TV2 Akadémia

2009.01.02. 09:00

Mi - a TV2 - új képzést indítunk. Itt aztán nem kell félned, hogy nem kapod meg a szükséges tudást, minden a rendelkezésedre áll, hogy megtanuld a televíziózás trükkjeit. Lássuk mivel tudnunk szolgálni számodra.
Megtanulhatod nálunk, hogy miként lehet sikeresnek álcázni magad, miközben sorra gyártod a béka feneke alatti nézettséggel rendelkező produkciókat. Olyan orbitális hibák elkövetésének technikája lehet a tiéd, amivel olya nagyszerű produkciókat hozhatsz létre, mint az XXL nevű humorműsor. Hogy nem hallottál róla? Pedig a maga nemében páratlan. Főműsoridőben olyan volt a nézettsége, mint hajnalban futó esti filmeké. Mi azt is meg tudjuk neked mutatni, hogy egy egész vasárnap estét meg lehet tölteni úgy, hogy a nézők inkább választanak bármi mást, csak a te műsoraidat nem. Olyan mélységekbe juthatsz el, hogy a mucsaröcsögei helyi tévé önkormányzati ülésének közvetítése magasan üti azt. De ez még semmi.
Megtanítjuk neked, hogy miként lehet egy országos kereskedelmi csatorna weboldalát filléres Google hirdetésekkel díszíteni. Ezekkel e technikákkal világosan kifejezésre tudod majd juttatni, hogy akkora a baj, hogy a vezetőség már minden egyes fillért szeretne megfogni annak érdekében, hogy szűküljön az olló a várt és ténylegesen produkált bevételek között. De ez még mind semmi!
Tananyagunk része a „Hogyan nézzük hülyének a magyarokat” című belső könyvünk is. Ebből megtanulhatod azokat a fogásokat, amelyek bármilyen nehéz helyzetből kihúznak. Az ebben rejlő ismeretek segítettek hozzá, hogy tavasszal, amikor a közönség nem vette be a dzsungelviperás kamunkat, akkor pillanatok alatt tudjunk szócikket hamisítani erről az állatról az egyik legnagyobb internetes lexikonba. Igaz, hogy a gonosz netes zombik miatt itt is lebuktunk, de ki emlékszik ma már erre? Mára a Google 378 találatot mutat a dzsungelviperára, ami mutatja, hogy a célt, vagyis a népszerűséget elértük.
Olyan sikertörténeteket is megmutatunk neked, mint az Igazság ára című műsor. Ezen a produkción vázoltuk, hogy egy nemzetközileg teljesen sikeres műsort miként tudunk hetek alatt annyira tönkretenni, hogy az egyre későbbi időpontok helyett végül le kelljen venni azt a palettáról, persze mindezt teljes csendben, mondván, hogy a műsor teljesen kifutott. A műsorok áthelyezésének trükkje is a mi találmányunk, a legtöbb főműsoridőben indított sikertelenségünk így került át pillanatok alatt a holtidőbe.
És végül van olyan műsorunk, ahol hétről hétre képesek vagyunk olyan kérdéseket feltenni, amire a nézők 98%-ka ugyanazt a választ nyomja. A többi meg nem ismeri a telefonján a számokat, a neveket a telefonkönyvből szokta kikeresni. Feszültségkeltésnek kiváló. De nekünk ez jó, hiszen így is ömlik a sok fizetős sms, ami a lényeg.
Mindez csak most a tiéd lehet potom 390.000 forint + Áfa díjért. Hát a hülyének is megéri, nem? „Mi nem csak elméletben, egy katedráról beszélünk a tévézésről, nekünk ez az életünk.” Ha még nem győztünk meg, akkor át kell futnod a listát újra és újra. Csak velünk tanulhatod meg, hogy miként lehet valamit rosszul csinálni, amit amúgy nagyon nehéz elrontani.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr38850049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2009.01.02. 11:16:27

a legjobb, hogy külön casting órát tartanak. :) vajon ezek után mi is úgy fogunk tudni casting-olni, mint pierre woodward? ;)

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2009.01.02. 13:34:31

és mégis lesznek, akiket a talmi csillogás jobban érdekel

zala 2009.01.02. 16:19:02

cett, te kis porntúrálatlan, az pierre woodman akire te gondolsz - de a poén az ül :)

amúgy meg mit lehet várni egy csatornától, amely már névválasztásában a második helyre predesztinálta magát?

Angoltudós 2009.01.02. 17:00:11

Nem nagyon nézek tévét, de még minidg verik a RTL-t.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.01.02. 18:51:27

mar vartam ezt az irast. annyira egetveroen odabasz a reklamjuk a tvben...

Ha en valaha is ujsagirast, tvzest akarnek tanulni - de nem akarok, mert az utolso hajlektalan csovest tobbre tartom mint a mai magyar ujsagirok barmelyiket - akkor tuti hogy a tv2 tudastarat es muhelyt messzire elkerulnem.

Ocska, csusztato, hatasvadasz, balfasz banda.

Bacardi_light 2009.01.05. 11:44:25

A technikájuk rendben van de sajnos hülyék hozzá :)

movhu 2009.01.05. 12:02:51

Friss hír, hogy a Csillagvirág Klinika és szűkül, és lehet be is zár:

www.blikk.hu/cikk.php?cikk=130078

:D

Ennyi a különbség, ha valaki ért hozzá, és valaki nem. A Barátok közt sikeres, ez meg megy a levesbe.(most itt ne firtassuk, hogy a BK színvonalas-e. Nézik, és kész)

mnmnbkhj 2009.01.05. 14:14:51

A reklám pedig felkeltette az érdeklődésem, ez pedig -szerencsére- lelohasztotta :D

movhu 2009.01.05. 14:21:31

Életem és munkásságom értelmet nyert :D

kamasuka 2009.01.05. 19:30:22

Casting ... Az ex-BKs Ákos náluk a castingoló zseni. Hírdeti magát, és vele együtt az utóbbi évek összes bukását is.

cherryd 2009.01.14. 20:07:15

a valamire való magyar újságírók vagy külföldi újságoknak írnak itthonról, vagy blogolnak, vagy kimennek külföldre...
jobban teszik

a tv2 meg megszünhetne végre... úgysincs sose pénze semmire, mindig az sms-ektől várja a municiót
az az érdekük hogy adócsalókról, emberekről-akik-öreg-néniket-nyúlnak-le számoljanak be, de azt nem vallanák be, hogy ők is ugyanolyan kategóriás csalók
süti beállítások módosítása