Rubint Réka egyenlőbb

2008.03.25. 16:15

A Storyonline blogjában megjelent egy írás, amit Rubint Réka követett el, és igen keményen beszól a netező közönségnek. Osztja az észt, és szépen odaüt mindenkinek, akit ér. Az írás apropója az, hogy valaki egy blogon felhívta a figyelmet arra, hogy Réka milyen közlekedési kihágásokat követett el az úton ismételten. A hölgy meg sem nézte az oldalt, ahogyan kijelentette:

„Nem olvastam ezt az oldalt, mert nem érdekelnek! Ugyanis szánalmasnak tartom azokat az embereket, akiknek annyi idejük van, hogy leüljenek a gépük elé, és ahelyett, hogy valami építő jellegű dolgot alkotnának, arról fröcsögnek, hogy melyik közéleti személy, kivel, hol, mit hogyan evett, ivott, tankolt, fizetett, parkolt, dudált…
Annyira SZÁNALMAS!!!

.

„A majom meg csak bambán ül a gépe előtt, és kielégülten ossza az észt. Feljelent, jól megmondja! Megmondja, leírja, név nélkül, áll néven! Mert Ő olyan tökéletes és makulátlan! De legalább igazat írna! Hozzátesz, megkomponálja, majd elégedetten hátradől, mert tett valamit az emberiségért!
Szembeköpném magam, ha ilyen lennék!”

Itt szólalok fel minden blog és egyéb internetre alkotó nevében. Valamit el felejt figyelembe venni hadakozása közben. Arról van szó, hogy Réka feltűnő autóval és rendszámmal rendelkezik, és ezzel illene úgy közlekedni, hogy a közlekedési szabályok betartását legalább egy kicsit megpróbálja kivitelezni. Amennyiben pedig ezt nem teszi, akkor miért sajnálkozik azon, hogy valakinek ez megfájdul, és felteszi az internetre az ezzel kapcsolatos panaszát? Réka elfelejti, hogy az ő bevételének nagy részét az képezi, hogy a férje miatt ismert személyiség lett, amely árban benne van az is, hogy árgus szemek követik a lépteit és vezetési stílusát. Mondhatnám, hogy aki ***** lesz ne csodálkozzon, hogy **********. Azt kell megérteni, hogy az embereket egyáltalán nem érdekli, hogy az ismeretlen tornázó klubban dolgozó Micike tilosban parkolt a kispolskival, de arra felfigyelnek, ha egy egyedi rendszámú autóval valaki szabálytalankodik az úton. Réka pedig nem javul. A Velvet már egy éve is nagyszerű gyűjteményt tudott összeállítani szabálysértéseiből és agresszivitásából, úgy látszik mára ez semmit nem változott.

Rékának ideje lenne magába nézni, és elgondolkozni, vagy kiszállni az autóból, és ellenőrizni van-e az autó tetején kék lámpa, és az éppen működik-e. Ha ilyet ott nem talál, akkor itt az ideje betartani a szabályokat, amik rá is vonatkoznak, és azonnali lereagálás helyett elolvasni mit írnak róla, és megcáfolni azokat. Amennyiben pedig nem lehet cáfolni, akkor dolgozni kell azon, hogy ne forduljanak elő ilyen bejegyzések. Ugyanis ő is csak egy állampolgár, akire vonatkoznak a szabályok. Lehet, hogy ezt eddig nem tudta?

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr96396135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movhu 2008.03.25. 16:17:01

A képért köszönet a

belsoseg.blog.hu/

oldalnak.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.03.25. 16:24:13

Azért ez a 'feljelent álnéven majd elégedetten hátradől' dolog nem egészen így működik, ha a fent említett hölgy lépést tartana korunk vívmányaival, talán tájékozottabb lenne és nem beszélne ekkora hülyeségeket :) pont most bizonyosodott be a neten kialakuló közösségek, a felhasználói tartalmak egyszóval a trendi szóval nevezett webkettő egy hatalmas erőssége: a BKV Figyelő blogon sikerült azonosítani a villamos-kisiklatás egyik lehetséges elkövetőjét és egyben a villamos egyik összefirkálóját... szóval a netes közösségnek szeme van, figyel, közzétesz, tehát nem elhanyagolható tényező a véleményformálásban... ezt jó észbetartani!

Rece 2008.03.25. 16:35:13

És azzal a sztorival mi van, amikor azt igérte Rékácska, hogy lábra állít egy kerekesszékes rokkantat?
blogmagazin.hu/napi/rovat/lesen_vagyok/368/rangatta_atszellemulten
Ez az ügy nagyon elhallt, pedig pedig...

movhu 2008.03.25. 16:38:10

A SOTE-n most kerül át a gyógytornász szak az egyetemi képzések körébe, mert olyan anatómiai és gyakorlati képzést igényel, ami nem kivitelezhető, csak 5 év alatt. Ezek után ne gondolja egy Réka, hogy majd ő oldja meg a tolószékes betegek problémáját. Előtte javaslom egy néhány szemszter anatómia hallgatását, mert az nem úgy néz ki, hogy vádli és combizom, és kész.

MosoMasa 2008.03.25. 16:39:00

"áll néven" vazze? Hejes, lyól teszi!

ferkopa 2008.03.25. 16:39:59

Nem gondoltam, hogy rreka közéleti személy :)

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.03.25. 16:40:02

"áll néven"? szintax error a droid nyelvszoftverében?

movhu 2008.03.25. 16:41:34

Pedig az copy-paste :) A Word ezt nem javítja valószínűleg. Amúgy osztja az észt, mert az ossza az meg felszólító mód, de Rékának ez sem tűnt fel.

Destroy 2008.03.25. 16:42:54

Úgy tűnik, ha már kifelé nem tudja varázsolni a tolókocsiból a betegeket, oda azért akar néhányat jutattni.

dapol 2008.03.25. 16:42:57

érdemes egy pillantást a linkelt posztra is vetni. imponáló a helyesírása :)

átmeneti kommentelő 2008.03.25. 16:43:14

Szeretem olvasgatni Rubint Réka interjúit. Ez a nyilatkozat pl. biztos az ő szellemi terméke, erre utal az "ossza az észt" kifejezés is.
Különben, RR pont abból él, hogy vannak emberek - bulvárújságírók - akik "ahelyett, hogy valami építő jellegű dolgot alkotnának, arról fröcsögnek, hogy melyik közéleti személy, kivel, hol, mit hogyan evett, ivott, tankolt, fizetett, parkolt, dudált… "
Negatív reklám is reklám, fogja fel pozitívan. Ha nem megy, még meg lehet tanulni kulturáltan vezetni is.

Rubint Réka 2008.03.25. 16:46:59

Ojjan izék vatytok. Mos mit kel it piszkáni engemet? Láttyátok. Az emberr fellszóllal valamié, osztán röktön belekötök minden szavápa. Mennyete ti a frandzba!

Gruber 2008.03.25. 16:50:16

Szerintem az RREKA rendszam "Ribanc Rekat" jelent, igy a cikkben levo hasonlat eleg talalo. Kar volt kicsillagozni.

potyesz 2008.03.25. 16:50:32

"A nagybetűs, felelősség teljes életben, ahol mindenki olyan makulátlanul, tisztán és becsületesen éli a pedáns életét, mi történik?!
Hát nem ugyan az, ami gyermekkorunkban?"
Szinten egy kis gyongyszem Reka irasabol... helyesiras rulez...

átmeneti kommentelő 2008.03.25. 16:54:35

Különben, elolvastam az egész írást.
Mi a csodának ír valaki blogot, aki nem tud se élvezetesen, se helyesen írni? Inkább íratná mással, ha már a népszerűség miatt szükségét érzi a família.

peca1000 2008.03.25. 16:55:45

Ne fikázzátok már szegény Rékát! Ő is ugyanolyan ember mint mi, nem tökéletes. Nehezen tűri a nyilvánosságot (kritikát), és már elege van abból, hogy állandóan őt figyelik. Valószínüleg ti is így viselkednétek :) Valljátok be, hogy a mellét bámuljátok, még akkor is, ha szilikon :) Egy szép és "egyszerű" nő, én is szívesen.... lennék néha a Norbi helyében :)

georg 48 2008.03.25. 16:56:22

Ki a bánatos szentszar az a Rubin Réka? Lépten-nyomon találkozom a nevével, a vízcsapból is az folyik, csak nem ugrik be, hogy ki az!

Dia 2008.03.25. 16:58:44

Szerencsére Rékával még az úttesten nem találkoztam. Off: számomra sok média által közvetített adások alapján soha nem volt szimpatikus. Ellenben úgy alakult, hogy edzések során olyan térd...stb. problémák léptek fel, hogy e kiküszöböléséhez jól jött volna egy fitnesz edző, vagy tréner tanácsa. B. Alexandra és R. Réka honlapjára esett a választásom. Alapjában véve Alexandra programjait jobban szeretem, ellenben csalódva tapasztaltam, hogy a honlapján a fitnesz edző on-line feltett kérdésekre választ több mint két hónapja nem kaptam (mégegyszer írtam, arra sem). Réka honlapján, is eltelt pár hét, de legalább válaszra méltattak. Nem ő válaszolt személyesen az e-mailre, ellenben az illető kitette a lelkét, hogy problémámra többféle megoldást javasoljon. Sőt, feljánlotta a válaszoló, hogy további kérdéseimmel szívesen segít továbbiakban is (e-mail-ben a tanácsot teljesen ingyen kaptam). Rékát sokan bántják-amire minden bizonnyal rá is szolgál többször-, de had írjak valami pozitívumot is. A hozzá tényelges konkrét segítségért forduló embereken ő (és csapata) tényleg önzetlenül segít. Ismerettségi körömben belül pedig nem én vagyok az egyedüli eset, akinek segítettek e formában.

jotzo 2008.03.25. 16:58:51

"áll néven"? Ezt tényleg így írta????????

tudod... 2008.03.25. 17:01:03

...nem kell kakis nacit felvenni az isibe és nem csúfolnak ki a gyerekek.

BE KELLENE TARTANI A SZABÁLYOKAT HÜL.E P.CSA!

Bimbó a tehén 2008.03.25. 17:02:50

Ki az a Rubint Réka? Valami ismert személy?

Vonaljegy 2008.03.25. 17:04:36

Nagyon igaza van abban a posztolónak, hogy ezek a "sztárok" azt felejtik el, hogy csak azért baromi gazdagok, mert van egy-két baromarcú, akit érdekel amit csinálnak, megveszik amit hírdetnek, megnézik amit csinálnak. Ezek után ne csodálkozzon, hogy figyelik is.
Baromira bírom azokat, akik szerint őket csak akkor kell megismerni, amikor abból bazi nagy pénzük adódik, amikor meg éppen nehezére esik őnagyságának, akkor inkább ne is lássák őt.
Csak azt nem tudom, hogy ha őt néha zavarja, hogy megismerik, akkor miért nem ül már át egy tökátlagos opel astrába. Ja, hogy egyébként ő büszke a kis kocsikájára, amit apuci vett neki? Hát ennek következményei is vannak...

(Az persze más kérdés, hogy ennyire értéktelen, duplanulla ismert embereink is csak nekünk lehetnek, mint ezt a R*Réka, vagy hogyan hívják.)

esclave de boulot 2008.03.25. 17:05:39

Bakker a helyesírási hibái....

Perillustris 2008.03.25. 17:09:39

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en nagyon elszegyelltem magam.

Kedves Reka! Bocsanat, hogy a lelkedbe gazoltam. Az en kurva anyamat!

Bambano 2008.03.25. 17:10:43

Bimbó Tehén: az ő kezében van Norbi póráza :P

Nem tudtam végigolvasni a blogpostját, nem bírja a szemem a helyesírását meg a túlmozgásos szóköz és felkiáltójel billentyűjét...

Réka nem szép, de tény, hogy egyszerű, mint a faék...

lall 2008.03.25. 17:14:40

Rubint Réka a kurva anyád.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.03.25. 17:18:54

nem olvastam végig, mert szánalmasnak tartom, hogy Réka ismeretségén keresztül kerülsz ki a címlapra, ez..ez..nem találok szavakat!!!bisztos irigy vagy Rá! mert ő letett valamit az aztalra!

és név nélkül, áll néven írsz.
borz asztó!!!
;)

Kúrcsány Ferenc 2008.03.25. 17:19:06

Ez a demokrácia: minél mélyebbről jön a szar, annál hangosabb.

Baszkurátor 2008.03.25. 17:29:39

Én csak azt nemértem feleim, hogy az ilyen emberek ( akik kicsit népszerűbbek / népszerűtlenebbek, akiket "sztár"nak tartanak a médiják,esetleg sok pénzük van amiért nem feltétlenül dolgoztak meg ) szóval ezek miért tartják magukat külömbnek?
Sőt.Ha már itt tartunk akkor az úgynevezett TÖRVÉNY előtt ők miért egyenlőbbek??Nekik miért néznek el olyant amit teszem azt Gipsz Jakab öntőmunkásnak nem.Holott Jakabunk is ugyan úgy ( vagy még úgyabbul ) fizeti az adót, neveli a 2-3 gyereket mint ezek.
Én nem kedvelem különösebben az áámedikajijakat de ott azért ha egy "híres" ember piásan ül a volán mögé úgyan úgy mehet a rabságba mint a mezei honpolgár.Nemtudom ez tőlünk nyugatabbra hogyan működik de nálunk valami nagyon elvan baszarintva.
szvsz

Baszkurátor 2008.03.25. 17:30:23

@ Kúrcsány Ferenc 2008.03.25. 17:19:06

Felkerül a szar a póócra oszt leveri a dunsztosüveget :D :D

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.03.25. 17:31:09

rubint reka egy elbaszott elkenyeztetett hulye picsa. mit vartok tole, ertelmet? Annyira sotet ez a no,hogy a fekete lyuk ragyog mellette. Ez minden megnyilvanulasan latszik. Pedig keveset nezek tvt.

cahal (törölt) 2008.03.25. 17:31:21

RR nem keves anyagot tol magaba....nem veletlenul nem a sajat, hanem egy budai nyilvanos fitnesstermet hasznal, hogy mindenki nezhesse, mire is ment az a sok anyag...

Asidotus 2008.03.25. 17:34:24

Vonaljegy!
Nem hinném, hogy csak nálunk ilyenek a "sztárok". Csak mi őket ismerjük, a lengyel, német, cseh emberkéket meg nem.

2008.03.25. 17:41:07

Ez a no annyira buta, hogy jobban tenne, ha csondben maradna... Es a Story(online) biztos csak es kizarolag igaz dolgokat ir le rola. Nyilvan. Jezusom :D

Áhoy 2008.03.25. 17:41:45

A postban is idézett blogbejegyzéshez (rubintreka.blog.storyonline.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=49273) nem lehet hozzászólni. Vajh' miért?
Ez a nő nagyon szánalmas. Megtudhatjuk mennyire rossz neki. Nekem még a könnyem is kicsordult... Igaz a röhögéstől :)
Ja igen! Ti, Győzike sójába minden alkalommal belenyalók! Réka szerint majmok vagytok :)

anulu 2008.03.25. 17:46:15

na, egy újabb "celeb" aki a semlegesből "ki nem állhatom" fokozatra alacsonyította magát nálam.

ebből a blogból pl megtudtam, h Norbival van. és? kit érdekel?

sajnos, kedves Réka a Zinternet egy olyan hely, ahol kb minden megtalálható (csak keresni kell tudni), a blog pedíg egy olyan oldal, ahol az író nyugodtan kifejtheti véleményét (a szólásszabadság keretein belül ofc*).

ja, hogy ez nem tetszik? Norbi ütemes számolására vágd el az optikai kábeleket! idióta...

*ofc = általában az interneten használt rövidítése az "of course" angol kifejezésnek. jelentése: "természetesen".

ezen kis magyarázat azoknak szólt (igen, kedves Réka, Neked), akiknek lövésük nincs arról, mi az az internet, és azt hiszik, hogy bármit bűntetlenül megtehetnek, csak azért, mert valakinek képzelik magukat.

bocs, de nem. így jártál.

- anulu

Dr. Stein (törölt) 2008.03.25. 17:46:42

Annyira sotet ez a no...
...hogy a Dobberman melléharap.

xy 2008.03.25. 17:51:11

Hülye picsa. Ki ez egyáltalán? Meg a férje is? Felkapaszkodott senkik, az emberek meg hisznek nekik, gusztustalanok

xy 2008.03.25. 17:53:51

Most látom csak: "áll néven". Inkább írni tanulnál meg, mint kiosztasz mindenkit. Buta, ostoba liba.

hehe 2008.03.25. 17:57:09

megprobáltam! végigollvasni! amit irt nekünk! nehezen olvashato! de megéri! irigykedek mindig! de most okultam! felejcsük el! én se teszek több energiát ebbe a "világhálós" csürhébe!

aTony 2008.03.25. 18:01:33

A réka valamilyen ápdét internetre vágyik???

Krahács Peti 2008.03.25. 18:07:46

Az a baj, hogy foglalkozunk ezzel a hülye losztyával. Sajnos a negatív reklám is reklám - így gyakorlatilag kerestem neki egy kis pénzt azzal, hogy elolvastam a szánalmas nyafiját.

Freechild 2008.03.25. 18:10:40

egyszer egy doppingtesztet de kiprobálnék rajta... Lehet hogy egy versenyló is megirigyelné.

Edward Nygma 2008.03.25. 18:12:25

Hagyjátok má', annyi pénzt emésztett fel a csodálatos műanyag testének fröccsöntése (rohadjak meg, ha nincs egy szelep a nyakán), hogy a beszédszintijébe már csak a HülyePicsa szoftverre futotta, de abból is valami bétásra.
Szóval, nem tehet róla :)

aTony 2008.03.25. 18:12:44

Beirtam Rékának:

Hát, Réka, ezzel is beálltál a többség mögé, mert egy dolog irkálni mindenféléket meg szépen, olvasmányosan irni, meg a "kinemszarjale" érzést az arcunkba kapni, ezt így egy olvasatban.

Irjál inkább a szépről, a jóról, meg a pozitív érzéseidről. Azokat fogják követni, nem pedig ezt a "észtosztó" irást.

Bambano 2008.03.25. 18:13:39

Bántjátok itt szegényt, pedig még rendes fémtetőre se fussa neki a szekerére, csak esernyőre :P

User1 2008.03.25. 18:24:12

Nem semmi sötétség lakozik ennek a fejében.

Azzal együtt nem ezt a primkó nőt tartom hibásnak, hanem a rendőrséget, pontosabban a bíróságot.

2 hét közmunka a libájának, legközelebb meggondolja.

És még van pofája kikérni magának, hogy rászólnak. Különben az ilyenek égetik a magyarokat külföldön. Tavaly én onnan tudtam, melyik szállodába nem szabad menni Horvátországban, hogy valamelyik újság megírta, hová mennek a magyar "celebek".

madz 2008.03.25. 18:24:15

"ossza" az észt :) ez a legjobb

Első! 2008.03.25. 18:24:50

Ezt a hülye szilikonpicsát :D
Hozzá képest a néger fasza neoncső!

Szembe ne gyere nekem a kocsiddal, mert ráhúzom a Kamazt!

lófasz 2008.03.25. 18:35:23

ki a lófasz az a rubint réka?

Freechild 2008.03.25. 18:41:18

Nagyon szégyelném magam, ha ezeket kéne olvasnom magamról.

Norbi update 2008.03.25. 18:49:02

Mégeccer csesztetitek az én drága Rékámat, lebontom az arcotokat! Kis nyamvadt szemüveges pöcsök!

cso zsi 2008.03.25. 19:02:37

Kell a Kamaz, ez tény.
Meglehetősen sűrűn autózom, így pár napja sikerült majdnem "összefutnom" vele.
Még jó, hogy olyan feltűnő a kocsi, de tényleg hiányzik a kéklámpa is neki.
A jobb 1-ben egy 55-60-as jólszituált úr, a kormánynál a rendszámról elnevezett hősünk, vagy beszélgetve az utassal, vagy telefonálva, lényegtelen.
De a saját sávja kevés volt neki, mert kissé átlógott a felezővonalon az enyémbe.

Indijoe 2008.03.25. 19:05:41

"Hagyjátok má', annyi pénzt emésztett fel a csodálatos műanyag testének fröccsöntése (rohadjak meg, ha nincs egy szelep a nyakán)" :DDDD

Miért rakat az ember fia/lánya egyedi rendszámot az autójára? Hogy mindenki megbámulja. Akkor meg mi a baj?

Fantómas 2008.03.25. 19:09:18

Ne báncsátok má szegény csajt, ember csak ő is. Arról meg nem tehet hogy hülye maradt, gyök kettő Norbi mellett nem tud fejlődni.

Petike82 2008.03.25. 19:14:22

szerintem szép autó.

Netuddki. 2008.03.25. 19:22:18

Kijafszomaza Rubint Répa?

szalmaegér 2008.03.25. 19:31:19

Szerintem Réka tök ari és tök arin ír helyesen, és különben is tök jól csinál mindent, meg különben is. Olyan izék vagytok!
A picsába! Jól megmondta mindenkinek. A gáz csak az, hogy szerintem ezen gondolkodott is. Azt már feltételezni sem merem, hogy esetleg át is olvasta mielőtt elküldte, mert az már tényleg kínos lenne:)

szalmaegér 2008.03.25. 19:32:07

Szerintem Réka tök ari és tök arin ír helyesen, és különben is tök jól csinál mindent, meg különben is. Olyan izék vagytok!
A picsába! Jól megmondta mindenkinek. A gáz csak az, hogy szerintem ezen gondolkodott is. Azt már feltételezni sem merem, hogy esetleg át is olvasta mielőtt elküldte, mert az már tényleg kínos lenne:)

Barnabás 2008.03.25. 19:57:00

Szegény Réka.Mivel Norbi terápiáját alkalmazza agysorvadást kapott.De ne keseredjetek el honfitársaim,lassan elfogy a műsoridő amit kemény milliókért vettek az illetékes tv csatornától,pontosabban kanálistól.

Cooler 2008.03.25. 20:01:52

Csak annyit tennék hozzá, hogy a reakciója tipikus. Ilyesmit utoljára azon a blogon láttam, ahol egy "egyszerű, mint egy faék - imádom a hellokitty-t" stílusú, gyurmáspasival rendelkező leány iwiw oldala lett "közkinccsé" téve...

RR reakciója velősen, tömören:

"Mindenki aki nincs velem egy véleményen, nem úgy viselkedik ahogy a "nagyok" és "kemények" az egy szánalmas kis vakarcs akiket halomra kellene lőni. Mert igenis ők a hülyék..."

A pórnép szánalmas, ésszel fel sem lehet érni a "sztárokat", sebaj, majd egyszer egy Kamaz (tudjátok: KAMA3) átmegy a cuki kis kabrión... aztán nem Rubint lesz hanem csak egy csiszolatlan gyémánt(por)...

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.03.25. 20:04:30

Idézet RR ömlengéséből:
"Tudjátok, hogy ki az igazán zseni ebben a szánalmas országban?!
Győzike!!!
Győzi! Mégpedig azért, mert különböző mű sztorikat gyártva, orránál vezeti a birkákat! Mindenki fröcsög, köpköd rá, de mégis mindenki naprakész az elmúlt heti Győzike show pikáns sztorijaiból!
Ezen persze Győzi röhög, és tv műsorrá formálva, nagyon is megérdemelten súlyos pénzeket keres! Tisztelem érte! „ Ezt kell csinálni-e! More!”
Hát nem igaza van?!
A majom meg csak bambán ül a gépe előtt, és kielégülten ossza az észt. Feljelent, jól megmondja!"

1. Az, hogy egy ember meg tudja vezetni a társadalom egy (jó) részét, vagy a körülötte élőket, még nem jelenti azt, hogy zseni. Azt még kevésbé, hogy 'jó' ember, hogy amit tesz, az értékes és konstruktív.
A háromgyermekes, köztiszteletben álló családapa, aki évek óta megrontja gyermekeit, de ezt mindenki más előtt sikeresen titkolja - akkor az zseni?

2. Én ugyan nem vagyok update-termék vásárló (de még a konkurenciáé sem), de lemajmozni az embereket, úgy általában, nem biztos, hogy célravezető. A sokak által gyalázott USA showbusiness-ében ebből a kijelentésből olyan ordenáré botrány lenne, hogy csak. RR-t még talán a közéletből is kimószerolnák miatta.

3. Arról nem is beszélve, kedves RR, hogy ezzel a förmedvény bejegyzésével teljes mértékben a 'majmok' szintjére sikerült lesüllyednie. Kérdés: ha valaki ugyanúgy lemegy kutyába, mint az általa nagytotálban leokádott plebs (mármint szerinte ezt teszik a 'majmok') - akkor ugyan őt mi különbözteti meg tőlük?

A korrupt, adócsaló hivatalnok oktatja ki morálisan a rablógyilkost?
Na ne hülyéskedjünk már!

Össze lehetne szedni még egynéhány visszás dolgot, de elég ennyi mára :)

Peace!

peca1000 2008.03.25. 20:06:20

A Réka olyan mint a Maunika (Mónika só). Dugnivaló "menyecskék" :)

peca1000 2008.03.25. 20:10:14

Szidjatok engem is! Gyalázzátok meg a honlapomat!
zpontkonferencia.extra.hu
Csak minél többen nézzék meg! Kéne már egy kis zsé :)

Cooler 2008.03.25. 20:11:08

Nem is értem egyáltalán mit képzelnek a feljelentők. Hisz egy SZTÁR-ra kiáltanak kígyót-békát! Milyen ország ez???

Mindig mondtam, nem az a hülye aki szarral adja el magát, hanem aki vevő rá.

postakocsi 2008.03.25. 20:12:14

Ez is mehetett volna torokra vagy földre....

vujicsics trutymo 2008.03.25. 20:15:43

Ne báncsátok! Rendőrfeleség.

Autós 2008.03.25. 20:22:25

Mit kell rékát szidni.Okos liba, tudja hol a zseton, mikor, hova kellett feküdni.Ehhez tehetség kell.Megérdemli.Hiába ócsárolják, kárpótolja őt az "igaz" szerelem :))

Benikuty 2008.03.25. 20:31:16

Szegény apám mondta: "aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák"
...és" ne járjon olyan társaságba, ahol ismerik"

mr lebowski (törölt) · http://nearlydark.blog.hu/ 2008.03.25. 20:31:47

ez az a nő(?), akit szívlapáttal tudnék megcsapkodni. pedig békés ember vagyok amúgy...

beaver.eater 2008.03.25. 20:37:03

peca1000: ha nekem rréke szép nő, akkor ölég szar életed lehet :)

peca1000 2008.03.25. 20:41:32

Hát nem a legjobb az életem. Mostanában az asszony kicsit alábhagyott. Ha nem lesz változás, megyek a Rékához :)

Gábor a hegyről 2008.03.25. 20:47:03

Nem azt mondta, hogy szép, hanem, hogy dugnivaló.
Mivel másra nem jó.
Porszívót rábíznád? Nem. Mosógépet? Nem. Mosatlan edényeket? Nem.

Namost vagy ledarálod és kutyaeledel, vagy megdugod / szopatod (le nem nyelheti, kár lenne belé az anyag).
Teszed mindezt úgy, hogy ne élvezze.
Másra sajnos nem jó.

Esetleg dughatod másképp is, mondjuk 4 méter földréteg alá.

tanti 2008.03.25. 20:47:09

Méghogy, rendőrfeleség?! ez pozitív vagy negatív vélemény hisz Robika eccerű torna tanár volt a BRSZKI-n. Pár hónapig.

Kangörény 2008.03.25. 20:47:43

Réka, Réka, nem őt azonosították a subbán üzletasszonyként, akinek nem elég a férje répája és ezért a cégénél nyalatja magát?

beaver.eater 2008.03.25. 20:53:10

Gábor, akkor már inkább guminő. Mindkettőben ugyanannyi a műanyag, de a guminő legalább csendben van... :)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.03.25. 20:54:36

Lábon hordta ki az agyhalált, nem vitás. Szegény...

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.03.25. 21:09:01

ez a majom ne visítson ha kukkolnak utána és megírják, hogy mit csinál mivel ő villog RREKA rendszámmal.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.03.25. 21:10:56

peca: gyönyörű a weboldalad. ha az alapján te kuncsaftot is szerzel akkor lehugyozom a lábszáramat :)

peca1000 2008.03.25. 21:13:01

imi: Máris hugyozhatod! :) Eddig 2 ügyfelem volt..

kacsa! 2008.03.25. 21:13:56

Kangörény 2008.03.25. 20:47:43
De az ő vót! Egy szabálytalanul parkoló audi a4 cabrio-ban nyalta ki palkovicsné

tama 2008.03.25. 21:21:00

Idézet a fent említett blogból: "Ahhoz, hogy a Duna parthoz lemenjek, át kell „kelnem” a 11-es úton! Szó szerint! Ez egy külön gyomorszorító pillanata a futásnak. Tudjátok, hogy miért?
Mert sokszor nehezebb feladatnak bizonyul, mint lefutni a Maratont!
Ugyanis hétvégén rengetegen mennek Visegrádra, illetve jönnek visszafelé a városba. Éppen ezért nagyon nagy a forgalom. Amikor megérkezek Szultánnal a 11-es út mellé, az elmúlt 7 évben még nem volt arra példa, hogy valaki megállt volna, vagy legalább lassítson, és átengedjen. "

Kérdezném, Rékám, Te amikor az audiddal söpörsz, ugyan hányszor állsz meg csóró futók miatt?

Ez egy közönséges, buta ..csa, aki bármennyit tanulhat, és bármennyi pénze lehet, vidéki műtyúk marad a paprikaföldről!!!
De azért írni megtanulhatna. Kozsó legjobb követője ez az önzetlen, csakis a népért és az emberiségért önmagát feláldozó mintaházaspár.

Perillustris 2008.03.25. 21:22:45

Arra halványan még emlékszik, hogy "mint" elé vessző kell. Ja, csak nem ebben az esetben: "nap mint nap".

dimitrij 2008.03.25. 21:31:59

ostoba egy állat ez a luvnya... felkapaszkodott senki, aki a műmellein kívül sokat még nem tudott felmutatni...

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.03.25. 21:32:24

Nem mondok most újat:
helyesírás.

Nem vagyok többdiplomás (jó ha az elsőt megszerzem), de nekem egy ilyen ne osszon észt + ne beszéljen udvariasságról, közlekedésről, családról stb.

Ha már család: RR a családdal a strandon (Rómain): kisebbik lányát belökdöste a hideg zuhany alá (előfürdő), és közben azt üvöltözte neki , h ne hisztizz. (Szegény gyereknek teljesen jogosan lehetett hideg az a víz)
Türelmes és odaadó anyuka...
No comment.

tibcsi 2008.03.25. 21:34:49

egyszer valamelyik szemét újságiró utána járhatna annak az urban legendnek is, hogy a szolnokon középiskoláskodó rékácskát 16-17 évesen miért kellett kivenni a suliból és visszavinni jászberénybe... csak nem megesett a jólnevelt kislány? kiváncsi vagyok télleg csak legenda-e...

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.03.25. 21:39:55

Ja, és lemajmozza azokat, akikből él.
Igen, a szerinte gépező majmok járnak edzésre + vették Sóher Norbi kazettáit.
Nem magától repült a hátsója alá az az Audi...
Ahelyett, h elgondolkodna azon hogyha nem 110-zel menne a Szentendrein, indexelne, és nem parkolna tilosban akkor kevesebb kritika érné.

Egyetértek azzal, aki megemlítette, h esetleg ezen a remek írásonm még gondolkodott is.(+ át is olvasta...)

linbana 2008.03.25. 21:46:49

Mit vártok tőle? Sajnos a Word nem talál meg minden hibát, és ilyen "vén" fejjel már nehéz tanulni a magyart. Szerintem a blogjából próbál tanulni.
Csak 1-2 példa az üzenőfaláról:

2008-03-17 14:19:24 linda
Sya és igaz hogy édes apa csak egy van ebben igazad van és ne törögy a pletykákal.

2008-03-08 21:40:17 rita
Szia Réka reméllem minél elöbb kilábalnok ebből a sok negatív kritikából. Bárki bármit mond nekem Te és a párod Norbi segítettetek ledobni jó egypár kilót mégha csak DVD-n keresztül is. Én szorítok nektek, és további sok sikert kívánok

noirp 2008.03.25. 22:10:24

Örömmel látom, másnak is kinyílt a bicsak a zsebibe' Rutin Répa dolgaitól.
Szegény, hülye Rutin Répa. Megjegyzem, ahányszor látom, sokminden eszembe jut a külsejéről (pl. mindenféle amfetaminszármazékok képlete), de hogy nem a fittség és az egészség, a'bbiztos. Szívesen megnézegetném a diplomáját, ha van neki. Levizsgáztatnám biokémiá...na, ezt nem lehet, mert nem vagyok szadista. Félfüllel figyeltem a "nagy fogyás"-ban nyújtott dolgait, innét az ötlet. Azt viszont máig nem értem, mire teszi az agyát, mi az az "építő jellegű", amit "alkotott"?

Tudjátok, van énnekem egy testnevelőm, aki a veszprémi egyetemen dolgozik (ebből következik, hogy szarér-húgyér), csodálatos-bámulatos odaadással. A térdenrúgott, gerincferde, dagi, lúdtalpas ésatöbbi hallgatóknak ingyért tart gyógytornát/tartásjavítót/életmódtanácsadást, számontartva évente százvalahányunknak az összes nyavalyáját a térdszalag-gyengeségtől a rossz légzéstechnikán át a tejallergiáig.
Az igaz, hogy nincs tévéműsora és egyedi rendszámú autója sincs; de őrá rábízom a fizikumomat. De egy Rutin Répa kaliberű sötét p...ra? Ugyan miért? Mert benne volt a story magazinban? He?

tomcsi71 · http://tomcsi71 2008.03.25. 22:13:52

Nekem a Szigeten nyújtott produkciójukról jutott eszembe... Most vágtam-reszeltem körmöt, meg kezet is mostam... akkor megujjazhatom a lányát?
Egyébként meg Feri bácsi a frappáns válaszok nagymesterének kedvenc szavajárását idézve:
"Rubint Réka a k.rva anyád!"

La Pantera 2008.03.25. 22:29:31

Az túlzás, hogy semmihez sem ért. Az se igaz, hogy csak egy szilikonmellű picsa.A testében meg nagyon sok meló van.
A tornái jók és hatásosak, ennél kéne maradnia. Más kérdés, hogy milyen ember. Nekem se túl szimpatikus a megnyilvánulásai alapján, de elismerem, hogy van mögötte némi teljesítmény is.

Terveüdekszi 2008.03.25. 22:33:00

MI van???!!! Ez a nő igazán elgondolkodhatna. (ha lenne mivel...) Ha valóban trógerul közlekedett, akkor fülét-farkát húzza be és kussoljon mint egy aranyhal. Főleg ha van olyan PARASZT hogy egyedi rendszáma van.
Eh, de nyilván mindenkinek van elképzelése arról, hogy tulajdonképpen milyen ember ez a mi "kőzéleti" személyünk. Ócska, olcsó riherongy vagy anyukám, akin még a pénz se tudott segíteni.

nu_pagagyi 2008.03.25. 22:59:08

ki az a RREKA?

noveny?
allat?
targy?
rakerdezhetek?

:D

klopfoló 2008.03.25. 23:00:13

najónajó. de ki az a Rubint Réka?

MosoMasa 2008.03.25. 23:17:51

Igen, nem csak szilikonmellű picsa... hanem szilikonpicsájú mell is.
Igen az is látszik mennyit dolgozik - azt a hisztit, nyafogást amit a táncolásos műsorban levert... hát mint aki sosem mozdult ki a tv fotelből, jaj, izomláz itt, izomláz ott... ki is basztákmint macskátszarni

Parasite 2008.03.25. 23:42:40

réka, ez egy ilyen világ, ha paraszt vagy az autóddal az utcán, az előbb-utóbb szemetszúr és hála a magasságos szabad online létnek, annak bizony közönsége is akad. jhajh ha tudnád milyen sokan ülnek a gép előtt, akiknek jobb és egészségesebb a teste, mint a te szétműtött műanyaggal teletömött vázad. te, aki magassarkúban és ribiruhában tipegtél ki a sziget fesztiválra, te...

chop 2008.03.25. 23:51:25

Lehet savazni a csajt, de ez nem valtoztat azon, hogy 10 millio irigy ember orszagaban elunk.

77 2008.03.26. 00:24:44

Ha már így előkerült a téma, akkor R. Réka per konkrétan mit tett az emberiségért? Érdeme egyetlen létezik, hogy van 1db >caps_lock_be< szánalmas férje, aki többnyire ehetetlen termékeket árul, mégis minden boltban helyet kapott magának.

Nem lesz ez kevés így? Jobb helyeken a bús p***ába elzavarják az ilyet, nem pedig közéleti szereplőnek tartják. Valószínűleg ez a megoldás, és akkor tényleg nem fogja senki feljelenteni.

vasim 2008.03.26. 00:33:22

Irigy? Erre? Haragudni is kár rá, hisz bőven elég büntetés neki önmaga.

forumuser 2008.03.26. 00:34:13

"Esetleg dughatod másképp is, mondjuk 4 méter földréteg alá."
Bagoly versus veréb
(*elnyom egy ásítást* szmájli).

LongJohnHolmes 2008.03.26. 00:34:37

Chop igazad van:)
Ennyi agyalágyultat :)
Én sem tudtam ki ez a csaj, de aztán beugrott a kommentekből:)
Meg is néztem, jó bőr nagyon, a többi ilyen csaj sem okosabb:) De nem is kell nekik.
És végülis igaza van, tisztálkodjatok szépen:)

A fröcsögőknek egy kis matek:)
Ha, Norbi 2 ötlet és 3 milliárd után egy nimand, akkor te hány ötlet után után leszel és micsoda?:)

Ha neked annyi pénzed lenne, mint neki, akkor milyen magasból szarnád le az összes mérgelődő netezőt?:)

De jó hir, van még nektek is remény, ha egy ilyen manusz ennyire vitte, akkor ti ilyen hatalmas aggyal hova fogtok jutni:)

vasim 2008.03.26. 00:59:35

RR istene (SN) eredetileg egy személyiségzavaros kis dagigyerek volt. (a mai napig ezzel kapcsolatos rémálmai vannak) Annó sokat csúfolták, ez volt az elsődleges motíváció az önmegvalósításában-fogyássában. A sértettsége megmaratt, innen a felsőbbrendűség tudata (végre átkerült a másik oldalra, most ő van fölül). RR csak ezt a pszichopatát rajonja körbe, hisz felemelkedett zsírpacáiból, és RR-t is kiemelte az szürkesenkiségből.

Vitathatatlan érdemük, hogy szintetikus indikátorpapírként mutatják a marketting mai jelentőségét, hatalmát, létjogosultságát. Profi mód élnek a jelen korban.

RR-nak pár hónapja valami kardiológiai problémái voltak, és keményen be kellett húznia a féket, hogy ne legyen nagyon nagy baj. Én akkor dobtam el az agyam, amikor ezekután nem borult be azonnal az álomegészséges Update család birodalmi vállalkozása.

Mindenesetre nagyon-nagyon vakon hisznek magukban, így aztán gyanítom felesleges bárminemű kritika-rosszkívánság, el fogják ők maguk intézni a sorsukat...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 05:56:47

movhu : érdemes Réka kisasszony bejegyzését
végigolvasni, van ám később is pár merev megjegyzése.

kicsit nekem úgy tűnt az egész bejegyzés, mintha nem
lenne életösztöne a jányzónak. Viszont az arca, az hatalmas (át is kellett váltanom nagyobb felbontásba, hogy az arca is kiférjen :)).

morzsa 2008.03.26. 06:19:11

Teljesen igaza van, főleg a blogok szánalmasak és a sok névnélkül nagyon agyas kommentező...ez persze nem zárja ki azt sem, hogy RR különb, de ebben a dologban igaza van.

0xFFFF 2008.03.26. 06:39:27

"„A majom meg csak bambán ül a gépe előtt, és kielégülten ossza az észt. "

Gondolom itt magára gondolt a kurva....

"...áll néven..."

Ezt valaki értelmezné ? Áll a neve valakinek ? ...netán az álla nevéről van szó valakinek ? ...vagy csak simán bunkó a lelkem és az álnevet írja ilyen sajátosan ? ...és a vesszőhibákat nem is írom.

grafitember · http://grafitember.freeblog.hu 2008.03.26. 06:45:10

Én minden nap fejlesztem a testem, futással, bringázással, nyújtásokkal, erősítésekkel. Viszont két blogom is van. Napközben is hasznosakat csinálok, például kerékpárvázakat, hogy még több ember élhessen egészségesen. Ugyanakkor behányok, ha arra gondolok, hogy a lányomat egy olyan ujjazza meg, mint a Rubint Réka.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 06:50:48

"Ahhoz, hogy a Duna parthoz lemenjek, át kell „kelnem” a 11-es úton! Szó szerint! Ez egy külön gyomorszorító pillanata a futásnak. Tudjátok, hogy miért?
Mert sokszor nehezebb feladatnak bizonyul, mint lefutni a Maratont!
Ugyanis hétvégén rengetegen mennek Visegrádra, illetve jönnek visszafelé a városba. Éppen ezért nagyon nagy a forgalom. Amikor megérkezek Szultánnal a 11-es út mellé, az elmúlt 7 évben még nem volt arra példa, hogy valaki megállt volna, vagy legalább lassítson, és átengedjen."

Igen, a majom osztja az észt... autóúton mégis mi a fenéért állna le a forgalom hogy átengedjen egy gyalogost???? Könyörgök, legalább életösztöne lenne
a mélyen tisztelt hölgynek!

morzsa: segítek egy picit. az írás Rubint Réka _BLOGJÁN_ jelent meg.

amúgy meg lenne egy kérésem, kedves morzsa :)
kérlek indíts egy blogot, írjál bele amit csak akarsz! én cserébe megígérem hogy a valódi nevemmel
írok bele kommentet :)

0xFFFF : csak annyi történt, hogy sajnos a magyar nyelvtan alapjait sem tanították meg szegény Réka
kisasszonynak.

0xFFFF 2008.03.26. 06:52:27

Mindenesetre majd figyelek a 11-esen és kergetőzünk egy jót, hogy az autózz blog is írhasson valamiről. xD Szerintem ott kakis lesz a tangája...

Barnabás 2008.03.26. 06:53:33

T.morzsa

Az én nevem például valódi és az E-mail cimem is.De biztos vagyok benne,hogy a tiéd nem.Maximum a kutyádat hivják morzsának.Rékáról még annyit,hogy a mai magyar "sztárvilág" ilyen.A médiáknak köszönhetően Magyarországon a "sztár"szó olyan negativ jelző lett,hogy ha egy jóérzésű embernek azt mondják,hogy sztár,felháborodva tiltakozik a jelző ellen.A mai magyar sztárvilág (tisztelet a kevés kivételnek)nemi tévelygőkből,milliomosok által kitartott repedtsarkúakból,magukat művésznek tartó csepürágókból,az emberi butaságon és hiszékenységen meggazdagodott zsiványokból áll.

tanárÚr 2008.03.26. 06:55:49

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nekem sikerült jó nagyot beleköpnöm a nyitott kocsijába:))Lehet hogy el is találtam a mű csöcsét, vagy a meredt szemét, esetleg a vicsori pofáját......mindenesetre gyorsan távozott ez a Média Ribanc!!!!

0xFFFF 2008.03.26. 06:58:33

Köpködni csúnya dolog...hacsak nem találod el a célszemélyt. xD Akkor meg drága.

Idézet egy rendőrségi jegyzőkönyvből:

"Az eljárás alá vont személy az eljárás végén tolni kezdte kerékpárját, de visszafordulva célzott köpést adott le az intézkedő járőrökre..."

És ez így le van írva ! Célzott köpést adott le ! xD

sydo 2008.03.26. 07:00:28

na, RR tipikusan az a személy, akinek nem kéne blogot vezetnie. annyira süt a szövegeiről a butaság, hogy én szégyllem magam helyette is, miközben olvasom..
a helyesírása meg "annyira SZÁNALMAS!!!"
alsó tagozatban írtam így utoljára kb.. :)de én csak egy netes majom vagyok, aki kielégülten "ossza" az észt :(

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 07:03:36

0xFFFF: én meg úgy látom, hogy a sétányokon fogunk
összeveszni a 'kedves' "hölggyel" :

"Az egy dolog, hogy a sétányon bóklászó emberek nagy része nem engedi el a futókat, illetve a kerékpározókat. Vagy azért, mert a rossz, egészségtelen táplálkozásból adódóan le van lassulva a reakció ideje, és mire észreveszi, hogy lihegve közeledsz felé, már visszafelé tartasz, vagy azért, mert irigy! Irigy arra, hogy Te futsz, Ő meg nem! Sőt! Ő büszke arra, hogy nem sportol, és akadályozhatja a Te idióta hobbidat! Természetesen itt is van kivétel, s nekik itt, a blogomon keresztül szeretném megköszönni, hogy nem akadályozzák a sportolni vágyók munkáját!"

Kedves Rubint Réka!

Bizonyos értelmezési probléma lehet Önnél a 'sétány'
szó körül... Az átlagos szemét senkiházi ember -
meglepő módon - sétálni szeretne a sétányon, és
nem félreugrálni a futók és/vagy biciklisták
igényeinek megfelelően. Lehet, hogy például a nap
folyamán _dolgoztak_ és esetleg _fáradtak_. Tudom,
ez Önben fel sem merül. Ezen hozzáállása talán
még annál is szomorúbb, mint az a mészárlás, melyet
Ön csodálatos nyelvünk ellen írásában elkövet.

Kérném Önt, hogy amennyiben képtelen megtanulni
magyarul, akkor legalább ezt ne híresztelje!
Mindannyiunknak jobb lesz úgy, higgye el.

b-max 2008.03.26. 07:07:53

Rubin "nem engedem a lányomat a Szigetre" Réka ?
Szerintem mentálisan sérült lehet, azok alapján ahogy viselkedik....

b-max 2008.03.26. 07:09:06

Bocs reggel van, Rubint - ot akartam irni...

sydo 2008.03.26. 07:17:03

"Azért ma megpróbáltam, és besétáltam kutyával az oldalamon a felező vonalig. Majdnem elütöttek… De meg nem állt senki!"
ez mondjuk nem csoda, amekkora lirritáló picsa vagy. legközelebb el is ütnek, ha sokat pattogsz :)

tanárÚr 2008.03.26. 07:19:18

Könyörgöm üsse már el valaki amikor legközelebb "besétál" a vonalig....(csak úgy "véletlenül"):)))

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.03.26. 07:22:12

"Szembeköpném magam, ha ilyen lennék!"

Én meg szembeköpném magam, ha olyan suttyó lennék mint Norbi és Réka külön-külön. Lásd Sziget 2007.

zoli 2008.03.26. 07:58:56

"...a birkáknak egy hős kell,a hősnek jó sok birka,nézz tükörbe neked mi van a homlokodra írva!!"
made by Prosectura

Gecc 2008.03.26. 08:00:02

Rekanak talan azon kellene legjobban elgondolkodnia, ha mas embereket is siman lefenykepeznek a netes polgartarsak pl kocsogmod parkolasert, es azok felkerulhetnek, akkor miert gondolja, hogy pont o marad ki ebbol a korbol, amikor meg kocsogebb modon tud kozlekedni?
Mi a faszom jogositja fel ot arra, hogy eletveszelyesen kozlekedjen barhol is?

Kedves Reka, baszki! Nem gondolod, hogy Te, mint celeb pont peldat kellene mutatnod masoknak, mert sokan odafigyelnek, teszem azt meg fel is neznek rad? Nem gondolod, hogy csoppet bazdmeg az anyadat vagy?

Piraty 2008.03.26. 08:19:02

Annyira szánalmas, amikor valaki az írja valaki, hogy annyira szánalmas!

Torsten 2008.03.26. 08:27:57

GECC----------felnéznek a Rubintra???????lenézik inkább minta büdös szart a porban!

degerely 2008.03.26. 08:30:32

Tényleg érdekes, hogy annak ellenére, hogy a kedves hölgy vezetési stílusa és szabálytalanságai körül gyűrűzik a cirkusz, mégis sikerült beszólnia az autósoknak is, mert ugye őt a kutyával, gyalog, meg minden...:)

Amúgy a közelmúltig annyit tudtam róla mindössze, hogy Norbi meg szilikonmell, viszont nemrég sikerült rátalálnom a szigetes videóira és azt kell mondjam, hogy tökéletesen lejáratja ő magát önállóan is, nem kell ide csúnya bulvár meg mégcsúnyább irigy_magyar_netező_anonym_magyar...)

Gecc 2008.03.26. 08:32:55

Piraty

Hidd el, vannak akik felneznek ra. Nem sokan, de vannak.

Gecc 2008.03.26. 08:33:45

Bocs Piraty, ez Torstennek ment!

torsten 2008.03.26. 08:35:25

Nem tudom , de ha ez a hülye magyar nép elkezdené "bojkotálni" a Réka és Norbi páros minden termékét és meg"mozdulását", nem vennék a kazettáit, nem vennék a kamu ételeit...mekkorát bukna a két lúzer??????

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.03.26. 08:35:52


ÉN igenis vállalom, hogy felnézek Rékára. Szilikonmellei kivételével hibátlan alakja van, és rokonszenves egyéniség. (A helyesírása, a nyelvhasználata pedig nem rosszabb, mint a legtöbb bloggeré...).
Valóban sok rosszindulattal találkozik, nem csodálom, hogy néha elege van belőle.
Vajon akik másokat fényképeznek, mindig minden szabályt betartanak? (El tudom képzelni.)
Egyébként a hétköznapi emberek szabálytalanságait se kellene fényképezni. A saját portája előtt seperjen mindenki, az a biztos.

aranyhaj.blogspot.com

Másfél Iván 2008.03.26. 08:37:23

Örömmel látom, hogy itt is megjelentek az "irigyek vagytok" kezdetű nótát húzó okosak... (chop, LongJohn, etc.)
Nos, nem barátaim, ehhez semmi köze az irigységnek. Egyfelől, igen kevesen szeretnék azt a külső-belső igénytelenséget maguknak tudni, ami a Sóbert-Ujjas házaspárt jellemzi. (térdig érő műköröm, műcsöcs, cserépszínűre szolizás, stb. még nem az igényesség szinonímája.)Megjegyzem, én személyesen nem egy 162 cm, túlméretes fejű, gyíkvállú kis pöcs vagyok, hogy irigykednék pl. Norbikára, a nejlonkurva feleségét meg bottal sem piszkálnám.
Másodszor, bármennyire hihetetlen, vannak emberek, akiknek nem az az életcélja, hogy minél nagyobb autót, házat, plazmatévét, stb. gyűjtsenek be, halmozzanak fel. Norbiék nyugodtan építhetnek akár (kigyúrt) kacsalábon forgó palotát, nem érdekel - ahogyan másokat sem.
De ha már küldetéstudatos celebszerepben tetszelegnek, tanuljanak meg viselkedni, ha meg nem megy, vegyék tudomásul, ha ezt az orruk alá dörgölik.
Tanulni nem fognak belőle, emlékszem még a Sziget kapcsán kialakult szánalmas Norbi-kommentekre...

torsten 2008.03.26. 08:37:37

GECC--tudom........ a " hülye" magyar egy bizonyos rétege:))))

Másfél Iván 2008.03.26. 08:47:52

Kedves aranyhaj, vajon akkor is felnéznél Ujjas Rékára, ha vezetési stílusa balesetet okozna, amiben egy szeretted sérül meg súlyosan? Akkor is úgy gondolnád, felesleges a szabályok betartását bárkin számon kérni? (El tudom képzelni - én is.)

Gecc 2008.03.26. 08:49:59

aranyhaj.blogspot.com · aranyhaj.blogspot.com 2008.03.26. 08:35:52

Ohhhhh, meg egy empirikus vilagnezettel rendelkezo hozzaszolo. Imadom, amikor valaki a sajat butasagaval probalja kedvence butasagat elhomalyositani.
Mondok neked valamit! Azok az emberek, akik a neten kozzeteszik, vagy csak a bloggernek atadjak a kepeket pl kocsog modon parkolo autokrol, rendelkeznek annyi empatiaval, amivel kepesek nem ugyanolyan modon parasztok lenni, mint pl Reka kedves. Aki szep-szep, de hat a zsiraf is az, megsem kellene a lakasba.

Dr Kangörény 2008.03.26. 08:54:07

Azért mert valaki gazdag és híres embert kritizálni mer az már rögtön irigy? Ezek szerint egy gazdag ember azt csinálhat amit akar? Hát egy nagy lófaszt! Ha gazdag és ismert, akkor százszor jobban oda kell figyelnie arra, mit csinál! Mellesleg egy buta tyúk az illető.

Gecc 2008.03.26. 08:54:12

Másfél Iván 2008.03.26. 08:37:23
"Tanulni nem fognak belőle, emlékszem még a Sziget kapcsán kialakult szánalmas Norbi-kommentekre..."

Beindult ott is a kommunikacios hadigepezet, es maris a kbloggerek es kommentezok voltak a szarhaziak, hogy felremagyarazzak es rosszul ertelmezik az elhangzottakat.
De mit varjon az ember 2 ennyire primitiv lopocstol? Es Uristen! Egyszer a gyerekeik is felnonek!!!

avenarius 2008.03.26. 08:56:47

az a gond, aranyhaj, hogyha én lefényképezek valakit, akkor a legritkább esetben veszélyeztetem az életét (diana nyilván kivétel). azzal viszont, ha behajtok szemből egy egyirányú utcába egy olyan verdával, amire magyar polgártársaim fél százalékának se telne, és amire épp hogy nincs ráfestve az a szó, hogy Rubint Réka, nos veszélyeztetem mások életét, és pluszba még a saját renomémat is.
(hozzátartozik h én a zéró toleranciát nem az ittas sofőrökre alkalmaznám fogalom nélkül, hanem az agresszív, önmagukat istennek hívő autósokra, különösen azokra, akik a közlekedés gyengébb résztvevőivel szemben felelőtlenek.)
amúgy meg amilyen a nép, olyan a sztárja.

degerely 2008.03.26. 09:02:37

aranyhaj.blogspot.com

Nézd, Réka úgytünik rendszeresen szabálytalankodik a nem kevéssé feltünő/beazonosítható autójával és ez másoknak is feltünt, sőt szóvá is tették. Van ilyen.
A dolog nem arról szól, hogy "de más is", hanem, arról, hogy "ő is".
Az ő helyzetében 2 lehetősége lett volna, hogy ne ássa még mélyebbre magát a szarba: 1; elismeri a hibát és megpróbál normálisan közlekedni 2; elismeri a hibát és átül egy agz286 rendszámú suzukiba tovább szabálytalankodni.
Ezzekel ő nem kívánt élni, ehelyett kurva nagy lóról oltja a népet... Mindezt rém béna és buta módon.
Evidensek-e a következmények-e?:))

kivancski · http://www.nemszeretem.hu/ 2008.03.26. 09:04:24

Nem azért, de Réka is (ha már nyilvánosan felszólal), igazán tájékozódhatna a magyar helyesírás szabályait illetően. Én itt buktam ki: "áll név". Már azok a szemét újságírók és kommentelők az álluk nevén írnak? vagy inkább álnéven?! Pfuj, csak azért is: www.nemszeretem.hu/profil.php?cel=deleg&id=25

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.03.26. 09:11:09

Kritikán aluli a blogposztja, mindazonáltal főleg a végén jelentős igazságtartalommal... Nekem főleg kényelmes, hogy ezt mondjam, mert nem nézek TV-t. :)

AI 2008.03.26. 09:13:12

Szerintetek beperelte a plasztikai sebészt, aki véletlenül (?) Joker-arcot csinált neki? Vagy lehet, hogy ennyi sikerült a hozott anyagból?

homlok 2008.03.26. 09:14:21

én nem áll, hanem homlok néven szoktam leírni, megmondani:
nekem szimpatikusabbak azok az ostobák, akik csendben maradnak. RREKA-1 viszont okosnak hiszi magát - ez a legrosszabb...

tra lala 2008.03.26. 09:21:09

"arról fröcsögnek, hogy melyik közéleti személy, kivel, hol, mit hogyan evett, ivott, tankolt, fizetett, parkolt, dudált… "

Ha nem tetszik neki, akkor nem kéne mindenféle szar indokkal elmenni az összes aktív szintű műsorba és nem kéne ott elmesélni mit, kivel és hogyan evett..

Egyébként tényeg szánalmasak a hírességek nyomában koslató emberek. Egy paparazzinál pl. nem tudom, hogy van-e szánalmasabb ember. Viszont Réka után talán senki sem koslatott, ő volt "rosszkor rossz helyen"..

hokigyuri 2008.03.26. 09:32:05

Réka biztosan elképzelte, ahogy a feljelentő újazza a kislányát.

tokomtelevan 2008.03.26. 09:34:29

Minek foglalkozni ezzel a hülye kurvával, meg a stupid norbikájával (így kis betűvel)

Egyétek csak a norbi update szarokat, egy percel nem éltek tovább, s jobban, viszont hizlaljátok ennek a két köcsögnek a pénztárcáját.

mcdougles 2008.03.26. 09:41:05

Ami engem nagyon felháborított, hogy annak idején amikor nevezett Gáspár 'Győzike' Győző biztonsági öv nélkül vezetett, kihangosító nélkül telefonált, nem büntették meg mondván a TV felvétel nem bizonyíték. Aztán egy TV felvétel alapján megbüntették a Halasi TV munkatársát akit valaki autóval üldözött. Aztán most Demszky-t nmeg pár ismert embert megbüntetik néhány fénykép alapján. Rékácskát viszont nem. Szóval a Rendőrség sem tudja mit csinál. Ugyan azért valakit megbüntetnek, másokat viszont nem. Vagy mindenki, vagy senkit!

Rékának meg annyit, hogy mivel Őna'ccsága "sztár" példát kellene mutatnia, mert sokan mintának tekintik a viselkedésüket. Ha megadja a telefonszámát el mondom én neki névvel címmel is!

ééén 2008.03.26. 09:41:08

Réka Drága,

Amikor valaki a forgalomban kipöcköli a csikket az autóból akkor az csúnya dolog.
Ha rászólsz az ilyen emberre, vagy téged küld el vhová, vagy nem is érti hogy miért szóltál rá?
Te is ilyen vagy. Te nem a csikket dobod ki, vagy a koszos zsebkendőt hanem a buszsávban haladsz, telefonálsz, stb. ugyanaz

Buzdítom a polgártársakat a további fotózásra, és az elkészült képek továbbküldésére a rendőrségre feljelentéssel ( a Demszkynél bejött).

Manyizga (törölt) 2008.03.26. 09:44:16

Igazi mélymagyar ("díphan") gondolkodásmód jellemzi RR-t, hogy én szabálytalankodok, DE előbb a többi szabálytalankodót büntessék meg!
A tilosban dohányzó ogy. képviselőktől kezdve a sarki büfébe beugró, rokkanthelyen parkoló rendőrökig mindenki ezzel takarózik. Nevetséges. Valahol el kell kezdeni a rendrakást!

LongJohnHolmes 2008.03.26. 09:44:21

Iván Iván. Te legalább végigolvasod amit mások írnak:) A többségnek csak írásra van ideje.
De bizony tudat alatt ez irigység és nehéz lenne megértetni a folyamatát.
Ha Vaszlavik Velorexe parkolna így, akkor ő a jópofa kategóriába kerülne.
Nyilván nincs túl jó modora a kicsikének (RR) és sem pazarolnék rá egy mondatot sem, de semmivel sem rosszabb, mint egy hasonszűrű csaj, így ez is csak egy boszorkányüldözés. Szegény csaj élvezi a pénzt ezért nagy a pofája.
Az a gyagya aki felveszi a kesztyűt. Olyan ez, mintha egy molylepkével mérgelődnél.
Az emberek nagyon nagy hányadával megszalad a ló, ha hirtelen meggazdagodik. Magabiztos lesz tőle és sok hülyeséget beszél. Volt nekem is ilyen korszakom.
De az a sok gyagya, aki itt azt hozza fel, hogy veszélyezteti a közlekedést, hát az már tényleg az alaptalan vádaskodás. A legtöbbünk soha nem látta vezetni.
Amúgy meg teljesen igaza van. A legtöbben csak itt ülnek a seggükön és irogatnak sokszor baromágokat. Persze ezek az adok-kapok-ok kellenek a személyiségfejlődéshez. Már akire hat.
Megnéztem a szigetes videót. Hát én nem találtam benne semmit, ami miatt így ki kell kelni ellenük. Én sem örülnék, ha a lányom egy ilyen rendezvényen narkózna sörtől bűzlő, alkalmi tarajt viselő rendszergazdákal. :) De hát ki tudja mire bukik egy nő:)
A Norbinak nagyon épeszű gondolatai vannak, max. nem akadémiai nyelvezettel adja elő:)
És tartsátok tisztán az ujjatokat....:)

LongJohnHolmes 2008.03.26. 09:50:56

ééén 2008.03.26. 09:41:08 :
"Buzdítom a polgártársakat a további fotózásra, és az elkészült képek továbbküldésére a rendőrségre feljelentéssel ( a Demszkynél bejött)."

És előre a 9.5 millió feljelentő országa felé !!!

Ti gondolkodtok mielőtt írtok?:) Na persze, ha csak ennyire telik :)

BOB 2008.03.26. 09:52:36

tama 2008.03.25. 21:21:00

Ez csak azért érdekes, mert a 11-es út felett FELÜLJÁRÓ van, hacsak nem Békásmegyer felé fut a gáton. Ha meg arra fut, akkor megérdemli. Bár a gát nem bírja az A4-est, érdekes volna, ha arra futna.

Dr Kangörény 2008.03.26. 09:56:35

Long, ha szerinted irigység az, ha egy médiából élő személy faszságait szóvá teszi valaki, akkor legyen irigység. De a lényeg az, amit korábban írtam, vagyis egy ismert embernek mindent lehet, ne tegyük szóvá?
Ha a szigetes videoval nincs semmi bajod, akkor megmagyarázom:
odamennek jópofizni (médiaszereplés), közben meg fikázzák azokat, akik szórakozni járnak oda. Értsd: ha nem tetszik nekik ami ott van, de menjenek oda!
A másik gond: egy pár hónapos gyereknél nem jut egy épelméjű szülő eszébe, hogy őt majd megujjazza egy részeg punk, mint ahogyan az sem, hogy buzi lesz-e, vagy komcsi, vagy náci.

nemecsekerno_007 2008.03.26. 10:01:16

mcdougles
Szerintem a rendôrség meg akarta büntetni, csak valaki odaszólt. Egy "csónakban evezünk" effektus. :) Sunyi kis alkuk, üzlet. Fotózzon mindenki, egyszer csak elfogy az képükrôl a bôr. K*rva anyjukat, mit képzelnek ezek, meg a többi agresszív f*sz.

Manyizga
Tényleg rendet kéne rakni. Sokan vannak akik úgy gondolják nekik bármit lehet. Valaki írta az elején:
2 hét közmunka, mondjuk csatornatakarítás. Akkor majd meglátja milyen nehéz körmöt tiszítani.
Na adios.

MosoMasa 2008.03.26. 10:02:39

LongJohnHolmes · www.ludas-matyi.com 2008.03.26. 09:50:56

Igen, igazad van, előre a maximális társadlmi közöny felé, töröljük el a szabályokat, minek a kresz, minek bármi. Humjuk be a szemünket oszt úgy falatozzunk - ha nem látjuk akkor nincs!
Paranoid dolog rögtön spicliskedésre vonatkoztatni, ha valaki szóváteszi akár a megfelelő hatóságnál is, hogy ez és ez bunkó módon közlekedik, stb. Civilizált helyeken ez természetes, hisz a "szabály az szabály!", kvázi mindenkire vonatkozik. De ha valaki tahó, arra biztosan jobban ki vannak hegyezve az emberek - épp ezért kellene neki nem hőbörögni, hanem jobban, maximálisan odafigyelnie. Ha meg csak picsogni tud akkor az jár neki.

nemecsekerno_007 2008.03.26. 10:05:48

LongJohnHolmes

Németországban ha a szomszéd meglátja, hogy nincs a kocsidon a kötelezô-biztosítás matrica, feljelent. Ugyanis nem igazán kultiválják a sunyi férgeket akik nem veszik ki a részüket a közösség mûködtetésének költségeibôl. Nálunk meg ezeknek a legnagyobb a pofája. Így mûködik egy társadalom Európa nyugati felén. És így nem mûködik nálunk, el lehet dönteni, hogy most akkor mi merre is tartunk.

LongJohnHolmes 2008.03.26. 10:14:37

Kangörény!
Na jó, ebben nem csak irigység van azért, mert közrejátszik, hogy megbántotta az internetes közösséget, így engem is, és ez reakciót vált ki a népből, aztán hülyeségeket írnak. De a fő ok a tudatalatti irigység.
Van gyereked? Igen ez is eszébe jut eyg anyának, aőának, csak az összes kismama elmélkedéséről nem készül videó. (még)
RR a médiából ééél? Valóban? Mondjuk én nem tudom mit csinál de ha Norbi kitartottja, akkor nem. Mozgást és zabát adnak el arra rászorulóknak. Ő pedig a felesége, vagy ilyesmi. Mi ezzel a baj?
A szigetes videóban pedig úgy beszélnek, mint egy ember:) Neked is hasonló gondolataid vannak, ha egy aluljáróban látod a szegény lepukkadt tömeget, vagy akár a szigeten. Csak téged nem vesz a TV.
Az igénytelenség elitélhető arról a szintről ahol az ember éppen tart.
Nem figyeltél oda:) Azt mondták, hogy még soha nem voltak kint:) Így nem tudhattták, hogy nekik tetszeni fog vagy sem. de későbbi kijelentéseikből már tudni lehetett hogy nem, így talán már nem mennek ki többet, nem zavarják a rendezvényt többet:)

LongJohnHolmes 2008.03.26. 10:26:52

nemecsekerno:

Ezt mindig a többség dönti el hosszútávon.
Lásd: legutóbbi népszavazás.
És máris látod merre tartunk:)
A felkelő nap felé:)

degerely 2008.03.26. 10:29:41

LongJohnHolmes

Szerintem senki nem venné jónéven, ha az általad felvázolt szituációban találná a lányát a Szigeten, asszem ebben nem lesz vita köztünk.
Viszont irgalmatlan gyíkság szimplán ennyit látni a rendezvényben és az odajáró emberekben.
Piszok nagyagyképű, sznob gyökérségeket beszélni, tűsarkúban tipegve, látatlanban sok 10-100 ezer emberről, miközben hűde nagyon jófejek vagyunk így a kamerának, egy olyan helyen, amiről fogalmunk sincs..., szal, ha ez csak nekem égő, akkor bocs a túl/alulfejlett intellektusomért.

nemecsekerno_007 2008.03.26. 10:40:15

LongJohnHolmes
Én a "feljelentgetôs Magyarország" rémképedre reagáltam, nem a merre tartunk a lényeg. Illetve csak a mentalitás szempontjából és a népszavazást tényleg kár volt belekeverni.
Egyébként nem a felkelô nap felé tartunk, hanem ott vagyunk kb. 60 éve. Azért nincsenek még a RR-hez hasonló XY-ok is a sitten. De ebbe most ne menjünk bele.

ThufirHawat 2008.03.26. 10:41:56

Ez nő az ország szégyene. Nem az a baj, hogy műveletlen, beképzelt, deformált személyiség, hanem hogy mi, az áldott nép, mégis rajongunk érte. Komolyan nem értem, hogy a XXI. században miért kell az ilyeneket sztárolni???
Ez nem a Győzike szitu, rajta jót lehet röhögni. De ez az izé... Hihetetlen! Égő magyarnak lenni.

MosoMasa 2008.03.26. 10:46:22

ThufirHawat 2008.03.26. 10:41:56
Igen, égő, főleg mikor ilyen hozzászólásokat olvas az ember.

LongJohnHolmes 2008.03.26. 10:50:34

Degerely:
De égő, gyíkság csak azt látni, el is ismerte a Norbi utána, ha jól emlékszem. És ennek tényleg ekkora társadalmi súlya van?
De hát sokan megbánják, ha előbb beszélnek, mint gondolkodnak.
Leszámítva talán az ide kommentezőket:)

A feljelentősdihez pedig:) Borzalom amiket írtok:) Országokat, családokat tenne tönkre. (NDK, Románia, stb)
Egy feljelentő még akkor is egy undorító féreg marad a többiek szemében, ha egy bankrablót ad fel.
Valamiért így érezzük. (még Németországban is)
Ezt sugallja: Jót tett azzal, amit tett de ebben az emberben nem lehet megbízni. Ugyanis nem bízunk benne, hogy az ő személye egy biztos pont eldönteni hogy kit kell bevamzrolni és kit nem, így lehet, hogy legközeleb a mi esetünkben rossz döntést hoz.
Ez mélypszihológia:)

ThufirHawat 2008.03.26. 11:00:56

magampista
Nem vágod? Ez a nő nem sztárnak született. Senki sem lesz "sztár", vagy "közéleti személy" a nép befogadóképessége nélkül. Ez a liba azért tart ott ahol, mert foglalkozunk vele, mert itt is, most is, róla, miatta gondolkudunk, írunk, bosszankodunk, stb.
Most jutott eszembe:
Volt egy Arthur király feldolgozás x alkalommal a tévékben (asszem Merlin címen). Mikor a végén megkérdezte a gonosz boszorka, hogy mégis mivel árthatnának neki, mert ő már olyan hatalmas hogy csak na, az volt Merlin válasza: "elfelejtünk".
Lehet, nem egy fantaziból kellene ötleteket merítenem, de ez szerintem működne ebben az esetben is. Egy büszke közösség ezt tenné. Szarna rá, így nem lenne többé ereje felettük.

nemecsekerno_007 2008.03.26. 11:03:13

LongJohnHolmes

Nem fekete és fehér a világ. Ha nem tudod az "árnyalatnyi" különbséget felfedezni a két feljelentés között akkor nem tudok mit mondani. A Pelikán féle "nagyon komoly névtelen feljelentés" kategória pedig teljesen más. Más a környezet, más a rendszer. Azt ne hasonlísuk a mai Németországhoz. Se NDK-t, se Cheussescu Romániáját. :)
Amikor a Stefi Graf apjáról kiderült, hogy adót csalt akkor oszágos felháborodás lett belôle.
Amúgy értem min rúgózol, de ne keverjük már bele a mélypszihológiát a tilosban parkolást lefotózó ember lelkivilágába. LongJohnHolmes, más az elmélet és más a gyakorlati kivitelezés. Elméleti f*szverésben, meg moralizálásban már igen jól teljesítünk kicsiny hazánkban, a gyakorlati megvalósítás, meg a normák betartása az ami nem megy olyan flottul. Na mindegy, ne fûrészeljük tovább a sz*rt, mert közben szétlopják/juk az országot. :)

maat 2008.03.26. 11:28:36

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy ha már blogot ír, akkor neki mint hírességnek fel kellene fogadnia valakit, aki átnézi az írásait, javítja hibáit és a rossz fogalmazását. Bár írása nem sokkal rosszabb, mint a kommentelők többségéé.

Ahogy látom elég nagy divat szidni RR-t. Én láttam őt edzeni és meg kell mondjam, hogy nagyon keményen edz. Ez a nő bejöhet azoknak, akik szeretik a sportos testű nőket (a nagy melleket, pedig majdnem minden férfi szereti). Többen itt doppingra célozgatnak. Ehhez a testhez nem kell dopping, hanem "csak" rengeteg edzés és megfelelő étkezés.

Győzike zseniségét gúnyolódva írta. Érdekes, hogy valaki még ezt sem értette meg RR írásából, de azért kommentálja.

Biztos vagyok benne, hogy akik szabálytalankodókról fényképeket csinálnak azok máskor maguk is ugyanúgy szabálytalankodnak, ilyenkor viszont magukat szeplőtlenként állítják be.

Persze RR is azért szaladgál feltűnő autóval, feltűnő rendszámmal, hogy észrevegyék. Nyílván akkor is észreveszik, ha ő nem szeretné, de ez vele jár, bele kellene törődni, de úgy látszik nem megy neki. Írásából teljesen hiányzik az empátia, mint futó nem érti meg a sétálókat, mint gyalogos nem érti meg az autósokat és biztos vagyok benne, hogy mint autós nem értené meg a gyalogosokat.

Hihetetlen, hogy mennyire átjárja minden gondolatát az edzés és az egészséges életmód. Egyszerűen képtelen másról beszélni. Ebben az írásában is állandóan visszatér ehhez (ő mennyit edz, mások hogy el vannak hízva stb).

maat 2008.03.26. 11:34:39

Egyébként a mellékelt képen csak azt látom, hogy kapott egy kék mikulácsomagot, azaz nem fiezetett parkolási díjat. Ezt azért elég sokan megteszik, hiszen ha nem tennék nem is lenne szükség parkolóőrre. Ezért még nem kéne a fejét venni.

nemecsekerno_007 2008.03.26. 11:49:13

maat :)

Oké maat, dôljünk hátra. :)

Elnézést kérünk

Godzilla rossz, nagyon rossz. :)

Sóskifli 2008.03.26. 11:58:55

Tényleg baromi keményen edz. Amikor még senki nem ismerte(értsd: nem volt Norbi felesége) jártam hozzá személyi edzésre(pont azért volt hiteles, mert jártam az óráira,és tényleg nagyon kemények és hatásosak voltak), és nagyon megdolgoztatott. Mondjuk akkor még jobban is odafigyelt a tanítványaira.

LongJohnHolmes 2008.03.26. 13:08:34

Nemecsekerno:)
Valóban ne keverjük bele a mélypszihológiát, főleg ha esteleg gőzöd sincs hogyan hat. (rád is)
A fotózó emberünket az vezérelte, hogy ő aztán majd eldönti, hogy ha valakinek egyedi rendszáma van és olyan autója amilyen neki soha, akkor igenis neki szabályosan kell közelekednie. Persze, ha nem lennének digitális fényképezők, és el kellene zarándokolnia előhivatni a filmet jó pénzért, akkor már nem lenne ennyire lelkes, mint önkéntes közlekedéspszihológus:).
A tilos parkolást lefefotózó ember és a kötelező biztosításért feljelentő ember közül az első az aljasabb. Mivel a másodiknál valami távoli önös érdek is felfedezhető. Én nagyon sok árnyalatot képes vagyok megkülönböztetni, de ezt nem biztos, hogy feltételezem egy önkéntes feljelentgetőről.
Szóval szépen tudsz beszélni, de nem érted az egész mozgatómechanizmusát:)
"Nagyon névtelen" :) Már ez a kreált szóösszetételed is hagy kívánnivalót maga után:)

nemecsekerno_007 2008.03.26. 13:32:49

:)
LongJohnHolmes

Akkor elemezd mán ki lécci a normaszegés mélypszihológiáját is. Ha már a blog errôl szól.

Persze én b*sztam el, nem kellet volna belekeverni a feljelentôs storyt.

Vessek magamra. :)

LongJohnHolmes 2008.03.26. 13:38:46

Pontosítsd a kérdésedet:)
Mármint mi vezérel valakit, ha tilosban parkol?

paranoid 2008.03.26. 13:47:23

LongJohnHolmes,

bakker, hát mindenkinek szabályosan kell közlekedni.
Nem a buszsávban, nem a villamossíneken, nem a hosszú kanyarodósávban várakozók elé hajtani és bepofátlankodni az egyenesen haladó sávból. (Az is hülye persze, aki maga elé engedi az ilyen tahókat.)

A tilosban parkolás feljelentésére esetleg az motiválhat, hogy te a tilosban parkoló miatt nem tudsz biztonságosan közlekedni. Annyi tapló barom van az utakon, komolyan, pl beáll a sarokra cakkra és leszarja, hogy kurvára nem lehet tőle látni, hogy jön-e valami.

nemecsekerno_007 2008.03.26. 13:54:58

LongJohnHolmes

Pontosítson neked a .... :)
Én nem segélybôl vakarom a s*ggem, nem érek rá ilyenekre, el is menekülök dolgozni. :)
Jajj, b*sszus hát tavaszi szünet van. Óóóóhhhh, hogy az a... Szervasz. :)

paranoid
A gondjaidra bízom LJH-t, türelemmel viseltess iránta.
:)

LongJohnHolmes 2008.03.26. 14:15:32

Két ilyen nevűvel könnyű dolga van az embernek:)

nemecsekerno_007 2008.03.26. 14:24:42

Biztos szociálpszihora jársz.

Mé nem szavaztam meg a tandíjat, legalább.

:)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 14:28:33

LJH: szerinted a közéleti személyiségeknek (aminek kedves RR is gondolja magát) a hírnevük miatt kevesebbet kéne elviselniük a valóságból, mint az átlagembereknek? Vagy csak a szabályok nem vonatkoznak rájuk? Miért érzi magát valaki különbnek, csak azért, mert elhitették vele, hogy ő híres ember?

ja igen, amúgy rendszergazda vagyok, és néha nekem is piszkos a körmöm :) igaz, nekem nem is jutna eszembe egy két éves lány megujjazása :)

LongJohnHolmes 2008.03.26. 14:44:16

És egy 22 évesé?:)
Én nem a RR-t védem, számomra ő éppenolyan, mint te, mert hirtelen azt sem tudtam, hogy ki ő:) (na ez nem igaz, mert ő biztosan jobb nő, mint te :) )Ezenkívül valószínűleg csak ti érzitek őt különbnek, ő sajátmagát nem hiszem. Azt sem tudja hova sorolja magát :) Ezért is akadt ki.
De hiszen épp, hogy nem kevesebbet kell viseljen. Egy pórnép nem kap ennyit a fejére egy tilos parkolásért. Ennek oka az is lehet, hogy Budapesten kevés a parkolóhely. Valahol csak meg kell állni. :)
Persze én is ismerek olyanokat, akik érdekesen parkolnak, közlekednek. Leanyázom magamban és megyek tovább oszt' készen is van. Engem is anyáznak ha valaki elé besorolok, mert egy tizedmásodpercre elmélázott a sorában:) Na de ezért ekkora cécót csinálni:) Így legalább mindig eszünkbe jut édesanyánk:)
De már csak pár évtizedig él ez a probléma:)
Aztán elfogy a nafta:)

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.03.26. 14:45:36

kozeleti???? szemelyiseg????? ezzz??? ne viccelodjunk mar kerem szepen...

degerely 2008.03.26. 15:02:41

Én is rendszergazda vagyok, nem piszkos a körmöm és nem járok a Szigetre újjazni...:)

Amúgy meg, ha már szóbakerült a pszichológia: baromi egyszrű oka van annak, hogy emberek kvázi celebeket (sicc) fotózgatnak szabálysértés közben, méghozzá az, hogy sokaknál kitudja vágni a biztosítékot, ha valaki azt hiszi, hogy a pénz és az ismertség okán több jog illeti meg, mint a mezei halandót.
Ha ezt a kedves "sztár" még tetézi azzal, hogy "bocs, siettem, etc." minimál mosakodás helyett még elkezd acsarkodni is, akkor nincs min csodálkoznia, ha ehhez hasonló blogokban a vérét vennék néhányan.
Én leszarom, hogy ki hol parkol, meg eleve a legtöbb ilyen médialufit nem is ismerem, de az engem is felhúz, ha például, mint jelen esetben egy ilyen 1 bites agyu tyúk fröcsög magyartalan idiótaságokat, mert őt miért is piszkálják a szabálysértései okán...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 15:58:51

azt hiszem, itt az ideje kicsit elemezni a bejegyzést,
remélem nem sértek meg vele senkit :

"Irigység és rosszindulat=népbetegség!!!

Nap, mint nap szembesülök a ténnyel, hogy Magyarország nem csak az elhízási statisztikákban lesz vezető a világ ranglistán, hanem saját népének, rosszindulatból származó eltiprásában is!"

Először is, igen, a cím sajnos jogos. Igaz, nem egészen azért, ami miatt a bejegyzés elkészítője kikel, hanem inkább a közel 70 éves hagyomány miatt,
amit kissé nehéz megváltoztatni.

Nap mint nap szembesülök a ténnyel, hogy a helyesírás nem erény Magyarországon... Magyarország nem csak az elhízási statisztikák terén vívott ki magának vezető szerepet, hanem pl. az öngyilkosságok számát illetően is...

"Tapossuk el, nyomjuk fel, és még sorolhatnám… Akárcsak a dedóban!!!
Ha visszagondolok, mi történt az óvodában?! Egyik gyerek a másikat mószerolta az óvó néninél, aki azt sem tudta, hogy kinek adjon igazat.
És ma?! A nagybetűs, felelősség teljes életben, ahol mindenki olyan makulátlanul, tisztán és becsületesen éli a pedáns életét, mi történik?!
Hát nem ugyan az, ami gyermekkorunkban? De igen! Csak épp, nem a gyermeki csíntalanság ártatlanságával, hanem a mélyről jövő, gusztustalan rosszindulattól vezérelve!
Akár merre megyek, mindenhol ezzel találkozom! Tisztelet a kivételnek!
Szemléltetés gyanánt megosztok veletek néhány személyes tapasztalatot, csak hogy megértsetek…
Péntek délután csörgött a telefonom, és egy nagyon kedves újságíró hívott a Story online-tól, s a következőt kérdezte: „Szia Réka! Olvastad, hogy miket hordanak össze rólad az egyik internetes oldalon?! „
A válaszom a következő volt: „ Hol?” Miután megkaptam a választ- szándékosan nem írom le a nevüket, mert még arra sem méltatom őket- eszembe jutott, hogy ez az a weboldal, ahol Norbi hónapokon át blogot vezetett, de miután többször is csalódnia kellett a „korrekt” együttműködésben, szépen búcsút intett nekik."

Kinek mi maradt meg az óvodából... nekem az, hogy életemben először más gyerekek társaságában töltöttem a napot :) Másoknak ezek szerint ez nem volt akkora élmény, nekik a mószerolás maradt meg...

A mélyről jövő, gusztustalan rosszindulat témakörében érdemes lenne megnézni a rágalmazási pereket... viszont ha mindenfelé csak rosszindulattal találkozik a kedves szerző, akkor
ott már lehet, hogy vele is némi baj van. Nem vitatom, társadalmunk nem a legjobb irányba tart. De érdekes módon azért még vannak barátságok. Még érdekesebb módon az ember a barátai felől nem rosszindulatot lát/vár/feltételez/kap. Ha mégis, akkor...

Jajj, valaki le mert írni egy kritikát! Ha tényleg
annyira alaptalan, akkor miért is nem meri a mélyen
tisztelt író közölni az oldal címét? Pedig szívesen
elolvasnám magát a kritikát is, mert ez így elég
egyoldalúnak tűnik. Mondhatni "Annyira SZÁNALMAS!!!"

Továbbá : hamár savazni tetszik a hölgy, akkor igazán részletezhetné a "korrekt együttműködés"-t, mellyel drága urának gondjai voltak. Hamár savazunk,
akkor nem árt állításainkat tényekkel alátámasztani.

'Bizony így van ez! Nem csak velünk, hanem nagyon sok más, közéleti személyiséggel is! Egy ideig bizakodsz, hogy az újságírók is emberek, s talán van bennük némi emberség, némi becsület, aztán egy idő után rájössz, hogy csak ideiglenes „árucikk” vagy a „piacon”, akit addig használnak, amíg lehet, majd amikor már kellőképpen megrágtak, szétcincáltak, lejárattak, kiköpnek.
Természetesen vannak megbízható, korrekt újságírók, médiumok is. Ők valahogy ráéreztek a hosszú távon történő együttműködés ízére?! Talán igen, talán nem! Egy biztos! Nem állítanak valótlan! Megbecsülik a közéleti személyiségeket! De ha belegondoltok, nem nekik van igazuk?!'

Aki a média által kíván megélni, annak ezzel együtt kell élnie. Ha a kedves szerző valóban közéleti személyiségnek érzi magát, akkor nem megsértődni kell, hanem örülni, hogy foglalkoznak vele, hiszen
ő maga is ebből él. Továbbá : igen, kedves szerző, a
média piacán Ön is árucikk. Kopóalkatrész, ha így jobban tetszik.

'Miért jó, miért éri meg egy sztárt lejáratni, bemocskolni?! 1-2 cikk, 1-2 per, s azután? Mi lesz azután? Elmondjam?!
Az, amit én is tettem! Telefonszám csere, szorgosan elmentve azon újságírók számát, akik undorító módon, a szavaimat kiforgatva szakszerűen megrugdostak a bulvár hasábjain keresztül. Hogy miért mentem el ezeknek a „hiénáknak” a számát?! Azért, hogy ha véletlenül megtudják a számom és pofátlanul, újra felhívnak egy édes kis aranyos interjú miatt, fel ne vegyem nekik a telefont…
És el vannak mentve azok az újságírói számok is, akik rendkívül jó emberek! Nem azért, mert csak jót írnak rólunk! Tévedés! Van közöttük olyan is, aki fájó mondatokat is papírra vetett már… Csak a módja, ahogyan azt tette! Na az a nem mindegy!
De visszatérve a pénteki kérdéshez, a válaszom NEM volt! Nem olvastam ezt az oldalt, mert nem érdekelnek! Ugyanis szánalmasnak tartom azokat az embereket, akiknek annyi idejük van, hogy leüljenek a gépük elé, és ahelyett, hogy valami építő jellegű dolgot alkotnának, arról fröcsögnek, hogy melyik közéleti személy, kivel, hol, mit hogyan evett, ivott, tankolt, fizetett, parkolt, dudált…'

Először is fel kell világosítsam a kedves szerzőt a
rejtett hívószám fogalmáról. Azzal, hogy elmenti a nem tetsző újságírók telefonszámát, semmit nem nyert. Felhívja rejtett számról, amikor már elült a balhé. Feltesz pár kérdést, és közben rögzít. Mire a hölgy leteszi a telefont, kész a cikk. Elég paréj egy módszer, de technikailag lehetséges.

A melyik közéleti személyiség mit, hogyan, merre, kivel témájához : talán a tisztelt szerzőnek elöl kellene járnia a jó példával, és értelmesen kellene nyilatkoznia. Akkor talán azzal lenne tele az internet, hogy "húúúú, aztaaaaa milyen okos!".

Másrészt : kritizálni (sőt, egyenesen fikázni) egy szellemi terméket (legyen akármilyen színvonalú is) annak ismerete nélkül... felvet bizonyos problémákat. Mondjuk úgy, hogy kevéssé hiteles a kritika. Remélem, a látatlanban leszólt írás közlőjének/közlőinek van annyi humorérzékük, hogy egy Önt végletekig magasztaló írást közöljenek, mivel az úgyis csak "Annyira SZÁNALMAS!!!" lehet :)

Továbbá : tisztelt Hölgyem, meg lehet sértődni, alkotmányos joga. Másoknak meg alkotmányos joga - legyen Ön akár közéleti személyiség, akár egy senki - kifigurázni az Ön viselt dolgait. Amennyiben az lett volna a kritika tárgya, ahogy Ön a KRESZ-t értelmezi, javasolnám Önnek ezt az oldalt : gaba.lenard.hu/2005/10/24/bunko-autosok/

Másrészt szerintem Ön nem sztár, maximum saját maga szemében :)

'Annyira SZÁNALMAS!!!
Tudjátok, hogy ki az igazán zseni ebben a szánalmas országban?!
Győzike!!!
Győzi! Mégpedig azért, mert különböző mű sztorikat gyártva, orránál vezeti a birkákat! Mindenki fröcsög, köpköd rá, de mégis mindenki naprakész az elmúlt heti Győzike show pikáns sztorijaiból!
Ezen persze Győzi röhög, és tv műsorrá formálva, nagyon is megérdemelten súlyos pénzeket keres! Tisztelem érte! „ Ezt kell csinálni-e! More!”
Hát nem igaza van?!'

Először is, hát-tal nem kezdünk mondatot :) Másodszor pediglen, hát nem. Az Ön által említett "sztárról" annyi információval rendelkezek, hogy kisebbségi, illetőleg egy televízió nevű találmányban szerepel. Ennyi nekem bőven elég is.
A televíziót nem fogom csak azért bekapcsolni, mert épp valami "sztár" szerepel...

'A majom meg csak bambán ül a gépe előtt, és kielégülten ossza az észt. Feljelent, jól megmondja! Megmondja, leírja, név nélkül, álnéven! Mert Ő olyan tökéletes és makulátlan! De legalább igazat írna! Hozzátesz, megkomponálja, majd elégedetten hátradől, mert tett valamit az emberiségért!
Szembeköpném magam, ha ilyen lennék!
És ez a társadalom nevel új nemzedéket?! Azok az emberek mutatnak példát gyermekeiknek, akik másokat „kukkolva” ontják a mocskot?!
Milyen ember nevel, milyen embert?!
Lelki sivár, még sivárabbat!
És ezt nem a politika, nem a gazdasági válság, nem a szegénység okozza! Vidéken nevelkedtem, malacokat etettem, paprikát kapáltam, csóró főiskolásként a boldogulást kerestem, koponyaalapi törésig melóztam, de soha nem voltam irigy! Mindig csodáltam azokat az embereket, akik valamiben jók voltak, kitűntek. Példaképnek tekintetten őket, és úgy éreztem, hogy ha valamiben hiszek, és teszek azért, akkor nekem is sikerülhet!'

No, itt szakadt el sokaknál a gépszíj :) Bár látom,
az álnéven szót már megtanulta kegyed, de a szellemi
színvonal változatlan.

1. Amennyiben hajlandó a szerző nagy kegyesen engedélyt adni arra, hogy a hozzászólások megjelenjenek, a valódi nevemet közzéteszem Önnek.

2. Milyen majom, és milyen bambán? Önnel ellentétben nekem a számítógép munkaeszköz. Mellékesen, hiszen nem szorosan kapcsolódik a tárgyhoz, légitársaságnál dolgozom, úgyhogy lehet hogy teszek valamit az emberekért miközben "bambán ülök a gépem előtt".
Igaz, nem vagyok olyan fitt, mint Ön, de attól még ember vagyok :)

3. Ha eddig nem említettem volna, akkor most : a közéleti szereplőknek _többet_ kell elfogadniuk, mint a hétköznapi embereknek. Ismételten tudom javasolni Önnek a rágalmazási perek tanulmányozását. Arról nem is beszélve, hogy aki ennyire nem bírja a kritikát, az sírva fakadna egy munkahelyen.

4. Nem vagyok irigy arra, amit Ön elért. Megcsinálta, akár a saját erejéből, akár máséból, ez szép dolog. Valószínűleg nem leszek annyira ismert soha, mint Ön. Csak épp nem is vágyok erre. Imádom a munkámat, megvan az anyagi biztonságom, vannak barátaim, idővel megházasodom, lesznek gyerekeim. Nekem ennyi elég :)

5. Igyekszem úgy megszólalni, hogy ne nyújtsak támadási felületet :) Ez Önnek ismét nem sikerült.
Másokat "kukkolva" ontják a mocskot... Tisztelt Hölgyem! Pontosan a Big Brother és Való Világ című ökörségek hatására döntöttem úgy, hogy meglehetősen
ritkán kapcsolom be a televíziót :)

6. Hozzátesz, megkomponálja -> ez előfordulhat, és nem feltétlenül egyedi jelenség. Azonban, mivel Ön "közéleti személyiség"; így egy rágalmazási perrel úgy hajtják el Önt a ... szóval messzire... ahogy kell. Már említettem, miért.

Lehetne még ragozni, de minek. Inkább haladjunk.

'De leírok nektek egy másik esetet is:
Kb. 3évvel korábban Budakalászon laktunk. A kisfiammal voltam terhes. Gyönyörű, verőfényes napsütésben kimentünk a kislányommal és Golden retriver kutyánkkal, Szultánnal sétálni az utcára. Lara, önfeledten futkorászott, Szultán körülötte. Tudjátok, olyan igazán idilli!
Természetesen, túl szép lett volna, ha ez a hangulat 4 percnél tovább tart, mert hogy a szomszéd úriember harci kutyája vad ugatásba kezdett. Ezzel nem is lett volna semmi baj.
Viszont az intelligens gazdi reakciója a következő volt: „ Mé nem viszi be a tetves kutyáját a háza udvarába? Elég nagy azaz udvar, tud ez a dög ott is futkározni!”
Először körbenéztem, de mivel senki más nem volt az utcában, egyértelművé vált számomra, hogy hozzám beszél!
„Üdvözlöm szomszéd! Ne haragudjon, de hozzám beszél?”
Ekkorra már kijött a kapu elé, és 5 centiről ordibált az arcomba.
„ Ki a f.szhoz beszélnék? Vigye be a k.rva kutyáját, mert hívom a sintért és szalámit csináltatok ebből a dögből!”
Ez már nekem is sok volt! Illedelmesen tájékoztattam, hogy a hangnem nem a legmegfelelőbb, főleg nem egy 2 éves kisgyermek jelenlétében, mire ő 8 hónapos, terhes kismamaként, lekurvázott!
Csak azért, mert kimertem vinni a 2 éves lányomat és Szultán kutyánkat az utcára sétálni!
Megkérdeztem tőle: „ Árulja már el, Ön normális?! Mi baja azzal, hogy én az utcán sétáltatom a kutyát?”
És kibújt a szög a zsákból!
Tudjátok mi volt a válasz? Azt állította, hogy azért ugat és veri magát véresre a kerítés túloldalán a kutyája, mert irigy az én kutyám szabadságára!
Szerintetek normális az ilyen ember? Én voltam a hibás azért, mert egy idegbeteg állatot nevelt a kutyájából, aki a mi kutyánk láttán addig hátrált és rohant a vaskerítéshez, amíg patakokban nem folyt a vér a fejéből!
Csak azért, mert irigy az én kutyámra…
Ha ez nem velem történik meg, nem hiszem el!'

Igen, ez mondjuk tényleg nem normális dolog. Amúgy nem irigy az illető kutya, hanem csak mezeien védi a területét, mert arra nevelték (már ha nevelték valamire egyáltalán). Az illető meg egy nettó barom,
kár is lenne védeni. Mivel laktam én is Pest megyében (igaz, kicsit messzebb Budapesttől, mint Budakalász :)), így nem ismeretlen előttem a dolog. Sőt, kutyám is volt. Nem, nem lövettem le, amikor visszaköltöztem a nagyfaluba, találtunk neki másik gazdát. Ennek megfelelően láttam hasonlókat én is, nem egyedi probléma.

'Még egy utolsó észrevétel: Évek óta futok a szentendrei Duna parton heti 2-3 alkalommal Szultánnal. Ez az egyedüli sport tevékenység, ami teljesen kikapcsol. Nem kell hozzá semmi más, mit egy futócipő és egy kis elszántság…
Vasárnap délután bekocsonyáztam édesanyám utánozhatatlan kocsonyájából, és úgy gondoltam, hogy bár update 1 ez a húsvéti lakoma, mégis nyugodtabb lesz a lelkiismeretem, ha futok egyet Szultival. Norbi is velünk tartott, így a szokásos 5 kilométeres táv 10 kilométerre sikeredett. Szentendre-Leányfalu szakaszon mesés kerékpárút vezet végig, ami futásra is tökéletesen alkalmas. Vasárnap révén, rengeteg futóval, kirándulóval…
Jó ezt látni, hiszen ilyenkor picit, azt érzem, hogy az ember és a természet kapcsolata még nem szűnt meg teljesen, illetve nem számítunk ufóknak a Norbival…
De miért is kezdtem el írni a futásról?
Az egy dolog, hogy a sétányon bóklászó emberek nagy része nem engedi el a futókat, illetve a kerékpározókat. Vagy azért, mert a rossz, egészségtelen táplálkozásból adódóan le van lassulva a reakció ideje, és mire észreveszi, hogy lihegve közeledsz felé, már visszafelé tartasz, vagy azért, mert irigy! Irigy arra, hogy Te futsz, Ő meg nem! Sőt! Ő büszke arra, hogy nem sportol, és akadályozhatja a Te idióta hobbidat! Természetesen itt is van kivétel, s nekik itt, a blogomon keresztül szeretném megköszönni, hogy nem akadályozzák a sportolni vágyók munkáját!'

Update 1: most akkor kerékpárút vagy sétány? Nem mindegy. A kerékpárúton gyalogosnak maximum megtűrt helye lehet - beleértve a futókat is! - míg a sétányon pont fordított a helyzet.

Update 2: A szemét bóklászók húsvét vasárnapkor sétálni szerettek volna, meglehet. Kikapcsolódni. Nem pedig félreugrálni valaki elöl, aki a kutyájával futópályának használja a sétányt. Továbbá meglehet, hogy azért mindent az emberi irigységre visszavezetni kissé furcsa.

Update 3: Lehet, hogy Önnek furcsa, de nekem pl. húsvét vasárnap annyit jelent, hogy piros betűvel van a naptárban. Az utóbbi 10 évben egyedül tavaly húsvétkor nem dolgoztam... És ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül. A lelassult reakciót ennek is be lehet tudni sok esetben. Másrészt azért aki ott volt, lehet hogy inkább a családjával/kedvesével/gyermekével foglalkozott volna inkább, mint hogy Ön elöl ugráljon félre.

Update 4: Büszke vagyok arra, hogy focizom. Nem leszek soha még Mátyus János szintű játékos se, de nem is azért csinálom. Hanem mert jólesik :)

'De a legdurvább, amit vasárnap és hétfőn is volt szerencsém megtapasztalni. Illetve azóta, hogy futok!
Ahhoz, hogy a Duna parthoz lemenjek, át kell „kelnem” a 11-es úton! Szó szerint! Ez egy külön gyomorszorító pillanata a futásnak. Tudjátok, hogy miért?
Mert sokszor nehezebb feladatnak bizonyul, mint lefutni a Maratont!
Ugyanis hétvégén rengetegen mennek Visegrádra, illetve jönnek visszafelé a városba. Éppen ezért nagyon nagy a forgalom. Amikor megérkezek Szultánnal a 11-es út mellé, az elmúlt 7 évben még nem volt arra példa, hogy valaki megállt volna, vagy legalább lassítson, és átengedjen.
Az, aki futott már valaha, nagyon jól tudja, hogy milyen érzés 2-3 percre megállni, kiesni a futás ritmusából, majd újra elindulni. Nem is beszélve arról, hogy ott áll melletted egy izgága kutya, aki alig várja, hogy felfedezhesse a terepet…
Azért ma megpróbáltam, és besétáltam kutyával az oldalamon a felező vonalig. Majdnem elütöttek… De meg nem állt senki!
Rohadjak meg, hogy kijöttem! Idióta picsa! Végül is igazuk van, hiszen fél perccel később érnének haza, vagy a visegrádi étterembe, ha lassítanának és átengednének…'

Igen, rohadjon meg, kedves Hölgyem. Segítek: az autóúton gyalogosnak keresnivalója nincs! Futónak sincs! Másrészt nem tudom megérteni az Ön lelkivilágát. Autóútnál futni nagyjából annyira egészséges, mint mondjuk a Margit körúton...

Hamár annyira fitnessz, meg egészségtudat, meg ég a zsír... egy kis életösztön is szorulhatna Önbe, hogy nem ott kíván átkelni, ahol átlagosan 80-120 km/h-val közlekednek. Ha nagyon jól sprintel, akkor elérheti Ön a 40 km/h-t is... És a tömege sem mérhető össze egy Suzuki-éval sem... Esetleg ezt kéne először végiggondolni, mielőtt az úton át kíván kelni. A legnagyobb forgalomban még örülhet is, hogy élve megúszta!

'Hát egy szó mint száz… ilyen országban élünk!!!
Csak irigykedünk, mocskolódunk…
Érdekes! Senki nem irigyeli a másiktól a kínkeserves munkát, az át nem aludt éjszakákat, a korai ébredéseket… Csak a sikert! Az új autót, a nagyobb lakást…
Amikor megkapom, hogy bezzeg nekem könnyű, akkor szánalommal mosolygok…
Egy nagyon kedves barátnőm, aki szintén velünk utazott Törökországba, azt válaszolta, az sms-re, amit az utazás előtt írtam neki hajnali 4 órakor „ Editkém! Ébren vagy? Én már edzek…”
„ Rékám, nagyon komoly vagy! Ezt bezzeg nem irigyli tőled senki!”
És milyen igaza van! Mint ahogyan azt sem, amikor az egész nyarat végig dolgozzuk. Péntek, szombat vasárnap, 30-35 fok melegben járjuk az országot, egyik helyszínről a másikra, hogy megmozgassuk az embereket… Szívből, hittel, szeretettel…
Se hétvége, se nyaralás. Nem azért írtam, hogy panaszkodjak, és hogy sajnáltassam magunkat! Szó sincs erről!
Csupán csak azért, hogy ezért soha senki nem jelentkezik…'

Tudja, kedves Hölgyem, nagyjából nem izgat hogy Ön reggel 4-kor már ébren van, mivel én is sűrűn megteszem ezt. Csak én kicsit másért. Tudja, 7/24-ben felügyelünk munkatársaimmal több mint 2000 szervert, és bizony 3 műszakban... úgyhogy nekem is be kell menni sokszor reggel 6-ra _dolgozni_.

Az új autót, a nagyobb lakást _sem_ irigylem Öntől. Megvagyok azzal, amit a sors és saját erőm-munkám-tanulmányaim-tehetségem biztosít nekem.

Lehet, én nem járom az országot, de ugyanúgy, és ugyanannyit kell dolgoznom, mint Önnek. Csak nekem ez természetes :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 16:01:27

bocsi, kicsit hosszú lett :)

amúgy LJH eltaláltad, nálam jobb nő (nem művészet, a személyi számom 1-essel kezdődik :))

igyekeztem tömörre fogni az elemzést, remélem mover nem tilt ki érte...

és természetesen az ott foglaltak szigorúan az én magánvéleményemet tükrözik, úgyhogy lehet utálni :)

movhu 2008.03.26. 16:06:17

Általában utálom a hosszú kommenteket, de ezért külön köszönet :)

movhu 2008.03.26. 16:09:43

Itt szeretném megjegyezni, hogy amennyiben elkezdték Réka katasztrófális helyesírását és fogalmazását javítani, akkor jó volna be is fejezni. Nem akarom elmondani mikre gondolok, tessék végigolvasni.

LongJohnHolmes 2008.03.26. 17:59:51

Ylion amíg te itt postoltál addig egy rendszert (nem a szocialistát) állítottam helyre:) Örülök, hogy ilyen sokat írtál, így az enyémek nem tűnnek hosszúnak:)
Azért van ám kettőtök között egy nagy különbség.
Ő magának dolgozik és önszántából kel reggel 4-kor. (vagy nem is kel fel, csak mondja:) )
Te pedig szórakozásból mész reggel 6-ra a szerverfarmra etetni.
Reggel 4-kor írt egy sms-t????? Na ezért örökre megszűnne vele a barátságom:) És a barátnő még válaszolt is neki? Micsoda emberek vannak:))))

Amiket idéztél itt tőle ezekből arra következtetek, hogy te csak a számítógépeiddel kommunikálsz élő nőkkel ritkán, ugyanis a legtöbbjének ez a normális kommunikáció:) Nincsenek benne fordulatok, logikai összefüggések:) Csak érzések. És, valljuk be, nem is kell elvárni többet tőlük, egy rövidhajú, szemüveges akadémikusnőt ritkán tartanak szexisnek:).
Tényleg, volt már ezeken a blogokon, olyan nő említve, aki mellé odaállt a pórnép, mert egy kedves és jó nő?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 18:13:15

LJH: a nőkről alkotott véleményed elég súlyos :)
Azért nem csak a számítógépes kommunikációt folytatom szerencsére :) De tény, hogy ritka tüneménynek tartom
az egyszerre szép és okos nőket :) Hidd el, akad ilyen
is, bár tényleg nagyon nagyon ritka....

Amúgy csak simán kommentáltam a _teljes_ bejegyzését :) A nem idézett részek meg a saját véleményemet tükrözik...

A rendszerhelyreállítás szép feladat, és sokaknak segít, úgyhogy riszpekt :) Én is csak azért értem rá kommentelni, mert végigdolgoztam a húsvétot... ;>

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.26. 18:15:38

Amúgy igen, perverz vagyok, élvezem a munkámat :)
Ha reggel 6-ra kell menni a szerverfarmra, akkor reggel 6-ra... amúgy nekem írhat akárki reggel 4-kor sms-t, ha épp alszom nem fogok rá felébredni, ha meg reggelre megyek, akkor már úgyis ébren vagyok :D

vagye · http://www.popeyelesko.hu 2008.03.27. 07:58:17

Szép volt Villon! Bár utolsó mondatodért sajnállak egy kicsit. Alaposan elrontották az estédet.

vagye · http://www.popeyelesko.hu 2008.03.27. 08:00:51

Nem is annyira Villon, inkább Cyrano felé húz, csak úgy nem jön ki a szójáték.

Attilajukkaja 2008.03.28. 13:43:46

Fotot neki (az atomert kar lenne)!

2008.03.28. 22:04:06

Elolvastam. Na és? Koklúzió? Mert én nem sokat csavartam ki belőle. Észt osztani tök felesleges, főle, ha kevés van belőle.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.30. 15:52:04

Attila : hidrogént neki. Inkább az ő fejére dobják, mint lakott területre :)

Johnsmith000 2008.04.07. 00:38:33

azonkívül hogy szétette a lábát egy kisebbségi komplexusokkal tulzsufolt kis szardarabnak ez az ostoba ribanc semmit nem tett le az asztalra. megcsak azt se mondanam, hogy annyira szep mint amekkora arca van a mogyoro nagysagu agya melle.

esamugy meg tokigaza van a cikkironak, ha vagy olyan hulye, hogy sajat rendszamu autoval mesz, akkor megjohogy felfigyelek, eloszor, hogy hogy lehetsz ennyire ostoba, hogy sajat rendszamod van, aztan meg hogy lehetsz ilyen ostoba h szabalytalankodsz

Ági · http://AzEgyArc 2008.11.11. 15:44:03

Emberek! Nem követtem részletesen az eseményeket, csak bele-beleolvastam és gondoltam Én is megnyilvánulok:
Sok szempontból igaz, amit Rékáról írtok, de vajon Nektek, h esne az, hogy idegenek alkotnak Rólatok kőkemény véleményeket...????
S az abszolút rosszindulat: a Gyermekét is belekevertétek...Ejnye-bejnye, ez nagyon csúnya dolog! Mond Nektek valamit az a szó, h: CSALÁD- mindennel együtt és mindent félretéve: ezt tisztelhetnétek-Magatok miatt...
süti beállítások módosítása