Mozgalmas hét áll az MDF mögött. Készülnek az elnökválasztásra, és hát úgy tűnik (tűnt), hogy hosszú idő után Dávid Ibolya nem fog olyan egyszerű többséggel pozícióban maradni, mint eddig. "Komoly" kihívóra lelt Almássy Kornél személyében. Az alelnök a bejelentés után nem sokkal már közzé is tette programját, amelyben persze megújulást, új lendületet, blablabla… ezt már ismerem. Készen kell állni a pártnak, hogy „bármely pillanatban magára vállalja egy esetleges kormányzás felelősségét”- jó, ezt is sejtettem. Készül itt mindenki, hogy egy esetleges előrehozott választásnál ott állhasson a kondér mellett.
Nincs is ezzel baj, lehet próbálkozni, bár afelől erős kételyeim vannak, hogy „bármely pillanatban”, vagyis mostanában az MDF képes lenne olyan programmal előállni, amely kormány pozícióba hozhatná a pártot.

Ezek után mit hallok a Híradóban? Almássy már visszalépett, Dávid Ibolya feldúlt hangon beszél valami hangfelvételről, hallom Csányi Sándor nevét, Stumpf István nevét, és még valakiket. Na ez már felettébb érdekes, nézzünk csak utána. És valóban, nem titkos adatgyűjtésem eredményeként kiderül, hogy egy UD Zrt. nevű vagyonvédelmi cég valószínűleg feltörte a freemail rendszerét, és ott kutakodott. Elindul a nyomozás, és hát előkerül az a bizonyos hangfelvétel, ami Tóth János (mostantól ismert ember), és Csányi Sándor között zajlott.
Megfigyelés Dávid Ibolya ellen? Terhelő adatok összegyűjtése? És a háttérben Almássy Kornél áll? Már kezdem érteni, miért is mondta az alelnök a programban, hogy az MDF- nek "nincsenek civil kapaszkodói, csak kétes kapcsolatai", valamint, hogy tudomásul kell venni, a pártelnök (aki ő akar lenni) „nem mitikus, tévedhetetlen vezér”.

Hát tényleg nem.
Bár jelenleg tagad mindenki, és persze kikéri magának, de azért mégis furcsa, hogy Almássy indok nélkül visszalépett az elnöki jelöléstől. Az is furcsa, hogy azon a bizonyos hangfelvételen Csányi úgy búcsúzik Tóth Jánostól, hogy majd beszélünk még a dologról. Miért úgy búcsúzik? Kérem szépen, próbáljon már engem felhívni valaki azzal, hogy véleményezzem a Dávid Ibolya elleni adatgyűjtést! Először is azt mondanám: Mi közöm nekem ehhez? Hisz én SOHA nem szoktam ilyesmiben részt venni. Azután azt mondanám: Kikérem magamnak a feltételezést, miszerint engem érdekelhet egy ilyen akció. Nem mondanék ám olyat fáradt hangon, hogy Janikám, majd kedden visszatérünk rá. Mintha ez amúgy annyira természetes volna. És a legszebb az egészben, hogy egy évekig is eltartó nyomozás után még mindig kiderülhet, hogy nem volt megfigyelés. Hisz ebben az országban nincs olyan. Most is csak manipulált akcióról van szó. A szöveget megvágták, mert az a rész nincs benne, amelyben a felek megállapodnak, hogy mégsem piszkálják meg az MDF nagyasszonyát. Hozzáteszem, ezúttal. És ha kivágták? Nem az itt a lényeg, hogy egyáltalán szóba került? Hogy valakinek a fejében megfordult, hogy egy vezetőt így buktasson meg?

Nem annyira Dávid Ibolyát sajnálom. A választókat sajnálom, és magamat. Hogy már megint ilyen hülyeségekkel zavarják össze a fejünket. Nézegetik a levelezését, aztán pár hét múlva nyilván kidobták volna hírnek, hogy regisztrált a MyVipen, vagy valami hasonló horderejű dolgot. Elveszik az emberek figyelmét arról, ami valóban történik ebben az országban. Költik a pénzt a megfigyelésekre, aztán a megfigyeléssel kapcsolatos nyomozásokra.

Itt azért megjegyezném, hogy ez az egész megfigyelősdi az előző rendszerben sokkal olcsóbban és egyszerűbben működött. Béla figyelte Karcsit, Karcsi meg Jóskát, és ennyi. Emlékszem, mikor ’88 táján egy fél éjszakán át tartó konyakozás végén édesapámnak elárulta az egyik elvtársa, hogy már évek óta ír róla beszámolókat "fölfelé", miközben apa úgy tekintett rá, mint majdnem barátjára. „Ferikém, légy megértő, nagyon nehéz ez nekem. Ez van, te is tudod”. Akkor kapta apám az első infarktusát. De azért nagyon megértő volt. Hisz kinek szólt volna? Hol jelentette volna be? Kin kérte volna számon? Akkoriban (is) tudta mindenki, hogy ez így megy a politika mocsarában, csak szembesülni volt nehéz vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr72662507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cometneni 2008.09.14. 09:49:07

A páromról is jelentettek a 80as években. Azt mdja,hogy sejti,hogy ki, de nem akar biztos lenni a dologban. nyilvántartották, mert punk volt...

megfigyelo 2008.09.14. 10:11:13

Itt arrol volt szo, hogy Almassy majd a Fidesz oblebe kormanyozza az MDF hajojat - amit Lezsaknak mar egyszer mejdnem sikerult. Es hat a Fidesz szamara "termeszetes", hogy a dolgokat torvenytelen modszerekkel oldja meg: szerverfeltores, zsarolas, lehallgatas, szolobanyak, a Dunai Vasmu tonkretetele...

Denis 2008.09.14. 10:19:46

Félő, hogy soha nem tudunk meg semmit. Az ország leggazdagabb emberét felhivja T. A beszélgetés hangneméből mindenki számára világos, hogy jó viszonyban vannak, tegezik egymást (Csányi mondja: "Jánosom"). Egy szóval sem állitja meg az "elnök" a hivót, nem utasitja helyre, stb. Olyan, mint a - jó viszonyban lévő - főnök és beosztott beszélgetése.
És most mindent tagadnak. Ó, felkészületlenül mondtam neveket (miközben JELENTETTE, hogy kik és mit akarnak). Ó, rossz érzésem volt (Csányi).
Ez az ember - az Elnök - milyen alapon mozgat szálakat? Ki a fene választotta meg? Kit képvisel?
Sajnos, az ügynek ezt a szálát soha nem fogja senki sem fölfejteni. Esély sincs a történtek megismerésére.
...Bár mondjuk a János érdekes egy figura... Bármi közbejöhet alapon fölveszi a saját beszélgetését... A helyében nem lennék biztos abban, hogy megmarad az állása...

Dr Kangörény 2008.09.14. 10:31:34

Csányi? Ha-ha-ha, van olyan ember aki azt gondolta, hogy ez az ember nem tart kapcsolatot mindegyik párttal, nem akarja kézbentartani bármelyik pártot, nem akar beleszólni a politikába?
Ha ilyen lenne, akkor ma nem milliárdos lenne, csak egy noname manager.
Ha kell nyal, ha kell zsarol. Sok pénze van, neki mindent lehet. Ha a fidesz megkaparintja magának az mdf-et, abból is profitálhatott volna pár milliárdot a megszerzett infók alapján.

Trischa 2008.09.14. 10:37:55

igazán jól értesültek vagytok, csak kár, hogy eléggé információhiányosak a megállapításaitok. nem kell mindent a sajtónak elhinni. nem furcsa, hogy Dávid Ibolya "véletlenül" pont az országos választmány előtt, a tisztújítás célegyenese előtt tálalta ezt a felvételt? vagy hogy ennyire görcsösen ragaszkodott az előrehozott választásokhoz? persze, mert akkor meghosszabbították volna az elnöki tisztségét, és el lehet odázni a tisztújítást, addig meg legalább van idő gondolkodni. Hát igen, 50 fölött már az ember a szokások embere lesz, és ragaszkodik görcsösen, a dolgokhoz, amik még azt jelzik, hogy tevékeny, nem pedig már haláraítélt.

Z 2008.09.14. 10:48:02

Dávid pártelnök maradt. Bár így nem tudom ,hogyan fog a " normális Magyarországról" prédikálni a választásokkor.
Az egyik megfigyel ,a másik meg ezzel zsarol ,hogy ne induljanak ellene. Szép, olyan "normális"...

Rá Dios 2008.09.14. 10:54:53

Az én negatív kedvencem titkosszolgálati ügyekben demeter rész-kdnp-s ex-titokminiszter, aki elővágásnak szánt otromba nyilatkozataival szinte megerősíti a szkeptikus hallgatót abban, hogy bizony, megint a FIDERSZ kavar.
Nyilván nem kell félteni Demeter úr éppen regnáló utódát sem, de én - és remélem még sokan - biztosan nem használnék olyan kifejezeéseket a "kollégáról" beszélve, hogy "Szilvási és bandája".
Ha Demeteréknél a nagybácsi(?) fasiszta(?) könyvein kívül volt is esetleg illemtankönyv, azt ő aligha olvasta, anyja nem oktatta, óvodába nem járt. Most meg már késő...

Rá Dios 2008.09.14. 10:55:27

FIDESZ, R nélkül. :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.09.14. 11:03:18

Valahogy nekem akkor se tiszta. Nagyon olyan érzésem van, mintha az egészet Dávidék rakták volna össze Almássy ellen. Amit viszont Dávidról nehezek hiszek el. De akkor is. Viszont a FIDESZ-ről is fel tudok tételezni minden ilyet, hisz már lett hasonló ügy rájuk bizonyítva. Szóval nem tudom.

Dr Kangörény 2008.09.14. 11:04:32

trischa, nosza, oszd meg velünk azokat az információkat, amiknek híján vagyunk, te pedig a birtokukban vagy!
Az okoskodás és kombinilás nem ér! (Különösen azért, mert azt a fidesz többször is megmutatta, hogyan olvasztja magába az általa feleslegesnek ítélt jobboldali pártokat.)

Mellesleg a Csányi nyilatkozatot sem szabad elhinni? Meg a Tóthét sem? És a telefonbeszélgetést sem szabad elhinni?

Oszd meg velünk, hogy mit hihetünk el!

violator78 2008.09.14. 11:07:32

Kangörény_: semmit. :)

Denis 2008.09.14. 11:07:56

Trischa-nak. Fura - és számomra elfogadhatatlan - az erkölcsöd. Tételezzük fel - csak a "játék" kedvéért - hogy a telefonbeszélgetés valódi. Ez esetben Dávidnak teljes joga közölni az alelnökével, hogy vonuljon vissza. Nehogy már ugyanolyan joga legyen a bérenc alelnöknek, mint annak, akivel el akart bánni???

Bit Rot 2008.09.14. 11:09:28

Ennyit az MDF-ről és Dávid Ibolyáról.

Ha szorul Dávid nyakán a hurok, még az MSZP-kormány és titkosszolgálat segítségét is elfogadja. (Esetleg kérte is?)

jozo 2008.09.14. 11:19:35

szép

de mielött elfelejtitek:

van valahol egy tisztelet társasága

ami nem sokára benyújtja a számlát

s ott a dalt majd Schmuchk Andor húzatja, Gyurcsányék szája íze szerint

itt egyszeruen annyi történt, hogy a látszólag érintetlen, szende szűz (höhhh) MDF a mérleg nyelveként dönthet

ha Kornél a vezér, valszeg a Fidesznek megfelelően (már nem, mert ugye visszavonult)

de nem jött össze neki, a jóhelyről, jóidőben vezényelt ellentámadás a felmentő sereget elzavarta (huhh, ez képzavar, bocsesz), lehet várni, tartalékolni

mert jön még a Tisztelt Tisztelet Társasága...

jozo 2008.09.14. 11:21:12

ui: a titkosszolgák meg ugye mostanában MszMp szolgálatban állnak, nekik a legfontosabb, hogy nehogymááááá "fideszes" legyen az mdf vezér...

Barnabás 2008.09.14. 11:24:04

Eddid is sejtettem,hogy Dávid Ibolya nem olyan jellemes nőszemély mint,ahogy megpróbálja eladni magát.Ráadásul diktátori hajlamai is vannak.Már hetente törnek fel bűzös buborékok a politika mocsarából,mi birkák pedig némán,szemlesütve szagoljuk.Szégyen!

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.14. 11:39:05

Persze, nekem is eszembe jutott, hogy éppen jó az időzítés. Lehet például egy ilyen összeesküvés elmélet, hogy D.I. elváltoztatott hangon felhívta másik torzított hangú telefonját, aztán megbeszélte önmagával, felvette magnóra, és bejelentést tett. Még ezt is el tudom képzelni. Az ilyen felvételek mindig annyira jókor kerülnek elő. Játszmákat játszanak törvénytelen eszközökkel, csak éppen mindig mi kerülünk ki szarul belőle. D.I. a helyén marad ennek a kis ügynek köszönhetően, így hát sosem tudjuk meg, ha váltás lett volna, az mit hozott volna. A meccset lejátszották, a nép meg néz nagy szemekkel, és betömik a tudatát egy botránnyal. Alig különbözik a bulvár cicielemző cikkeitől.

egyenlítő 2008.09.14. 11:47:39

Csányi neve már többször felmerült, mint lehetséges miniszterelnöké. Szerintem elkezdtek pártot gründolni alája, így, mert ahhoz egy új befusson, kell vagy 8 év. A pénzt ő adta volna, a politikai szakértőket meg Stumf és társasága.

Vagy feldobta őket valaki (amit 2 ember tud, az csak akkor titok, ha az egyik már halott), vagy sikerült visszanyomozni az internetes kutakodásokat.

Nem hiszem, hogy a FIDESZ direktben benne lett volna, csak a volt emberei.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.14. 11:48:02

Nagyon nagyon egyetértek a poszt íróval abban, hogy (úgy látszik, úgy látja - ha igen helyesen - , hogy ez a dolgok lényege) „Elveszik az emberek figyelmét arról, ami valóban történik ebben az országban.”

Ezért értek egyet:

www.kibulizottorszag.net

A fönti tökéletesen illik az ott vázolt ősszefüggésekbe.

Péter57 2008.09.14. 11:53:40

Okoskák,arról miért nem beszéltek,hogy az emdéef nevű pártocskából már vagy 4 volt elnök,többtucatnyi képviselő,helyi vezető került kirúgásra,most pedig azért le kellett mondania tucatnyi embernek a választmányi tagságáról is,mert nem Ibolykára szavaztak volna??
Ibolyka nagyobb diktátor a pártjában,mint Kádár János volt!És ugyan kitől kapta a hangfelvételt?Tuti hogy Szilvásytól!

acetofive 2008.09.14. 11:55:15

aki ketelkedik a fidesz szerepebe, egy kis emlekezteto:
index.hu/politika/belfold/mdf8862/

egyenlítő 2008.09.14. 12:05:59

Barnabás: Ibolykának már megint van valami kabátlopási ügye?

Baszkurátor 2008.09.14. 12:11:36

Én csak annyit mondok srácok, hogy a velejéig rothadt az egész politikai és gazdasági "elit".Pártállástól, világnézettől függetlenül.

kamasuka 2008.09.14. 12:25:04

Mi köze a Fidesznek az MDFhez? Milyen beolvasztás? Az MDF rendre az MSZP és az SZDSZ mellett szavaz a parlamentben és a fővárosi közgyűlésen. Milyen beolvasztás már ez?
Kornélka vsz csak indulni akart DI ellen, picit reformálni, kis húsosfazék, mert ez így nem jó, és tényleg nem jó, két szar törpepártot az MSZP nem fog tudni bejuttatni a parlamentbe, mégha a saját farkát is kell leszopnia. Most Ibike kapott egy kis anyagot az MSZPtől, ezt felhasználta és megint nincs ellenjelölt. Ennyi. Kornélka meg szintén ebből él, neki is fontos a túlélés és inkább visszavonul, persze még kizárhatják, amikor lecseng kicsit az ügy.

Csányival kapcsolatban meg rossz lóra tettek. Ez nem egy mókamiki kaliberü emberke. Ő ül kussban és ha felpörgetik, akkor nyilván nem fog szarozni. A kapcsolataival, a pénzével be fog szállni a versenybe, mégha nem is személyesen és nyilván nem amellett, aki betett neki. Hülye az, aki ilyet hergel fel. Szóval gratulálok mindenkinek aki belekeverte.

A felvétel meg annyira megrendezett. Olyan rosszul játszik az illető fasz, pl. azzal, hogy nem tudja: Antall vagy ki?, amikor belöki Csányi, hogy kiről is van szó. Önbalhé, baromságokkal.

Majd előkerül egy megvágott Orbán beszéd, meg még ki tudja mi a választások előtt, de aki ezt mégegyszer beszopja, mármint hogy MSZP és SZDSZ kell neki, annak szintén csak gratulálni tudok.

Ez az egész csak azt erősíti meg, hogy Ibi ellen van infoja SZGYnek így hozta a szokásos patkány formáját.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.09.14. 12:29:50

Az MSZP nagyon felügyelet alatt akarja tartani a madöföt...

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2008.09.14. 12:37:54

Az esztergomi szállal nem foglalkozik senki?

www.szeretgom.hu/content/33621

Az egominfo.hu írja: A(z esztergomi) polgármester házának a felgyújtása kapcsán szóltak már a pletykák a North Atlantic Protector Kft.-ről, mint amelynek környékéről azt megelőzően fölkeresték az állítólagos tetteseket.

egyenlítő 2008.09.14. 12:41:23

Hát, igen. Csupa régi megbízható MSZP-s káder szerepel az ügyben, Almássytól Stumpfon keresztül Csányiig, hogy a III/III-as műveleti igazgatóról ne is beszéljünk. És nyilván az egészet Dávid Ibolya és Gyurcsány szervezte.

Trischa 2008.09.14. 12:43:37

Majd lehet nézni, hogy az a 12 ember, aki lemondott a választmányi tagságáról, hogy fog folyamatosan kikopni a pártból. Hogy mit találnak ki ellenük sunyiban, hogy a különböző tisztségeikből kirugdossák, és még sokan mások követni fogják őket, nem önként. Ez Ibolya néni demokratikus pártja, ahol ha jelentkezik valaki, aki felvenné a versenyt vele, kézzel lábbal kapálózik, hogy eltüntesse útjából, mert tudja, ha van más lehetősége a párt tagjainak, mindjárt megcsappanna támogatóinak száma. Mit tett kedves Ibolya néni az elmúlt években? Sok mindent, lerombolta pártjának renoméját, és elüldözte támogatóit. Sikerült bejutniuk épphogy 5%-kal a parlamentbe. 2010 tavaszán erre szinte semmi esélyük sincs, hacsak össze nem kapják magukat, vagy amire leginkább szükség lett volna, arculatváltás. Amit Almássy véghez is tudott volna vinni, és nem tolta volna a Fidesz felé a pártot, arra van az MDF-ben egy külön érdekcsoport. Előrehozott választás? Miért akarná ezt egy olyan párt, ami jelenleg 3% körül (sem) áll? Bár erre már válaszoltam az előző kommentemben.

prolee 2008.09.14. 12:45:06

Meg az is nagyon furcsa, hogy Dávid Ebolának egyszerűen nem lehet kihívója, nincs nála alkalmasabb a posztra annak ellenére, hogy az MDF már a szó szoros értelmében alulról szagolja sz Ibolyát.

Avvakum protopópa 2008.09.14. 12:48:56

Ez az egész história azt hiszem végső adalék ahhoz, hogyan kell cselekednünk minél többünknek, akár előrehozott, akár normál időben megtartott választáskor. Egy jelszó lehet csak: "ZAVARJUK EL EZEKET!" Mindegyiket! Jöjjenek bárkik, bárhonnan, csak ezek ne. "Ezek" alatt valamennyi jelenleg a parlamentben űlő gazembert, tetűt, paranoiás őrültet, tolvajt és potenciális gyilkost értem. Tehát, még egyszer: ZAVARJUK EL EZEKET! Alapítsunk erre az egy mondatra mozgalmat, szervezkedjünk, meglesz az eredménye!

Pohu 2008.09.14. 13:00:58

Milyen jó, hogy a jobboldalon olyan sok jelölt van...

moyes 2008.09.14. 13:05:38

"az MDF már a szó szoros értelmében alulról szagolja sz Ibolyát." Ez jó! :)
Egyszerűen D Ibolya megrendezte magának ezt, hogy kihívója eltűnjön. Az egész egy gyermeteg marhaság. Még a leglúzerebb hülyék sem beszélik ezt meg mobilon.
És a felvétel minősége... Édes Istenem. mekkora kamu.
A meghívott szakértő épp, hogy ki nem röhögte az "Esté"-ben.Vajon mennyit kapott Almássy? És Csányi?
Sosem tudjuk meg...
És még valami: "Gyűjtsenek terhelő adatokat a pártelnök választás előtt." Mi lehet az, ami a választmány előtt is gáz? Vihar egy pohár vízben. Szánalmas...

Rá Dios 2008.09.14. 13:06:50

Egyenlítő:

Könnyű neked, hogy minden olyan egyszerű és világos, semmi kétely soha... A komenisták és kész...:-)

moyes 2008.09.14. 13:12:38

persze, mindenki MSZP-s káder..

Rá Dios 2008.09.14. 13:20:21

Tetszik nekem ez az MSZP, hogy mindent elintéz, kézben tart. Csak azt nem értem, hogy egy könnyű kis népszavazást hogy buktak el, ha a Fidesz ideológusai is az övéik? :-)
Ibolyka kemény csaj. Politikus persze, tehát a családba be nem ereszteném, de nem senki, az nyilvánvaló ...

Netuddki. 2008.09.14. 13:23:13

Avvakum protopópa 2008.09.14. 12:48:56
Hol lehet jelentkezni? ;)

moyes 2008.09.14. 13:25:21

kicsit off:
Jut eszembe a KDNP is előrehozott választásokat szeretne. ha máshogy nem népszavazással.
Az ÉN pénzemből ne szavazzanak már a saját karrierjük érdekében!
Egy 0,000001 százalékos támogatottságú párt meg pláne ne..

boka · http://csaszu 2008.09.14. 13:27:55

Avvakum protopópa ! Éljen a Proletár Forradalom ! Te leszel a Vezérünk !

boka · http://csaszu 2008.09.14. 13:30:27

A Stumpf Istvánnak nincsenek titkosszolga kapcsolatai, hiszen apósa Horváth István ( volt kommunista belügyminiszter ) .

prolee 2008.09.14. 13:36:12

Jaj de muris! Úgy látom, vannak itt olyan észlények, akik még emögött is a FIDESZT sejtik. Na! Akkor további jó zorbánozást kívánok! :))))))))))))))))))))))

Kétségem sincs afelől, hogy Hülyeország hülye népe csinál magának egy harmadik Gyurcsány-kormányt. Meg is érdemli.

egyenlítő 2008.09.14. 13:47:26

Kedves olvtársak! Ismerik az irónia fogalmát? Vagy mindent komolyan vesznek, ami mögött nincs szmájli?

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.14. 13:49:50

Az irónia itt már nem először okoz félreértést. Nem értem én ezt.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.09.14. 13:51:29

Amúgy meg csinájjunk forradalmat, hehe. Ez jó. Legalább elmegyek politikai menekültnek valahová.
Vigyázz, irónia!

boka · http://csaszu 2008.09.14. 14:08:40

És felcsendül: " Pajtás, daloljunk szép magyar hazánkról ..... " .

Van benne hazaszeretet, közösség, kisembertudat .

www.youtube.com/watch?v=6X_ZWNFJPnU

Avvakum protopópa 2008.09.14. 16:15:33

Kedves Boka! Értem az enyhe szarkazmust, de ez egy cseppet sem forradalmi gondolat, a legteljesebb mértékben a demokrácia módszere. Csakhogy a magyar pártrendszer teljesen bezápult, leült, megbüdösödött, az összes volt szocialista ország között nálunk van a legkevesebb párt a parlamentben, és évek hosszú sora óta nem változott semmi. Az általam vázolt civil kezdeményezés - olcsón - arra ad lehetőséget, hogy tulajdonképpen személyes, úgynevezett "suttogó" propagandával el lehessen érni, hogy ha nem is teljesen, de legalább részlegesen meg lehessen ritkítani az alkalmatlan elitet, és fel lehessen bolydítani a megalvadt pártstruktúrát. Neki kell kezdeni, erre az internet, a blogok rendkívül alkalmasak, mert tv- és sajtófelületet úgy sem kapna ez a civil kezdeményezés. Nem kell ennek az élére állni, sok százan is szervezhetjük egyszerre. Lennénk annyian, mint amennyi a parlamenti küszöb eléréséhez szükséges szavazók száma. Egyébként előbb-utóbb úgy is az lesz, hogy alakul egy akármilyen, ideológia és irányulétság nélküli párt, akármilyen névvel (az oroszoknál volt Jabloko - Alma - Párt, és be is került a Dumába). El kell kezdeni végre, ha nem akarunk mindnyájan áldozatává válni a hülyéknek, gazembereknek stb.!!!

Trischa 2008.09.14. 22:20:18

jóslatom nem váratott sokáig magára:

"Én egyet tudok garantálni, hogy nem jelenhet meg Almássy Kornél az elkövetkező időszakban a Magyar Demokrata Fórum képviseletében és a frakció nevében nem végezhet munkát, amíg minden kérdésben nem látunk tisztán" - mondta a párt elnöke arra a kérdésre, hogy kezdeményezik-e Almássy Kornél kizárását a frakcióból.

vamikiva · http://elhallgatom.freeblog.hu 2008.09.15. 03:37:55

"Kérem szépen, próbáljon már engem felhívni valaki azzal, hogy véleményezzem a Dávid Ibolya elleni adatgyűjtést!"
És amikor DI előáll a telefonbeszélgetés leiratával, te nem azt kérdeznéd először, hogy a francba jutott hozzá, és hogy ki hallgatott le téged, és milyen alapon? (És ki az a failure generális, és hogy meri a merevlemezemet olvasni?)

Számomra az a legszörnyübb, hogy mindenki számára természetes, hogy egy ilyen beszélgetést valaki lehallgatott, aztán a politikai konyhaművészet (pecsenyesütés) érdekében azonnal (saccra 24 órán belül) fel is használt ... Milyen alapon? Kinek a pénzén?

Nekem is vannak rövidtávú céljaim, amik ütköznek másokéval. Akkor a nemzetbiztonságiak nekem is azonnal szólnak majd, ha találnak valami terhelőt a konkurrenseimre? Akiket, remélem, folyamatosan hallgatnak le, hogy időben tudjanak szólni ...

Bit Rot 2008.09.16. 11:32:42

@moyes:
"Az ÉN pénzemből ne szavazzanak már a saját karrierjük érdekében!
Egy 0,000001 százalékos támogatottságú párt meg pláne ne.."

Nem tudom, hogy jön ide most az SZDSZ? Szerintem sehogy :-)
süti beállítások módosítása