Retardált kommenterek

2008.03.20. 09:38

Van pont, amikor azt hiszed, hogy a hülyeség nem fokozható tovább, mert lassan az energiaválság is megoldható volna egy hülyeséggel működő fúziós reaktorral. A blogokban kommentelők egy része azonban mindig tartogat számodra újat. Ekkor elkezdesz szörnyülködni, hogy milyen emberekkel élsz a Magyarország nevű körülkerített részben. Képesek egy lépésben eljutni a fekete lyukak legújabb kutatási eredményeitől Gyurcsányig, vagy a térdprotézisekről szóló bejegyzéshez is menten tudnak Orbános kommentet gyártani. A reklámozókról ne is beszéljünk, akik benyögnek annyit, hogy „Egyetértek”, és beszúrják oda saját oldaluk linkjét. Egyszer viszont mindenkit elér a pillanat, amikor ezek feledésbe merülnek, mert megjelenik a retardált kommenter.

A retardált kommenter viselkedését nem igazán tudjuk megérteni. Valószínűleg többszörösen halmozott negatív élmények érték az életében, aminek következtében visszamaradt a szellemi fejlődésben. Már az óvodában elvették tőle a lapátot a homokozóban, és kénytelen volt a kezével ásni, és a szőke kislány – akinek nevére már nem emlékszik – nem neki adott puszit a kert végében lévő orgonabokor mögött. Az iskolában csak a hátsó pad jutott neki, majd később ahány lánnyal szeretett volna megismerkedni, mindegyik lepattintotta. Amikor végre összejött mégis valakivel, akkor az meg rövid időn belül megcsalta. A problémáját tovább fokozza, hogy a munkahelyén is elégedetlen, mert a főnök mindig kitol vele, ráadásul a fizetésemelését is állandóan tologatják valami indokkal. Otthon nem várja senki, csak a számítógépasztala, és a virtuális barátai. Ilyen háttérrel megérhetjük, hogy nincs jobb dolga és nagyobb élvezete az életben, mint értelmetlenül széttúrni mások blogját.

Ő maga nem képes egy egész, összetett mondatot megfogalmazni, és irigységében kommentel másoknál. Nem oda illő dolgokat és cikkeket idéz, csupán bemásolva azokat, netalán 20 oldalnyi értelmetlen szöveget másol be hozzászólásként, többször egymás után. Amikor már ez sem jelent számára élvezetet, akkor egyszerűen üres karakterek és írásjelek kesze-kusza halmaza az ő véleménye. Néha az élvezet fokozása végett mások nevében ír be dolgokat, mint például „szeretném, ha valaki megerőszakolná a fenekemet”, így adva helyt saját titkos vágyainak. Természetesen ezeknek a módszereknek a teljes skáláját képes felmutatni, különböző vegyített kombinációkban.

Valójában megértjük őt, rossz lehet az élet, ha a maximális élvezetet ez tudja nyújtani. Ennek ellenére komolyan megfontolandó, hogy máshol kellene keresni a boldogságot, és a gyógyulás útjára lépni. Egy pszichiáter is sokat segíthet, javasolt annak felkeresése. Ekkor hamarosan csodát láthat az illető. Az óvodától hordozott komplexusok leküzdése után lehet, hogy ő maga is képes lesz blogot írni, és akkor produkálhat egy olyan bejegyzést, aminek a címe: Retardált kommenter voltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr95388900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edgar 2008.03.20. 12:44:19

Son coeur est un luth suspendu;
Sitôt qu'on le touche il résonne.

De Béranger[24]

Egy egész, unalmas, ködös, hangtalan napon át, az esztendő őszén, mikor a felhők nyomasztó alacsonyan csüggtek az égen, utaztam egyedül, lóháton, egy különösen sivár tájdarabon; és végre, mire az est árnyai felvonultak, ott voltam a méla Usher-ház látkörében. Nem tudom, hogy történt, de az épület megpillantására elviselhetetlen szomorúság érzése járta át szellememet. Azt mondom: elviselhetetlen, mert ezt az érzést nem enyhítette semmiféle olyan, félig már kellemes, mert költői hangulat, amilyenben rendesen fogadja a lélek a pusztaság vagy borzalom legkomorabb természeti képeit is. Úgy néztem az előttem nyúló látványra - a csupasz házra s a birtok egyszerű tájrajzára, a zordon falakra, a kifejezéstelen szemhez hasonló ablakokra, a néhány sor sásra és a néhány korhatag fa halvány törzsére -, oly tökéletes nyomottságával kedélyemnek, amit semmi más földi érzéshez nem tudok hasonlítani, mint az ópiumszívó másnaposságához: a mindennapi életbe való keserű visszaesésnek, a fátyol lehullásának iszonyatával. Valami jegesség volt, valami süllyedő, émelyedő érzése a szívnek, valami könyörtelen zordsága a gondolatnak, amit a fantázia semmiféle ösztökélése nem tudott szárnyalásra sarkantyúzni. Mi volt az - s megálltam a gondolatra -, mi volt az, ami úgy felzaklatta idegeimet, mialatt az Usher-házat szemléltem? A rejtélyt nem tudtam megoldani; sem megbirkózni az árnyképekkel, melyek mindenfelől megszálltak, amint így tűnődtem. Vissza kellett térnem ahhoz a ki nem elégítő konklúzióhoz, hogy míg egyfelől kétségtelenül léteznek szimpla természeti objektumoknak oly kombinációi, melyeknek ily hatalmuk van érzéseink felett, addig másfelől e hatalom analízise azok közé a vizsgálódások közé tartoznék, melyek túlhaladják elménk mélységeit. Lehetséges, gondoltam, hogy e táj elemeinek, a festmény részleteinek pusztán különböző összeállítása módosítaná, vagy tán meg is semmisítené ezt a képességét arra, hogy ily fájdalmas impressziót keltsen; és, e gondolat hatása alatt cselekedve, megrántottam lovam zabláját egy halványfekete, komor tó meredek partjánál, mely töretlen fénnyel nyúlt a ház előtt, és lenéztem - de még didergetőbb borzongással, mint az imént - a szürke sás és a kísérteties fatörzsek és a kifejezéstelen szemekhez hasonló ablakok elváltozott és megfordított képmására.

Pedig a szomorúságnak ebben a házában szándékoztam én most tölteni pár hetet. Tulajdonosa, Roderick Usher, egyike volt gyermekkorom legjobb pajtásainak; de utolsó találkozásunk óta sok év telt el. Nemrég azonban egy levél ért hozzám az ország egy távoli zugában - egy levél őtőle -, mely vadul sürgető hangjával nem tűrt meg más választ, mint amit személyesen lehet adni. A kézirat ideges izgalomról tanúskodott, írója heveny testi rosszullétről beszélt - s lelki zavarról, mely szellemét gyötörte - s komoly kívánságáról, találkozni velem, mint legjobb, sőt egyetlen személyes barátjával abból a célból, hogy társaságom derűjében némi enyhülést próbáljon keresni bajára. A modor, ahogy mindezt, sok más dologgal együtt, megírta - az a szív, mely nyilvánvalóan kísérte kérését -: ez volt, ami nem engedett haboznom; s ehhez képest azonnal teljesítettem azt, amit pedig elég különös kívánságnak éreztem.

Raszputyin · http://zsir.blog.hu 2008.03.20. 12:45:05

Egyetértek (hátétépékettőspontperperblogponthuperokosvagyokénisponthtml) minden kommentelővel, de orbán meglátása szerint - ellentétben a sok gyurcsányista aggresszorral - Jolie házassági szerződése csak a semjénista klikk összeesküvés elmélete.

Bővebben:

Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum

Amúgy meg mind k*cs*g*k vagytok.

..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

És az igazság forrása nem az ufomagazin, hanem a fenekem. Egyébként én mindent jobban tudok.

Leonard Zelig 2008.03.20. 12:45:32

Fradi-képebül jávaszkript lájbr öriz

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2008.03.20. 12:48:37

Nállunk például a Károjt retartálták meg, és amikor bejöt utánna a krimóba, akor aszt gondoltuk, hogy bepisált, de asztán monta, hogy a sarkon retardálta mek két enber, akik ki akarták zsebelni, csak asztán mektanálták nálla az Ibi eggyik patkányának a földi maradványait, akit elkeletet volna temetnie a közeli épitkezésen, csakhogy ő elakarta adni az ócskapiacon. Persze a Károj néha télleg bepisál, mer emlékezetkiesése lessz a felesektöl.

kuglof 2008.03.20. 12:49:39

szerintem az is retardált, aki blogot ír. annak is vannak ovis visszamaradásai. ha nem így van, akkor kérem az okokat listázni (egy blogot-nem-túrós, nem blogoló)

movhu 2008.03.20. 13:02:39

A blog kellőképpen átlakult az utóbbi időben, és például a blog.hu-t megfigyelve nagyon sok olyan van, aminek már kevés köze van az internetes naplóhoz, lásd az enyémet is.
Ezenkívül ott vannak az olyan tematikus válogatások, mint a Homár,MÁV,BKV,VOLÁN,KMK vagy bármi egy témáról szóló blog, amin naponta tízezrek szórakoznak. A blog lehetőség, hogy könnyen és egyszerűen írj arról, amiről akarsz. Egyfajta fórum is lehet, sokan ott beszélik meg a dolgokat és ott tájékozódnak.
Az internet mára interaktív lett, amibe a blog is beletartozik. Aki nem akarja, ne csinálja, nem kötelező. Nem írom le azt, aki nem ír blogot.

elso 2008.03.20. 13:08:06

Elso!

ja nem, bocs.

Bőrzőcki Tomi 2008.03.20. 13:09:33

"Nincs jobb dolga és nagyobb élvezete az életben, mint értelmetlenül széttúrni mások blogját."

Életemben most reagálok másodjára blogos bejegyzésre, de most muszáj.

A főcimre csak annyit válaszolnék, mert neked nincs nagyobb élvezeted az életben mint blogolni:)

Akik igazán élvezik az életet, nem a gép előtt ülnek és blogolnak, hanem élő emberekkel osztják meg az élményeiket, személyesen. Ha már blogolsz vállald a következményeit. Nem kötelező blogolni, hülye egy divat.

feketebarany666 2008.03.20. 13:11:59

kuglof 2008.03.20. 12:49:39

Az 100%.

movhu 2008.03.20. 13:14:21

Sokat beszélgetek élő emberekkel, pontosan ugyanezekről a témákról. Nem ritka, hogy egy-egy íráshoz ezek a beszélgetések adják az alapot.
Igen, semmi sem kötelező, ebben igazad van. A következményeket viselem, például azzal, hogy elmondom mennyire nem tetszik az, ha ételmes emberek írásait, amire ők véleményeket várnak, tönkreteszik a tevékenységüket. Mert e fent vázolt dolog természetesen nem csak a én blogomra igaz.

kuglof 2008.03.20. 13:14:46

tudom mi célból a blog :)
ám a blogíró (a megmondó) többnyire a valamit-nem-vágóknak ír, vagy azokat vonja kritika alá. épp a célközönségét, az alanyait. és eztán zavarja, hogy az retardáltként viselkedik a blogján. tyúk-tojás, a szememben.

sockpuppet (törölt) 2008.03.20. 13:16:03

erzok 2008.03.20. 12:37:36

Ez jól hangzik, kösz a tippet!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.20. 13:17:11

movhu

kemény kézzel és szívfájdalom nélkül kell moderálni!

Ez a Ze blogod, itt mindenki vendésgségben van.

Másik alternaítv megoldás hogy csak indapassos user kommentelhet. Jött-ment idióták egyből kizárva.Másrészt így ki tudsz tiltani valakit 1 vagy több napra is ..

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.20. 13:19:08

movhu

És jó a blog, bele is került az RSS olvasómba :)

movhu 2008.03.20. 13:22:02

Meggondolandó a felvetésed, de az indapassos megoldást te sem alkalmazod.
Erról van itt szó, hogy nem lenne az egész moderálásra szükség, ha az a nagyon szűk réteg nem létezne, amit itt vázoltam. Nem azzal van bajom, ha valaki politizál, értelmesen elvitatkozik azon, hogy most jó-e valami vagy sem. A teljesen értelmetlen, oda nem való dolgokat nehezményezem.

kuglof 2008.03.20. 13:23:14

az általános blogoló többnyire csak önigazolásra vár az "értelmes" embertől. a blogoló többnyire az igazság ismerőjeként lép fel. pedig nem az. ez a komment sem ismeri az igazságot, így lehet, hogy a bloolók valóban ismerik az igazságot ;)

retardo el mazochino 2008.03.20. 13:23:27

Van pont, amikor azt hiszed, hogy a hülyeség nem fokozható tovább, mert lassan az energiaválság is megoldható volna egy hülyeséggel működő fúziós reaktorral. A blogokban kommentelők egy része azonban mindig tartogat számodra újat. Ekkor elkezdesz szörnyülködni, hogy milyen emberekkel élsz a Magyarország nevű körülkerített részben. Képesek egy lépésben eljutni a fekete lyukak legújabb kutatási eredményeitől Gyurcsányig, vagy a térdprotézisekről szóló bejegyzéshez is menten tudnak Orbános kommentet gyártani. A reklámozókról ne is beszéljünk, akik benyögnek annyit, hogy „Egyetértek”, és beszúrják oda saját oldaluk linkjét. Egyszer viszont mindenkit elér a pillanat, amikor ezek feledésbe merülnek, mert megjelenik a retardált kommenter.

A retardált kommenter viselkedését nem igazán tudjuk megérteni. Valószínűleg többszörösen halmozott negatív élmények érték az életében, aminek következtében visszamaradt a szellemi fejlődésben. Már az óvodában elvették tőle a lapátot a homokozóban, és kénytelen volt a kezével ásni, és a szőke kislány – akinek nevére már nem emlékszik – nem neki adott puszit a kert végében lévő orgonabokor mögött. Az iskolában csak a hátsó pad jutott neki, majd később ahány lánnyal szeretett volna megismerkedni, mindegyik lepattintotta. Amikor végre összejött mégis valakivel, akkor az meg rövid időn belül megcsalta. A problémáját tovább fokozza, hogy a munkahelyén is elégedetlen, mert a főnök mindig kitol vele, ráadásul a fizetésemelését is állandóan tologatják valami indokkal. Otthon nem várja senki, csak a számítógépasztala, és a virtuális barátai. Ilyen háttérrel megérhetjük, hogy nincs jobb dolga és nagyobb élvezete az életben, mint értelmetlenül széttúrni mások blogját.

Ő maga nem képes egy egész, összetett mondatot megfogalmazni, és irigységében kommentel másoknál. Nem oda illő dolgokat és cikkeket idéz, csupán bemásolva azokat, netalán 20 oldalnyi értelmetlen szöveget másol be hozzászólásként, többször egymás után. Amikor már ez sem jelent számára élvezetet, akkor egyszerűen üres karakterek és írásjelek kesze-kusza halmaza az ő véleménye. Néha az élvezet fokozása végett mások nevében ír be dolgokat, mint például „szeretném, ha valaki megerőszakolná a fenekemet”, így adva helyt saját titkos vágyainak. Természetesen ezeknek a módszereknek a teljes skáláját képes felmutatni, különböző vegyített kombinációkban.

Valójában megértjük őt, rossz lehet az élet, ha a maximális élvezetet ez tudja nyújtani. Ennek ellenére komolyan megfontolandó, hogy máshol kellene keresni a boldogságot, és a gyógyulás útjára lépni. Egy pszichiáter is sokat segíthet, javasolt annak felkeresése. Ekkor hamarosan csodát láthat az illető. Az óvodától hordozott komplexusok leküzdése után lehet, hogy ő maga is képes lesz blogot írni, és akkor produkálhat egy olyan bejegyzést, aminek a címe: Retardált kommenter voltam.

Simán!

Paranoid Android2 2008.03.20. 13:25:59

Jelzés szinten közlöm, hogy a kommentek közül hiányzik egy nagyívű eszmefutás a judeoplutokrata-liberálbolsevista világösszesküvésről. Továbbá a Magyar Gárda hiánya is fáj, meghogy még nem antiszemitázott senki.
Vegyétek úgy, hogy a teljesség kedvéért mindet megcselekedtem.:)

Kaporszakáll 2008.03.20. 13:27:37

पांच साल बीत गए हैं। इराक़ की जनता परेशान भी है, बदहाल भी। हर रोज़ किसी ख़तरे का ख़तरा ज़ेहन में छाया रहता है। अरबों रुपये ख़र्च हो चुके हैं और लाखों जानें जा चुकी हैं। क्या वाक़ई ये जंग कामयाब रही ह

Krumplifőd 2008.03.20. 13:29:36

Májustól ezer forint lett volna a vizitdíj, ha nem türüljük el. Megmondták a telefonban is.

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.03.20. 13:31:39

Ömlik a jónép sara válaszul erre a remek kis provokációra, bár fájlalom, hogy az első képen a karikaturista egy manga feliratú füzetet tett a delikvens kezébe...
De ez legyen az én gondom... csak ne nézzenek retardáltnak, ha mengát olvasok...

Kaporszakáll: Fordítsd le ezt a szanszkrit szöveget!
Kiváncsi vagyok mennyire érted...

Kovács Lázár Imre 2008.03.20. 13:35:00

A románok éjjel ellopták a lovainkat, de elkergettük őket fospunpával.

movhu 2008.03.20. 13:35:45

maxt-től személyesen kérek bocsánatot, de ez volt a legjobb kép, amit a témához illőnek találtam.
Ezúton ismertetem, hogy attól, hogy a fent ábrázolt egyed manga olvasó, még nem azonosítható minden manga olvasó vele. A manga olvasó tehát nem hülye.

Rá Dios 2008.03.20. 13:35:55

Nem ez lesz a nap commentje, csak jólesően megállapítom, hogy van itt humor (is), emberek! :-)

Fura dolog a blog, fura a post, fura a comment. Nyilvánios és magán, közérdekű és nagyon nem az, őszinte és szerepjátszó. Egyszerre használja nyitott ember és használ a befelé fordulónak...
(Ahogy ifjú kertépítő ismerősöm mondta, amikor nem emlékezett rá, hova mit ültetett: "Majd kiforrja magát!")

Paranoid Android2 2008.03.20. 13:37:21

Rohadt apatikus banda! Semmi rasszizmus, zsidózás, milyen magyar embrek vagytok ti? Megérdemlitek a Gyurcsányt....
Közeleg a husvét...
:)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.03.20. 13:39:30

az, hogy egyértelműáen előkerül az összes retardált faszkalap egy ilyen posztra, az persze adott volt.

Krumplifőd 2008.03.20. 13:40:56

Javasolnám, hogy énekeljük el a Székely Himnuszt!

Bert Sels 2008.03.20. 13:43:03

azert jo lenne latni egy retardalt bloggerek cimu szosszenetet is :)

Hamár 2008.03.20. 13:56:24

Türkiye’de yapılmakta olan en kapsamlı yurtdışı eğitim organizasyonu olma özelliği taşıyan International Education Fairs of Turkey (IEFT), bu yıl 13. Yurtdışı Eğitim Fuarı’nı düzenliyor. 20 ülkeden 100’ün üzerinde üniversite, kolej, dil okulu ve lisenin yer aldığı 13. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı; 27 Mart’ta Kıbrıs Hidden Garden Center’da, 29-30 Mart İstanbul Hilton Otel’de ve 1 Nisan Adana Hilton Otel’de, 2 Nisan Ankara Sheraton Otel’de ve 4 Nisan İzmir Hilton Otel’de düzenlenecektir.

Fuarlara; ABD, Almanya, Kanada, İngiltere, Hollanda, Avustralya, Fransa, İsviçre, Polonya, İtalya, İspanya, Macaristan, Malta, Rusya, Çin, Estonya, Litvanya, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden, California State University, University of Connecticut, Macquarie University, Universıty of California San Diego, The State University of Newyork, Trent University Canada, Depaul University, University of Debrecen Tıp Fakültesi, University of Kansas, University of Hartford, Leiden University, Stenden University, European Business School, University of Pecs, University of Sussex, University of Surrey, Stirling University, Heriot Watt University, North Eastern University, University of Southampton, Tallinn University of Technology, HTMI (The School of International Hotel & Tourism Management), Windesheim, University Of Applied Science gibi saygın üniversiteler ve kolejlerin temsilcileri katılmaktadır
13.IEFT Yurtdışı Eğim Fuarı’nda; lisans, yüksek lisans, doktora, dil okulları, yaz okulları, sertifika, diploma, staj, lise eğitimi, Au Pair, Work & Travel ve burslu eğitim konusunda üniversite ve kolej temsilcilerinden bilgi elde edilebilir, ücretsiz yurtdışı seminerlerine katılınabilir.

ALMANYA ÜNİVERSİTELERİ’DE IEFT FUARLARINDA

Avrupa Birliği giriş sürecinde, Türkiye’den Avrupa’ya eğitim almak üzere giden öğrencilerimizin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu kapsamda, Alman Üniversiteleri ve eğitim kurumları özel katılımlarıyla IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda Türk öğrenciler ile buluşup tüm sorularını yanıtlayacak ve Almanya’da parasız lisans, yüksek lisans ve dil eğitimi konusunda öğrencileri bilgilendireceklerdir. 13.IEFT Fuarına katılan bazı Alman devlet üniversiteleri; Georg-Simon-Ohm-Fachhochschule Nürnberg, Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg im Breisgau, International University in Germany Bruchsal gGmbH, Technische Universität Hamburg-Harburg, Hochschule Bremen, Hochschule Albstadt-Sigmaringen.

13.IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları yer ve tarihleri:

27 Mart 2008 / Kıbrıs - Hidden Garden Center
12:00–18:00

29 - 30 Mart 2008 / İstanbul - Hilton Otel Convention Center
12:00-18:00

1 Nisan 2008 / Adana - Hilton Otel
12:00–18:00

2 Nisan 2008 / Ankara - Sheraton Otel Convention Center
12:00–18:00

4 Nisan 2008 / İzmir - Hilton Otel
12:00–18:00

13.IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı’na katılan üniversite ve kolejlerin tam listesi için tıklayınız.

Ücretsiz yurtdışı eğitim seminer programları için tıklayınız.

Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Katılımcıları; sürpriz hediye, burs ve çeşitli etkinliklerin beklediği fuarlarla ilgili detaylı bilgi ve online davetiye için tıklayabilir . Veya 0 212 244 42 13 no’lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Paranoid Android2 2008.03.20. 13:57:03

A Székely Himnusz az nagyon jó!!!!
És az Internacionálé?

Prophet 2008.03.20. 13:57:55

Forradalom esetén te melyik blogott offolnád szét?

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 13:57:59

Elso és pina kommentje nagyon jó. Cseppet sem retardált.
Amúgy meg, ha nagy nézettségre vágysz, akkor abba belecsúsznak a hülyék is. Ott vannak mindenütt. Csak épp a bankban, a boltban, a munkahelyeden nem tudod őket moderálni.
Ha nincs szerencséd, még a szomszédod is retardált.
Bekeverednek ide is, hát nincs mást tennivaló, mint türelmet tanúsítani.
Amúgy meg egy ilyen gyagyát amúgy is kinyírnak a többi kommentelők.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 14:00:16

Ja, kovács Lázár Imre fospunpáját is igen nagyra értékelem.
Hiába...imádom a retardált kommenteket. :-)

Paranoid Android2 2008.03.20. 14:00:53

Engem még nem nyírtak ki:)

gyökér fasz vagyok, tudom 2008.03.20. 14:01:50

Próbáltam írni egy olyan hozzászólást, ami arról szól, hogy miért szeretem jobban a bunkó paraszt kommenteket, mint az ilyen nagypofájú cikkeket, de rájöttem, hogy fölöslegesen tépném a számat. A lényeg, a retardált hszek igenis viccesek. Ezek nélkül fele ennnyien sem olovasnának ilyen kis lófasz blogokat.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 14:02:08

Én meg főztem mámma rakott kelt. Jó is lett eléggé.
De most megyek, mielőtt Allan Pease- től kezdenék idézgetni. Meg a fiaim amúgy is szívják a véremet.
Rohadt tavaszi szünet.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 14:03:35

Engem se nyírtak ki! És én is szoktam jót röhögni.
Bocs, movhu, nagyon retardált vagyok ma! :-(

Kaporszakáll 2008.03.20. 14:03:48

Vampirmama panaszai! ;)

Paranoid Android2 2008.03.20. 14:04:58

Rohadt tavaszi szünet
Lógnak a rohadt tanárok:)

guga 2008.03.20. 14:05:34

Jim Digriz! A Guga nem én vagyok, az egy békéscsabai zőccségárus gyerek :) én a cámtógépes vagyok, akit a Kiszel Tünde is ismer :D

csak így: guga

Egyébként HUN dolgozol retarda?
Még mindig a dohányban?

Olajshop.hu 2008.03.20. 14:06:10

www.olajshop.hu
Motorolajok kedvező áron.
Retardált kommentelőknek ingyenes házhozszállítás!

weapon x 2008.03.20. 14:06:11

Najó, najó, de miért kell a mellékelt képpel azt sugallmazni, hogy a mangaolvasók automatice a retardált kommentelő kategóriát erősítik?

guga 2008.03.20. 14:06:19

Ha beírom, hogy pina kimoderálnak?

Sikamlós Jim DiGriz 2008.03.20. 14:07:13

Sixx: én azért többre becsüllek ennél, ne ócsárold magad :D.

Amúgy tényleg azok a legjobb kommentek, amikor valaki beírja, hogy 'bzmg, ezt a szart, ide se jövök többet', meg hogy 'bzmg, hogy lehet ilyen hülye véleménye valakinek'.

Rengeteget röhögök pl. Maddox (maddox.xmission.org) hatemail-gyűjteményén, de túl sok élő példát látok ahhoz, hogy ne higgyem el, ez tényleg létező dolog.

guga 2008.03.20. 14:07:55

Azémeraki mangát olvas nem szerencsés ember, nem jóravaló.
Olvasson zmeg pom-pom meséit, azok a szerencsések és jóravalók, nem a mangások.

Renault 2008.03.20. 14:08:47

Vegyetek Reanult-t.. vagy Renaultotot.. vagy hogy írják ezt a szart.

guga 2008.03.20. 14:09:14

Aki be van tépve ne kommenteljen, mert nem lehet érteni, hogy mit akar.
hess

Sikamlós Jim DiGriz 2008.03.20. 14:10:30

_g_uga: biza, még mindig ott gazdálom a rendszert :).

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 14:10:48

Hát bocs, mégis nyomok egy Allan Pease- t:

" -Mi lenne, ha ma este pozitúrát változtatnánk?
-Kitűnő ötlet. Te állj a mosogató mellé, én meg majd a kanapéra ülök és szellentek."

guga 2008.03.20. 14:14:36

Oszt Figyejjémán Jim Digriz!
Tudom, hogy nem érdekel, de én a mink, magunk mögött hagytuk Bánk elővárosát Budapestet és a fővárosba költöztünk, ide Bánkra a Jázmin utca 14-be :)

Nálatok kirúgták már aszta retardált farkot, aki próbált kiképezni is engem a jóra?

Másik renccergazda ott van még?

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 14:15:33

Guga: Ha rám célzol, de igen, azér is. Sose voltam még retardált kommentelő, de ma betéptem. A kelkáposztától, vagy mi...
Hát bocs movhu, vannak ilyen napok.
Szétcsesztem a posztodat. :-(

Krumplifőd 2008.03.20. 14:17:58

Guga: nem tudom, mert nem értem akkor még oda. Átjöttek a keresztúton, de köszönni, persze hiábavaló lett volna, mert vonattal megyek. Mondtam is a srácoknak, hogy káromkodásnak milyen akkumulátort lenne érdemes a következő választáson. Persze, csak ha egyetértesz velem.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 14:18:04

Tévedtem.
Nem én csesztem szét.

movhu 2008.03.20. 14:19:01

Pontosan ő az egyik delikvens, aki Doris nevében is írogatott. Szépen moderálom is kifelé a kommentjeit.

Doris 2008.03.20. 14:20:26

Azért movhu, te azért bevallhatnád, hogy szereted ha (hátulról) cseszegetnek.
Tegnap egy kommentben olyan szépen megvallottad a ferdült szexualitásodat.

Sikamlós Jim DiGriz 2008.03.20. 14:21:29

Guga: tudom ám, olvasom a szösszeneteidet :). Még nem rúgták ki, sőt, most végre jön meg az esze, úgy tűnik. A másik még ott van, de már én vagyok a senior :D.

De menjünk át mailre, ne csesszük szét egy újfajta módon a kommentelést :D

movhu 2008.03.20. 14:22:20

Ál-Doris!

Örülj már teeeeeeee. Született rólad egy post a neten, sikeres ember lettél :D

flimo13 2008.03.20. 14:26:44

"Az iskolában csak a hátsó pad jutott neki"

Nálunk a hátsó padnak volt a legnagyobb értéke (legmesszebb a tanári asztaltól), meg is szereztem minden évben. Haj, ha tudom, hogy ettől lehet, hogy késöbb retartáld kommenter leszek.. :)

movhu2 2008.03.20. 14:28:02

finance.bme.hu

guga 2008.03.20. 14:35:12

Jim Digriz! Mi az a mail?

Sikamlós Jim DiGriz 2008.03.20. 14:36:05

Olyan, mint a komment, csak nem moderálnak ki érte :)

guga 2008.03.20. 14:36:12

Krumplifőd! vazz, egy téligumim tegnap szétvágódott, kuka :(
kíváncsi vagyok kapok e még ugyanilyen gumit.....

Guga számítástechnikai szerviz
www.guga.hu 20/2313346
2653 Bánk Jázmin u. 14.

guga 2008.03.20. 14:37:20

Jim! A mailokat megfigyelik, nem biztonságos, eregessünk inkább galambokat.

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.03.20. 14:37:26

értelmetlen szöveget másol be hozzászólásként, többször egymás után.értelmetlen szöveget másol be hozzászólásként, többször egymás után.

Ez is Gyurcsány miatt van!

Egyetértek! www.blog.hu!!!!!!!!!!!!!!!!!!4445

guga 2008.03.20. 14:38:45

Apám mindig azt mondta, hogy a pina is szőrös, még is jó :)
igazavót

De most már mennem kell.
Nélkülözzetek.

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.03.20. 14:39:34

Egyébként ez a blog.hu átka, ide már minden majomnak van hozzáférése amivel korlátlanul odahányhat akárhány bloghoz egy-egy kommentet. Tessék saját blogmotort írni, vagy olyan captcha-t alkalmazni, amihez kell némi IQ (láttam már valahol olyat, hogy egy kétismeretlenes másodfokú egyenletet kellett megoldani, és annak megfejtése volt a "biztonsági kód" :))

Kaporszakáll 2008.03.20. 14:40:21

Szamomra kovehetetlenne valt a sztori, pedig egesz erdekesnek tunt...

Van Doris, me Al-Doris, az egyik vampir, a masik meg sziv?
Milyen szimpatikus lenne, ha a kettorol kiderulne, hogy megiscsak egy.
Elkepzelhetetlen?

Kaporszakáll 2008.03.20. 14:42:24

Tenyleg, a bloggerek meg nem vettek eszre, hogy ok csak felso bannerben elhelyezett diszites egy multidimenzios forumon?

Kaporszakáll 2008.03.20. 14:45:24

...es nem a kommentelok vannak ertuk, hanem ok a kommentelokert?
Mert tobb masodpercre lekotik a figyelmet mint egy egyszeru reklam, es a blog-szerver tulajanak csak a latogatottsagi adatok szamitanak?
Ez pedig a legjobb befektetes, mogyoroert tartalmat kapnak az egyebkent uresen zugo winchesterek?

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.03.20. 14:55:27

Figyúúú, te mikor voltál ma ebédelniiiii?

Nyáron, vagy télen?

hihihihi 2008.03.20. 14:57:09

pina! fütyi! kaka!

undorittoan kommentvadasz post!

Harbinger 2008.03.20. 14:58:34

Most itt mitörténik?

Gerga 2008.03.20. 14:59:04

Szeretném a felhívni a kommentelők figyelmét, hogy a Terézvárosi Katolikus templomban (Fészkesegyház) átok alá helyeztük önöket. Konkrétan: lovas pörgőrúgás általi szájnevd és fogazat veszejtése.

Harbinger 2008.03.20. 15:00:57

Szeretném megtudni a blog vezetőjétől, hogy mit csinál a nyáron, ha most nem sikerül az érettségije?

(Gerga - ez a mondatod óriási!)

kisi 2008.03.20. 15:02:35

Már megint szánalmas!
A helyes cím, retardált bloggerek. reatldált indexesek:)
Minek ír valaki ha nem bírja a kritikát?:)
Ja, pénzért..........

G. Nagy. Né. Macó Géza 2008.03.20. 15:04:07

Частники проиграли пенсии
Наталия Еремина, Светлана Башурина
Частники проиграли пенсии
Инфляция оказалась не по зубам частным пенсионным управляющим компаниям. По итогам 2007 года они показали доходность даже ниже, чем Внешэкономбанк. Об этом свидельствуют данные ренкинга «Интерфакс-100. Управление пенсионными накоплениями». Показатели одного года еще ни о чем не говорят, успокаивают эксперты.
Ни одна из компаний, управляющих пенсионными накоплениями, в 2007 году не переиграла инфляцию. Об этом свидетельствуют данные рэнкинга «Интерфакс-100. Управление пенсионными накоплениями» за четвертый квартал 2007 года. Согласно им, за год средняя доходность всех 63 пенсионных портфелей, включая Внешэкономбанк, составила 4,2%. Учитывая, что годовая инфляция составила 11,9%, она оказалась крайне низкой.
Результаты частных управляющих компаний оказались в целом хуже, чем государственных.
В среднем негосударственные компании заработали за год 4,16%. Тогда как ВЭБ обеспечил пенсионным накоплениям доходность в 6,01%.
Внешэкономбанк опередили лишь 10 из 62 частных портфелей: «консервативный» и «сбалансированный» под управлением УК «АГАНА», портфели УК «Аналитический центр», «Интерфинанс», «Алемар», «Универ-менеджмент», «РФЦ-Капитал», «Регион Эссет Менеджмент», УК МДМ, Национальной УК. Максимальная доходность была у УК «АГАНА» (7,35%), минимальная – у УК «Золотое сечение» (–1,3%).
«На фоне продолжающейся нестабильности на рынке акций результаты портфелей с консервативными стратегиями, где главным инструментом являются облигации, выглядят более привлекательно по сравнению с показателями агрессивных управляющих с большой долей акций в портфелях», – поясняет главный эксперт «Интерфакс-ЦЭА» Станислав Мартюшев.
Данные рэнкинга свидетельствуют также о том, что пропорция между средствами, отданными в частные управляющие компании, и средствами, которые остались в ВЭБе, не изменилась. В государственной УК сконцентрировано 96,7% средств, или 362,87 млрд рублей, на частные приходится лишь 12,2 млрд рублей. Причем в течение этого года в негосударственные УК поступило 3,4 млрд рублей.
«Пробу на прочность в условиях ипотечного кризиса частные управляющие компании не выдержали,
– констатирует гендиректор «ФинЭкспертизы» Агван Микаелян. – Это если и не подорвет желание «молчунов» (людей, которые до сих пор не выбрали, кому доверить управление накопительной частью пенсии. – «Газета.Ru») переводить свои деньги из государственной управляющей компании в частную, то усложнит уж точно». Кроме того,
это может уменьшить и число желающих делать добровольные пенсионные взносы, считают эксперты.
Чтобы этого не произошло, необходимо объяснять населению, что результаты одного года ни о чем не говорят, считает глава Центра социальных исследований и инноваций Евгений Гонтмахер. На протяжении более чем трех лет НПФ и частные УК все время опережали инфляцию, тогда как доходность сбережений в ВЭБе была намного ниже, напоминает он. Например,
за 2006 доходность Внешэкономбанка была 5,7%, тогда как частные портфели показывали 20,9%.
К недавно возникшей идее властей поместить накопительную часть пенсии «молчунов» на депозиты коммерческих банков эксперты относятся весьма сдержанно. «Полагаю, что инициатива Внешэкономбанка, если и будет реализована, то, скорее всего, в интересах крупных банков с госучастием, таких как Сбербанк и ВТБ. В этом случае доходность пенсионных накоплений «молчунов» на банковских депозитах будет сопоставима с доходностью обычных вкладов», – говорит начальник управления депозитов и сбережений Бинбанка Александр Ефремов. По его словам, доходность сбережений в этом случае будет не более 10%, то есть опять-таки ниже инфляции. «Может быть, сегодня действительно выгоднее положить средства «молчунов» на депозиты в коммерческих банках, чем хранить в ВЭБе,– говорит Микаелян. – Но ситуация очень быстро меняется».

mindenben egyetértek.

www.maropvibaniskocsogvoltam.org

gyurcsánytak.

pina.

első.

Gejza 2008.03.20. 15:08:11

Akkor is túrógombóc, bassza meg!

movhu 2008.03.20. 15:09:43

Mi az az érettségi? Jaaa, már el is felejtettem :)
A blognak nem vezetője, hanem írója van, és ő nyáron két hétre kifekszik valami homokos tengerpartra, és arra az időre mentesül a kommentelőktől. Azon kívül meg csinálja tovább jólfizető állását, ami mellett a blog nagyszerű lehetőséget biztosít neki, hogy megírja a véleményét, mert úgy jó neki. Egyéb nyári szabadidős napjain pedig kimegy a természetbe vagy valami vízpartra, mert ott legalább nem kommentelik :)

Sikamlós Jim DiGriz 2008.03.20. 15:11:53

Már ha nem Playboy-nyuszi :D

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 15:12:03

Ál- Doris takarodjon kifelé!
Én vagyok Doris, és ragaszkodom a saját hülyeségeimhez.

Nagyon fontos!!! Az évszázad üzlete!! · http://gportal.hu/gindex.php?pg=3501657 2008.03.20. 15:19:22

hELO!
>>>ez tényleg fontos olvasd el!!!!
>>>tudok egy tuti dolgot! van egy oldal, ott kell regizni és ha te
>>>ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok lét kap!
>>>és cserébe kapsz egy telót,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t
>>>ilyeneket,tök ingyen!!!
>>>hallod ez tuti, haverom már multhéten kapta meg az x-boxot!!! mutatta
is!!! én is regiztem!!!
>>>leírom hogy kell: te is regizz mindenképpen!!! nagyon megéri!!
>>>pontosan ezt írd be mindenestől!!! ez fontos!!!
>>>gportal.hu/gindex.php?pg=2805006

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.20. 15:21:48

mover :-)
azt hittem, hogy ezzel pl.
"miért próbálsz meg mindenkit megcáfolni? Bizonyítási kényszer? Feltűnési viszketegség? Mindenképpen a tiédnek kell lenni az utolsó szó? Hadd mondják el a véleményüket, elvégre ezért van a kommentelés lehetősége! Én egyébként az egész cikk értelmét nem látom. De ne fáradj azzal, hogy megmagyarázd, nem fogom elolvasni. Sőt, többet egyáltalán nem nézem meg, ha írsz valamit."

lenne esélyem nyerni, de a

"szeretném, ha valaki megerőszakolná a fenekem"-mel te nyertél :-).

és provokátor-demagóg-náci-zsidóbérenc-kommunista vagy, ugye?

movhu 2008.03.20. 15:26:38

Pedig hasznos elolvasni, mert nem arról szól, hogy valaki belemondja a véleményét, hanem arról, hogy teljesen oda nem vágó dolgot ír, csak azért, mert szeretné magát ott látni, vagy elrontani azt, hogy mások ott jót vitatkozzanak bármiről.

ciccccca 2008.03.20. 15:43:19

Tenyleg, a bloggerek meg nem vettek eszre, hogy ok csak felso bannerben elhelyezett diszites egy multidimenzios forumon?

movhu · http://index.hu 2008.03.20. 15:44:56

OKÉ! NYERTETEK!

CSAK a KOMMENTEKÉRT csináltam!

movhu 2008.03.20. 15:46:50

Látod, látod milyen szép társadalmi keresztmetszetet képes produkálni egy ilyen post. Már Pilu is megmondta:

pilu.blog.hu/2008/03/04/kocsog_kommenter

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 15:52:07

fasz konkrétan lezárta a posztot. :-)

Paranoid Android2 2008.03.20. 17:27:00

Most akkor én nem írhatok? és a szólásszabadság?
Írjam a címemet, hogy hova gyüjjenek a Gyurcsányhuszárok?

Éljen Kossuth!!!!!!

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.20. 19:32:50

Írjál Android! Szóljál szabadságot! Azt kűggyed a címet, hogy hova menjek gyurcsánkodni.
De a posztot "fasz" lezárta. Csak mover moderálta a lezárását. :-)
süti beállítások módosítása