Szupergyors RTL webteam

2008.03.18. 19:28

Úgy tűnik, van értelme felszólalni a minket zavaró dolgok ellen. Az RTL legújabb híroldalának üzemeltetői máris megtették a javítás irányába a lépéseket. Délután született blogbejegyzésemre reagálva például a „Regisztrálok” gomb már kiválóan működik Explorer alatt is. Javításra került a Hetihetes oldala is, legalább a szeptember végi dátum lekerült. Igaz, az ajánlóban még mindig benne van, de ez is jó kezdetnek. Ennél is jobb lesz, ha tényleg friss dolgokat olvashatunk majd ott, például arról, hogy ki lesz a hétvégi műsorban. Emellett a blogomról oda látogatókat, tehát aki itt klikkel a híroldalra, pillanatnyilag ez az üdvözlet fogadja.

Őszintén értékeljük, hogy valaki ilyen sebességgel reagál az oldalát ért kritikákra, és rögtön meg is teszi a szükséges intézkedéseket. Csak így tovább! Szeretnénk, ha mindenki ezt tenné, és magyarázkodás helyett a fejlődés útjára lépne. A mai világban igazi felüdülésként éljük meg ezeket a lépéseket, mert amikor mi fogyasztó kritizálunk, akkor nem azt szeretnénk, hogy „a csatorna monnyon le”, hanem szeretnénk továbbra is szórakozni, tájékozódni és élvezni azt, hogy mi vagyunk a néző. Ez a megoldás pedig sokkal jobb, mint amikor az ember írását letiltják a levelező rendszerből. Nem utolsó sorban örülünk neki, hogy tartják olyan fontosnak és meghatároznónak az index.hu és a blog.hu oldalakat, hogy figyelembe veszik az ott megjelenteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr63386543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.03.18. 19:58:03

Update:

Jelentek meg hozzászólások :)

MosoMasa 2008.03.18. 20:00:53

a hirek oldal megjelenik az operában! :)Bár mintha kicsit hibásos lenne. viszont ennek örömére a "regisztrálok" nem megy sem ott sem IE-ben!

movhu 2008.03.18. 20:09:40

Előbb még ment. Biztosan dolgoznak rajta éppen most is :)

Tengerecky 2008.03.18. 21:32:44

Nem lennék most ott webfejlesztő... :)
süti beállítások módosítása