A TV2 fokozza hazugságait

2008.04.03. 09:07

Először is üdvözlöm a TV2-től érkező olvasókat, és kérem, nézzék el nekem, hogy érdemi válaszok és hazugságok mellett nem tudom elhagyni a témát. Szeretném kivonatosan idézni az ismételten kétes valóságtartalmú nyilatkozatukat, amit a csatorna PR csoportvezetője tett a BORS magazinnak. Sajnos a fórumukban, nem nyilatkozik senki érdemileg, nem lehet válaszokat találni. Lássuk akkor részleteiben, mit mondott a TV2:

„A Kiválasztott németországi adásában egy zöld mambát használtak a korsós produkcióhoz…Miután ez Magyarországon nem volt hozzáférhető, egy hasonló kígyót kerestünk és a szakértő szerint egy dzsungelviperát kaptunk. Miután egyikünk sem herpetológus szakember, mind elhittük a szakértő állítását…Menetközben számunkra is kiderült, hogy a kígyó nem halálos mérgű…A mentalistánk megérezte a kígyó melyik korsóban van, így tett volna akkor is, ha abban valódi dzsungelvipera van, így ez a teljesítményéből semmit sem von le. Aki ezt csalásnak nevezi, az nem értette meg a műsor lényegét

Akkor minek nevezzem? Nyilván azt sem lehet csalásnak nevezni, hogy a TV2 IP-cím tartományából valaki eközben hirtelen létrehozta – hamis adatokkal – a dzsungelvipera szócikket az online internetes lexikonban? Valóban így viselkedik az, aki rájön, hogy becsapták? Valószínűleg nem, hanem másnap sűrűn elnézést kér 10 percenként a csatornán, mielőtt megindul a külső leleplezés. Lépjünk csak egy kicsit tovább a téma vizsgálatában, ahogyan az újság is megtette. Demeter Attila ugyanis – aki ténylegesen ért is a kígyókhoz, kb. 50 példányt tart, a következőt nyilatkozta: „Noha elterjedt a híre, hogy a német show-ban ugyanezt a mutatványt a tényleg veszélyes zöld mambával hajtották végre, valójában azonban ugyanazt a fajtát használták, mint nálunk” Az újság egyébként úgy tudja, hogy a bemutatott példányt a szakértőnek felkért személy budai boltjában árulják, csak az 4 éve nem kelt el, de most így hozott egy kis pénzt a gazdájának. Természetes a tulajdonos a titoktartási szerződés miatt nem tehetett nyilatkozatot.

Azt hiszem kedves PR vezető, megértettük a lényeget. A TV2 azt hitte, hogy a sötét középkorban él, ahol az emberek nem fogják megtudni, hogy hivatásos bűvészek mutatták be a trükköket és az egész műsornak semmi köze nem lesz a paranormális jelenségekhez. A TV2 mindent megtett azért, hogy a bűvészek nyomait is eltűntesse az internetről, most láthatjuk sikertelenül. Mára már százas nagyságrendű találat létezik a dzsungelviperára is, és ez szaporodni fog. Természetesen mind ugyanazt a témát taglalja. Nem mellékesen pedig többen készülnek arra, hogy hivatalosan perre viszik az ügyet, és a per kimenetelétől függetlenül biztos vagyok benne, hogy ebben az esetben ezzel lesz tele minden bulvárlap és média. Csak gratulálni tudok a jeles kommunikációhoz, ami a lebukást övezte! Bármennyire is szeretné a TV2, ez az ügy már nem fog csendben elmenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr50408982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.04.03. 09:55:04

Nem csak a mérgeskígyó veszélyes, ebben akár igazad is lehet viragk. Miután egyszer megmart az afrikai siklóm - ami hurkapálca ehhez a boához képest - nem mondom, hogy kellemes élményben volt részem, és gyógyult egy ideig. Egy ilyen boa harapásából valószínűleg önlik a vér, és két személy is nehezen feszíti le arról a kézről, amit elkap. Ezt bemutatva egy felvételen, vagy azt, hogy mikétn eszik, hiteles lett volna a produkció ezzel az állattal is, mármint ami a kigyót illeti.(A többit hagyjuk)
Viszont nem ez történt...

Pepe 2008.04.03. 09:58:35

Te jó ég, ekkora f@szok hogy ülhetnek egy TV döntéshozói székeiben 2008-ban? Hihehetlen.

Peter 2008.04.03. 09:59:35

Loga te nem érted a lényeget. Ugyanezek a csaronák bemutatják, hogy Dundika miként keres pénzt azzal, hogy magát mutogatja, Molnár Anikó dettó. Ezt is látja a lányod(vagy másé), mint HITELES tájékoztatást. És ezt képzeli magának, mint jövőt.

Szokol 2008.04.03. 10:01:09

Lesz...m, mérges kígyó volt-e, vagy sem.
Igazi paranormális jelenségekkel foglalkozó műsort akarok!

mikemccready 2008.04.03. 10:02:19

Bocs, de ez a TV2-s basztatás lassan több szimpatizánst fog szerezni - a gyengébb védelme - mint kiábrándult, az élet értelmét a médiában kereső 'ellendrukkert'.

Bár a TV2-sök vannak olyan 'ravaszak', hogy ezt az egész műbalhét pontosan leszervezzék, és meg is valósítsák - akkora médiamegjelenést generálva, amit másképp - hagyományos marketinggel - nem tudnának elérni...

A nép meg a fórumokon küzd az igazáért.
Keleten a helyzet fokozódik... :))

viragk 2008.04.03. 10:02:40

Vitatkoznék veled Movhu.

Szerintem a műsorban bármilyen kígyó lehetett volna, amiről azt hiszik a résztvevők, hogy veszélyes. Ebből a szempontból nem is lényeges, hogy mi van a korsóban. A lényeg, hogy úgy tudják, hogy az veszélyes rájuk nézve.
A műsorban a lényeg szerintem a feszültség emelése volt és az, hogy a szereplők hogyan győzik le saját félelmeiket és mennyire bíznak meg a "mentalistában".

Resze a fentiek csak akkor igazak, ha nem avatták be őket, hogy a kígyó ártalmatlan. Akkor max csak a nézőknek lehetett izgalmas a műsor.

Bambano 2008.04.03. 10:03:41

Amikor ment az adás, (hülye voltam, belenéztem), én arra gondoltam, hogy a "mentalista" hókuszpókuszol a kamerának, a "szakértő" meg a kamerán kívül integet, hogy ne ezt a köcsögöt, hanem a másikat. Szerintem nem lett volna nagy műszaki nehézség összehozni, hogy a mentalistának ne kelljen találgatni...

bobo 2008.04.03. 10:04:54

" ez az ügy már nem fog csendben elmenni " ...
pont erről szól az egész, ebből és a TV2 és a Bors is. Mit vártál????

Det. Le Noir 2008.04.03. 10:05:03

Én egyszer játszottam orosz rulettet. Miután igazi lőszer nem volt hozzáférhető, kis papírgalacsint tettem a revolverbe. Elcsettintettem a pisztolyt, és semmi nem történt. Az ütőszeg a tár üres részét érte...
Persze ez semmit nem von le határtalan bátorságomból! Ha történetesen a papírgalacsin helyén egy .357 Magnum lőszer van, és történetesen pont azt találja el az ütőszeg, abba jobb bele sem gondolni. Egy igazi daredevil vagyok, basszátok meg!
Aki nem érti meg, hogy Christopher Walken a Szarvasvadászban hozzám képest kutyafasza, az nem érti a lényeget.

W Joe 2008.04.03. 10:05:32

" Szokol 2008.04.03. 10:01:09
Lesz...m, mérges kígyó volt-e, vagy sem.
Igazi paranormális jelenségekkel foglalkozó műsort akarok! "
A politikai műsorokat ajánlom. Azokban rendszeresen szó van olyan megmagyarázhatatlan dolgokról, hogy hova tűnt el néhány milliócska, milliárdocska :)
Minden országban vannak valódi mágusok, csak általában nem mentalistának, hanem politikusoknak hívják őket :) A szugerációban is jók!

Niwrok 2008.04.03. 10:06:02

Mégis mi a rossebet várunk egy olyan csatornától, ahol az Igazság ára c. műsorban (ami ugye szintén megér egy pár misét) a következő kérdés is a 20 millió forint felé vezető úton szerepel (és nyílván hatalmas lelkierő kellett a játékos ezen önvallomásához)?:

"Önnek a TV2 a kedvenc tévécsatornája?"

Azt hittem, lehányom a képernyőt. Ezúton jelzem, hogy innentől az alábbi kérdést is szeretném adásban látni:

"Ön képes 100.000 forintért benyalni a meleg szarig a TV2-nek?".

movhu 2008.04.03. 10:06:41

Ha megnézed viragk, azt írtam:
"Ezt bemutatva egy felvételen, vagy azt, hogy mikétn eszik, hiteles lett volna a produkció ezzel az állattal is"
Azaz a produkció jó lett volna boával is, csak nem kellett volna hazudni, vagy utólag bevallani, és punktum, már mindenki el is felejtette volna.

bobo 2008.04.03. 10:07:08

bocs: ebből él a TV2 és a Bors is,
sőt te is:)

Barnabás 2008.04.03. 10:07:58

"Wita Joe" tetszik a szöveged(komolyan).Valóban nem muszáj ilyen kereskedelmi kanálist nézni.

movhu 2008.04.03. 10:08:42

Ez tévedés, én nem ebből élek. Én szerénység nélkül mondhatom, hogy a tudásomból élek. Abból, hogy a nagy IT szakmának olyan részeihez értek nagyon jól, amihez kevesen. Ennyit magamról :)

gyurcsok 2008.04.03. 10:10:35

nem hiszem el, hogy ma még bárki is meglepődik azon, hogy a TV2 (RTLKLUB,MTV egykutya) átveri az embereket...
mire ez a hőbörgés?
még itt a neten is van olyan akinek ez újdonság?
ha a tulajdonosaik vezetőik, sőt az ország vezetői is lopásból, rablásból élnek, ők miért ne csalhatnának?

Loga 2008.04.03. 10:11:09

Peter
persze, hogy bemutatják, mivel te megnézed, és utána még ingyen reklámozod is.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.04.03. 10:12:52

movhu, nem látod a lényeget: mindegy hogy mit, csak beszéljenek, írjanak a show-ról. a perköltség, töredéke a reklámköltségnek, ha tele lesz a perrel a sajtó, meg ugranak rá a megmondóbloggerek. te is egy fogaskerék vagy ebben a gépezetben, vedd észre.

Pallos 2008.04.03. 10:15:23

Már alig várom a jövőhetet, mikor kijön a 2. adás nézettségi adatai!
Eddig az mondtam, h a TV2 eddigi legnagyobb bukása a "magyar CNN-es" Sváby féle 100ból1 volt, de ez után a csaló műsor után már nem biztos, h maradok ennél a feltevésemnél.
Komolyan röhögnöm kell, mikor ezsembe jut,h a TV2 úrja piacvezető kertévé akar lenni! ÍGY?! Szánalmas egy csatorna ez, ld. a legutóbb megbukott műsorait, amit percekig lehetne sorolni, és sorolni és sorolni...

movhu 2008.04.03. 10:15:41

Csak azt ne mondja senki, hogy az lenne a legjobb, ha mindenki hagyná, hogy a tévék úgy csapják be az embereket, ahogy akarják. A kígyóval nem is lenne akkora baj, ha nem kapcsolódna hozzá a misztikusság látszatát keltő produkció.
Szeretnék frankó bűvészes műsorokat nézni Rodolfo kaliberű művészekkel. Évezném, pedig tudom, hogy be vagyok csapva.

marianne 2008.04.03. 10:17:56

Uri-muri...egyszer meg kellett nézni. De csak hogy tudjam, hova ne kapcsoljak, még véletlenül sem legközelebb...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.04.03. 10:18:45

hahahhahahhahhahahhahaaaa!! ti még ott tartotok, hogy tv2-t néztek??? szánalmas! szánalmas!

SteveNo1 2008.04.03. 10:19:29

Én a műsor alatt Barca meccsett néztem, azt hittem annál nem lehet rosszabb élményem ebben az évben, de úgy látszik inkább örülnöm kéne, hogy az ment a TV2 helyett:).

gyurcsok 2008.04.03. 10:26:01

Pallos:
"nézettségi adatok" - no ennél naivabbat már régen olvastam.
kezdem élvezni :)
és szerinted ki találja ki azokat a számokat? arról is úgy gondolod, hogy valósak? :DDDDDDDDDDDDD

Sunmachine 2008.04.03. 10:26:08

Öszöd után min csodálkozol? Mindenki tagad, és más a hülye.
És ott is nagy mágusok vannak.

ludwig 2008.04.03. 10:26:50

" Pepe 2008.04.03.09:58:35 Te jó ég, ekkora f@szok hogy ülhetnek egy TV döntéshozói székeiben 2008-ban? Hihehetlen. "
Minden döntéshozói székben ilyenek ülnek ma, 2008-ban Magyarországon.
Pártfüggetlen-e vagyok-e vagy nem-e vagyok-e?

Verdad 2008.04.03. 10:28:06

Én nem néztem, tehát nem is vertek át. Így utólag, az a "halálos" körítés egyébként is csak a feszültség(?) fokozására lehetett jó. Egyébként ezzel a bloggal és vitával is a TV2 PR-jének tesztek jót, mert addig is erről folyik a vita, stb. Úgyhogy fikázhatod, vagy dícsérheted, nekik jó

gyurcsok 2008.04.03. 10:31:20

Verdad
az igaz, hogy jobb ha beszélnek róla, de ez a szint már nekik sem jó
ez már nem a fikázásról szól, hanem a lesajnálásról
részvétből senki sem néz egy műsort, legfeljebb kimegy a temetésére ;)

Statárium 2008.04.03. 10:31:42

FELKONCOLNI! (Sokat és szépen lehetne erről beszélgetni. A végén úgy is így foglalnám össze. A felsővezetésre is értem. Elfogyott a türelmem.)

DArchAngel 2008.04.03. 10:32:42

Aki nem vágja le alapból, hogy kamu az egész, az meg is érdemli. Ez kábé az a szint, mint amikor meglepődik valaki, hogy a politikusok hazudhatnak. Ugyan már, aki ezt beszopja, az már szinte menthetetlenül hülye vagy hiszékeny. Amúgy mondom, jó ez a műsor, régen röhögtem ilyen jót...

movhu 2008.04.03. 10:34:04

Van egy szint, amikor még jó, ha beszélünk róla. Jó lett volna nekik, ha azt fejtegetjük itt egy hétig, hogy mi lehetett a trükk, hogyan csinálta...stb...stb. Ráadásul mindez akkor, ha nem profi bűvészek vannak ott, hanem tényleg amatőrök.
A mindentlátó segít megfejtetni a rendőrségnek az ügyeket. Hahaha. Mint Geller azt eltűnt lány ügyében. Annyit sem tudott megfejteni csodálatos képességeivel, hogy a lány már halott.

Opi 2008.04.03. 10:38:19

Mekkora téma!
Movhu, te rokkantnyugdíjas vagy?

bloodhound 2008.04.03. 10:39:44

„A Kiválasztott németországi adásában egy zöld mambát használtak a korsós produkcióhoz…Miután ez Magyarországon nem volt hozzáférhető, egy hasonló kígyót kerestünk és a szakértő szerint egy dzsungelviperát kaptunk. Miután egyikünk sem herpetológus szakember, mind elhittük a szakértő állítását…Menetközben számunkra is kiderült, hogy a kígyó nem halálos mérgű…A mentalistánk megérezte a kígyó melyik korsóban van, így tett volna akkor is, ha abban valódi dzsungelvipera van, így ez a teljesítményéből semmit sem von le. Aki ezt csalásnak nevezi, az nem értette meg a műsor lényegét”

HÁNYNOM KELL ettől a magyarázkodástól, olyan szinten szánalmas

movhu 2008.04.03. 10:42:07

Lásd fentebb, nem vagyok az, és azt hiszem te sem tudod felmérni a társadalomra gyarorolt hatását a televíziónak. Nézz szét ma a világban, Magyarországon, és az állapotok jelentős részét tuljadoníthatod a képernyőből ömlő népbutításnak. Holott értelmes műsorral is lehetnek szórakoztatni a magyart.
Egyszer láttam egy német filmet, a mai világot képezte le, úgy 20 évvel ezelőtt. A média mindent meghamisított, és ez ellen küzdött néhány ember. Ott a focimeccs is a stúdióban készült már. Nem vagyunk messze.

Verdad 2008.04.03. 10:44:22

gyurcsok
szvsz ebből a "nézésre hajlamosak"-nak annyi szűrődik le: TV2, Uri Geller, sok vita, lehet hogy botrány, nézzük meg a jövő héten mi az igazság ebből az egészből. Valószínűleg több nézőt generál, mint amennyit eltaszít. Akit taszít, az már eleve nem nézte.

siptex 2008.04.03. 10:49:59

árpa attis megcsinálta. Megint beszélünk és botránkozunk amit produkált. haha, amúgy 37%- os volt a nézetség (?!). majdnem meg közelítette a megaszart. lesz folytatása!!!!

siptex 2008.04.03. 10:51:53

a bors magazinban a tv2 interaktívnak 47%-os érdekeltsége van most már érthető neeem?

DArchAngel 2008.04.03. 10:52:10

Szerintem egy országos média olyan műsorokat ad, amire a lehető legszélesebb közönség a vevő. Ott van például a többfajta Discovery Chanel vagy a NG és a Viasat két ismeretterjesztő műsora. Mivel előfizetős, nekik megéri olyan műsorokat adni, ami színvonalas, de kisebb réteghez szól. De az a kis réteg fizet is érte (meg mostanában már ezeken is akadnak reklámok). Amíg a TV2 és az RTLKlub csak a reklámokból tartja fenn magát, addig csak az fog számítani nekik, hogy hányan bambulják a műsoraikat, nem a minőség. Javítsatok ki, ha tévednék, de átlag magyar honfitársunk nem igazán kíváncsi a - "nehezebben emészhető" - kultúrális vagy egyszerűen csak elgondolkodtató, színvonalas műsorokra.

movhu 2008.04.03. 10:54:52

És mit kezdel azzal a nem kis réteggel, akinek a TV az MTV1,TV2,RTLKlub? Mert nagyon sokaknak ennyi a tévé. És ráaádsul ők a legsérülékenyebb réteg, akik talán jobban beveszik a szemetet.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.04.03. 10:56:48

@movhu · mover.blog.hu 2008.04.03. 10:15:41
Csak azt ne mondja senki, hogy az lenne a legjobb, ha mindenki hagyná, hogy a tévék úgy csapják be az embereket, ahogy akarják.

az, hogy pörgünk a témán, vajon meggyőzi azokat, akik bedőltek, hogy kamu volt?

Boci 2008.04.03. 10:57:37

Magyar Rita a TV 2 PR csoportvezetõje: "Miután egyikünk sem herpetológus szakember, mind elhittük a szakértõ állítását ........ és orvosi felügyeletrõl is gondoskodtunk."
Vajon milyen ellenszérumot mutattak fel a mentősök a nem létező dzsungelvipera mérge ellen?
Szentpéteri Attila, mentalista: „Én ezt a kígyót akkor és ott láttam elõször...Nekem azt mondták, hogy ez az, aminek a szakértõ elmondta"
Vajon akkor milyen kígyót tart a "mentalista" a Bors Online címlapján látható képen???(www.borsonline.hu/news.php?op&hid=8775)
Én biztosan nem így fognék egy mérgeskígyót!

mondeos 2008.04.03. 10:58:11

Ebben az egészben az a félelmetes, hogy ugyanezen tévécsatornák tálalják szerintem hasonló hozzáállásal és korrektséggel a politikai híreket, híradókat.Sajnos sokan csak ezekből a csatornákból tájékozódnak.2002-ben és 2006-ban is meg lett ennek a szomorú eredménye, aminek következményeit még az unokáink is nyögni fogják.
Mégegyszer mondom, ebben a történetben nem a kígyó a lényeg.Gondolkozzatok!

Pepe 2008.04.03. 11:02:06

Bambano:
"Szerintem nem lett volna nagy műszaki nehézség összehozni, hogy a mentalistának ne kelljen találgatni..."

Nem is kellett, eléggé jellegzetes volt a papír ami a kígyós köcsögön volt. A mentalista (muhaha) először megmutatta, hogyan tegye rá a papírt meg a gumit. Akkor szépen megjegyezte azt (vagy eleve azt választotta, egy kicsit csíkban volt azon a papíron a minta - a többin csak foltos volt), aztán innentől annyi volt a varázslat, hogy emlékezett-e arra a jól megjegyezhető mintára. Én innen a kamerán át a TV-ben láttam a jellegzetességet a papíron, szerinted a mentalista majom ne látta volna.

Innentől az egész bohóckodás, időhúzás, hatásvadász duma annyira nevetséges volt.

Mentalista... az persze. Ez a gagyi TV2 még mindig így nevezi, ez annyira vérciki, hol élnek ezek? A Holdon?

KCB 2008.04.03. 11:03:38

Én ott voltam a Big Brother veszprémi forgatásán.
Elkezdődött a műsor, baromi nagy gépzúgás közepette dumált Till Attila. Aztán bepattantak egy sportautóba, és gurultak vagy 5 métert a kameráig.

Nem értettem az egészet, csak akkor mikor megnéztem a műsort. A műsor szerint Till Attila bejelentkezett egy REPÜLŐGÉPRŐL amivel BP-ről repültek Veszprémbe, majd a REPTÉRRŐL sportkocsival a helyszinre száguldottak!!!

Kérdem én, mi a f*szért volt szükség erre?

Az egész szánalmas, de az emberek bármit bevesznek, cirkuszt és kenyeret!!!

Pepe 2008.04.03. 11:06:30

Jajjj tényleg az ellenszérum!
Na az is megér egy misét... tudtommal azokat igencsak hűtőben kell tárolni, a pöcs mentős meg ott mutogatta a kezében, ki tudja meddig. Nem is vehette ki akkor, párás lett volna sztem.

A Galaxis Elnöke 2008.04.03. 11:08:00

Az egész Galaxis rajtatok röhög, földlakók!!

"Műköggyé!"; "Máma itten csoda fog történni, ofkorsz!": mivé lett ez a bolygó, a Galaxis elmegyógyintézete?

Hehehehe....

DArchAngel 2008.04.03. 11:11:25

Erről beszélek. Hogy mivel beveszik a szemtet, azt is adják nekik. Árukapcsolásban a bulvármagazinokkal. Azt, hogy miért így csinálják, azt nem tudom, nem vagyok médiaszaki. Valószínleg ez a legköltséghatékonyabb. Butítani a népet, amíg minden sz*rt elhisz, amit a TV-ben lát, és akkor már tényleg megnéznek minden szemetet. Meg megveszik a mosóport, mert azt mondták a TV-ben, hogy az intelligens. Nem tudom, olcsóbb-e Uri "Óhásmesther" Gellert és műsorát megvenni, mint egy színvonalas filmet szombat estére. De ne felejtsük el azt sem, hogy egy filmről max. egy bekezdést lehet leadni valami TV-újságban, míg Lui Pádréról meg a többi "celebről" hosszú hasábokat a Blikkben. Amit aztán jól megvesznek a népek (közvetlen pénz) és elbeszélgetnek róla, és megnézik a következő adást is, ha mást nem azért, hogy másnap legyen miről beszélni a munkahelyen/kocsmában/stb.
Egy jó filmről sem lehet ennyi bőrt lehúzni. Ráadásul egy filmnél mindig fennáll a veszély, hogy az annyira fontos 18-45 (asszem) éves réteg már látta videón vagy DVD-n.

Lili Marleen 2008.04.03. 11:15:22

Hiteles informacio a gagyitevekbol?:))
Ugyan mar... Ezzel az erovel a Harry Potter is tenyfeltaro dokumentumkonyv... Tessek az ilyen musorokon jot rohogni es meg veletlenul sem komolyan venni...

Ban_Dee 2008.04.03. 11:16:19

Na, ezért nem nézek semmilyen retekklub v. telaviv2 által készített 'szuperprodukciót' már jó ideje.
Legfeljebb filmet meg híradót a két említett csatornán, de csak ha a többi adón (Viasat, AXN, ismeretterjesztő csatornák) épp nincs semmi érdekes.
Ennek a sz@rnak is csak az ajánlóját láttam, meg a kritikát / leleplezést olvastam - hát látom hogy nem vesztettem semmit...

(Amúgy meg ..szák meg - tegnap is a House kellős közepébe 'belehullámzott' Uri Geller hogy nézzem a kiválasztottat! Majd ha nézni akarom, akkor oda kapcsolok, mikor kezdődik, de ha House megy, akkor valószínű azt akarom nézni és nem egy harmadosztályú bűvészt.)

wiseguy 2008.04.03. 11:17:17

A tévékettő képtelen szórakoztató műsort csinálni.

Watanabe Sun 2008.04.03. 11:19:25

Na ne legyünk már ennyire naivak! Van aki tényleg elhiszi, hogy a TV2 veszélyeztetné a Nemzet Szépfiújának, a Bulvár Múmiájának, meg az Üresfejű Balett Macának az életét azzal, hogy valódi mérgeskígyó közelébe viszi őket? Na ne mááár!
Itt a nyilvánvaló hazugságok mellett az a legnagyobb gond, hogy a tisztelt PR Csoportvezető Asszony (aki egyébként ha épp nem dolgozik, egész jó arc) nem is konyít a szakmájához. Ha konyítana elismerné, hogy biztonsági okokból használtak másik kígyót, a fellépők meg vagy bűvészek vagy mentalisták, vagy csodalények, mindegy, mert a lényeg a show. – Na így lehetne a jelenleginél nagyobb blama nélkül kijönni az egészből, különben meg egyre nagyobb lesz a felháborodás, és még azelőtt bukik a show, hogy megtudnánk ki Uri utódja! Na, nem is tudnék nyugodtan aludni soha többet! :)
Ja, most jelzem a Csoportvezető Asszonynak, hogy ha tesz egy ilyen nyilatkozatot, vaskos tanácsadási díjat számlázok, mint válságkommunikátor! :D

AI 2008.04.03. 11:23:44

"Loga te nem érted a lényeget"
Péter, a lényeget te nem érted. Fingom sincs ki az a Molnár Anikó vagy Dundika, nem láttam egyetlen valóvilágot sem, de már a hiradót vagy a meteot sem nézem meg. Cserébe nem húzom fel magam, hogy milyen hülyék meg, hogy hogy lehet ilyent.
Nem ők a hülyék, mert ők még egy ilyen szintü szarral is képesek voltak leültetni benneteket a TV elé.
Maszkimmmálisan egyetértek Logával, ha utálod a szart, ne edd meg!
A lányom meg 1előre azt néz amit hagyok neki, és igyexem úgy nevelni, hogy önszántából ő se zabáljon szart. Vagy ha már megeszi, hát ne háborogjon az ízén. Uff.

Ban_Dee 2008.04.03. 11:23:53

DArchAngel 2008.04.03. 11:11:25

Na de mi lenne, ha egyszer - véletlenül, vagy simán mellényúlásból? - csinálnának végre valamit, ami tényleg szórakoztató, ami kamu van benne az is megbocsátható és ezáltal tényleg jó sok mosóport el lehet adni a reklámszünetben?

movhu 2008.04.03. 11:26:19

Watanabe Sun 2008.04.03. 11:19:25

Jó pénzért a Hóbelevanc is lekommunikálja a TV2-nek, ennél biztosan jobban. Legfeljebb azután bezár a blog :D:D:D

Loga 2008.04.03. 11:26:50

elnök úr, kéremszépen, a földlakók kényszerítve vannak, hogy nézzék a tévét.

kényszerítve, nemám csak úk nézik ám.

ha tehetnék, nem úgy viselkednének, mint az idióták, de nem tehetik, muszáj, hogy szart nézzenek.

szerencsére van lehetőség, hogy ezt utána elpanaszolják, sőt, hogy bepereljék a dzsungelsiklót.

ennek ellenére biztos, hogy jót tenne a galaxisnak, ha erre építenének egy sztrádát, és a Föld pont útban lenne...

AI 2008.04.03. 11:31:33

Most akkor huzzunk papirzacskót a fejünkre és fekügyünk a földre? :-D

DArchAngel 2008.04.03. 11:31:50

Ban_Dee 2008.04.03. 11:23:53
Az jó lenne. Egyszer volt itt egy Megasztár. Az is ilyen bulváros csoda volt, de azért bőven több értéket képviselt, mint Jurij Gellért és mentálpistái. Szóval lehet színvonalasabb műsorokat készíteni, és sikerre is lehet vinni azokat. Hogy miért nem teszik ezt, nem tudom.

Lehet hogy:

1. ez a fajta műsor majdnem akkora siker (=pénz) de azért mégiscsak olcsóbb, jobban megéri.
2. ennyire tehetségtelenek a műsorkészítők, programigazgatók.
3. szándékos népbutítás folyik, az amerikai fogyasztói "kultúra" felé terelgetve hazánk széles néprétegét. De ez már kicsit erőltetett magyarázat.

registry (törölt) 2008.04.03. 11:32:13

Hi Movhu!
Írhatnál egy cikket a Homárra, hiszen egy ilyen szintű átverés már fogyasztóvédelmi kategória.
Jó volna, ha minél több emberhez (nem csak az internetezőkhöz) eljutna az igazság. Az országos botrány után a csatornák talán meggondolják, hogy nyilvánosságot adjanak a para-csalóknak és az áltudományos műsoroknak.

Kmg42 2008.04.03. 11:34:14

Hé hé hé! Mi a fenének ez a vérbenforgó fröcsögés?

Nem tetszik a körítés? Mi lett volna akkor ha anno úgy reklámozzák be David Dopperfield műsorait hogy "nyugalom ez csak egy bűvész, nem, nem fog ráomlani az épület hiszen ez csak egy jól begyakorolt trükk!"

Én emlékszem rá hogy szét izgúltam magam és nagyon jó volt. Pedig ott se volt az épületben. Illúzió nem több. De kell.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.04.03. 11:34:53

Mellesleg aki azt varja, hogy a 21. szazadban egy csako kanalat hajlit a belso energiaival, az vagy bolond, vagy tul sok starwarst nezett.

rohely, hogy az embereknek erre van igenye, vagy a media megrendezi, hogy erre legyen al-igeny.

kiscsikó 2008.04.03. 11:35:01

A kígyó akár mérges is lehetett volna ezek mellett a benzin árak mellett.Amúgy meg kitöröm a fogát...ééés ugyanúgy mérges főleg mert nincs meg a két méregfoga.
Ja nem láttam a műsort mert ilyenekben nem hiszek.UFÓkban sem hiszek.Szóval elkapcsoltam.
Viszont a Novák Peti műsora az tetszett...abban mondjuk csak nem volt kígyó még is egy nagy színészkedés volt az egész műsor!

Loga 2008.04.03. 11:35:04

inkább egy törölközőre lesz szükségünk a stoppoláshoz, hátha valami vogon fölvesz takarítani, vagy fedélzeti költőnek...

Pepe 2008.04.03. 11:40:20

Azért mert valami józan ésszel nézve marhaság, még nem adható el büntetlenül valódinak.

Ha a Tescoban látsz kitéve egy gépet, amire az van írva hogy "Lottó jós gép, megnyomod a gombot és megkapod az eheti 5 nyerő számot - ár: 100.000 Ft" akkor ez szerinted OK lenne?

Nyilvánvaló faszság, de akkor is átbaszás, márpedig a fogyasztót (a TV néző is az!!!), nem lehet átbaszni.

speciel 2008.04.03. 11:55:53

Ez sorozat lesz????
Most hallottam. Minden héten vekkert indít, kanalat hajlít, köcsögbematatás...
Emmá' igen mély gödör.

Dia 2008.04.03. 12:00:49

Lehet már írták, nem az összes komentet olvastam végig. A hazugság, félrevezetés ténye háborít fel. Ellenben az is ugyanúgy felháborítana, ha egy bűvésztrükkhöz (vagy álmentalista mutatványhoz), valóban életveszélyes kígyót kerítenek elő és ezzel esélyt adnak valaki megsérülésére..

Miért nem lehetett volna az adást leadni úgy, hogy ez nem halálosan veszélyes harapású állat, de baromi kellemetlen lenen ah arapása. Szerintem aki fél akígyótól, annak mindegy milyen, önmagában is elrettentő állatok ;)

Szóval én sem a hazugságot nem vagyok képes megérteni, sem azt a tényt, hogy a nézettség növelés érdekében esélyt adnának TV2-nél arra is, hogy valaki akár meg is sérülhet súlyosan.

Amúgy is ritkán nézek ker Tv-t, eztán mégritkábban fogok ;)

Det. Le Noir 2008.04.03. 12:10:24

Szerintem egy olyan műsor kellene, ahol ezek a "mágusok" (muhaha) egymás ellen küzdenének, mortal kombat style. Vagy mint Gandalf meg Sauron a Gyűrűk urában. Megérinteni nem lehetne a másikat, csak a "mentális" energiájukkal lezúzni, földhöz szögezni, vagy agyonbaszatni egy villámmal, vagy mittomén.
Egyenes kiesésben nyomnák a srácok, aztán a legjobb lenyomhatná az Uri fiút. Úgyis az utódját keresik, nem?
Kanalak, meg vízisiklók? Ne vicceljünk már barátaim...

aspirin 2008.04.03. 12:10:57

Bocs, hogy offolok, de Bukarestben a zsaruk haboruellenes fiatalokat vernek szet, es a hivatalos sajto szepen kilugozza az ugyet, itt olvashato: www.manna.ro/kozter/nato_anarchistak_kommunizmus_terror_2008_04_03.html

Loga 2008.04.03. 12:22:07

csak aztán jól nézünk majd ki, ha véletlenül elindítja a kanalakat, és meghajlítja az órákat...

Papa 2008.04.03. 12:24:00

Det. Le Noir:

Szerintem a küzdelem KO.-ig tartson! Aszem az éhség és a szomj halál miatt esne össze valamelyik nem a kiber-űber para energiától :-)

papa 2008.04.03. 12:25:11

Muri Gellert show :-)

marica 2008.04.03. 12:26:07

Nagy gyerekeimmel néztük a tv-t szombaton. Elővettük az órát, amelyik elromlott és nem is volt benne elem, és ordítottuk, hogy MÚKÖDJ! Jól szórakoztunk. A műsor végére nagyon belefáradtunk a sok ostoba bakiba, bénázásba, jót derültünk, amikor Csányinak megpróbálták bemagyarázni, hogy nem az kellene eszébe jutnia a felírt dologról, amit ő felvésett a papírra. Amikor vége lett a műsornak, kissé szomorú voltam, mert képes voltam ilyen idióta műsort végignézni. Úgy gondoltam, én vagyok a legnagyobb hülye a Földön, hogy képes voltam a drága időmet elpazarolni erre a műsorra. Soha többet nem nézem.

◄ViZion 2008.04.03. 12:31:13

A kígyó mérges volt!
Látni a felvételen, ahogy ráncolja a szemöldökét!

Borivoje 2008.04.03. 12:31:28

Annyira undorító és szánalmas egyben ez az önmosdatás... hát persze, hogy nem számított, hogy mérges-e az a szerencsétlen kígyó. Ennyi erővel mutassanak be egy "itt a piros, hol a piros"-t négy papírpohárral meg egy meggymaggal, mert ez gyakorlatilag tényleg ugyanaz. Olyan szinten bukik sorra és nevetteti ki magát a TV2 az összes "nagy volumenű" :D műsorával, hogy azt már tényleg tanítani kéne.

Putyur 2008.04.03. 12:45:18

Mi az a TV2...?

mátrix 2008.04.03. 12:46:56

Én ugyan nem láttam a mûsort, de a belinkelt német változat alapján azt mondom, ezt a poént már lelôtték a Skorpiókirályban, csak az sokkal izgalmasabb volt. Ez meg egy fantáziátlan utánzat. És nem számít, hogy az csak egy film, ez meg egy show volt, mert szerintem Kelly Hu pont annyira parafenomén, mint a Geller utódai. A kobrát meg legalább mindenki ismeri. Biztos akadt volna itthon is egy példány. És akkor a tisztelt Tv2-nek nem kellett volna magyarázkodni.

movhu 2008.04.03. 12:49:08

A kobra viszont mérgeskígyó :) Kivéve, ha kiműtik a méregfogát, ahogy tették egyes közép/ókori kígyóbűvölők. Igaz, ezzel jelentősen rontották a kígyó hosszútávú életkitlátásait, de javították a sajátjukat.

abc 2008.04.03. 12:52:13

Pár évvel ezelőtt volt a Gellernek egy tévés mókája. Akkoriban, amikor kezdett bekerülni az itteni köztudatba. És akkor az volt a mutatvány, hogy talán Angliában valahol egy rakás embert (leszadált órákkal a kezükben) kiültetett valami dombtetőre, ő helikopterrel föléjük szállt és onnan sugározta az energiát. Azoknak meg persze minden egy szálig elindult a vekker. És ezt itthon is közvetítették és ha valaki erősen gondolt az órájára, akkor annak itt is elindult. A vicc az volt benne, hogy akkor nem azt kellett üvölteni, hogy MŰKÖGGYÉ, hanem azt (legalább is Geller azt üvöltötte), hogy DOLGOZZ!
Akkor azon gondolkodtam, hogy ha ez valóban működik, akkor lehetne ezt a kisebbségi politikában is alkalmazni. Gellernek csak végig kellene jattolni Szabolcsot és üvölteni: DOLGOZZ!!!
:-))

Alf (törölt) 2008.04.03. 12:52:28

Nem tudom, de ha tudnám se nézném. Még egy műangolnáért sem.

wagabound 2008.04.03. 12:53:13

Uri Gellerről ezerszer bebizonyították, hogy legfeljebb egy közepes illuzionista, semmi más. A "kiválasztott" miért lenne más?!

Aki ennél többet várt attól a műsortól, az meg is érdemelte, amit kapott.

marica 2008.04.03. 12:57:56

Ja, és amit elfelejtettem: Mindenki erről beszél most, a legjobb reklám a műsornak. A Bumerángban Bocsi is folyton erről beszélt, utána persze meghívták a szombati show-ba. A sok lelkes rajongója biztos nézni fogja. Csak valamit nem közöltek, mégpedig azt, hogy Árpa Attilának van valami köze a műsorhoz. Arról pedig ugye már hallottunk, hogy Árpa és Bochkor... nem ez lesz az első közös megmozdulásuk.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.04.03. 13:17:13

abc- nem csak Szabolcsban. Kezdhetné a Parlamentben/nél. Ha elindulna( a munka), akkor hitelesnek hinném.

DArchAngel 2008.04.03. 13:24:13

abc 2008.04.03. 12:52:13

Nem azt ordibálta véletlenül, hogy "work"?
Mert az magyarra fordítva műszaki szerkezetek esetében "működik"-et jelent.

abc 2008.04.03. 13:27:02

DArchAngel 2008.04.03. 13:24:13
abc 2008.04.03. 12:52:13

Nem azt ordibálta véletlenül, hogy "work"?
Mert az magyarra fordítva műszaki szerkezetek esetében "működik"-et jelent.

De igen. És ezért volt vicces a félrefordítás. Mert a magyar alámondásban (vagy feliratban, már nem emlékszem) a DOLGOZZ szerepelt :-))) mert ez egy angol műsor volt.

Ban_Dee 2008.04.03. 13:28:23

Det. Le Noir 2008.04.03. 12:10:24

Na az lenne az igazi show - azt tuti megnézném!

Erre gondoltam - egy igazi ötlet kell csak (annyira nem is eredeti, mert tényleg elsütötték a Gyűrűk Urában) de az szórakoztató lenne.
TV2-től valaki? Hmm? Esetleg? :-)

speter 46 2008.04.03. 13:31:40

Aki TV2-t néz megérdemli, hogy átbasszák!

Ban_Dee 2008.04.03. 13:33:27

marica 2008.04.03. 12:57:56

Az jó a műsornak, hogy habár nem néztem, tudom hogy sz@rt sem ér ezért még véletlenül sem fogom?
Ergo nulla lesz a reklámbevétel és persze a bulvárlapok cikkei sem érdekelnek? (Nem mintha pénzt adnék ilyesmikre :-))

Ha azt mondja valaki, hogy jó lesz a látogatottsága / nézettsége a műsort fikázó blogoknak / műsoroknak, azt értem.

movhu 2008.04.03. 13:35:55

A TV2 a saját fórumához sem szól hozzá:

forum2.tv2.hu/video/szobak/43

Ide is csak olvasgatni jár, okulni nemigen :)

Borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2008.04.03. 13:42:10

Még arra gondolok, lehet, hogy szegény TV2nél csak annyi volt a gond, hogy véletlen összecserélték ezeket a fantasztikus parafenoméneket.
A kígyós mutatványba a hazugságfelismeró csóka lett volna eredetileg, aki felismeri, hogy "basszátok meg, ez nem vipera" taps, éljenzés.

Det. Le Noir 2008.04.03. 13:43:11

Egyébként a felvetésem nem is annyira abszurd. Ha lehet csótányokat meg férgeket zabáltatni emberekkel a TV-ben, meg aláíratni velük, hogy "ha azt mondjuk kurva vagy, akkor az vagy bazmeg, bizonyítanunk nem kell", akkor miért ne lehetne egy kis mental-fight?
Én biztos röhögnék, ahogy az egyik eltorzult arccal, mentálisan kényszeríti a másikat, hogy "TÉRDRE BAZMEG, ELTAPOSLAK AZ ELMÉM EREJÉVEL!"
Kár hogy nem lehet megvalósítani, mert a nagy mentális erőlködésnek maximum beszarás lenne a vége, élő adásban. Bár lehet, hogy vevők (nézők) arra is lennének...
Mindegy, ha elküldtem a kommentet, csinálok egy screenshot-ot, aztán ha a TV2 megcsinálja, majd leperelek róluk pár miskát. ;)

abc 2008.04.03. 13:47:13

Det. Le Noir
Szerintem a Mirigyék vagy a Gálvölgyi már dolgozik is az ötleteden :-)

Borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2008.04.03. 13:51:48

Det. Le Noir:
Így is szar a végtermék, a te ötletedet viszont legalább olcsóbban "ki lehetne hozni", hogy stílszerű maradjak.

movhu 2008.04.03. 13:54:48

Egy érdekes részlet a fórumból:

Nos, akkor jöjjön ergy trükk amit én csináltam volna.
(nincs benne semmi ördöngős ,sem misztikus)
Műsor végén azt mondam volna, hogy átadok egyí borítékot amiben egy információ van a jövő heti műsorról !!!
A borítékot valamelyik ügyvéd műsor vendégnek lett volna átadva megőrzésre.

A borítékban ez állt volna:
Leszállt egy repülőgép. Benne egy vendég, aki nem más mint UriGeller lánya Natalie.
Natalie-nek most lesz magyaroraszágon a legelelső föllépése.
Gyönyörű egyrészes szoknyás ruha lesz rajta.
A trükk melyet bemutet 5 szimbólumot fog tartalmazni!

(kör,kereszt,hullámok,négyzet és csillag)
A bemutatott szimbólumok közükl a betelefonáló közönség többsége a csillag szimbólumra fog szavazni.
Mindenki le lesz döbbenve...

...CSAK ÉN NEM :)

Mindenki a nézők köüzül ámulattal nézné, egy hétre rá, hogy én mind ezt tudtam előre.
Sokuk fejében az meg sem fordulna a fejében,hogy mind ezt én onnan tudom, hogy ugyan ez történt egy hónapja a német adásben ;)

Destroy 2008.04.03. 14:05:18

Most hétvégig azon agyalhat a stáb, hogy miként legyen más a végeredmény :D

ficcs-a-ficcs · http://osszesmultimonnyonle.blog.hu 2008.04.03. 14:09:01

"...movhu · mover.blog.hu 2008.04.03. 10:08:42
Ez tévedés, én nem ebből élek. Én szerénység nélkül mondhatom, hogy a tudásomból élek. Abból, hogy a nagy IT szakmának olyan részeihez értek nagyon jól, amihez kevesen. Ennyit magamról :)..."


Eddig olvasgattam a blogod, mert volt valóban pár téma, amit jól fogtál meg... Azonban, mikor már elmégy abba az irányba, hogy kinyilatkoztatsz... Nos, innentől kezdve hanyagolom ezt a blogot...

Ami neked nem nagy veszteség, de -hidd el-, nekem sem...
Pár nappal ezelőtt meg nagybetűvel írtam volna azt, hogy "neked"...
Nem mellesleg, igen populáris a stílusod... de nekem inkább populista...
Talán ezért is.


uff

movhu 2008.04.03. 14:16:19

Ez nem populizmus, csupán figyelemfelhívás arra, hogy miként részesülnek manipulációban az emberek, és miként nem érdekel senkit, hogy leereszkedjen annyira a "pórnéphez", hogy elnézést kérjen tőle. Ennyi. A médiának megvolna a maga jó szerepe, vannak jó műsorok, de arányaiban sajna nem azok vannak túlsúlyban.

CRYSTAL SKULL 2008.04.03. 14:24:35

¤movhu¤ Jó az idézet ;)
Vajon ki írhatta és hol?! LOL
Nos,hogy érdekesebb legyen,ezeket a szimbólumokat haszálta eddig Uri lánya Natalie és ezek lettek az"állítólagos" betelefonálók % aránya:

s256.photobucket.com/albums/hh175/zsolt_RULEZ_/?action=view¤t=Nataliecard.jpg

Ezért ha lehet "NE" telefonáljatok, mert csak fölöslegesen költitek a pénzt!!!
Végül így is ,úgy is a csillag szimbólumot fogják nyertesként fölmutatni!!!
Nade rátok bízom!
Ha már a kígyós trükknél tartunk itt a takaró színes sárga papír mintázata volt a döntő és az hogy a "kígyószakértő" úr a legfölső papírral takarta le az első edényt amiben a kígyó volt.
Ha alúról húzott volna ki egy tök másik mintázatú papírt akkor nagy lett volna a gond!
Én szemly szerint tök egyforma"JELOLETLEN-MINTÁZATLAN" takaró papírral csináltattam volna meg a trükköt!!!Szegény mentalistánk NAGY gondban lett volna!!!
Danny Blue trükkje is tök egyszerű,...de ha az is érdekel titeket,akkor látogassatok el az INDEX fórum "Uri Geller kiválasztott" topikjába.Ha van további kérdésetek ott válaszolok!!! :)

üdv CRYSTAL SKULL

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.04.03. 21:50:17

Jövőlátás a következő részhez: "Leszállt egy repülőgép. Benne egy vendég, aki nem más mint Uri Geller lánya Natalie. Natalie-nek most lesz Magyaroraszágon a legelső föllépése. Gyönyörű egyrészes szoknyás ruha lesz rajta. A trükk melyet bemutat 5 szimbólumot fog tartalmazni! (kör,kereszt,hullámok,négyzet és csillag) A bemutatott szimbólumok közül a betelefonáló közönség többsége a csillag szimbólumra fog szavazni. Mindenki le lesz döbbenve..."

Bővebben:

vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=41804

Blogtulajdonos 2008.04.19. 06:29:22

Sziasztok!
Jól elvitatkozgattok a témán ;-))
Lehet boncolgatni, hogy ügyesek vagy sem, hogy "örökölték" a képességeiket...
Engem leginkább ez háborít fel: A nagy pátosszal előadott körítés. Na ez az, ami nem kéne.
Mert miről is van szó? Egy olyan műsorról, ami másutt már lement. Ezek a mi fiaink próbálnak ügyes trükköket bemutatni (több-kevesebb sikerrel), ennyi az egész. Urigyuri is csak egy közepeske a témában.
Nézzétek meg a youtube-on Criss Angel-t! Majd ha a mieink is így trükköznek, akkor azt mondom, érdemes nézni a műsort. De ezek szombatonként bánáznak csupán! Ullmann Monika pl. hamarabb kezdte felemelni a megbeszélt kezét, mint kellett volna stb. Sorolhatnánk a hibákat. A kígyósnál is mindegy, hogy kiscsirke volt-e a köcsögben vagy pedig mérgeskígyó. A trükk az volt, hogy azzal a papírral takarta le a segéd az állatot, amelyik papírt már "próbaként" rátette a mi kis mentalistánk az edényre. Tehát nem volt nehéz kiválasztani, melyikben van.

Kíváncsi lennék pl. hogy Bocskornak mennyit fizettek, hogy álljon le a támáról ;-) Mona Lisa, hm... Nézzétek meg ezt:

www.murphysmagic.com/Mona-Lisa-2-Magic-Puzzle-Trick#Top
Még a darab is ugyanonnan hiányzik. Röhögnöm kell.

Csak ízelítóül:
youtube.com/watch?v=ny0AmXF2UNU
youtube.com/watch?v=lC0h4URvNkE
youtube.com/watch?v=r0BukAy_dko

(A half a woman elég durva ;-))))

Criss Angel legalább nem hókuszpókuszol, hogy honnan a tehetség, a látnoki képesség.
Szombatonként inkább nézze őt az, aki ügyes trükköket akar látni ;-)
A háztetők feletti lebegés trükkjét pl. elmagyarázza az egyik dvd-jén. Nem akarja elhitetni az emberekkel, hogy ő "kiválasztott."
Az ő kézügyessége, tudása messze felette áll a mieink gyengeének sem nevezhető próbálkozásainak. De hát a magyar néző ezt kapja... Urigyuri meg addig is gazdagszik.

Na, üsv., jó szórakozást! (Kinek ehhez, kinek ahhoz.)
süti beállítások módosítása