Tomcat ostromgépet épít

2008.03.18. 09:09

Tomcat tojáshajító ostromgépet épített, hogy nemzeti ünnepeinken ne kelljen neki kockázatos közelségbe férkőznie a politikusokhoz, hanem az egész dobálós dolgot el tudja távolról intézni. Segítségével a kordonnal lezárt területekre is bejuttatható a megfelelő mennyiségű tojás. Ugyan az idei március 15-én ő maga nem volt dobálni, de örült neki, hogy ez nélküle is lezajlott. A jövőben viszont aktívan részt szeretne venni azokban a fejlesztésekben, amik igazán középkorivá teszik az ünneplést. Tapasztalt netezőknek nem kell elárulnom, hogy melyik online „magazin” adott részletes híreket a fenti tényről. A kiválasztott típusról, a következőt olvashatjuk:

„A különböző típusú hajítógépek közül nekünk a trebuchet felelt meg a legjobban. Ez az ostromgépek legkifinomultabb változata, és amióta megépítettünk egy ilyet, mély csodálattal kell adóznom a középkori hadmérnököknek. Akik egy ilyen gépet számítógép segítsége nélkül, primitív kéziszerszámokkal, fából meg tudtak szerkeszteni, és azzal várakat lerontani, igazi zsenik lehettek. Egy kicsit büszkék is lehetünk arra, hogy ezek a zsenik jórészt magyarok voltak”

Manapság már változott a helyzet, komoly számítógépes programok vannak, amikkel mindent ki lehet számolni, és nem kell sokat agyalni és kísérletezni. A gép készítéséhez segítséget nyújtott a Google Earth is, amiről kinézhető, hogy hová a legoptimálisabb elhelyezni a kész szerkezetet, hogy a beszédet mondó politikusok és szimpatizánsaik tojásesőben részesüljenek. Probléma sincs vele különösebben, hiszen jogszabály nem tiltja a hajítógép birtoklását. Érdekes – mondatjuk némi iróniával -, hogy a jogalkotóban miért nem merült fel, hogy ezt is belefoglalja? A gép működik, és ugyan még nem vett részt éles bevetésen, de hamarosan bemutatkozik a magyar ostromgép-találkozón is. Lehet adakozni is a tovább fejlesztésekhez, és az éppen sérült gép helyreállításához.

A történetet nagyon nehéz kommentálni. Egyrészt nagyszerű történelmi játék volna, ha megépítenénk őseink fegyverzetét, és az ágyúk mellett ezeket is láthatnánk, akár működés közben. Dicséretes, hogy elfoglalt magyar társadalmunkban ilyenre van ideje és energiája az embereknek. Azt viszont semmiképpen nem szeretnénk, ha ettől az építéstől időnként visszasüllyednénk a sötét középkor szintjére. Mert elvileg a XXI. században élünk. Úgy látszik, csak elvileg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mover.blog.hu/api/trackback/id/tr70385695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tajparaszt 2008.03.18. 10:10:57

Ostoba fasztarisznya Tomket . Vissza kene rugdosni a sotet kozepkorba a demagog faszcimbalo tarsaival egyutt ... Oszt ott nacit jatszhatnanak kedvukre .

Jut eszembe ! FIRST !

Arrol tudtatok hogy eladta a telket ? Akkor most hol van az ostromgep ? Abolt elott ? Van is rola forum hogy eladta a telket .

Muad'Dib 2008.03.18. 10:15:32

Hamár a középkornál tartunk. Nem ott volt szokás, hogy az aktuális uralkodó leostobaparasztozta a népet, aki mindig csak bele akar ugatni a dolgokba amihez nem ért? Mert akkor tényleg ugyanott tartunk. A mi királyunk is lehülyézte a pórnépet...

human 2008.03.18. 10:16:19

Mert visszarugdosni valakit akárhová igaz keresztény cselekedet ugye... Tajparaszt koma, náci-e vagy?

movhu 2008.03.18. 10:18:40

Ezzel a szar posttal akartál látogatottságot növelni magadnak? Mit akartál vele kifejezni? Mit sunyitasz a forrással? A Hír TV lehozta riportban és utána a Bombagyár nevű jobbant fikaportál is lehozta Tomcat cikkét az építésről, műszaki adatokkal, számitással, tervezö szoftverekkel. Ha nem azt vesszük hogy egy náci provokátor írta, még érdekes is lehetne.
Az viszont szánalmas hogy nem lehet leírni a forrást. Mért, mi van akkor ha leírjuk hogy Bombagyár vagy Hír TV? Akkor aki olvassa hirtelen fasiszta vagy terrorista lesz? Menj már a picsába ezzel hogy az olvasókat gyereknek nézed. Ha meg ezt a kommentet törlöd akkor nem csak hülye vagy hanem gyáva szar is.

Destroy 2008.03.18. 10:18:43

Az a baj, hogy Tomcat bármennyire is álcázza, de okosabb is magasabb IQ-jú, mint a legtöbb olyan ember, akinek el kellene vele bánni. Se a rendőrség, se a törvényhozás nem tud vele mit kezdeni évek óta. Könyörgöm mondja meg valaki, miért nem lehet életképes törvénykezés ebben az országban?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.03.18. 10:19:30

a nép mindig is hülye vót, ez nem ilyen újkori úrizálás:P

Simon Jolán 2008.03.18. 10:23:57

Tajparaszt te faszkalap. A köcsög Tomkat még azt is beleírta a cikkébe, hogy egy haverjának a gellérthegyi telkén csinálták, a tévé riport is ott készült. A cikkben több van mint a riportban, mert a kamerák előtt Tomibabának nagy volt a pofája, de a cikkében bevallja hogy a tojásvetéshez közelebbről kéne lőni a torbacsillal. Ja és gratuálok nektek és a fasz movhunak is mert ezzel jó reklámot csap ennek a bolond nácinak. Össze kéne zárni titeket a nácikkal valahol a pusztában, öljétek meg egymást és akkor a normális embereknek végre nyugalma lesz.

Tajparaszt 2008.03.18. 10:23:58

Figyi Human !

Ennel kevesebb uszitasert is oltek mar meg emebert civiliazalt orszagban .
Tomket egy fasz hazaarulo , aki a nalanal is nagyobb ostobbakkal karoltve hulyiti a meg ostobbabbakat .
Le kene loni , es akkor egy provokatorral kevesebb volna .
Beleolvastam abba a bombagyaros szennybe . Rohej
ez a kis nyikhaj jelentget fel mindenkit ???
Remelem ha legkozelebb kidugja az orrat valahova szart keverni akkor a rendorok vegre leverik a vesejet ...

Es nem vagyok naci . Sot ...

movhu 2008.03.18. 10:24:11

Kedves "értelemes" hozzászóló!

- Nem törlöm a kommented, mert ez nem engem, hanem téged minősít, ha nem vetted volna észre.
- Kézeld el, hogy nem az általad említett két forrásból, hanem egy harmadikból származik az info. Azzal viszont, hogy olvastam, nem váltam fasisztává, de nem akartam reklámozni külön.
- Amit pedig kifejezésre akartam ezzel juttatni, az nem más, mint a tény bemutatása. Látod, kevés kommentet fűztem a dologhoz, a véleményem szerint nem modern világunkba való megoldás. Tomcatet okosabbnak nézem ennél, szerintem, ha energiáját abba fektetné, hogy értelmes megoldásokat találjon, akkor többet érne el.

Muad'Dib 2008.03.18. 10:28:02

Tajparaszt 2008.03.18. 10:23:58
Na az ilyeneknek ,mint te télleg nem való a demokrácia. Neked az a jó, ha kemény diktatúra van, mindenkinek leverik a veséjét aki mást gondol, mint ami az aktuális menődolog. Ilyen sötét paraszttal ,mint te még a kopaszok között is nehéz találkozni, pedig ott sem kell a szomszédba menni gyökér gondolkodásért...
Gratulálok a szellemi mélyrepüléshez. Talán menj Észak-Kóreába ,esetleg Kínába. Ott mennek ezek a jól leverjük a veséjét, mert nem az van amit mi akarunk...

Disztroj 2008.03.18. 10:29:29

Destroy, a törvény ennél fontosabb dolgokkal se tud mit kezdeni. Más országokban terror büncselekménynek számít a vasúti kábelek, gátak megrongálása és szétlopása, nálunk még a szinesfém felvásárlást se tudják szabályozni, a bűnözők kiröhögik a rendőröket és áldozatokat. Szeretném, ha a példásan dolgozó, jó felszerelésű kommandósok, akik elfenekelik az ünnepeken randalirozó csürhét, időnként lemennének rendet rakni vidékre is, ahol lassan lehetetlenné válik az élet a bűnözés miatt. Erről legutóbb a Népszabi irt cikket: nol.hu/kultura/cikk/484257/
Ez fontosabb lenne mint Tomcat aktuális elmeroggyanásaival foglalkozni.

pet 2008.03.18. 10:38:47

Tomcat egy büdös náci, ennyi... mit kell ezen annyit rágódni

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.03.18. 10:41:23

"human": miért érzem úgy, hogy benned egy vérbő nácit "tisztelhetünk"? nemistudom... :D

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.03.18. 10:41:35

Nem igaz, hogy nincs rá jogszabály.

Melléklet a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelethez

A közbiztonságra különösen veszélyes eszköz:

a) az olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja, továbbá a szúróhosszúság vagy a vágóél méretétől függetlenül a dobócsillag, a rugóskés és a szúró-, vágóeszközt vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék (különösen: íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli);

Ebből a "vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék" pontosan ráillik az ilyen hajítógépre. Persze a gellérthegyi magántelken nyugodtan csinálhatja, mert birtokolni csak közterületen tilos.
Mondjuk a Gellérthegyről nem tudom, hová akarna hajigálni vele, de ezek a cuccok azért nem a sebészi pontosságú célbajuttatásról híresek...

Muad'dib 2008.03.18. 10:42:30

pet 2008.03.18. 10:38:47
Így van, mindenki büdös náci aki nem baloldali... Ja nem várj az csak fasiszta. Ha életében egyszer kiejtette a száján a zsidó szót akkor válik büdös nácivá. Így kell ezt csinálni srácok... Micsoda kombináció, éles elme. Minden blogba nácizzunk le valakit... Mára megvolt, nyugodt szívvel dölhetsz hátra

Nope 2008.03.18. 10:43:43

Klassz.
Ilyen tojásárak mellett igazán jól mehet neki ha annyi van ,hogy szét kell dobálni.
Amúgy a főttojást egy erősebb csúzlival jó messzire el lehet küldeni pontossan, és annyi előnye van leszámítva, hogy olcsóbb, gyorsan mozgósíthatóbb , könyebben beszerezhető, kevesebb ember kell a bevetéséhez - szóval az igazi előny , hogy be lehet dugni a kabát alá.
Legközelebb mi lesz, falovat tol a parlament elé?

Tarkin kormányzó 2008.03.18. 10:44:25

király masina :)
abban azért a cikkírónak igaza van, hogy bámulatos mikre van ideje a magyaroknak. pl. szart lapátolnak zsidóknak, hogy aztán annyi pénzt kapjanak fizetés helyett amiből képtelenség megélni.

Czigler Zsolt 2008.03.18. 10:45:59

Nem meglepő ,hogy indulatpofázó ,fröcsögő hozzászólással jönnek többen ,hisz ma már terrorcselekmény előkészülete megalapozott gyanújával terhelten,egy amúgy is közismert provokátor közveszély okozására alkalmas gépezetet epíthet a nyilvánosság bevonáse mellett,a tulajdonképpeni belvárosban.Mi az abszurd,ha nem ez??
És mivel ezt lehet,és senkit sem érdekel az arra illetékesek közül eléggé,szépen menetelhet társaival ,végső célja,az anarchia felé,ami persze sosem fog megvalósulni,csak néhány /ezer!/ember majd csúnyán megszívja valamilyen formában,mire rács mögé kerül ,lelövik,agyonütik,megmérgezik,vagy öregségben elhuny a fiatalember és hordája.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.03.18. 10:48:20

Nope,
Amint leírtam, csúzli se lehet nálad közterületen.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2008.03.18. 10:48:33

A Ferenc is épitet eggy gépet, mer amikor az Izoldnak mekhalt a papagája, mer megete az uszkár, aki azóta szintén a menyek országát szagolgattya, akor az Izold a Ferencnek atta a kiélemedet papagájnak a kalitkáját, és a Ferenc ebbe eggy bilenő szekezetet szerelt, ami mekmozgata a csörgőt, amitől a gojó az elgurult bele a lukba, ahonét kijöt asztán késöbb, csak még nem volt kész egészen, mer amikor behoszta megmutatni, akor amikor hazament, akor eleset, és elgörbültek a papagájkalitka tartópillérei, és ezáltal lemarattunk az örökmozgóról, pedik mindig a Károj szokot segreesni, amikor bevan rugva.

Muad'dib 2008.03.18. 10:49:30

orv 2008.03.18. 10:45:59
Ez a terrorcselekmény előkészítése már lerágott csont. Nekem is lehet a konyhámban mindenféle anyagot találni amivel terrorcselekményt hajthatok végre. Van cukor, liszt, ecet, sőt talán még hipó is... Közveszélyes állat vagyok. Mindenkit rács mögé, aki ilyenekkel rendelkezik otthon!

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.03.18. 10:53:02

Muad'dib,
És használnád is, mint Tomcat? :)

Auhh 2008.03.18. 10:53:10

Győzike + Tomcat nagyjából egy színvonal a saját kategóriájában. Az a szomorú, hogy ezeknek az embereknek a mindennapjai érdeklik egyáltalán az embereket. Idióták...

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.03.18. 10:53:58

Ez a Tomcat jó lenne budapesti rendőrkapitánynak. Biztosan jobb lenne a közbiztonság, mint most.

AjTb 2008.03.18. 10:56:35

"legoptimálisabb", ilyen szó nincs. Optimális=legjobb. Olyan van.

873ujr3rk 2008.03.18. 10:57:28

azt hallottatok, hogy meghalt Elvis ?

Kérdés 2008.03.18. 10:59:09

Azért kiváncsi lennék, hogy ha valaki azért építene ilyen gépezetet, azért vinne magával tojást egy gyűlésre, mert Orbán Viktort akarja megdobálni vele, akkor mit szólnátok? :)

dude 2008.03.18. 10:59:12

remélem beszorul pár ujja valamelyik visszacsapó forgórészbe..

BRFK 2008.03.18. 10:59:41

Megint teli van értelmes szadeszessel a blog.

szellemi elit 2008.03.18. 11:09:24

Ennyi sötét bunkót egy helyen ritkán látni!
Méghogy a tomcat náci!? Ismeritek a barátnőjét? Zsidó ui., rengetegszer publikálták rengeteg helyen.
Daily shark meg tanuljon meg olvasni, az általa idézett kúrmányrendeletből, az ui. nem tiltja ezt a gépet. hacsak a tojás nem "testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgy". Ezzel az erővel a tollpihe is az lehet, ha pl. az artériába juttatják!

hihetetlenhogyerrölacsicskárolmégírnak 2008.03.18. 11:10:17

Magyarországon több ezer gyerek éhezik te meg tojásdobáló gépet építesz mekkora egy tulok vagy te! Csak egy ötlet:Szerintem az ostoba haverjaidat lödd ki a gépeddel azok úgyis akkora tuskók!!!

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.03.18. 11:14:08

Szellemi elit,

"testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék"
Alkalmas, érted? Nem arról van szó, mit lő ki belőle Tomcat, hanem alkalmas-e arra, hogy olyat is kilőjjön belőle, ami sérülést okoz.
Vagy úgy érted, hogy a hajítógépet úgy építi meg, hogy kizárólag tojást lehet kilőni belőle, mást nem, mert letilt, elromlik, megtagadja a hajítást? Mondjuk egy tojás formájú követ, fémdarabot, nem lehet belőle elhajítani, csak tojást?
Mert ebben az esetben - és csak ebben - igazad van.
Te meg gyakorold a szövegértelmezést szorgalmasan...

Fikázó · http://zsarufika.blog.hu/ 2008.03.18. 11:18:11

Tomcatet fikázni ősi .... szokás. (A pontozott rész tetszés szerint kitölthető.) Fikázni meg azokat kell, akik megérdemlik!

Önjáró Talajgyalu 2008.03.18. 11:21:20

Vegigolvastam a kommenteket, es most rohogok. Ennyi hulyet, komolyan... :) En ismerem Tomketet uszkve tiz eve. Talan tobb is. Belemondtam az arcaba h. szerintem nagy faszsagokat csinal, szemelyesen live. Oszt megse vert meg, es nem uszitotta ram a kutyajat, es nem ostobaparasztozott meg zsidoberencezett le. Es nem akart megdobalni tojassal, hajitogeppel. Talan mert o toleransabb, mint itt a veresszaju nacizok tobbsege, es el bir viselni mas velemenyt a sajatjan kivul. Tok meglepo, neh?

Masik: A magyar rendorseg meg nagy nulla. Mikor kiraboltak minket, a magyar rendorseg heteken at kotlott az ugyon "nyomozas" cimszoval. Es nem tortent semmi. Vegul sajat mini-nyomozasba kezdtuk (masfel ora netezes + 10 telefon) es megtalaltuk az elkovetot, es a guglirol meg ivivrol osszevadaszott eloeletevel, tanukkal, sertettekkel, mindennel egyutt talcan felkinaltuk a nyomozoknak. Akkor kozoltek, hogy ezt nem veszik be a periratba, mert megsertettuk a gyanusitott maganszferajat. Majd bizonyitek hianyaban ejtettuk az ugyet. Azota aztmondom. Ha a filozofiai faszsagaiban nem is, ahogy a magyar "rendorseggel" es jogrenddel banik, bizony igaza van a Tomketnek. Mert egy rakas dilettans szar az egesz. Like it or not.

neszójjábe 2008.03.18. 11:21:26

Tomcat okos fiú, mindig eléri, hogy beszéljenek
róla, közben mindenkinek a pofájába röhög.
A pólóbolt meg nagyon megy közben. Nem kell
túlértékelni a gyereket.

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2008.03.18. 11:25:13

Tomcatnek jó a marketingje nagyon. Nekem nem volna pofám ilyet alkalmazni, pedig milyen jól működik...

· http://okosdolgok.hu 2008.03.18. 11:30:05

Tomcat már fiatal korában is feltűnési mániában szenvedett (csak akkor még picit soványabb volt) . Akkoriban még csak számítógépes scene-party-kon nagylegénykedett, mostanában pedig ha lehet, ott és űgy tűnik fel, hgy lehetőleg minél többen lássák és tudjanak róla. Semmi baj nincs ezzel, amíg betartja a törvényeket, és vállalja a rizikót, hogy egyszer elkapják azok, akikkel szivózik.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.03.18. 11:33:25

Talajgyalu,
És attól lesz jobb majd a magyar rendőrség, hogy Tomcat provokál?
Milyen pozitív hozadéka van ennek, azon kívül, hogy az ő feltűnési viszketegségét fényezi?

Önjáró Talajgyalu 2008.03.18. 11:39:22

Daily Shark: A nyilvanossag hatalom. Ha beszelunk rola, az az elso lepes, hogy valami megvaltozzon. Szerintem. Az a baj, hogy a hivatalos csatornakon at, alulrol, lehetetlen barmit elerni ma, Magyarorszagon. Tehat vagy felulrol, vagy a rendszeren kivulikent kell fellepni. Nyilvan az atlagembernek, csak rendszeren kivulikent viselkedve van eselye barmit megvaltoztatni. Remelven, hogy ha eleg kinos lesz a fentieknek, akkor talan belenyulnak a rendszerbe, es valtozik valami. Jobb otletem nekem se lenne, bar en elvagyok a seggemen, es inkabb megprobalok kozel se menni ezekhez a hivataloknak csufolt mutans szornyekhez, amiket o provokal. Van jobb dolgom is. De nem vagyunk egyformak.

Egyebkent igen, egyetertek benne, hogy azert jo adag van Tomket feltunesi viszketegsegebol is ezekben az akciokban, amik mellekesen nem kis uzleti hasznot is hoznak neki (Polobolt). Mar csak azt nem ertem, ez utobbi miert faj annyira valakiknek? :)

Czigler Zsolt 2008.03.18. 11:41:15

Vivát!
Minden kezdet nehéz!
Kun Béla se született forradalmárnak,sok hülye meg vak kellett hozzá,hogy azzá lehessen!

merlin66 2008.03.18. 11:47:02

legoptimálisabb pedig nincsen - optimális van, ami minden szempontból ideális, annál optimálisabb soha nem volt, nincs és nem is lesz. aki ezt képes felfogni, annak talán az sem túl magas, miért értelmetlen csirízes agyakból kipattant faszságokat kommentelni...

DDT 2008.03.18. 12:02:10

Épített egy hajítógépet, és akkor mi van?:) amig nem használja közterületen addig nem hiszem hogy akkora baj lenne.
Építhet tőlem faltörő kost is.
Amíg a telkén marad vele:P

u.i. aki tojást dobál az gyilkos.
(ha megesszük a tojást az más)

DDT 2008.03.18. 12:04:12

Egyébként, az lenne a legjobb ha saját katapultja rádőlne, mert akkor egy rohadt gazemberrel kevesebb lenne kicsiny hazánkban

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.03.18. 12:07:15

Önjáró Talajgyalu:
Van igazságod, de úgy gondolom, nem csak a fejétől bűzlik a hal, az hatalmi rendszer minden eleme ugyanattól bűzlik, mint az egész társadalom, és amíg az emberek sumákolnak általában, addig miért változna bármi is? Főleg, hogy még kiváló önigazolást is rittyentenek mindig hozzá...

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2008.03.18. 12:07:16

Hát én aszmondom, hogy a gép, amit a Ferenc felépitet eggy nap alat, és öszenyomódot eggy éccaka alat, az minden szemponbol a legoptimálisab volt, ugyanis mozgatták benne azok a kis izék a kis dolgokat, ettöl szalatt benne a gojó, csakmár a papagáj nem volt menne.

neszójjábe 2008.03.18. 12:10:26

DDT, szerinted Tomicica tétel a gazemberek között?
Öregem, nőjjél már fel. Ez csak egy kisgyerek, aki
játszik és feszegeti a határait. Majd ha kicsit
átlépi, akkor pofán fogják vágni. Ennyi van ebben
a történetben, nem több.

anulu fakardocskája 2008.03.18. 12:20:38

Azon morfondírozom, hogy a 4.-nek kommentelő ál movhu egy szimpla ostoba (és qurvára toleráns) vagy egy szimpla provokátor.
A népszavazási nagy pofáraesés óta ugyanis feltűnően sok ilyen színvonalú hozzászolás van minden látogatottabb blogon, tehát az olyanokon is amik feltűnnek az Index címlapján.
Mintha a kormány minimum megduplázta volna a hivátásos kommentezők (rezidensek) számát. Azonnal mindent nem szimpatikust megpróbálnak hitelteleníteni, akár szétoffolással is.
Maga a téma egyébként technikai szempontból részletesen ismertetve ven a kuruc.info-n. Már ha valakit a technika is érdekel.

Rwindx 2008.03.18. 12:24:51

Hmm, Tomcat fizikai sérülés okozására alkalmas eszköze mellett valaki építhetett olyat ami szellemi sérülés okozására alkalmas. A kommenteket látva be is vetette... :)

Tomcat nem százas ez tény, de hogy náci lenne... az csak a szokásos fröcsögés azoktól akiknek mindenki náci aki nem tetszik nekik (fogalmuk sincs mi az hogy náci, de jól hangzik). Még Tomcat-et is alulmúlják szellemi tevékenységben.

Belekotty 2008.03.18. 12:26:05

"A náci (német eredetiben nazi) kifejezés a nemzetiszocializmus híveinek pejoratív megnevezése. Tágabb értelemben használják a nemzetiszocialisták németországi uralma (1933–1945) idején követett politikára, ideológiára, illetve hadviselésre is."

"A fasizmus egy tekintélyelvű politikai ideológia, amelyben az egyén alárendelődik az állam, a párt vagy az egész társadalom érdekeinek és általában tömegmozgalommá szerveződik. A fasizmus a nemzet egységére törekszik, amelyet általában, de nem kizárólag etnikai, kulturális, faji vagy vallásos értelemben használ."

Csak a pontosítás végett.

falikep 2008.03.18. 12:36:58

csak annyi megjegyzés: mielőtt valaki nácikat kiált (gyakori mindenkire használni már), legalább utánanézne, mit is takar ez az ideológia:

hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetiszocializmus

nácik meg egyébként is németek lehettek eredendően, kicsit ennek sem ártana utánanézni...

megfigyelo 2008.03.18. 12:38:56

Az lenne stilszeru es korhu, ha ezt a gazemebert kerekbe tornek es felnegyelnek, esetleg karoba huznak es elegetnek...

zorro 2008.03.18. 12:45:54

Sok okos nácizó,veseleverő, zsidózó, stb....!

Mikor veszitek már végre észre, hogy ki(k)nek áll érdekében a szélsőjobbos provokátor csőcselék "tevékenységét" hagyni? Alapvető kommunista húzás a második világháború óta a náci veszélyre, meg az antifasiszta érzelmekre nyomni a hangsúlyt, hogy azután "legitim" legyen a nép szemében a demokratikus rendszer megcsonkítása. Lásd 1948- 1953 Magyarország! Hajrá okosok, irány a könyvtár! ;)))

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.03.18. 12:51:03

Itt vagyok, figyelek. Milyen sok elmeroggyant van, hihetetlen. Eddig a legjobb az éhezô gyerekes beszólás. Annak is gratulálok, aki nem vette észre, hogy a Bombagyár (leginkább) az én blogom, nem pedig hírportál.
Folytassátok, nagyon szórakoztató. Fôleg az állítólagos mesék arról, hogy mit csináltam tíz-húsz éve. Bármilyen fórumon 15 hozzászóláson belül elôkerül valami óvodai csoporttársam, aki persze már akkor is érett és megfontolt felnôttként, a magasból szemlélte a homokozóban infantiliskodó társait. LOL!

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.03.18. 12:56:33

Anyai és apai ágon is sváb vagyok, bár az egyik dédszülôm tényleg vándorcigány volt Erdélyben. Tôle örököltem a szemformámat. Egyéb hozzámszólni való?

Brecsi · http://www.seopack.hu 2008.03.18. 12:59:49

Néhány hozzászólót is remekül megtévesztett Tomcat!:D

Ő talált magának egy remek közeget, akik büszkeséggel hordják az általa árult pólókat. És nemrégiben véletlenül a barátnője is webshopot nyitott, ahol a turbómagyar leánykák tudnak maguknak mindenféle szart venni.

A hajítógép nem esik távol a melegfelvonulós tojás bombától sem, igaz az nem működött túl jól.:D A lényeg, hogy hírt kreáljon, hallason magárol, írja a bombagyáros blogját és közben (gondolom) remekül megél a boltjából.

néha még beszél is a jó kis gyüliken, gondolom a legújabb pólóötletében, amiből aztán majd lehet rendelni:D

Gábor 2008.03.18. 13:01:34

A Hannibal Lektűr-attitűd · hannibal.blog.hu 2008.03.18. 10:19:30
a nép mindig is hülye vót, ez nem ilyen újkori úrizálás:P

Tényleg és ez a hülye nép átvette az uralmat, ezek voltak a kommunisták. Azóta is isszuk a levét. Sajnos még élnek, meg a leszármazottai is.

Rwindx 2008.03.18. 13:03:12

Hát Tomcat, szerintem vannak páran akik még emlékeznek a TN-re. Múltkor olvasgattam párat '95 tájékáról, érdekes meglátásaid voltak már akkor is :P Persze azóta sok minden megváltozott én értem, de akkor is.

szürke_tapir · http://akozert.blogspot.com 2008.03.18. 13:03:40

az vajh honnan tudható, hogy "ezek a zsenik jórészt magyarok voltak"?
És ha igen, miért adtak francia nevet egy színmagyar ostromgépnek?? Vagy megkóstolták, és úgy érezték, hogy nem jó az íze? (tré buké)??

Greatshit Lajos 2008.03.18. 13:07:01

Legoptimálisabb nincs. Az optimális az már felsőfok.
Tanuljatok meg magyarul, ha már nem az anyanyelveteken fikáztok, Mórickák!

Muad'Dib 2008.03.18. 13:09:17

Brecsi · brecsi.blog.hu 2008.03.18. 12:59:49
Fent már írták, de mégegyszer. Érthetetlen, hogy ebben a rohadt országban miért fáj az valakinek, hogy a másik jól keres valamiből. Vagy szerinted ,ha valakinek bizonyos véleménye van, az fotoszintetizáljon? Vagy bizonyos vélemény mellett bűn jól keresni valamivel?

Muad'dib 2008.03.18. 13:10:38

Gábor 2008.03.18. 13:01:34
A kommunizmus alatt igen szűk réteg kezében volt a hatalom. A hülye nép semmibe nem szólt bele... Max. papíron volt mindenki egyenlő. Vagy papíron sem....

ThufirHawat 2008.03.18. 13:11:08

Most komolyan... Ér ez ennyit? Hogy itt egymásnak konyhakéssel? Legyen már tartásotok!

ork 2008.03.18. 13:11:41

jó magyar szokás szerint egymásnak estek a kommentezők, gratulálok, ti nem zsidók, meg nácik vagytok elsősorban, hanem megyarok.
úgy is viselhedtek, hahaahahahahha

Brecsi · http://www.seopack.hu 2008.03.18. 13:18:16

Muad'Dib:

Nekem ugyan nem fáj:D Örülök neki. Csak pusztán megjegyeztem, hogy miért készült el most pl. ez a gép.

Én is ismerem őt, mindig érdeklődéssel figyelem legújabb bohóckodását:D Igaz már régen találkoztunk, még gimiben voltunk osztálytársak:D És bizonyítani is tudom!!!:D

A baj csak az, hogy van egy réteg, aki véresen komolyan gondolja ezt az egész hablatyot.

neszójjábe 2008.03.18. 13:22:36

Látom nem vagy meglepve Tomcat. Rohadtul népszerű
vagy öcsém, használd ki piszkosul. Mondjuk a fikázók mintha némileg létszámfölényben lennének, de
oda se neki. Lényeg, hogy a biznisz jól menjen.
Azért remélem a köv. 20 évre érettebb ötletekkel
állsz elő, mert különben hamar mész a levesbe.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.03.18. 14:21:07

Létszámfölényben? Nem is tudom. Messze az enyém a legnépszerűbb blog Magyarországon, már évek óta. Az utcán rám köszönnek az emberek. Minden nap legalább ketten-hárman. Egy se azért, hogy anyázzon. Tegnap például színházba mentünk, a pénztárnál ránk néztek, és kaptunk tiszteletjegyet. Csak úgy.
Létszámfölénynek nevezed, hogy rajtad kívül van még kettő, aki név és arc nélkül be mer ugatni? Az nem az, barátom. Az még nagyon nyomorult kis bagázska. Az 3, azaz három darab patkány. Ja, hogy nem is három, hanem mindjárt öt, sőt, talán hat is. Hóha, hát az már mindjárt más. Ne röhögtess már.

Brecsi:
Ami a barátnőm boltját illeti, az nem turbómagyar bolt, hozzáteszem, az enyém sem. Megint itt vannak a nagyokos megmondók, akik ugyan meg se nézik, amiről ugatnak, de jobban tudják. Nálam van kb. 20 féle poló, ami politikai tartalmú, egyébként 130 féléből. Athinánál egy sincs.

Gyűléseken pedig nem szoktam beszélni. Legutóbb 2006-ban, a Kossuth téren szóltam pár szót, a tévéostrom előtt pár órával, de ott is úgy lökdöstek fel a színpadra, hogy mondjak már én is valamit. Engem te soha nem láthattál semmilyen gyűlésen szónokolni. De hát ez is egy olyan dolog, amit te csakazértis jobban tudsz.

Rwindx:
Igen, a TN, az volt, de nem arról beszélek, hogy sokan emlékeznek arra, hogy írtam egy egyébként országos ismertségű lemezújságba. Arról beszélek, hogy időnként megjelennek ilyen nagyon okos megmondóemberek, akik mindig valami olyat tudnak, hogy engem X évvel ezelőtt hogy utáltak, hogy megvertek, hogy lecsuktak, hogy kiröhögtek, és a többi. Persze, ha megkérdezem tőle, hogy is volt, akkor csak hápog, majd eltűnik. Az Index fórumán is ez ment, aztán rájöttek, hogy célszerűbb örök időkre kitiltani, mint folyton válaszolni a kellemetlen kérdésekre.

neszójjábe 2008.03.18. 14:41:05

Nagyon félreértettél öreg, én nem fikázlak.
Sőt, csodállak, hogy a rákba lehet ebből a nagy
semmiből megélni. Te egy boldog ember vagy pajtás,
blogolsz, pólókat meg álmokat árulsz, fürdesz
a népszerűségben. (azért rohadtul érdekelne hol
kapsz te tiszteletjegyet, csak hogy tudjam hogy
milyenek ma az árfolyamok)
De mi lesz ha kimész a divatból?

Brecsi · http://www.seopack.hu 2008.03.18. 14:46:02

Gyanúsan nem igazi Tomcat vagy:D Biztosan az iwiw profiljának a tulajdonosa, aki azt csinálta régebben:D

neszójjábe 2008.03.18. 14:57:48

A patkányozás miatt meg elvárom a bocsánatkérésedet.
Azt hittem annál azért értelmesebb vagy, hogy
ezen a szinten társalogj. Ne okozz csalódást.

Rwindx 2008.03.18. 16:21:35

Tomcat: Ok, akkor félreértettem. Én nem ismerlek óvodából vagy akárhonnan személyesen :) Csak bennem akkoriban a TN-en keresztül keltettél egy benyomást ami nem volt túl pozitív (számomra), így tizenx év távlatából sem. Még akkor sem, ha most megbeszéletlenül is sok dologban egyetértenénk (és sokban nem).

Annyit próbálj meg elnézni az embereknek hogy nehéz téged pozicionálni, vagy egyszerűen csak definiálni, hogy mit is képviselsz, miként ítéljenek meg. Ezért kapsz az arcodba írigységet, rosszindulatot, rajongást és megértést vagy mást egyidejűleg. Ez van, akár tetszik, akár nem.

A kitiltásokról meg annyi hogy az elkötelezett fórumok/blogok java része ilyen. De szerintem ezt te is tudod.

A patkányozással meg nem akarok mit kezdeni, mert nyilván ezt lehet fokozni oda-vissza, és persze értelme kevés van :P

soundof C 2008.03.18. 17:55:48

Ad 1.
Aki "tomibabázik", meg "tomicicázik", az spec. bassza meg az 'nyját. Mer' csak. Ha le akarod nézni Tomcat-et, akkor ne ilyen szarrágóan primitív módon tedd.
Ad 2. Tomcat. Nem kellene ilyen kis görcsök közé leereszkedned. Ezek a szarevő tizenévesek ilyenkor virtuálisan lapogatják egymás gübbedt hátát, hogy dejajmegmondtuk ennek a rohadéknak. Én a helyedben nem tenném.
És igen, a magam helyében pedig megteszem. De te nehogy már mentegetőzz ilyen csicskák előtt...

soundof C 2008.03.18. 17:58:41

saq cigány

2008.03.18. 18:09:50

Na, akkor építsünk mi is valamit, elvégre bloggerek vagyunk, vagy mi a fene?!
Amúgy tetszik a médiumok általános hozzáállása, a tévé is - úgy terjesztőleg - bemutatta a nagy alkotást, hátha legközelebb ezzel is bővül az ünnepek méltósága.

soundof C 2008.03.18. 20:14:25

És akkor hadd kérdezzek valamit:
Tényleg olyan kurva nagy probléma, ha valaki készít egy "tojáshajító" gépet? Nem lehet ehelyett máson rágódni? Vagy az index címoldalára gondolom 100%-os befutó, ahelyett, hogy mondjuk "Gyurcsány és garázda brigádja tönkreteszi az országot"? :)
Ne is válaszoljatok. Érthető a séma. Az embereket valószínűleg ez érdekli... Mondhatnánk. De, ha tudnák, hogy reálisan milyen állapotban stagnál az ország, hogy a médiák hazugságainak asszisztálásával lopják ki a szemünket, lehet, hogy ez nem lenne olyan rendkívül fontos hír.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.03.18. 20:50:18

Nem "ereszkedem", de ha az Index főoldalára kerülök, mindig veszek egy zacskó popcornt, és nézem a műsort. Néha érdekesebb, ha a hörgők közé dobok egy kis cincálni valót.

Rwindx 2008.03.18. 22:25:40

Nézd Soundof C, nem lehet állandóan rágódni gyf-ék faszságain, néha kell egy kis kikapcsolódás :) Nem kell beszűkülni szvsz, van élet gyf-éken kívül is, tehát érdekes lehet egy tojáshajító gép is, vagy akár egy pörgettyűs bizbaz. :)
Az emberek egy nagyobbik része tudja vagy legalábbis sejti (már) milyen állapotban van az ország, de ha ezzel kelne, ezzel feküdne igen gyorsan megőrülne. Egyébként nézz körbe úgy általában az emberek sokkal agresszívebbek, nyugtalanabbak mint mondjuk néhány éve.

Mint látod az elmúlt közel 2 év kapcsán a komcsikat nem lehet szimplán elkergetni, mert eddig akármi is történt nem mentek a horn által kijelölt útra (gyk.: picsába), sem erőszak,sem tüntetések, sem leszavazás hatására. Nem mennek, maradnak, szarnak ránk. Egy pl svéd miniszter ezredennyiért már biztosan könyörögne hogy hadd mondjon le, de ezek nem teszik meg, hanem inkább mégjobban szopatnak. Lesz holnap is, élni kell. És abba beletartozik az is hogy elolvassák akár a "Tojásdobáló gép ostromolja Budapestet!" vagy "Egy madár szart egy dél-budai játszótérre!" című hírt vagy neadjisten blogot is.

Azt is látni kell hogy jelenleg az országban élő emberek máshogyan élik meg az egészet, környezetük beállítottságuk vagy vérmérsékletük szerint. Nagyon széles a skála, gyf seggnyalóktól az érdekteleneken, a fidesz fanokon a mindenkit elutasítókon keresztül a radikálisokig, vagy még azokon túl a szimpla gyújtogatókig. Mindegyik körnek jobbára megvannak a maga céljai, eszközei, és emellett látja hogy a skálán mindkét oldalt vannak olyanok akikkel alapvetően nem ért egyet vagy a célokban vagy az eszközökben, vagy bizonyos mértékekben. Feltételezem te is hozzám hasonlóan "nem kedveled" a jelenlegi rezsimet. De jó eséllyel te már mást tennél meg azért hogy lelépjenek, mint én. Én kimegyek az utcára ha látom értelmét, a cél érdekében, de pl egy kuka vagy autó felgyújtásával már nem tudok egyetérteni, ugyanis nem vezet sehova. Ugyanígy nem tudok egyetérteni azokkal akik provokálják (de valójában semmi konkrétumot nem tesznek) a kormányt. Ugyanis mi történik? Ezekre mutogatnak mint náci meg fasiszta veszély hogy a maradék zombi táborukat megtartsák, és emiatt jobbára sikerül is, vagy csak lassabban erodálódik. Ugyanez a helyzet véleményem szerint Tomcat esetében is. Folyamatosan provokál. Szimplán jót röhögök ezeken a dolgokon de végiggondolva (feltételezem akaratlanul) jobbára a tetveknek a malmára hajtja a vizet. Hisz ő maga lesz (lásd a kommenteket) a "náci veszély", amire még mozgósítani lehet a volt munkásőröket, és a che guevera fanokat.

soundof C 2008.03.19. 04:05:37

"Folyamatosan provokál"
Ez is hülye helyzet... Ha mindenre így reagálunk, akkor tényleg azt hiszi a "derék" rezsim, hogy minden rendben van. Jó, nézzük a Magyarok nyilait". Vagy a rendőrpalotába-lövést. Na az provokáció. Nem lehet mindenre ezt mondani. Nehogy megbuktassuk a kormányt, mert valójában a saját érdekei állnak a háttérben, és ők akarnak megbukni...:) Nehogy megmozdítsuk a kisujjunkat is, meg felemeljük a hangunkat, mert ma minden provokáció, és az ő malmukra...blabla
Tomcat: az Indexes fórumozók egy külön állatfaj. Félelmetes evolúció során jött létre, eleinte leírta, hogy : első, aztán, hogy fospunepa, majd jöttek a "batz-papucsos" dumák, és kifejlődve már önállóan tudnak bárkit derékból lenácizni. És a legviccesebb, hogy azt hiszik, hogy ez saját gondolat! :)

2008.03.19. 08:27:02

Soundof C: a kormánydöntögetésnek egy parlamenti demokráciában (mert ha esetleg nem tudnád, nálunk az van) megvan a maga ideje, az pedig a nálunk négyévente meglévő szabad választás, és minden válsztópolgárnak kutya kötelessége (lenne) felelősen dönteni a szavazáskor, nem pedig a csőcseléket bíztatni, hogy menjen molotovkoktélt dobálni rombolni, mocskolódni.
Nem tudom, hogy jött ide a neked fájó nácizás, (Csak nem betalált neked is? Akinek nem inge....) de ha már szóba hoztad: általában nem "bárkit" náciz le, aki érzékeli a fasizálódást, hanem csak azokat, akik valóban azok, és nem "derékból", hanem átgondoltan, a tapasztalatra alapozva. Aki derékból bárkit, az tényleg felelőtlen, és pont olyan agyatlanl áll neki komcsizi is ha úgy fordul a köpönyeg.

neszójjábe 2008.03.19. 09:11:03

soundof C! Te mégis ki a fasz vagy Tomcat mellett, hogy ennyire véded az érdekeit?? A testőre??
Ritka gyökér stílusod van. Amúgy kösz, hogy
tizenévesnek gondoltál, ez hízelgő. Kár, hogy több
mint 20 éve már csak ábrándozhatok erről a korról.
Tomcat pedig nem a sufniban magának, titokban építgeti a szerkentyűjét, innentől pedig el kell fogadnia, hogy erről (és más akcióiról) különbözőek
a vélemények. Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon
ha picit megtolják hátulról.

Rwindx 2008.03.19. 11:14:48

Soundof C:
"Nehogy megbuktassuk a kormányt, mert valójában a saját érdekei állnak a háttérben, és ők akarnak megbukni...:) Nehogy megmozdítsuk a kisujjunkat is, meg felemeljük a hangunkat, mert ma minden provokáció, és az ő malmukra...blabla"
Ez konkrétan hülyeség amit írtál. Nem azt állítom hogy kussban kell lenni. Ha esetleg ezt a következtetést vontad le az írásomból akkor olvasd el mégegyszer.

Azt írtam tömören: értelmetlen provokáló faszság nem vezet semmire. Mert ettől nem fognak menni sehova, sőt ebből merítenek erőt. Van az a kritika, amiből nem tudnak erőt meríteni.
Vagy megérted vagy nem, de igazából nem érdekel.

Az indexes fórumozókról amit meg írsz arra azt tudom mondani, úgy érzem keveset láttál még, nyilván sok zombi van. Én attól tartok te is ezek táborát erősíted, csak éppen te nem piros színű zombi vagy hanem kék. Pl a saq féle beszólásra történt válaszod alapján, ez inkább az óvodás közeli állapot. Természetesen saq is azon a szinten van, nincs kettős mérce. Egyformák vagytok. Talán ezért is van az hogy sokan azt érezzük az országban zombiból van a legtöbb, bármelyik oldalról is van szó. Nem tűnt fel hogy perpillanat pont ugyanazt teszed Tomcat esetében mint amit a nyuggerek tesznek gyfék esetében? Feltétlen elkötelezettség (gyk:seggnyalás) a gondolkodás teljes hiányában.

Ennyit erről a témáról.
Üdv.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.03.25. 22:48:10

873ujr3rk 2008.03.18. 10:57:28

Elvis nem halt meg, csak hazament. :)

abandi 2008.03.26. 00:25:59

A számszeríj az szabadon tartható, csak áfa-köteles termék-e???
A visszacsapó-íj, meg csak lúról visszafele használható-e???
Áfa köteles-e? utána jöhet a bírósági mismásolás...a mi pénzünkből...

erwin 2008.04.28. 14:46:39

Szerintem Tomcat eszes, ötletes, és hogy mennyi szabadideje van, az az ő magánügye. Liberálisként csak üdvözölni tudom a tevékenységét, mert megvalósítja az elképzeléseit, és ezt egy szabad országban nem akadályozza meg a diktatúra.
Bár úgy látszik, egyeseknek a rendszer ezen sajátossága nem tetszik.
Pedig már elmúlt a kommunista rendszer. Elvileg.
süti beállítások módosítása