Repedt Sarka

2008.04.17. 09:30

Nagy a kavarodás mostanában Sarka Kata körül, aminek a legnagyobb lapátolója Hajdú Péter, aki kapcsolatban él a hölggyel, illetve nemrégiben el is jegyezte a modellt. A fenti ominózus cím abból a történetből származik, ami egy hónapja történt, méghozzá a TV2 egyik műsorával kapcsolatban. A Médiacápa című produkcióban ugyanis viccesen megjegyezték az egyik poénban – jelzem poénban -, hogy „Sarka Kata megrepedt, ami nem gond, hiszen kedvese azt sem bánja, ha repedt a Sarka Kata”. Hajdú szerint ezzel arra utaltak, hogy Kata repedtsarkú, azaz prostituált (de finom voltam…) lenne. Az ügyvédjük szerint „személyiségi jogi per indul majd, hiszen az ügyfelem emberi méltósága nyilvánosan sérült. Az adott szövegkörnyezetben s főleg az elmúlt hetek Katát érintő negatív cikkei alapján a műsor rá vonatkozó része azt sugallhatta a közvélemény számára, hogy egy rosszéletű nő”. El is felejtenénk a történetet már, de a vőlegény keményen tesz azért, hogy a név a porondon maradjon.

Amint a Velvet is beszámol róla, Kata végül beadta a derekát egy fotózásra való felkérésnek, és a CKM kamerái elé ült. Ennek Péter egyáltalán nem örült, és ott fontoskodott a fényképek készülésekor, annyira sikeresen, hogy végül tájékoztatták róla, hogy kívül tágasabb. Ő szeretné magának tudni Kata intim testrészeit, ezért külön kérése volt, hogy meztelen fotó és átlátszó ruhás ne készüljön róla. Az itteni kép láttán ezt nem igazán sikerült megvalósítani, de hozzá kell tennünk, hogy a feltételeket soha nem a vőlegény, hanem a szerződés aláírója diktálja. Hajdú Péter kedvéért most itt is látható a kép. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az általam látott fotók olyanok, hogy a Photoshop bajnokságon tuti bukásra számíthatnának, mert olyan szinten javítottak, hogy az már hibának minősül. Katából sikerült egy jól sikerült viaszbabát faragni, mehet is a panoptikumba. Hajdú egyébként azért aggódik, hogy mi lesz akkor, ha 40 éves korában ezért nem fogják felvenni valahová dolgozni, de nem gondoljuk, hogy ez valódi oka lenne az elutasításnak egy jó állás pályázatakor. A lapot állítólag bevonták az újságos standokról, de Magyarországon már semminek nem hihetünk, lehet, hogy ez is csak a marketingfogás része, mivel a tiltott gyümölcs jobban fogy. A kedvenc újságosunk meg pult alól még tud belőle adni egyet. A férjjelölt szokás szerint jogi úttal fenyegetőzik, ezért is vonták ki a forgalomból a lapokat, mert szerinte nem látták előre a megjelenni szándékozott anyagot. Már csak azt nem értjük, hogy akkor hogyan készülhettek el egyáltalán a fotók? Gondolom, hogy nem ráerőltették Katára ezeket a ruhákat és pózokat, azaz nagyon is jól tudta, mik készülnek. Egy biztos, hogy sem Péter, sem Kata nem értenek sok dolgot.

Az egyik az, hogy amennyiben nem szeretnék, hogy rajtuk csámcsogjanak az emberek, akkor csendben kellene lenni, és nem kellene eladni minden pillanatuk közvetítésének a jogát valamelyik újságnak. Hetente ugyanis több tudósítás jelenik meg róluk a magazinokban. Azt a nagy igazságot pedig végképp nem értik, amire Amerikában már rég rájöttek a sztárok, hogy legjobb csendben maradni, ha valaki kikezdi őket, mert akkor hamarabb elülnek a hangulatok. Amit ezen kívül még nem értenek meg, az olyan dolog, amit mi sem értünk. Ismét igyekszem finoman fogalmazni. Aki prostituált lesz, miért csodálkozik rajta, ha szexuális aktusban kell részt vennie? Azaz aki a testét bocsátja áruba, az miért ül aztán tágra nyílt szemekkel, hogy „Jééé, tényleg megjelent az újságban”. Sarka Kata modell, és abból él, hogy ezt a testet lefotózzák, majd erre egy nagy rakás újságvásárló csorgatja a nyálát. Amennyiben ezt nem szeretnék, akkor szépen ki kell vonulni a sajtó területéről, el kell menni hamburgert sütni, és nem lesznek azzal problémáik, hogy ilyen képek jelennek meg. Meg kell érteni, hogy mindenkitől azt veszik el, amivel rendelkezik. A pék kenyeret süt, az autószerelő javít, a tanár tanít, ő pedig mutogatja magát pénzért. Érthetetlen, hogy ezek után mit akarnak. Valószínűleg Hajdú azt képzelte, hogy Katát majd csadorban fotózzák egy arab lap számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr92429460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drömögödömötör 2008.04.17. 10:52:41

faszom kampány ez is semi más minek bállni a sorba és ingyen reklámot csinálni nekik ??? Sarka Kata félékből van még egy rakat kis hazánkban régóta erről vagyunk híresek és nem a csíkóskról . egyébként meg leakalpot a csaj előtt nem tudom mit kap cserébe de Hajdúval én egy légtérben sem időzök nem hogy egy ágyban

Kata 2008.04.17. 10:52:43

mi a pöcsömet görcsöl ezen a hajdú? az volt a kitétel, hogy a macájának ne látsszonon a picsája, a valaga, meg a mellbimbója. nem látszik. hol itt a probléma? ja, hogy a csaj gyakorlatilag meztelen? hát kérem, így járt kedves hajdú úr. aki eladja a kurváját recskamagazinnak fényképezkedni, az ne csodálkozzon, ha utána a megfelelő példányszámot megfelelő létszámban megveszik az "olvasók", és a klotyón rárecskáznak a macára.

egyébként a csajnak lehetett volna annyir esze, hogy nem ezzel a fasszal áll össze, hanem egy olyannal, akinek az iq-ja legalább megközelíti az amőbákét, hamár a csaj olyan hülye, hogy pasira van szüksége az érvényesüléshez, mert saját maga nem bír egy ilyen szar lapba bekerülni.

71Nyul 2008.04.17. 10:52:43

azé, na, öszintén, elég jó ez a csaj...

mirna 2008.04.17. 10:53:48

Petihez ki szegődik már? Ingyen senki. Gusztustalan hernyó.

Big13 2008.04.17. 10:54:44

A lap kapható, a csaj 22 évesen lassan kiöregszik !
Kell még egy két jó meló aztán jöhet a Valóvilág sztori, nagyobb cici, sok pasi külföldi meló , most kihasználtak , megaláztak.

Amúgy most még jó az anyag , akinek más a véleménye annak savanyú a szőlő.

Harcra fel éljenek a csajok , hogy virágozzon a miniszoknya és az óvszerautómata.

Manyizga (törölt) 2008.04.17. 10:56:30

Felénk az a tuti hír járta, hogy Hajdú Péter felvásárolta az összes CKM/FHM vagy mifenét! :)))
Ezt az egyik kolléganőm mondta. Mire én visszakérdeztem: és az egész internet felvásárlását is megkezdte? :))

cometneni 2008.04.17. 10:57:09

Hajdú Péter a szememben igazi antiférfi. semmi férfias, vonzó nincs benne első ránézésre. meg a sokadikra sem.

johnny-b 2008.04.17. 10:58:12

szerintem az ügy meg klasszikus magyar műbalhé, hogy addig is hajdúról meg baginacsáról beszéljen a t. köznép. mint a felháborodott fábry-nézők, akik a prosztatás-hugyozós poénokon dülledtre röhögik magukat, a g@ci szó említése viszont hirtelen aktiválta a bennük szunnyadó tarlóssemjénmikola-szauruszt, és kivonulással tiltakoztak a vulgaritás média-reprezentációja ellen.

Tájfájter 2008.04.17. 10:58:28

"mondjuk én csak múlt héten tudtam meg, hogy ki az a hajdú péter"

Yo,

Én egyszer láttam már ilyen HP-s műsort retek klub-on, Kész Átverés só volt.
Azzal verték át a fószert, hogy eljátszatták a csajjal és egy másik pasival, hogy megcsalja HP-t
Mert a csaj egyszer már megtette és akkor nagy sírás-rívás volt.


na, körülbelül ezt érdemlik meg.

Gunther 2008.04.17. 11:00:16

Sziasztok!

Egy újabb kislány aki "szerelemből" próbál ismertséget kicsikarni. Jómagam és azt hiszem a mai férfiak (nem a médiahírnévre vágyó senkik) 90-95 %-a komolyan átgondolná a kapcsolatot egy olyan hölgyeménnyel akinek a teste ott virít az ujságosbodegák falán. Ez magánügy. Illetve... mindenki sejti hogy mit csinálnak a kamaszok ezekre a képekre.
Nah ennyit.
És még finom voltam.

hülyék vagytok wazze 2008.04.17. 11:03:47

Ti tényleg hülyék vagytok?
- Hajdú Péter kedvéért egyetlen egy újságot nem fognak bezúzni, kis niemand ő, csak nagy a pofája, nagy a marketing.
- Ez is a marketing-akció része, hogy jobban vegyék a CKM-et, a libája meg mint márkanév fennmaradjon
- Az eladott story-jaik intim részleteiből 1 szó sem igaz, az mind csak ez a szájhős találja ki. Ebből él, hogy hol a Kiskegyed, hol a faszomStory és egyéb szennylapok fizetnek neki százezreket
- Persze az már más kérdés, hogyha bukni fog, öngyilkos lesz, mert feldolgozni nem fogja bírni, dolgozni még sosem dolgozott, aztán ez könnyebb, mint az éhhalál
- Ha HP és SK között szakítás lesz, akkor SK is csúszni fog, mert ő sem dolgozott még életében, (szerintem még mosogatni sem tud) - úgyhogy vagy fog menni Dubai-ba és az arab sejkek fogják élvezni minden lyukát - vagy csak szépen lassan elfelejtődik, és valamelyik szép kis társaság budai bandacicájává fog válni.

vau 2008.04.17. 11:03:48

Kiváncsi volnék, hogyan pippant. Mármint a csaj, nem a Hajdú.

Gejza 2008.04.17. 11:05:20

Bevonták a standokról?? Vazzz...
Akkor hogy fogom nem látni a mellbimbóit, vagy a sarkát?

GGGGG 2008.04.17. 11:08:22

Hajdú Péter annyira egyszerű, mint egy egysejtű, így hát talált magának egy hasonlóan észkombájn lányt, akivel együtt törik a fejüket ilyen magasröptű turpisságokon :)

Ajtony 2008.04.17. 11:10:59

Ahogy elnéztem a képet - nem kellett afganisztáni veteránoknak lefogni a hölgyet a fotózáshoz. Neki ez a munkája, biztos tetszik is neki.
Hajdú úr, meg ha modellt szeretne a hitveseként prütykölni, tudomásul kell vegye, mások is megnézik.
Középkori gondolkodás!

Üdv

kisi 2008.04.17. 11:12:01

És ki a … ördög öreganyja ez a Sarka Kata? Ismernem kellene? Általános műveltséghez tartozik? Mert ha nem akkor minek írnak róla…

Ban_Dee 2008.04.17. 11:13:39

Czumy 2008.04.17. 10:32:13

Hogyhogy mit... Biztos a szépségét :-) Nanaá hogy a zsére megy a buksza... :-)
Amúgy meg az is hülye aki ilyen újságokat vesz - mennyiért is? 500 forintért kb. ? kapsz egy rakás reklámot, hogy ilyen parfümöt, órát, kocsit, töktudjamit vegyél, mert akkor majd tapadnak rád a Kata féle csajok. Csak aki tényleg olyan órát, kocsit, parfümöt, hajót ... vesz, az nem veszi, hanem kiadja az ilyen újságokat...
Ha meg luvnyát akar látni az ember, akkor ott a net ... ingyen, szebbeket is. Akár kevesebb ruhában is.

Bubba 2008.04.17. 11:13:57

Az egész történet nagyon szomorú. Ugyanis egy kultúrált EURÓPAI országban (nem Magyarországon) egy olyan tehetségtelen senkiházi, mint Hajdú Péter, maximum egy benzinkutat üzemeltethetne. Itt azonban csak azért, mert Tornóczky Anita miatt jó politikai kapcsolatokat szerzett, bevették a brancsba, (MTV), aztán pedig elhitte magáról, hogy valaki, egy producer. Pedig ő egy senki. Lufi, akiben csak levegő van. A nője pedig egy sejthalmaz, aki azon kívül, hogy valahogy kinéz, semmi. Tényleg igaz, hogy ezeket a bulvármédia tartja életben.

kisi 2008.04.17. 11:14:24

Basszus rákerestem, ez a BKV szépe volt :D
Bocsánatot kérek, ez valóban egy híresség:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.17. 11:16:11

1. Ki az a Sarka Kata (azon kívől hogy a dagadt fejű Hajdú kefélgeti) ?

Movhu, ki hagytad a kulcsmondatot !

"Az volt a kérésünk Katával, hogy a fenék, a punci és a mellbimbó ne látsszon. Ezek a testrészei rám tartoznak, és emiatt összetűzésbe is keveredtem a CKM-me"

Vazze, milyen erotikus fotózés ahol se mell, se popsi, se punci?

A másik meg, hogy Hajdú a legnagyobb hímsoviniszta állat, mert "Ezek a testrészei rám tartoznak" ...

Hogy mehet hozzá ez a nő?Nem lehet egy nagy észkény ....

Remete78 2008.04.17. 11:17:09

Ja a kamaszok...:)
Fotoshoppal, műtéttel egész rendben van.
Az a Hajdú meg egy nagyon szar vicc.

Ban_Dee 2008.04.17. 11:17:17

kisi 2008.04.17. 11:12:01

Sajnos manapság igen :-(
Győzikével, Kelemen Kannácskával, Gyuri Gellerrel meg a többi maradandót alkotó 'celebbel' együtt.
Szánalmas - de a legrosszabb hogy ilyenek kerülnek címlapra, közben ha végigmész a Körúton, 10-ből 5 csaj jobban néz ki. (Az az öt, amelyik nem festi túl magát, nincs semmi szilikon-botox-töktudja a testébe tolva és nem 30kg a 170 centijéhez

szellemi vébéká 2008.04.17. 11:18:50

csatlakozz te is a a "hajdu peter must die" mozgalomhoz! hpmd@atv.hu

sanya64 2008.04.17. 11:18:54

a második kép, amin Hajdú úr van nyakában szalvétával, az tök jó... ))

Praet 2008.04.17. 11:20:58

Apró nevetséges sztori...
Az asszony lent volt a jómultkor a Creolban (ide jár mostanában a "menő" réteg) és felakasztotta valahova DJ pult mellé a táskáját.
Ki akart venni valamit, aztán elég nehezen lett hozzáférése, mert valami nagy darab testőrjelmezes faszkalap próbálta távoltartani a népet attól a szegmenstől.
Mint kiderült, Petike testőre volt aki ott lötyögött a babájával, és biztos életveszélyben voltak.
Vagy csak a testőr miatt nézte mindenki, hogy ki ez a fasz....
Siralmas...

bierkamp 2008.04.17. 11:23:06

Jó nagy reklámfogás az egész! A Malacképű Hajdú intézi a "piárt" a macájának! A Malacképű már az agész ATV-t a zsebében tudja annyi műsora van és "bartelben" producerkedik. A reklám bevételt meg zsebre teszi ezért szopta ( szopja) minden média ribanc a 7cm es faszát!( Tornótzky Anita, BBzsanett,
Szomszédok Julcsi, Bálint Antónia, stb. meg a BKW-s szépségkirálynő Sarki Kata :))))
Nah fiúk, így kell "szivatni" egy 7 cm es pöccsel!

gombocartur 2008.04.17. 11:23:49

emlékeztek Oszter papára, milyen cirkuszt csinált kicsi lánya vetkőzéséből? mármint műcirkuszt, érdeklődést csigázandó.
ennek is egy kicsit ilyen szaga van a számomra. Műbalhé Hajdú részéről.

pistolpete 2008.04.17. 11:23:56

Hajdú Kalácsképű Péter az egyik legnagyobb antitálentum a tévé történetében!! Torn. Anita barátnőjével egyetemben. Nem értem, mi a f@szt keresnek ezek a képernyőn??? Asszem nála szarabb már csak a Bandi a hegyről-ös gyerek a TV Paprikán.
Menjenek producernek, vagy akármi, csak ne ijesztgessék az embereket a képernyőkről...

Elemé' 2008.04.17. 11:32:29

Látom nem hisztek az igaz szerelemben, az értékek kölcsönös tiszteletében. Jajjhh.
Sarkamra állok, megyek és a Dunába ölöm magam.

Zaturek Manfréd 2008.04.17. 11:34:23

miért kell foglalkozni hajdúpéter/molnáranikó/kurvaanyja pr-akcióival, ami nem szól másról, mint a még több zsé termeléséről????? nemhogy visszavonatja (majd aha, persze), hanem összeteszi a kezét, h még nagyobb legyen az eladás.

ez a torz droid bárkivel simán megkúratná a valóban repedt sarkú, ostoba guminőt, ha ebből pénze származna.

nevetséges az alapsztori, és nevetséges az is, h itt kommentelek.

StrongStub 2008.04.17. 11:34:55

"A Malacképű már az agész ATV-t a zsebében tudja annyi műsora van "

végignézetem a köv. 4 nap ATV műsorát egyben sem volt, vagy m1-en van műsora? vagy hol?

Gejza 2008.04.17. 11:35:35

A punci, a fenék, a mellbimbó.
És az agyával mi van? Vagy nincs. Vagy mi.

gabriel 2008.04.17. 11:38:07

Ilyen senkik a "sztárjaink" vagy annak hiszik magukat, a hócipőm tele van a sok műmellü kib@szott kurvával, akik állandó műbalhéikkal próbálják felszínen tartani magukat, vagy egy ilyen műmájer mint hajdú péter hátán próbálnak felkapaszkodni.
Hülye kurvák menjetek dolgozni a Tecso-ba pénztárosnak.

mmmm 2008.04.17. 11:39:03

Tőlem bármilyen médiahekk lehet, tuti nem fogok venni az újságból.

A Velvet cikkét olvasva azonban feltűnt 1 dolog. Aszondja HP:

"olyan felvétel van, amit nem szerettem volna, ha megjelenik."

"azt nem fogom engedni, hogy terhesen fotózzák."

Na gondoltam, vidám életük lesz ezeknek is. A faszi dönti el, hogy milyen képek jelenjenek meg a csajról, mintha a tulajdona lenne. És a másik feltétel nélküli elfogadása az hol van Petikém? Vagy csak úgy kell neked ez a csaj, ha te döntöd el, hogy hol, milyen kép jelenik meg róla? És mindezt azért, hogy neked jó legyen? Te vagy a középpontban, Peti?:)

Mondjuk a csaj sem teljesen százas ez ügyben, múltkor olvasom a budin vmelyik szennylapban, hogy ki kell dobálni minden bútort, de még a törölközőket is, mert Péter előző bnőire emlékezteti. És a falakkal, nyílászárókkal mi lesz? A lépcsőház korlátjával? Lehet, hogy annak támaszkodva nyalta Péter a volt nőjét, tehát azt is ki kellene cserélni.

Pár évet adok nekik. Amikor majd elmúlik a szerelem, akkor fognak előjönni a gondok. És akkor vagy válás lesz, vagy kirakatmosoly mögötti pokol. Mert azt nem érzem, hogy meg tudnál változtatni a gondolkodás módjukat. Bár, ki tudja, még az is lehet...:)

Ban_Dee 2008.04.17. 11:40:11

pistolpete 2008.04.17. 11:23:56

Mondjuk a hegyi Bandi az legalább nem akar többnek látszani... Tényleg nem egy nagy színvonal, de annyit tud, amennyit. Felmegy a hegyre a kis bográcsával, főz egyet a stábnak, ezt felveszik, kaját megeszik oszt hazamennek. Akit meg érdekel, megnézi - (engem spec. nem igazán - max. annyi hogy milyen jópofa módon meg lehet oldani néha az egyetlen nyíltlángon mindent megfőzök-megsütők kérdést).

Ja bierkamp, a cserekereskedelem idegen szóval 'barter' és nem 'bartel' - csak hogy kicsit nyelvészkedjek is már :-D

Zsömle 2008.04.17. 11:41:06

Feledékenyek az emberek. :) Pár hónapja egy dettó ugyanilyen műbalhé volt Oszteréknél, annak is egyértelműen a lapeladások emelése volt a célja. Ne ugorjatok be! :D

stanmore 2008.04.17. 11:43:06

johny-b,Hajdúnak nem "megvoltak" a nők,hanem "fantomra ugratták"-így mondják ezt a sertéstelepen.

kempelen róka 2008.04.17. 11:43:19

O tempora! O mores! Apró popó, milyen a tompora? Méltatlan a túlzott hangsúly a szilikonos csillapítású lökhárítókon. A hátsót legalább nem lehet (tudomásom szerint, még) olyan egyszerűen hamisítani. Ez a szellemóriás Hajdujudú Péter megérdemelte ezt a macát, jó egészséget hozzá!
Hűen képzik le a mai magyar média és celeb állapotokat, és a lejtőn nincs megállás és mélypont. Szabadesés a semmibe.

hulyemagyar 2008.04.17. 11:43:46

Kata igazat mondott mindvégig, szemlátomást nem szilikonos a melle. :D

bierkamp 2008.04.17. 11:46:45

STRONGStub: A hétvégi főműsorok min a Malacképűé.
Frizbi és a Névshowr hetente váltják egymást és a nyári ATV roadShow hetente, és télen a Szilveszteri sielős műsor, és a külön sielős Ausztriai műsor.....

bierkamp 2008.04.17. 11:50:54

Ban Dee anyádnak nyelvészkedj! -ha mellé üt a billentyűn amikor zongorázik:))

namnam 2008.04.17. 11:53:10

1. Ez műbalhé és ráadásul nagyon átlátszó.
2. A múltkor véletlenül ottragadtam az Rtl Vacsoracsata című műsoránál. Épp Hajdú Péter főzött. Langusztát. Semmi nem számított neki, csakhogy kb. 10x elmondja, hogy 30.000 Ft-ba került. Borzasztó volt. Aztán az egész heti műsorban végig csak azt hajtotta, hogy az ő vacsorája milyen drága volt. Közben meg a legszánalmasabb és legtahóbb, legsznobabb módon próbált poénkodni mindenkivel. Őszintén megmondom, azért néztem meg a műsort, mert baromi ellenszenvesnek tűnt mindig is, és gondoltam, adok neki egy esélyt, hátha csak elhamarkodottan íréltem meg és közben tök normális. (Előző héten Marsi Anikó pozitív csalódás volt.) Háát, minden előző negatív gondolatomat felűlmúlta. Kb, mint az osztályban a gimiben azok a fiúk, akik nem jóképűek és tehetségük és humoruk sincs, viszont gazdag apucival rendelkeznek, ezért elviseli őket a társaság, bár a leggyengébb poénokat mondják és nem azért nevetnek, mert vicces, hanem azért, mert szánalmas. és természetesen, ezt ő nem vszi észre, mert agya sincs. Ha nem lenne pénze, ez a faszi sehol nem lenne.
3. Kata is csak ezért van vele
4. Viszont, mivel csak a pénzzel tud bármit is elérni, ezért mindent abban értékel, ő fizet, tehát a csaj bizonyos testrészei az őt illetik (???...!!) És folyamatosan mondani kell, hogy mi mennyibe kerül, és hogy azt senki más meg nem tudja fizetni, csak ő. (Tegnap vagy mikor elcsíptem egy riportot a Viván, a kérdés az volt, hogy P. és K. mennyire követik a divatot. K. egész normálisan nyilatkozott, P. először valami nagyon gáz poént mondott, utána pedig valami ilyesmit: "Igen, sokat költök, nem olcsó helyeken" - mindezt valami Armani vagy milyen borzasztó pólóban. Normális, magára valamit adó ember ma már nem jár márkajelzéses pólóban, kedves Péter, csak szólok...)

jrichy 2008.04.17. 11:53:36

gabriel Én kérek elnézést a Tesco pénztárosaitól. :)))

La Pantera 2008.04.17. 11:53:41

Péter, ha zavar, hogy vetkőzik a csajod egy magazinnak, akkor olyat válassz, akinek ez eszébe se jut. Ja, hogy olyan szóba se áll veled?

Doris · http://doris.blog.hu 2008.04.17. 11:55:05

Sarka Kata igenis szép. A photoshop pedig bejáratott dolog. Őt szerintem kár fikázni. Felvállaltan ebből él, és ezzel nekem nincs is bajom. Hajdú Péterből meg egyszerűen kitört a hímsoviniszta, földesúri tulajdonjog kikövetelése. Ha Katának van esze, még erősen elgondolkodik az incidensen, és nem téveszti össze a birtoklási vágyat a szerelemmel.

quitz 2008.04.17. 11:55:18

Amióta sokat címlapos ez a dühöngős blog, azóta egyre több a hirdetés. Most komolyan a tévéműsor és a celebek kutyapicsázásából akarsz megélni? Sok sikert hozzá!

fynndafrail 2008.04.17. 11:57:30

Ugyan már, még hogy visszavonják a lapot. Höhöhö.
A megjelenés előtt nyilván szerződésben rögzítettek mindent, amihez mind a két fél nyilván tartotta agát, mert egyik sem hülye hogy bevállaljon egy pert. A fotókat nyilván a csajjal együtt válogatták le és a cikket nyilván aláíratták vele megjelenés előtt. Ez az egész csak az érdeklődés felcsigázásáról szól, ti meg teszitek a rátok osztott dolgotokat, csináljátok nekik a felhajtást.

Továbbá:
Szerintem senkinek sincs semmi köze ahhoz, hogy mit eszik az egyik a másikon, vagy miért megy hozzá vagy akármi. Ez az ő magánügyük, ti meg irigységből, bulváréhségből, zsigeri fikázhatnékból ontjátok itt a nyálatokat. Ez az egész médiaszemét ami már nyakig elöntötte az országot, az PONT a ti ostoba, prosztó igénytelenségetekből és balkáni, nagypofájú hozzáállásotokból él. Mit csodálkoztok, pont azt kapjátok amire igényetek van.

Nomegaztán:
Tetszik a sok nagyokos hülye, aki egy 300x400 pixeles képről szakértői véleményt mond, hogy mit mennyire retusáltak rajta. Szerintem életükben nem láttak még Photoshopot, nem hogy dolgoztak volna vele, neadjisten mélyebben beleásták volna magukat a témába :-DDD
"Megnéztem a Guglin, ezt a képet rendesen retusálták" — Beszarás, ennyire még az anyósom sem ostoba :-D

naiv szőke 2008.04.17. 12:00:07

Hajdú azt nyilatkozta, hogy terhesen nem engedi majd fotózni a barátnőjét/feleségét, de miért nem hiszem ezt el???az a pár aki még az eljegyzési gyűrűt is az egyik ker.tv csatornájának a kamerája előtt veszi meg az ocsmány ember, minden és mindenkit elad és kiárusít, majd utána sír, hogy a média nem hagyja tiszteletben a magánéletét…., de végül is ki ismerné S.K-t, ha nem ezzel a felszínes pojácával lenne együtt, fizetnének a képekért 2M forintott?!

Delfin 2008.04.17. 12:00:08

pistolpete!
Nono, Bandit ne bántsd, jó kajákat csinált...a hegyen:) (olyasmikon hízhatta ki a fejét hajj dú is)

vidéki suttyó 2008.04.17. 12:01:42

10 pont a blog címéért

movhu 2008.04.17. 12:01:51

Az elmúlt heti 15 bejegyzésből 2 volt celebes, szerintem nem annyira elborzasztó arány. Ha pedig figylnél, akkor a reklámok még rég nem voltak, amikor elég sok "címlapos" írás volt.
Amiről írok, az nem ő, nem más, hanem a jelenség. Népbutítás ezerrel. Ha Kata, akkor ő, ha Anikó, akkor ő, Geller, Igazság ára, vagy bármi.

macika 2008.04.17. 12:02:04

HP: a nárcisztikus személyiségtorzulás mintapéldanya, iskolapéldája. ha pszichologus lennék egy életen át megélnék csak belőle.

mmmm 2008.04.17. 12:05:05

fynndafrail:

Most már csak azt mondd meg kérlek, hogy a te motivációd mi volt amikor eldöntötted, hogy ide írsz?:))

lee 2008.04.17. 12:09:26

Az egész meg volt rendezve és ez mindenkinek jól jön: Sarkikatinak , aki attól hires, hogy Hajdupeti nője, CKM-nek, nem is szólva a lejtnebetbe kapcsolt tv2-nek.
Kreált botrányok, juppie juppió mindenkinek ez kell.
Egyébként jók a képek, remélem valaki lekapcsolja a atvpetiről ezt a csajt. No az majd arról lesz hires 15 percig, hogy ő szerette el.

naiv szőke 2008.04.17. 12:12:22

mmmm:

örülök, hogy Te is a budin olvasod az ideológiailag fontos újságokat...mi vettünk is a tartót(beruházás értéke 200.-forint) erre a célra, csak az a baj, hogy néha nem megkönnyebbülve jön ki az ember fia/lánya a wc-ről, hanem kiakadva....

Carnivora (törölt) 2008.04.17. 12:16:38

Ez a faszparaszt komcsi Hajdú Péter nagyon unalmas már szépen összerabolta magát az mtv-nél, és azóta elvan, mint a befőtt ... a hülye üres fejű ribanca is unalmas téma kb. olyan "sztárok" , mint Kiszel Tünde ...

2008.04.17. 12:19:11

Én látok egy "híresapasim, fúdejónekem" kislányt, meg egy "f@szfeláll-észmegáll" műmájert. El tudom képzelni, hogy együtt maradnak, mert a csaj senki a Hajdú nélkül, a Hajdú meg csak simán hülye, és elhiszi, hogyha egyszer már elhagyta a csaj másért, akkor most gyorsan mégis tényleg szerelmes a Hajdúba...jaaajjjj, gyárekeeeek...:))) Igaz a pénz/hírnév sok mindent megszépít.Gondolom a hajdút is...

jonnglenn 2008.04.17. 12:25:03

szerintem csak egy nímand köcsög nímand qrvája

Player 2008.04.17. 12:25:08

Lehet hogy nem repedt, de hogy szilikonos az tuti.

Carnivora (törölt) 2008.04.17. 12:25:14

NA ÁCSIKA

BANDI A HEGYRŐL KURVANAGY ARC :D

hulyemagyar 2008.04.17. 12:27:53

Ja, Doris, egyem azt a kis rózsaszín lelked!
Picit többet gondolsz Katáról, mint ami.

Carnivora (törölt) 2008.04.17. 12:31:43

Doris · doris.blog.hu 2008.04.17. 11:55:05

Te ne legyél már ilyen naív kislány Sarka Kata eddig sem Petike csodálatos férfiúi mivoltáért , vagy nagy eszéért volt oda, hanem a vastag pénztárca ez a vonzó tényező pedig nem csökkent Petikénél ... egy egyszerű kurva ez a Sarka Kata Pesten tömegcikk a plázákban csapatokban mászkálnak ...

puntschu 2008.04.17. 12:32:05

Ez az a hajdú, akinek egy darabig a bibibí horvádzsanéd volt a csaja?

bierkamp 2008.04.17. 12:34:59

PUNTSCHU Ez az ! (meg a többi média ribanc)

Németh Tibor · http://Borsoma 2008.04.17. 12:39:51

Nem tudom mit kell annyit kihozni ebből a leányból,meg az "okos" pasijából.Néhányszor félrekefélt a buksza/gondolom később is megteszi/,ezek a hülyék meg még le is közvetitik az országnak.Különben meg OK.a csaj.A pasi meg egy szerepre váró hólyag.

mmmm 2008.04.17. 12:44:21

naiv szőke:

Minek ez a flancolás külön újságtartóval? Há, hülyeség kérem. A budival szemben a szennyestartó van, annak a tetejére ráhelyezve méltó helye van a szennylapoknak.

A magam részéről csak azt érzékelem "problémaként", hogy 1 közepes hosszúságú szarás alatt elolvasom a storyt és a bestet is. És aztán mihez kezdjek másnap? Kénytelen vagyok beérni képekkel.:)

Egyébként szerintem kurvára szórakoztató az a sok hülyeség, amikor odaírják 1 kép mellé, hogy éppen mire gondol a "híresség".:)

tadamtadam 2008.04.17. 12:46:12

Az egész hiszti egy jól felépített angol-amerikai típusú reklám! Tegnap a tv-ben p*csázott a Hajdú, hogy neki ilyen ruhában ne fényképezzék és mutogassák a nőjét, ma pedig a Radio 1-en a Leventéék csináltak a fiatalok rádiójában reklámot nekik. Nyíltan CKM-eztek meg felhívták az újság főszerkesztőjét és csinálták a műbalhét (más esetben legfeljebb annyit mondtak volna, hogy egy újság, ami nem a nyuszis). Mindezt csak azért, hogy mégtöbb példányban menjen el az újság, mégtöbbet beszéljenek a Katáról és A Hajdúról, még magasabb legyen a "búvár áruk" A helyzet pedig az, hogy ezt mi beveszzük, az újságot meg megvesszük, meg értékes időnket kommentek írásával töltjük. Én is ilyen barom vagyok, hogy most ezt teszem, ők meg örülnek, hogy velülk foglalkozunk. Az örök érévnyű közhely: a negatív hír is jó hír mert rólad írnak és még nem felejtettek el!

ethan blow 2008.04.17. 12:46:47

hajdu peter bezúzatja az újságot :))
s hogy kb. mit gondol sarka kata a petiről, az szerintem kiderül abból, hogy először megcsalja, címlapon, aztán később a készátverésben poént csinál abból, hogy ő a leo nevű arccsont szexranszolgája.
na, az én csajom pl. nem csinálna ilyet, 1. mert az első után repülne vissza a 45. oldalra a Ratyirecska For Men magazinban, 2. szeret élni 3. nem ilyen fasz, hogy alázzojn ország-világ előtt, ha már a puha hátamon csúszott elő a semmiből. buta emberek buta élete buta embereknek. have fun

jorda 2008.04.17. 12:47:50

Hajdú elvtárs teljesítménye közel áll győzikéhez,ami
számomra a dolgok legalját jelenti !

Az egész felhajtás megrendezett,bulvárcirkusz,előre
ki volt találva.

Emberek,megint jól átvernek benneteket!

asztrografológus 2008.04.17. 12:51:15

azért a fotosop is dolgozott rendesen? Azon kívül, hogy a komcsi hájpacni nője, ki ez a Sarka Kata?

vidéki suttyó 2008.04.17. 12:51:31

Ez az egész a Hajdú reklámozása, aki ugyanolyan gusztustalan féreg, mint a Jáksó, csak Hajdúnak van pénze. Ha nem lenne, ö sem kellene a kutyának sem, ahogy az a másik niemand sem.

Secnir 2008.04.17. 12:54:49

ki az a Sarka Kata?
ok. ezt kérdi mindenki, értemén.
és ki az a Hajdú Péter?
neves csillagász? vagy fizikus? a Nobel-díj várományosa? BL-győztes labdarúgónk? akkor meg nem leszarom?

jonnglenn 2008.04.17. 12:55:59

mostmár csakugyan közölhetné valaki, hogy ki ez a hjdulászló meg a srakata

Dr.Hook 2008.04.17. 13:10:09

A kép nem az ami,a muff nem az aki,HaPé.pedig érzékelhetően mentális és egyéb bajokkal küzd, ez egy nagyon szomorú történet,hagyjuk a faszba az egészet...

bierkamp 2008.04.17. 13:15:03

Photoshop....Erről jut eszembe egy vicc: Arisztid megnősül. Anasztázia grófnőt veszi el. A vonaton töltik a nászéjszakát. A felső ágyon a nő készülődik. Leveszi a ruháját, leakasztja a mű mellét, kiveszi a mű szemét, leveszi a parókáját, leakasztja a mű lábát...(Arisztid csak nézi)....és megszólalal a nő: Lemenjek szivecském?....Arisztid: " nem...dobd le"....

Vad.Korte (törölt) 2008.04.17. 13:20:42

Ez a cikk is reklám nekik. Miért nem hallgatjuk agyon őket? Nem értem, nem és nem...

DArchAngel 2008.04.17. 13:27:04

Remek bulvárhír, csak egyre kevésbé mozgat meg.

Levike 2008.04.17. 13:41:13

Nekem megmozgatja a gyomromat!

Doris · http://doris.blog.hu 2008.04.17. 13:53:12

Carnivora: Még ha ribanc is a Sarka Kata, akkor is fotózhatják, neeeem? Tényleg nem értem....ennél sokkal durvább és szarházibb ribancokat is favorizálnak. Mit fáj ez ennyi embernek? Néphülyítés meg ennél sokkal durvábban is megy, olyan emberektől, akik még állítólag IQ- val is rendelkeznek.
Azt meg nem hiszem, hogy ott lettél volna megbeszélni Katával, hogy mit eszik a Hajdún? Vagy a gazdagokat nem lehet szeretni? Nem szeretem az ilyenfajta ítélkezést. Majd meglátjuk, meddig tart a love, és azután lehet ítélkezni.
Olyan óriási erkölcsi magasságokat vártok el emberektől, mintha nekik hibátlannak kellene lenniük. Ki az? Te az vagy pölö?

átlátó 2008.04.17. 13:57:35

Tartós bérletbe adni román kamionosoknak. Mindkettőt, vannak ott is "innovátorok". Utána felkoncolni.

szadomazo 2008.04.17. 13:59:08

A szadomazo jobban állna a kis kurvának. Monnyuk meg lehetett volna kötözni fotózás előtt. Meg kefélés előtt.

langi 2008.04.17. 14:05:55

Ebből az egészből a Kata fog kijönni szarul, pedig a H. Péter az igazi f*sz. Ez azért igazságtalan.

utó-pista 2008.04.17. 14:26:45

...egy pinket azért én megnéztem voltna, mégha kiphotoshop-polják a borotvált rész begyulladt részeit, akkor is.

2langi 2008.04.17. 14:29:40

Azért a csajt sem kell félteni, ha 22 éves létére van gyomra egy ilyen 33 éves balfasz antiférfihoz, akkor hidd el, mindent meg fog tenni, hogy jó sokáig csücsülhessen a jóban... Ha meg az antiférfi dobja, megy majd Dubajba, ahogy azt már előttem mondták :)))

Carnivora (törölt) 2008.04.17. 14:43:12

Igen pl. :D naív vagy kicsit.

ZetoR 2008.04.17. 14:45:56

én megbasznám ezt a katát :) jó teste van! viszont nem lehet nagy észlény hogy egy ilyen gyökérrel él együtt... ez az egész húszfilléres cécó meg említésre sem méltó!

Carnivora (törölt) 2008.04.17. 14:47:09

ja Doris neked ment :D

ZetoR pénz kérdése baszhatod-é :D

Doris · http://doris.blog.hu 2008.04.17. 14:48:17

Egy fenét. De szeretem élni hagyni az embereket. Nem vagyunk egyformák, de ezt lehet tolerálni.
Ma mikor bejöttem ide, olyan volt, mintha a saját városunkban mászkálnék. Köpködés, fújolás...mindenkinek van sara, lehet is tudni róla.
Egyébiránt én is elhúztam a számat, mikor hallottam tegnap a hírt. De ha valakit ilyen szinten fikáznak, már csakazértis nem állok be a sorba.
Ez nem naívság.

Ez a név fog megjelenni a blogokban 2008.04.17. 14:48:28

inkább ezt vesézgetnénk:

index.hu/politika/bulvar/ig080417/


ha valaha lesz gyerekem hogy engedjem el hazulról ??

Doris · http://doris.blog.hu 2008.04.17. 14:49:16

Ez meg neked Carnivora

Navarone 2008.04.17. 14:50:36

Műmelles fotosoppos műnő műbalhéval...

Jó étvágyat hozzá.

Élőben közel nem így néz ki...

Carnivora (törölt) 2008.04.17. 14:53:13

Griffi 2008.04.17. 14:50:36

Ezt tudja mindenki.

Carnivora (törölt) 2008.04.17. 14:56:06

Doris · doris.blog.hu 2008.04.17. 14:48:17

Engem nem érdekelnek egy mesterséges cirkusz ez az egész. A komcsi médiapatkány meg a ribanca ebből, ahogya a Kiszel Tünde stb. , ha nem fikáznák őket nem lenne jogalapja a szereplésüknek, mert maradandót nem alkotnak , így ezzel tudnak megjelenni ...

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2008.04.17. 15:46:41

kia f@sz az a sarkakata?
ki a f@sz az a hajdupéter?

langi 2008.04.17. 16:32:41

Én sajnálom a Katát. Ha már neki az jutott, hogy egy pasi árán éljen jól, akkor kaphatott volna jobbat. H Péter női szemmel kicsit gusztustalan, meg a stílusa is szőrborzoló.

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2008.04.19. 22:47:24

Műbalhé, amihez pénzért minden bulvárlap, a sodrásban ingyen pedig minden blog asszisztál. Két irányba néző Photoshop-Katának legalább lesz mit eladnia, ha pár hét múlva Hajdú lapátra teszi, ahogy szokta a nőivel. Egy-két (szigorúan négerek által ghostwrite-olt) könyvet, Playboy fotózást, utolsó Playboy fotózást és tényleg utolsó Playboy fotózást, majd most már tényleg legutolsó Playboy fotózást borítékolok. Vagy ha béna az ügynöke, akkor balra el.

retek 2008.04.21. 15:27:18

Nekifutásból, beszappanozott lábfejjel kellene Hajdú "ratyirokkant" Petike lottyadt picsáját szanaszéjjel rúgni.

ottó 2008.04.24. 23:27:38

nekem nagyon tetszik sarka kata gyönyörű nő és olyan édesen mondja ki az s betűt csók neki

zeee 2008.08.18. 12:44:51

Incsen az a pénz, amiért é hajdú Péter f.szát szopogatnám, de gusztus dolga. A csaj meg csak arra jó, hogy jól meg.asszák, ahhoz meg nem fogja Hajdú beleegyezését kérni. Egyébként valóban szép és önzetlen szerelem:)
süti beállítások módosítása