Tereskova Fábry ellen

2008.04.10. 11:38

Adva van az alapprobléma, valamiképpen növelni kellene a Showder nézettségét. Megszületik az alapkoncepció, kell valami balhé. Tökéletes választás erre Tereskova személye, akinek nem kell sokat magyarázni, hogy miként kövessen el olyat, ami felháborítja a népeket. Tereskova pedig kitesz magáért a műsor felvételén, ahol előadja legobszcénabb dalát, kellően felkavarva ezzel az indulatokat. Ahogyan sejteni lehet, ez tévébe nem kerülhet, mert 5-10 perc folyamatos sípolást nem kívánnak a nézők megtekinteni. Nem baj, az esetet felhasználja a csatorna a reklámozáshoz, letölthetővé teszi egy részét a weboldalán, majd a műsorba – a legvégére, hogy mindenki végignézze – berak egy olyan vágott verziót, ami egy átlagos középiskolás lánnyal is készülhetett volna. Ettől még a legpotenciálisabb nézők között 24%-kal nőtt a nézettség, ami szép eredmény, és a Google is bepörgött Tereskovára. Ez olyan eseménysorozat, amire a „művésznő” berágott. Tereskova kiakadt azon, hogy a showt olyan anyaggal reklámozták, amit végül nem adtak le. Ahogyan mondta: „Engem nem egy szerkesztő hívott fel, hanem személyesen Fábry. Azt gondolom, hogy onnantól fogva hogy ő hív fel és azok után hogy a barátjának nevezett, felelős azért, hogy velem kapcsolatban maradjon a produkció végéig. Kértem, hogy mutassák meg a vágott anyagot, Fábry megígérte, mégsem kaptam meg. Nem tudtam vele beszélni, írtam, sms-eztem, nem reagált rá, és semmi következménye nem lett a kéréseimnek” Szerinte a nézőknek fel kellene jelenteni Fábryt, mert nem azt kapták a műsorban, amit annak a reklámja ígért. Külön vicces a dologban, hogy Tereskova egy fillért sem kapott a szereplésért, ami nyilván nem kevés milliót vagy tízmilliót hozott a tévének. Ma már Tereskova nem tudja utolérni az illetékeseket. Csak ezt nem tudjuk, hogy mire számított.

A televízió, mint olyan, embereket használ fel. Mi ruhát veszünk fel reggel, hogy jól mutassuk napközben, aztán este levesszük. Ha már elkopott, kiment a divatból, vagy netalán meguntuk, akkor szépen leszokunk róla, hogy használjuk. Hasonlóan dolgozik a média az emberanyaggal. Tereskova kiváló öltözet volt, mondhatjuk egy jófajta nadrág, amit magára öltött a televízió. Csak ezzel a nadrággal az a probléma, hogy egy orbitális nagy lyuk tátong a fenekén. Amíg szemből kell megmutatni, addig jó poén, hogy mindenki tudatában van annak, mekkora lyuk is van ott. Mindenki izgatottan várja, mi történik, amikor megfordulunk, de amikor tényleg konkrétan a közönség felé kellene fordítani a látképet, akkor szépen a két kezünkkel eltakarjuk a látványt. Így tett az RTLKlub is Tereskovával. Tudta, hogy amit a „művésznő” produkál, az nem kerülhet adásba, még azok a részek sem, amikor a műsorvezető közösen írja újra a versikét a vendéggel. Viszont nagyon izgatottá tette a nézőket azzal, hogy várakozásokat állított fel a műsorral szemben, ami bizony nem is volt rossz eszköz. A cél megvalósult, és hiába mondja a producer, hogy nincs is semmi baj Tereskovával, közben ő ugyanúgy jól tudja, hogy ez a fajta művészet egy országos kereskedelmi csatornán nem túl sokszor futtatható. Egyszer jó volt, kihúzta a betegeskedő Showdert az ágyból, és ettől kezdve itt az ideje azon gondolkozni, hogy mivel lehetne újabb gyógyszeres kezelésben részesíteni a beteget. A Tereskova típusú ruhadarabra pedig éppen nincs szükség. Ki az a Tereskova? Küldjenek neki egy csokor virágot egy köszönőkártyával.

Már majdnem sajnáljuk is őt, hiszen naiv kislányként nem volt azzal tisztában, hogy valójában nem arra kíváncsiak, hogy ő mit fest, vagy mit énekel. Azt viszont kevesen vállalták volna rajta kívül, hogy előadnak egy olyan dalt, amit ő előadott. Márpedig a botrány nehezen lett volna kivitelezhető egy újabb Uhrin Benedek nótával. Örülünk, hogy a kedves művésznő felismerte a média nevű fenevadat, és reméljük, hogy jót fog tenni a szellemi fejlődésének is a jövőben. Ekkor megtalálhatja a művészetnek azt a vonalát, amit el lehet adni, és nem csak vírusmarketingben lehet felhasználni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr55419581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baszkurátor 2008.04.10. 12:15:48

Én különösebben nem komálom a "művésznő"t viszont most teljes mértékben igazat adok neki!
fábry ettárs meg amúgy is csak egy kis pénisz.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.10. 13:27:12

Ilyen a kereskedelmi televíziózás ...mindent a nézettségért.

Szar ügy, de kihasználták jól a leányzót.

rozsomák 2008.04.10. 16:50:33

Nem értem, mit hőzöng a "művésznő" ?
Ekkora reklámot hol kapott volna ?
És mindezt ingyen kapta !

Megjegyzem, ő is rengeteg embert becsapott már, akik művészetre voltak kiváncsiak, aztán csak azt kapták, amire ő képes..:-))

Prophet 2008.04.11. 01:08:16

Nem kell aggódi, jövő héten majd lesz kibékítő show, ahova meghívja a drága Fábryk úr, de oda nem megy el, és az utolsó pillanatban tudja megy a drága Fábryk úr (botrány), de következőre majd tényleg mindent elrendeznek. 3 adás nézettsége meg is van. És akár Tereskova nélkül is menne... gusztustalan ember lett ebből a drága Fábryk úrból.

nenemami 2008.04.11. 14:45:11

Fabry(k) Úr a népszerűség érdekében mindent elkövet. Felesleges vendégeket hívnia, hisz csak Ő beszél, poénkodik(?) most már elég gusztustalanul.Az ocsmány viselkedése visszataszító, amúgy sem egy "leány-álom"kinézetű, nagyon imádja magát. Régebben kedveltem(tük),így a műsorát már nem nézem.( Ezt nagyon sok barátom teszi az utóbbi időben)

gelikriszta · http://geliii 2008.04.12. 12:08:09

Reklám+miegyegymás ide-oda - igen is jól profitált itt mindenki! Tereskovával tele van az egész webvilág. Egyébként nem is rossz, az amit csinál, de legalábbis elgondolkodtató.
Fábryt meg úgy is nézi az is aki azt állítja nemis, pfújdeciki...
süti beállítások módosítása