Csúcskategóriás célreklám

2008.09.05. 13:30

Elvitték köztéri szobrát a csúnya fémtolvajok? Oda a mellszobor a sírról? Remény sincs már megtalálni? Cégünk segít önnek!

Az alábbi vicces oldalt feltétlenül meg akartam örökíteni az utókornak, hogy akkor is megtekinthető legyen, amikor már a reklám esetleg nem fut a Google Adsense keretein belül. A reggeli kábellopással kapcsolatos írásomhoz a Google automatikája igen érdekes hirdetést választott. Annyit érdemes tudni – aki esetleg nem ismerik, azok kedvéért írom le – hogy a Google az oldal tartalma alapján válogatja a hirdetéseket, hogy az minél inkább érintse a potenciális célközönséget. Jelen esetben tökéletes a találat. Talán egy rézkábel gyártói hirdetés jobban passzolt volna, de pillanatnyilag ez aranyérmes kapcsolás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr59649641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistike 2008.09.05. 14:17:36

Halálos :) Komolyan várom, hogy mondjuk a Magyar Kábelművek vegyen Google reklámot. Akkor véged, senki sem mossa le rólad, hogy benne vagy :D
süti beállítások módosítása