintem. Nem hiszem ,ha lenne választásuk akkor is ezt csinálnák...

Big Cat 2008.09.08. 23:18:31

Semmi sem kötelező. Ha nem akarna meztelenül táncolni, csinálhatna mást. Van, aki beleunt fejjel mozgolódik, mert a pénzért teszi, és láttam olyat is, aki kifejezetten élvezi, hogy hat a pasikra, akik közül nem mind abberált, csak mert megnéz egy látványosan táncoló leányzót. Ilyen erővel a fenék és csipőriszáló hastáncot is elítélhetjük...
A táncos lányok nem futtatott csajok, hanem ezt vállalták. Testükön cégeket reklámoznak, tangában sétálgatnak, mosolyognak a fotókon, nem pedig odakényszerítettek. Azok léteznek, de nem egy ilyen helyen...

Doris · http://doris.blog.hu 2008.09.09. 08:10:04

W: Ne légy álszent. Mindenki ezt mondja, aki megveti őket. Egyszerűbb csak elfogadni őket, és rájuk bízni, mit tesznek az életükkel.

leveliro1 2008.09.09. 12:15:37

"Nem betegek ezek az emberek. Egyszerűen el kell fogadni, hogy mindenkit más érdekel. "

Vazze! A nyilvános kivégzés érdekel valakit? Akkor hadd menjen!

Ez óriási baromság, hogy az emberek igényit ki kell elégíteni. Nem. Kordában kell tartani.

Big Cat 2008.09.09. 14:08:30

No igen, az elfogadás addig megy, amig nem árt azzal másoknak, persze. Nem hiszem, hogy azzal, hogy valaki testfestve táncol, vagy azzal, hogy közelről fotóz egy táncost valaki fájdalmat vagy pszichés deformálódéást okoz vagy szenved el.
Senki nem mondta, hogy azért, mert elfogadunk bizonyos dolgokat, a kivégzéseket, állatkínzást vagy a szadizmust is értékelnénk. Nem kéne kiforgatni már a szavainkat, bakker, de most komolyan.
Azért mert valaki nem alél láthányosan padlóra egy e_otikus rendezvénytől, vagy nem szid mindenkit, aki csak ott megjelenik (még fagyit is lehetett kapni, bah, mily erkölcsi fertő, hát nem nyalnak ott eleget?) még lehet normális ember...

Big Cat 2008.09.09. 14:11:17

Senki nem mondta, hogy a különböző különcségek és abberációk társadalmilag elfogadottak lennének, mert mindenkit szeretnek megbélyegezni. Sajnos töbek közt a kevés információval rendelkezők, és szűk látókörűek. Én azt vallom, amig ezzel nem bánt mást, addig azt csinál magával, amit akar.
Sajnos, ha valaki mondjuk, szex közben bekötteti a szemét, hogy a fantáziáját is megmozgassa, már ráfogják, hogy szado-mazo, meg ilyenek, és a melegek közt is bizonyára vannak sokkal normálisabb emberek, mint a „normálisnak” mondottak közt. Ez természetes, de sokan szeretik egy kalap alá venni őket, és elítélni az összeset. Pedig ugyanúgy, ahogy nem minden cigány, zsidó vagy arab rossz ember, és nem minden rendőr vagy politikus korrupt, ugyanúgy az e_otikus rendezvényeken fellépők sem igénytelen, perverz csürhéből és k_rvákból állnak.
Ha ki tudnátok tágítani a szemléletmódotokat, az igen sokat segíteni rajtatok is, meg a környezetetekben élőkön is.
Erről ennyit.
süti beállítások módosítása